Zobrazit plnou verzi : Akú hudbu počúvate?
Tak sa pochválte aký je váš oblúbený žáner hudby ktorý počúvate, prípadne napíšte aj vašu oblúbenú skupinu, speváka/speváčku :) .
--
rixcz: Nechci tu videt zadne urazky za to co kdo posloucha.
Tak sa pochválte aký je váš oblúbený žáner hudby ktorý počúvate, prípadne napíšte aj vašu oblúbenú skupinu, speváka/speváčku :) .rock/metal zalezi podle skupiny
slipknot,lacuna coil,staind,ozzy,static-x,crazy town,evanesence,drowning pool,him,POD,shinedown,redhot chili peppers,system of a downatd.atd. muzu i rasmus..zalezi jak se zalibi...
Ja počúvam metal, rock, hip-hop
ako naj skupina u mňa boduje Children Of Bodom, a ďalej Annihilator, S.O.A.D,Slipknot, Arch Enemy, Slayer, In Flames, Sepultura,Disturbed, Machine Head,Static-X,Dimmu Borgir, Helloween,Drowning Pool, Stratovarius,Enslaved, Fear Factory, Avenged Sevenfold, BFMV, Korn, Slipknot, Warmachine, Hypocrisy, Fuel atď, atď.......z hip-hopu sa mi nechce už vypisovať :lol:
nejvic dance, trance pak taky rock a hip hop ale jinak od kazdeho se da neco poslouchat :)
DJ Tiesto rulez 8)
NecroMachine
14.08.2006, 23:30
Posloucham: Arctic Monkeys, Coldplay, U2, Placebo ,Muse, The Killers, The Strokes, Franz Ferdinand, Depeche Mode, RHCP
Z ceskych: Kryštof, Sunshine, Tatabojs
Tak to neni vsechno ale spis to the best.
Pizzadox
14.08.2006, 23:55
muzu Rock/metal sem tam i Rapp
Godsmack, Red Hot Chilli Pepers, Xzibit, Bloc Party a mnohe dalsi
Posloucham skoro vsechno co se mi libi :D nemam vyhrazeny zanr, ale libi se mi System of Down, rap a hip hop a tak neco :) proste to co se posloucha :lol:
jj ja taky systemy, fort minor, linkin park, simple plan apod...
Těžko zaškatulkovat... Od české hudby ze 70. let až současnot, přes zahraniční interprety ze stejného časového rozpětí, až po ruskou hymnu. Mám-li někoho vypíchnout, budou to určitě Queen a George Michael. Nebráním se žádnému žánru, dokáže mě oslovit jak vážná, tak elektronická hudba...
Ja muzu taky vsechno....zivot bez radia si snad neumim ani predstavit, ale pokud mam neco vypichnout ze seznamu, tak rozhodne:
Bon Jovi :mrgreen:
Bryan Adams
The Corrs
Aerosmith
Texas
Roxette :-)
Kabat
U2
Divokej Bill
a spoustu,spoustu,spoustu dalsiho. Ted jsem momentalne ujel na Hooverphonic, Prohrala v kartach, Green day... a na Cimrmmanech...ale to uz fakt dlouho :D . (tady vsude sedel - jak sedis ty, ty, ty a ty...tady vsude sedel :wink: )
Satharoth
15.08.2006, 09:12
Heia Norsk Svarte Metal !!! :evil:
Pocuvam takmer vyhradne black metal...kapely - Darkthrone, Burzum, stare albumy Mayhem, Nokturnal Mortum, Nargaroth, Marduk, atd... sem tam aj nejaky ten death - Nile, Vomitory, Brodequin...
Anonymous
15.08.2006, 09:17
co poslouchám (http://www.last.fm/user/deefha/) :-)
Všechno.Od Hi hopu po jazz.
Wu-Tang clan,Ice-T,Ice-Cube,Sting,U2,Coldplay,SaraK,Enya atd.
tak já poslouchám například Cannibal Corpse, Six Feet Under, Torture Killer, Daath, All Shall Perish, Skinless, Agiel, Kataklysm, Macabre, Massacre, Necrophagist, Aggresor, Napalm Death, Rotten Sound, Suffocation, The Black Dahlia Murder atd..
Prostě Death Metal
tak já poslouchám například Cannibal Corpse, Six Feet Under, Torture Killer, Daath, All Shall Perish, Skinless, Agiel, Kataklysm, Macabre, Massacre, Necrophagist, Aggresor, Napalm Death, Rotten Sound, Suffocation, The Black Dahlia Murder atd..
Prostě Death Metal6stop pod zemi to je slusnej narez do svyho playlistu jsem zaradil jen TNT ostatni uz bylo takovy divny :D , ale co cekat od death metalu :D
HIP HOP-2pac,krs1,snoop dogg,kanye west,Ludacris......
Satharoth
15.08.2006, 12:11
Dutch, to bude asi tym, ze TNT nieje ich skladba :wink:
Satharoth
15.08.2006, 12:17
Prostě Death Metal
a poznas kapelku Amorbital ? Kamosi...slovenska DM legenda. A najlepsia DM kapela pre mna navzdy ostane Krabathor
Všechno.Od Hi hopu po jazz.
Wu-Tang clan,Ice-T,Ice-Cube,Sting,U2,Coldplay,SaraK,Enya atd.to je můj člověk,WU-TANG RULEZ!!!
Prostě Death Metal
a poznas kapelku Amorbital ? Kamosi...slovenska DM legenda. A najlepsia DM kapela pre mna navzdy ostane Krabathor
Amorbital mi nic moc neříká ale Krabathor je výbornej
Já jsem v jádru taky (death) metalista, ale dneska už jsem tak zkaženej, že si poslechnu jakoukoli dobrou muziku...
no já hlavně hip-hop, nejvíc wu-tang, ať skupinovky nebo sólovky (ODB), českej rap(indy a wich, penneři..) a potom tak různě, Michael Jackson, Queen, Asian Dub Foundation, RHCP, The Hives....ale prostě hipec jedu nejvíc :mrgreen:
DammLore
15.08.2006, 14:59
Underworld, Orbital, U2, Dead can dance, Smashing pumpkins, BT, The Gathering, Iron maiden, Senser, Phil Collins, Peter Gabriel, Tata bojs a tuny dalších. Nedá se to vyjmenovat všechno. Hlavně elektronickou hudbu, ale i jazz, přes art rock, tvrdší kytary, až po různé směsky žánrů.
Zkrátka většinou věci, co se v televizi a rádiu moc nechytají (s davem cválat neumím :) ).
A co takový Cataract,Hatebreeed atd
Já jsem odrostlej na elektronice. Dřív jsem neuznával skoro nic, v čem bylo něco "živého" (kromě Tří sester a Daniela landy), Ale dneska si poslechnu skoro cokoli kromě právě (death) metalu a vážné hudby :P. Třeba DM (Depeche Mode, ne death metal :D), Tata Bojs... Ale nejjvíc pořád elektroniku - Vitalic, Ladytron, WestBam, Felix Da Housecat a nějaký ten Live setík :)
no já hlavně hip-hop, nejvíc wu-tang, ať skupinovky nebo sólovky (ODB), českej rap(indy a wich, penneři..) a potom tak různě, Michael Jackson, Queen, Asian Dub Foundation, RHCP, The Hives....ale prostě hipec jedu nejvíc :mrgreen:taky můj člověk :lol: ODB je skvělej
A co takový Cataract,Hatebreeed atd
no něco by možná i šlo:)
Satharoth
17.08.2006, 07:28
MorroR, jak pre Teba :)
http://www.easy-sharing.com/366994/AMORBITAL.zip.html
popripade iny zaujemcovia o kvalitny death metalek
Jo to je kvalitka, thanx :wink:
Satharoth
17.08.2006, 14:50
:wink:
Vycurat_Aspat
17.08.2006, 15:37
fuj death metal :D punkrock rules :)
je to dobrý..tvrdnou mi při tom bradavky:))
To co posloucham ja tady jiste nikdo nezna...
Pasmo Gaza (preklad z rustiny, punkova kapela), Kino (legenda ruskeho roku), Kral a Sasek (rusky punkrok, THE VERY BEST), pak trochu Nautilus Pompilius (legenda ruskeho roku) a dalsi.
Ze zahranicnich: Nirvana, U2, RHCP... no je toho vic
Satharoth
18.08.2006, 07:11
je to dobrý..tvrdnou mi při tom bradavky:))
:lol: tak je to spravne...
alesek__
18.08.2006, 12:29
DnB, Jungle, Regea Jungle, a neaký to tekno
8)
Anonymous
18.08.2006, 13:16
Ja posloucham metal/rock/punk... A skupiny hlavne P.O.D,H.i.m,Slipknot,Sepultura,Cradle of Filth,Offspring,Rasmus,Nirvana,Simple plan,KoRn,Kiss... A vyjimky Divokej Bill a H16
Satharoth
18.08.2006, 14:57
Ten COF sa tam vynima...hnus
Ten COF sa tam vynima...hnus
hele kdy skáknem na to pivko? ani ne za 2 měsíce letim do anglie takže později už nebude možnost :x
Satharoth
19.08.2006, 08:26
No neviem ci to stihneme chlape...ale v septembri idem na svatbu do Brna :)
Anonymous
21.08.2006, 09:13
Satharoth jj stav se zaparime na svatbe na Psp :lol: ........ Jo a COF maj jen par dobrych pisnicek to uznavam no.. :oops:
ThomasVT
21.08.2006, 09:15
ja prevazne hip hop... is best...
Anonymous
21.08.2006, 10:13
Tak stim urcite nesouhlasim , ale zadnej flame vyvolavat nechci :) ........ Ale hodne lidi co znam maj radi hip- hop fakt netusim proc :twisted:
stary dobry ROCK(Bon Jovi,Scorpions,Alice Cooper,Bonie Taylor,Kiss,Guns `n Roses...)
obcas aji moderni rock(Evanescence,the Rasmus,Yellowcard,HIM...)
...a taky metal(ovsem nikdy death,black,hardcore a podobne)...Sonata Arctica,Helloween,Stratovarius,Nightwish,Metallica ...
...a nesmim opomenout Cimbalovou hudbu a Valasske(i nejake ty jine)lidovky...
shadow.wizard
21.08.2006, 11:00
VSETKO
Satharoth
21.08.2006, 11:21
Satharoth jj stav se zaparime na svatbe na Psp :lol: ........ Jo a COF maj jen par dobrych pisnicek to uznavam no.. :oops:
no, to by bolo...od COF mam rad len Total Fucking Darkness demo a Principle of Evil Made Flesh...
Jasan.. od každýho něco..jediný co vážně nemusim jsou ty teplý ozone karma a takovyhle suchý z nosu.. jinak mam radsi rychlejsi hip hop..LIL KIM Missy Elliott a RnB z MTV ale takový ty štavnatejsí pecky.. a pak hlavně výběr z Prodigy..treba memphis bells a nebo the way it is... to mi puste a znicim svět:) (tanec:)
Anonymous
21.08.2006, 15:06
Ja mam rad od Prodigy jeste Girls a potom samozrejme Spitfire 8) :D
DammLore
22.08.2006, 00:44
Od Prodigy mi sedí jen alba Experience, Music for the jilted generation a sem tam něco z Fat of the land, ale tam už to šlo hodně do kopru. Naštěstí jsem pro sebe objevil Underworld a Orbital a na těch jsem skutečně dospěl. :mrgreen:
Anonymous
22.08.2006, 10:19
Sem hlupak zapomel jsem na moji oblibenou kapelu :oops: ...... Jsou to Lordi pro neznalce metalova skupina z Finska.... Vyhrali Euro Vision....
Satharoth
22.08.2006, 11:59
Sem hlupak zapomel jsem na moji oblibenou kapelu :oops: ...... Jsou to Lordi pro neznalce metalova skupina z Finska.... Vyhrali Euro Vision....
sasovia
Anonymous
22.08.2006, 12:02
Sasovia co to je ?? :oops:
Satharoth
22.08.2006, 14:45
:) "šašovia"... po vasom "šašci" :wink:
tomashod
22.08.2006, 15:33
REGGAE ...Bob Marley a synove, Aswad, Burning Spear, Black Uhuru, Alpha Blondy, Sizzla, Jimmy Cliff, Uraggan Andrew atd. atd.
Anonymous
22.08.2006, 19:32
Satharoth: No maj proste akorat osobitej imige :) .... Mne se to zamlouva.... Jo a diky za vysvetleni :)
Anonymous
24.08.2006, 13:59
Jo a byl nekdo z vas na Love Planet v Praze ??
Number_x
24.08.2006, 14:12
jungle rulezz
SKA, HC, SS, tekkno, techno a horor punkovou kapelu The Misfits!!!
Satharoth
25.08.2006, 08:05
Satharoth: No maj proste akorat osobitej imige :) .... Mne se to zamlouva.... Jo a diky za vysvetleni :)
a co takyto "image" ? :twisted:
jungle rulezzhaha ty jsi muj clovek :D jungle mam nejradsi ... ale mezi oblibene patri i ska , rege ,tekno. A ze starsich jedine jazz a vazna hudba (takovy beethoven v luxusnim aute to je muj sen :D ) ale jinak opravdu u mne vyhrava jungle
jsem slyšel, že Pasul poslouchá Britney Spears
darkness gale
12.01.2008, 22:02
počúvam najradsej metal.Zo skupin Metallica,ACDC,Red Hot Chili Peppers.Nemam rad hip-hop,pop,punk.A este som zabudol,mam rad aj Industrial Metal,to je asi vsetko
g00dFeLLa´z
12.01.2008, 22:17
nejvic dance, trance pak taky rock a hip hop ale jinak od kazdeho se da neco poslouchat :)
DJ Tiesto rulez 8)
S tím Tiestem jakoby jsi za mě mluvil...
Jinak... LINKIN PARK >>> LOWE <3 4EVER
rap...jak muze nekdo poslouchat hip hop to nechapu! :P hip hop je to co zijete->rap je hudba co k tomu patri...
kluci nikdo nemá na Evu a Vaška :D :D :D :D :D
to je aspoň hudba
Poslouchám a aktivně dělám hiphop, mám rád jazz, blues, alternative rock, občas DnB... Neuznávám separaci stylů. Všechno se prolíná a hudba je jenom jedna. De facto mi nezáleží na hudebním stylu, jde o to jestli je ta muzika vytvářena pro radost, pro pocit, pro sdělení a ne pro peníze.
Tak sa pochválte aký je váš oblúbený žáner hudby ktorý počúvate, prípadne napíšte aj vašu oblúbenú skupinu, speváka/speváčku :) .
--
rixcz: Nechci tu videt zadne urazky za to co kdo posloucha.
Vše krom dechovek, country, folk a podobných :)
House(vlastni tvorba) Techno, hardtechno, chranz...Electro hodně..minimal, progressive, okrajove taky Trance.nemusim Hip Hap Hop :)
Nejradsi mam The Prodigy, Bjork, Vitalic, Gorillaz, The Chemical Brothers, The Arcade Fire, Nirvana, Ladytron, Goldfrapp, Depeche Mode, Kanye West, Royksopp... :)
New Wave je nejlepsi!!! Ale ani ostatnim stylum se nebranim ;)
darkness gale
12.01.2008, 23:05
som zabudol na Nirvanu a hlavne Gorillaz-super hudba
Ja posloucham rap, nejradsi mam US konkretne 50 centa.
Jinak doporucuji film "Zbohatni nebo chcipni", jde o to jak fifty ve svych 12 zacina prodavat kox na ulici pote se stane gangterem.. kouknete na to 8mile je oproti tomu ***** :coolgun:
Rap občas nějakej ten pop :)
chvalsinak
14.01.2008, 21:43
Schranz,house------punk rock,heavy metal..... všechno co se dá poslouchat ale z České scény nejvíc Alkehol
Heavy metal,trash metal,gothic metal,death metal,punk nekdy nejaky DnB a nej kapela Cradle of Filth
nej zpevak jedine Marilyn Manson :)
no, dalo by se rici ze posloucham to co zrovna davaji v radiu jinak hudbu nevyhledavam....
Frozen Bee
14.01.2008, 21:55
alternative punk.....nej skupina Paramore:D:D:D
folty.hans
14.01.2008, 22:13
trance, d´n´b (jak to jde krásně k sobě, že?:lol: ) ....
joo a kdybyste se ptali Wivera, tak odpovídám za něj, že ten ulítává na discu a to ve velkym ....... :D vymetá každou diskošku....hrozný to s nim je :D
Rap občas nějakej ten pop :)
rap a pop je prakticky to stejne ...
pop = popularni hudba takze i ve vetsine pripadu rap a hip hop ...
jedine kdybys poslouchal nejake nezavisle interprety a freestyle rap
dnb, jungle, rave, breakbeat, electro, psytrance, chillout, hiphop... vezkrze elektroniku, obcas i treba SOAD apod. koukam ze ty vase "deathmetal" skupiny maji docela inteligentni nazvy :ziped:
http://www.last.fm/user/DonMerlo/
samozrejme DJ TIESTO!!!!!!!!!!!
grinderwolf
15.01.2008, 14:13
jedine RAP a z toho mam nejradsi Westside Connection a Ghostface Killah
Guns-player
15.01.2008, 14:56
Bob Marley, SKA-P, Offspring, Red Hot Chili Peppers, a samozřejmě Loco Roco Soundtrack... Je to hodne odlisnejch stylů, ale co mě se jejich písničky líbí :)
evil.bulk
15.01.2008, 15:03
Bob Marley, 50 Cent, Eminem, Ewa Farna, Dr. Dre, Chamillionaire, kanYe West, Kontrafakt, Snoop Dogg, BoW WoW, Soulja Boy a nejakej rock hlavne OST ze série Need For Speed :) a mnoho dalších...
alesek__
15.01.2008, 15:45
raggae jungle, dnb, tekno, Bobik Marley a obcas neaky skacko:)