PDA

Zobrazit plnou verzi : Bezdrátové připojení



SuperHero
23.11.2010, 15:25
zdravim, mam problem, nemuzu se pripojit ke sve wifině, pise mi to neco..., nechce to ani nic vyhledat... Obrazek: http://imageupload.org/?di=412905259071

Lentilek2
23.11.2010, 17:58
máš wifi kartu?pokud jo,tak nemáš ovladače na ni,hledej na stránkách výrobce

SuperHero
23.11.2010, 17:59
jasny mam, ted sem pouzival jen drat a ted to nejde -.-"

SuperHero
23.11.2010, 18:21
promin, ale nejsem schopen to najit, mam atheros ar9285 wireless network adapter, dekuji
EDIT: vsude kde sem to stahnul, tak no nejak nejde, a na strankach vyrobce to nemuzu najit, mam Toshiba Satellite C650(D)

kousalik
23.11.2010, 18:34
promin, ale nejsem schopen to najit, mam atheros ar9285 wireless network adapter, dekuji
EDIT: vsude kde sem to stahnul, tak no nejak nejde, a na strankach vyrobce to nemuzu najit, mam Toshiba Satellite C650(D)zkus stáhnout odtud (http://aps2.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads) pro verzi svého operačního systému... případně přímý odkaz pro Windows 7 (32 i 64bit) (http://support1.toshiba-tro.de/tools/updates/atheros-wlan/atheros-wlan-win7-8002580.zip)

Rychlahuba
23.11.2010, 18:41
Hej uplne to sami to dela me... kabel mi jde ale wifi ne... uz jsem to vzdal, kdyby jsi na neco prisel dej vedet

SuperHero
23.11.2010, 18:56
zkus stáhnout odtud (http://aps2.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads) pro verzi svého operačního systému... případně přímý odkaz pro Windows 7 (32 i 64bit) (http://support1.toshiba-tro.de/tools/updates/atheros-wlan/atheros-wlan-win7-8002580.zip)
děkuju, ted sem to nainstaloval, mam restartnout notebook? zatim se mi nezobrazuji wifiny

kousalik
23.11.2010, 19:04
tak jinak, nalezl NTB někdy nějaké Wifi sítě? jistě jsi zkoušel Wifi zapnout ( FN+F8 ), že? :)
mimochodem, kde jsi vyčetl, ten model wifi adaptéru?

Rychlahuba
23.11.2010, 19:08
Promin ze se ti seru do prispevku :D Ja jsem zadny wifi site nikdy nenasel mam notas asi tyden ...zkusel jsem to poprve ( HP DV5 1160ec) FN+8 nic nedela

SuperHero
23.11.2010, 19:08
tak jinak, nalezl NTB někdy nějaké Wifi sítě? jistě jsi zkoušel Wifi zapnout ( FN+F8 ), že? :)
mimochodem, kde jsi vyčetl, ten model wifi adaptéru?
fn+f8 sem skousel a nic, adapter sem cetl ve spravce zarizeni

kousalik
23.11.2010, 19:12
Promin ze se ti seru do prispevku :D Ja jsem zadny wifi site nikdy nenasel mam notas asi tyden ...zkusel jsem to poprve ( HP DV5 1160ec) FN+8 nic nedelav Tvém případě FN+F8 fungovat nebude. Ty máš na zapnutí Wifi přímo tlačítko vpravo nahoře pod displejem... Windows jsi měl předinstalovaný nebo sis instaloval sám/někdo?

kousalik
23.11.2010, 19:13
fn+f8 sem skousel a nic, adapter sem cetl ve spravce zarizenitak pokud jsi adaptér vyčetl ze správce zařízení, tak to znamená, že máš ovladače nainstalovány (pokud u toho adaptéru není vykřičník). viděl ten NTB nějaké wifi sítě?

Rychlahuba
23.11.2010, 19:21
v Tvém případě FN+F8 fungovat nebude. Ty máš na zapnutí Wifi přímo tlačítko vpravo nahoře pod displejem... Windows jsi měl předinstalovaný nebo sis instaloval sám/někdo?

To talcitko sviti modre, takze by to melo byt zaple, windows je original ale majitel to pry reinstaloval... ale ovladace jsem stahoval primo ze stranek HP... uplne vsechny

SuperHero
23.11.2010, 19:27
tak pokud jsi adaptér vyčetl ze správce zařízení, tak to znamená, že máš ovladače nainstalovány (pokud u toho adaptéru není vykřičník). viděl ten NTB nějaké wifi sítě?

právě že ne, a když dám zobrazit mapu a dám bezdrátová sít tak mi to ukaze ze adapter neni pripojen viz obrazek nahore

kousalik
23.11.2010, 19:39
právě že ne, a když dám zobrazit mapu a dám bezdrátová sít tak mi to ukaze ze adapter neni pripojen viz obrazek nahore

vidím, že máš nainstalovaný TeamViewer, tak bychom na to případně mohli kouknout takto... v případě zájmu PM a můžem se na někdy domluvit...
ještě zkus podívat po obvodu toho NTB, zda-li nemá nějaký wifi HW vypínač :)

SuperHero
23.11.2010, 19:47
vidím, že máš nainstalovaný TeamViewer, tak bychom na to případně mohli kouknout takto... v případě zájmu PM a můžem se na někdy domluvit...
ještě zkus podívat po obvodu toho NTB, zda-li nemá nějaký wifi HW vypínač :)

team viewer sem vam poslal do pm ok?