PDA

Zobrazit plnou verzi : WIFI---jak na WEP key ???



freerider
31.07.2007, 17:43
ahoj mam tu jeden dotaz na lidicky co se vyznaj ve wifine ..... a to mam v praci ve vedlesi mistnosti wifi ale je na ni treba pouzit wep key mam i pristup do pc ke kteremu je wifina pripojena ale nevim kde mam dany kod hledat nebo jak bych ho mohl zjistit

R4don
31.07.2007, 17:45
wep key zna jen administrator.. v nastaveni wifi je skryty za hvezdickami

freerider
31.07.2007, 17:48
no to jsem cekal, asi neexistuje zpusob jak ho zjistit ?

R4don
31.07.2007, 18:06
pomoci nejake programu.. nejak ♥♥♥♥♥♥ ten klic a nechat administratora napsat ho znovu.. a pak si zjistit z toho programu, jake pismena byly na klavesnici napsany:) sam sem to nezkousel.. ponevadz jsem admin ja.. a takove veci nepotrebuju

Ski
31.07.2007, 18:07
No pochybuju ze je nastavena v pc :roll: vetsinou je v routeru!!! Takze ji jentak nezjistis.. musel by jsis sehnat wifinu nechat ji v praci (ne ledajakou! ) odsniffovat pakety.lousknout klic.. s pspckem to nejde...
Wep je zpusob sifrovani ;)

freerider
31.07.2007, 18:27
ok tak diky za rady chapu ..tohle je na me ponekud slozity tak jedine se pokusim nak vychytat admina :-)

R4don
31.07.2007, 18:42
No pochybuju ze je nastavena v pc :roll: vetsinou je v routeru!!! Takze ji jentak nezjistis.. musel by jsis sehnat wifinu nechat ji v praci (ne ledajakou! ) odsniffovat pakety.lousknout klic.. s pspckem to nejde...
Wep je zpusob sifrovani ;)

je to sifrovany kod pro pristup na router.. takze v pc taky muze byt.. pokud neni pc pripojeno k routeru pomoci certifikatu;)

ScH0ll_kIll3r
31.07.2007, 18:49
stahni si program kterej odkryje hvezdicky ;)

freerider
31.07.2007, 20:44
stahni si program kterej odkryje hvezdicky ;)

no to by bylo hezky kdyby neco takovyho bylo

Ski
31.07.2007, 20:50
freerider.. moc se nevyznas :roll: Revelation ti nic nerika?! http://www.soom.cz/download/download.php?id=45

Anonymous_
31.07.2007, 21:35
freerider.. moc se nevyznas :roll: Revelation ti nic nerika?! http://www.soom.cz/download/download.php?id=45

ale tady ti to nic neodkryje :roll: je to ulozeny v DB na routeru ;)

Poradim, pokud mas pristup k routeru - vypoj ho ze zasuvky na par sekund (minut) a voßla je bez hesla ;) dalsi vec je trosku lepsi ;) admini vetsinou nemeni heslo primo do routeru - toho se da zneuzit - pouzij -> http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html --> vyhledej vyrobce & typ a zkus heslo .. Kam ? na router.. Kde ho najdes ? Kde najdes login ? podivej se do start -> spustit -> cmd napis tam ipconfig /all a zjisti si ip brany, zadej do prohlizece, mela by na tebe vyskocit obrazovka s heslem /pokud je to nastavene na brane/ zkus zde to heslo.. pokud se pres nej dostanes, neni problem ho zmenit nebo vypnout ;) -- nepotrebujes znat stare! Je tu dalsi moznost, nainstaluj na to PC keylogger a nejakym zpusobem prinut admina at Z TOHOTO PC jde do administrativy routeru a zada heslo(a) :) a je to v suchu.. je zde vice moznosti, ale ty uz jsou slozite a riskantni.. tohle je tak zhruba nejlehci.. pochybuji ze to chces louckat z pc...

Ski
31.07.2007, 22:09
Anonymous pokud by jsi cetl dobre! :D tak reaguji na tohle Originally Posted by ScH0ll_kIll3r View Post
stahni si program kterej odkryje hvezdicky a pak nasledne na to co napsal freerider ;) Tedy kdyz je klic ulozen v pc... a pod hvezdickami... (on psal ze y bylo pekne kdyby existoval.. ja pisi ze existuje :P )

irbe
02.08.2007, 11:54
Ja tedka pripojoval PSP pres wifi s wep sifrovanim. Wep se zadavalo primo do routeru a tam se volilo kery retezec se bude pouzivat jak defaultni pro pristup. Pak se samo pise i do kompu, treba se ti zadari pomoci tech finticek co ti tu radili...ale muze to byt jeste oseterne jako to mam ja ze aby ses pripojil do site tak musis mit i registrovanou MAC adresu zarizeni a to se dela taky v routeru. Tak good luck...Btw prohlizec v PSP je IMHO nepouzitelny...a to treba muzu srovnavat s prohlizecema v S60:)

ScH0ll_kIll3r
02.08.2007, 12:17
jo rikal ze to je ulozeny v PC tudiz staci odkryt hvezdy

Anonymous_
02.08.2007, 19:29
jo rikal ze to je ulozeny v PC tudiz staci odkryt hvezdynikde nerikal ze je to ulozeny v PC, jen odpovedel na tvuj prispevek stylem "kdyby neco takovyho bylo" a skivak pak uz jen dal nazev softu, nenapsal ze samotne heslo je v PC, navic SILNE pochybuji ze firma bude pouzivat USB AP... bude mit router AP a zde NIKDY neni heslo v PC, je v routeru v interni pametu a pristupuje se k nemu pres webove rozhranni... a predpokladam ze to PC je k APcku pripojeny skrz LAN, ne skrz WiFi (to uz by se dalo polemizovat...)


Ja tedka pripojoval PSP pres wifi s wep sifrovanim. Wep se zadavalo primo do routeru a tam se volilo kery retezec se bude pouzivat jak defaultni pro pristup. Pak se samo pise i do kompu, treba se ti zadari pomoci tech finticek co ti tu radili...ale muze to byt jeste oseterne jako to mam ja ze aby ses pripojil do site tak musis mit i registrovanou MAC adresu zarizeni a to se dela taky v routeru. Tak good luck...Btw prohlizec v PSP je IMHO nepouzitelny...a to treba muzu srovnavat s prohlizecema v S60:)Do kompu se pise jen pokud jsi pripojen prez wifi (ten komp) pokud je pres LAN -nejcastejsi- tak ti to nepomuze... Pokud je prez wifi, tak jen najit okno kde se to heslo zadavalo a ano, malickou moznost mas, ale revelation je uplne na neco jineho (na web hlavne) - tohle s tim na 99% neodkryjes, bude to v etx. souboru a na to ty nemas cas.. MAC, ano.. ale to je v poho da se spoofnout, ale nejdriv heslo, pak MAC, to uz je to nejmensi, zvlast kdyz mas pristup k tomu PC ktery tam pristup MA... ;) ;) ;)


Anonymous pokud by jsi cetl dobre! :D tak reaguji na tohle Originally Posted by ScH0ll_kIll3r View Post
stahni si program kterej odkryje hvezdicky a pak nasledne na to co napsal freerider ;) Tedy kdyz je klic ulozen v pc... a pod hvezdickami... (on psal ze y bylo pekne kdyby existoval.. ja pisi ze existuje :P )delas si legraci, on vubec nevi zda je to v kompu, on by byl jen rad kdyby mu to ty hvezdicky odkrylo, ale ani nevi zda tam jsou.. kde jsou, je to videt :roll: treba mysli administraci.. klic? snad klient ne? uz jsem psal proc to tak na 80% neni, fa nikdy nema USB klice v rezimu AP, je to velka bezpecnostni doura do PC do ktereho je to zapojene a je to neefektivni :lol: nejvetsi pravdepodobnost je to ve webove administraci, vzdyt sam vis omg, mysli :D :D a jasne je tu moznost je je klient v PC a je pripojen bezdratove - dalsi doura - ale tj dalsi mala pravdepodobnost, ve firme se potrebuje rychle & stabilita...

(samozrejme je tu moznost ze to bude pod hvezdickama jak jsem rikal, ale urco to nepujde revelationem)