Zobrazit plnou verzi : SNES na PSP fw 2.0 funkcne.
Podarilo sa mi rozbvehat cez EBOOT LOADER 0.85 emulator snes + kazdu hru ktoru som skusal bola funkcna. Ak by to niekoho zaujimalo tak nech odpise prip. sa ozve cez icq. 267-702-032
THeBaNDiT
14.12.2005, 20:07
to by bolo super! :twisted:
Anonymous
14.12.2005, 20:31
spis to napis sem ,soukromnicit nemusis :wink:
se pochlub at zjistíme jestli nekecáš 8)
Takze podme na to.
V prvom rade je treba mat uplne funkcny EBOOT Loader 0.85 na fw 2.0. Potom treba stiahnut emulator SNES9xtyl - nie iny. Funguje iba tento.
Stiahnut si rom moduly do psp a mozete fachcit. Emulator sa spusta az po spusteni eboot loadera - pre lamy. :o)
Funkcie. Mozete pretaktovat psp, da sa nastavovat ovladanie, da sa save na hociktorom mieste v hre a aj load je plne funkcny
Chyby. Jedina chybicka co som zatial objavil je napr. pri behackach pri ktorych je moznost strielat aj do vrchu je problem, ze pri strelbe to proste nefunguje. Stale napr. postava striela pred seba. To je asi tak vsetko ohladom chyb co som nasiel.
psp-news.dcemu.co.uk ----- Emulator Snesu na lavej strane
coolrom.com/roms/snes/ ----- vela rom modulov pekne zotriedenych a
krasne sa daju stiahnut.
THeBaNDiT
15.12.2005, 17:09
ludia, otestujte to niekto...
murphy, verim, ze uz testujes 8) nenechaj sa predbehnut...
(pockat, on sa chvali, ze rozbehal kazdu hru, ktoru skusal... ale myslel tym vobec ISO hry, alebo iba tie emulovane ako napr. Mario?) :?:
Anonymous
15.12.2005, 17:19
tak to by byla nej pohoda to aby si stahnul GTA:LS 8)
Toto NIE JE na ISO hry originalne na PSP, ale len emulacia starych NINTENDO HIER, ktora je spustitelna aj na fw 2,00.
DE to i na FirmWaru 2.01????
Anonymous
24.12.2005, 20:44
DE to i na FirmWaru 2.01????ne
na fw 2,01 ide len nejaky tetris, ale na to treba mat originalku GTA.
Anonymous
02.01.2006, 18:40
Sakra super funguje mi street fighter 2 :)))))
Anonymous
02.01.2006, 18:48
Oooooo super. Ja uz happy ze mozem mat 2.00...ale aj snaha sa cenní.
Anonymous
02.01.2006, 19:21
Takze podme na to.
V prvom rade je treba mat uplne funkcny EBOOT Loader 0.85 na fw 2.0. Potom treba stiahnut emulator SNES9xtyl - nie iny. Funguje iba tento.
psp-news.dcemu.co.uk ----- Emulator Snesu na lavej strane
coolrom.com/roms/snes/ ----- vela rom modulov pekne zotriedenych a
krasne sa daju stiahnut.
ahoj, muzes napsat jeste jednou to jmeno emulatoru? Zadny SNES9xtyl tam neni dik
Anonymous
02.01.2006, 19:48
4misadlouhy / tady ho mas, taky jsem ho tam nenasel...
jen by me zajimalo, jestli ta spustena hra, jde vypnout jinak, nez vytazenim baterie :/ je to docela drastarna ;)
Anonymous
02.01.2006, 19:58
nejlepsi snes hry - http://boards.ign.com/Classic_Console_Gaming_General_Board/b5138/56744865/p3/
Anonymous
02.01.2006, 20:51
http://www.bestromsites.com/checkpoint/gameinfo/?id=34016
Proc mi tahle hra nejde???chtel bych si ji zahrat... :o(
Anonymous
02.01.2006, 21:33
nebo se koukni sem - http://andrewsm.net/psp/emulatory.htm
Anonymous
03.01.2006, 16:49
http://romhustler.net tady je celkem dost romek, ale tez v emululovi je toho dost ke stazeni
A preco by si mal vytahovat baterku. To nechapem. :o)))))))
Anonymous
04.01.2006, 11:54
Takže jestli to chápu dobře můžu hrát iso hry na fw 2.00 takže i gta a sims 2 ???
Nie na fw 2.00 rozbehas len emulatory SNES, NES, GBA, C64 atd. Ziadne ISO hry nic take.
Anonymous
04.01.2006, 16:15
A preco by si mal vytahovat baterku. To nechapem. :o)))))))kdyz si spustim hru pres SNES tak pak jak z toho vyklouznu do menu psp ci do emulatoru??nikde sem tam nenasel quit.. :(
Lebo to tam ani neni. Da sa len naloadovat novy rom modul ale z toho nevyskocis. Proste vypnut a zapnut.
Anonymous
04.01.2006, 16:54
aha uz sem na to prisel, dik moc :P
No já dám Home .. vyskočí mi quit game? dám yes a jsem v základním PSP menu.... takhle vyjíždím z neo geo , snes emul. i z iso her..
hellghast
05.01.2006, 20:06
Som z toho uplna lama do akej zlozky mam nakopirovat hru (smc)
dik
vytvo? si složku Roms v PSP/GAME/..... a do ní všechny ty hry (smc ) naházej a po spušt?ní emulátoru snes jdi do složky roms, tam už si jen vybíráš kterou hru si zapneš....
hellghast
05.01.2006, 20:19
Diky moc........ :wink:
jen by me zajimalo, jestli ta spustena hra, jde vypnout jinak, nez vytazenim baterie :/ je to docela drastarna ;)
restart staci :)
Anonymous
08.01.2006, 15:49
Mě to porád píše corrupted data co s tim?
Anonymous
08.01.2006, 15:50
Me to porad pise corrupted data. Co s tim?
Anonymous
09.01.2006, 12:52
Me to porad pise corrupted data. Co s tim?musis ten program SNES pustit z Emulatoru, ktery je ulozen v OBRAZKACH....
Anonymous
09.01.2006, 15:13
Jo a ten loader musí bejt 0.85??? Já našel jen 0.8
Hej musi byt 0.85 alebo najnovsi 0.9
hellghast
09.01.2006, 16:05
Jo a ten loader musí bejt 0.85??? Já našel jen 0.8
na www.psp-hacks.com mas aj 8.5 aj 9.0
Anonymous
09.01.2006, 17:09
A musim to když to stáhnu ňák přepsat???
hellghast
11.01.2006, 16:24
Nasiel som Donkey Konga pre SNES. Je to fakt super hra.
http://www.rom-world.com/file.php?id=25839
hellghast
11.01.2006, 16:27
A musim to když to stáhnu ňák přepsat???
nie nemusis nic prepisat precitaj si prilozeny readme.txt a podla neho to nakopci na kartu. A ten SNES emulator spustis cez ten eboot loader...
Anonymous
13.01.2006, 09:17
Nasel jsem tam Loadr 0,9 na fw 2,0 ten by asi taky mohl jiti co?
Ano Loader 0,9 ti urcite pojde na fw 2.00. No problem.
Anonymous
13.01.2006, 09:22
je to tu musis se zaregistrovat /www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=15875
Inak ten loader stiahnes hoci kde na nete aj bez registracie. Staci to vyhladat cez google a najdes to hned.
Tak jsem to vse postahoval, nahral na kartu jak bylo v readme a kdyz se mi konecne podarilo rozchodit street fightera, slo to hro-hro-hro-zne pomalu a sekane. Nevi nekdo co s tim??
Kazdopadne jsem to pak nemohl nijak vypnout...asi se to kouslo a pomohlo jen vyndat baterku :roll:
mam 2.0, eboot 0.9 a snes emulator....
No ono je dost casto prui emulacii napr. snesu problem s framerate a rychlostou. Staci len pridat CPu Clock na plny vykon a malo by to byt lepsie. kazdopadne tym zvysis spotrebu z baterie.
Co sa tyka toho vypinania tak co som cital tak ludia bud pouzivaju funkciu L+R+START udajne by to malo na niektorych veciach fungovat, mne sa to nepodarilo alebo druha moznost drzat HOME prip ho opakovane mackat a malo by sa dat dostat do menu loadera. Nemam to ale vyskusane takze to neviem isto. Kazdopadne to nebude asi fungovat univerzalne na vsetky hry.
Co sa tyka toho zamrznutia tak to sa mi este nestalo. POkial sa rom-ka korektne naloadovala tak sa mi to nikdy uz neseklo. Ale neni to vylucene, ze niekomu to nemusi fungovat korektne uplne.
No ono je dost casto prui emulacii napr. snesu problem s framerate a rychlostou. Staci len pridat CPu Clock na plny vykon a malo by to byt lepsie. kazdopadne tym zvysis spotrebu z baterie.
Co sa tyka toho vypinania tak co som cital tak ludia bud pouzivaju funkciu L+R+START udajne by to malo na niektorych veciach fungovat, mne sa to nepodarilo alebo druha moznost drzat HOME prip ho opakovane mackat a malo by sa dat dostat do menu loadera. Nemam to ale vyskusane takze to neviem isto. Kazdopadne to nebude asi fungovat univerzalne na vsetky hry.
Co sa tyka toho zamrznutia tak to sa mi este nestalo. POkial sa rom-ka korektne naloadovala tak sa mi to nikdy uz neseklo. Ale neni to vylucene, ze niekomu to nemusi fungovat korektne uplne.
Hmmm, diky chlape, vyzkousim a uvidime!
Vim ze do menu Snesu se dostanu padem..pak dam exit a nic....Home mi nepomohlo. Pak se to kouslo, ze porad blikal Mstick a nic se nedelo.....
Anonymous
25.01.2006, 15:51
kam co mam vložit
Anonymous
26.01.2006, 09:22
vloz to do supliku, - co kam vlozit? u kazdeho snesu je READ ME , tudiz cely navod... podle meho, kdyz si prectes tento topic musi Ti to byt jasne jako facka :)
hellghast
26.01.2006, 09:42
Vim ze do menu Snesu se dostanu padem..pak dam exit a nic....Home mi nepomohlo. Pak se to kouslo, ze porad blikal Mstick a nic se nedelo.....
Ja ked dam exit emulator hodi ma to do Eboot loadera...
Ja ked dam exit emulator hodi ma to do Eboot loadera...
Tak jsem to tam vse nahral znovu a uz to facha jak ma.....
Jen mi nejde spusti NHL...ani jedno od 94 do 98...to je pech. Na emulatoru pro PC to jede normalne,divne. Jinak FF, Street fighter,Mortal kombat, Turtles, Sonic, Wrestlemania...vse jede v pohode.
Super!!!
Jinak z Ebootu se vyskakuje tlacitkem start....je to napsano v pravo dole v obrazovce, ale je to blbe videt... 8)
Satharoth
02.02.2006, 10:27
Mozte mi niekto dat nejaku funkcnu stranku, kde sa fakt daju stahovat rom hry ? Ani z jednej tuna napisanych mi to nejde... :cry:
Jedna ze tří ti snad zaručuje nějakou šanci, jinak mě vpohodě běží všechny tři.
http://www.coolrom.com/roms/snes/all/
http://www.romreactor.net/kat_Rsne
http://www.romnation.net/srv/roms/snes.html
Satharoth
02.02.2006, 11:36
thx...ale ten coolrom mi predtym nesiel, teraz to ide :P
CoolRom je celkom super. Stahoval som odtial mnozstvo Romiek a az na par vynimiek to fachcilo uplne super. A aj vyber neni az taky najhorsi. len by bolo super keby pri kazdej hry boli screenshoty.
Anonymous
09.02.2006, 22:03
http://emu.old-cans.com/
Tiez dobra stranka. A je po cesky. Inac by to chcelo podrobny navod kam co dat a co na to treba. Sice som to v topicu nasiel ale je to strasne roztrusene. Sa nedivte ze ti 12 rocni chalani to nevedia najst a placnu blbu otazku.
CoolRom je celkom super. Stahoval som odtial mnozstvo Romiek a az na par vynimiek to fachcilo uplne super. A aj vyber neni az taky najhorsi. len by bolo super keby pri kazdej hry boli screenshoty.
Me neslo zatim jen NHLko, jedine ktere mi slape je 93 NHLPA. Jinak zatim zbytek v pohode.....napr. Mortal Kombat, Strett fighter, Megaman....etc,etc.
Anonymous
03.03.2006, 16:07
jen by me zajimalo, jestli ta spustena hra, jde vypnout jinak, nez vytazenim baterie :/ je to docela drastarna ;)Bohužel jen násilím, ale v nový verzi už to mislim de vypnout normálně
Anonymous
03.03.2006, 17:32
vsechno jsem bez problemu rozchodil ale Mortal kombat kvuli ktereymu jsem to delal mi bezi dost pomalu,jak jste udelali aby vam bezel normalne? zkousel jsem to na obou emulatorech,SNES Tyl i ten druhej..
vsechno jsem bez problemu rozchodil ale Mortal kombat kvuli ktereymu jsem to delal mi bezi dost pomalu,jak jste udelali aby vam bezel normalne? zkousel jsem to na obou emulatorech,SNES Tyl i ten druhej..zkus nataktovat cpu na 333mhz :wink:
Anonymous
03.03.2006, 18:00
vsechno jsem bez problemu rozchodil ale Mortal kombat kvuli ktereymu jsem to delal mi bezi dost pomalu,jak jste udelali aby vam bezel normalne? zkousel jsem to na obou emulatorech,SNES Tyl i ten druhej..zkus nataktovat cpu na 333mhz :wink:no porad mi to trha..nemuzes napsat jak mas nastaveny jednotlivy polozky to emulatoru? je tam vic druhu akcelerace a tak..
no takhle.....než byla ,,Brown Ale" verze eLoaderu, tak to šlapalo v pohodě......jen teď s ,,alem" to je nějáký škubatý.......na snes moc her nehraju(spíš na RINu - gb/gbc)....tak nevim, ale pohraj si s tim
ale řekl bych, že když to nataktuješ na 333, že to pojede v poho
Anonymous
03.03.2006, 19:43
a jsou naky hezky hry na ten GB? co hrajes? me se prave libi snes ze tam ty hry jsou uz trosku graficky na urovni oproti tomu GB.. a to nataktovani nepomaha..teda jak v cem nektery hry slapou v pohode ale narocnejsi proste skubou no..zkusim updatovat ten loader..
Mě by teda spíš zajmalo kde se daj všechny tydle emulace a homebrow stáhnout je to tu někde, pokoušel sem se to najit ale nepovedlo se
Anonymous
12.03.2006, 18:04
kamo trosku hledej je to vsude..nicmene ja vsechno stahuju pres psp-hacks.com
půjdou mi ty emulátory(samozřejmě i hry) spustit na FW 2.50 přes GTA save?
hele lidi jak jste dokázaly zrychlit hry jako mortal kombat, street fighter a podobně? mortal kombat se ani nedá hrát jak je to pomalý ale když vyberu v sound mode: not emulated tak sice běží všechno hezky svižně ale bez zvuku:/ mám FW 2.50 a emulátor snes9xTYL-0.4.1
poraďte prošáju!
do prd*le zase se můžu spolehnout akorát na sebe
Milhause
08.05.2006, 19:28
Já mám 1.5 a MK3 se zvukem jede plynule, mám ten snes9xTYL 0.4.
Milhause
08.05.2006, 19:30
pro 1.5 se používá emulovanej přes Kernl (ale nevím co to znamená)
vim a četl jsem, že s těma snes emulátorama na 1.5 nejsou žádný problémy jenže já mám 2.60(upgradoval jsem z 2.50) a tam už problémy(alespoň u mě) jsou. Rád bych si zahrál Ultimate Mortal Kombat 3, Street Fighter atd. plynule a se zvukem ale sakra jak? přetaktování procíku na 333 se zdá, že na to nemá vliv, zformátování karty, znovu nainstalování eloaderu a snes9xTYL-0.4.1 taky nepomohlo, zkusil jsem snad všechny možnosti v nastavení emulátoru a opět žádnej pozitivní výsledek tak v čem je chyba? kluci musíte mi poradit protože já vím, že to víte a kdo tak učiní bude velkoryse odměněn:)
udelej radsi DG nez tyhle slozitosti
ja osobne to pouzivam uz dlouho a krom pomaleho snimkovani to jede dobre. romek mam asi 500 a zalezi kus od kusu jak to bude chodit