Zobrazit plnou verzi : Nejoblibenejsi film
sir Geralt
09.11.2006, 18:55
tak co?jaky film je podle vas nejlepsi
U mne jak podpis napovida to je Pulp Fiction
PAINkillerCZE
09.11.2006, 19:08
hostel =))
jo PUlp Fiction je dobrej
Vycurat_Aspat
09.11.2006, 19:15
Pulp Fiction je klasika, ale ne rozhodne nejlepsi film :)
nebudu jmnovat mám jich totiž asi 100 :D:D
alesek__
09.11.2006, 19:31
nebudu jmnovat mám jich totiž asi 100 :D:D
se ani nedivim kdyz stahujes a uploudujes :)
ja mam tak 30 top filmu, ale abych z nich vybral ten nej neni mozne, uz proto, ze se jedna o ruzne zanry a tezko se da srovnavat treba takovy Ice age s Riddickem :wink:
tak podle stupne akcnosti a nezratitelnosti a poctu zabitych nepratel poctu dobrych hlasek a vykriku a xichtu a podle stupne narezovosti...
vemte si treba takoveho Ramba 1 zabije jednoho typka a to jeste omylem
rambo 2 zabije asi 50lidi zabijou mu jeho milou nastve se pozabiji zbytek tabora...
rambo 3 postrili 300 zalezlych v hradu a jeste pritom ma 2kalasnikovi a maly dite na zadech sejme lukem vrtulnik
- Silvester Stalone filmy s Arniem, s J.C.v.Damme, S. segal, tym medikoptr :D kobra 11 a treba takovy film equiriblium nema chybu :D, kill bill , Mission Impossible taky slusnej narez :lol:, americky samuraj 1,2 , americky ninja 1-4 david dudykof , komando, predator 1-2, a mohl bych pokracovat donekonecna
Jinak kdyz pominu tyto nadite filmy,tak je to Pan prstenu 1-3, Vyplata, Osudovy dotek, posledni samurai, sesty den, matrix 1 a 3, je jich spousta muzu i hvezdny valky..
Z anim.filmu pro deti je to shrek, hleda se nemo, medvedi bratri,atd. :D mam pestry vyber :)
DONT BE MENACE (nevyhrozuj) videl sem to aspon 20x..mozna este vic :)..zante to nekdo?nejlepsi cernosska komedie....
DammLore
09.11.2006, 20:07
Jednoznačně srdeční záležitostí je pro mě Fight club (Klub rváčů) Srazil z výsluní i Forresta Gumpa.
Dj_Shark
09.11.2006, 20:09
Jednoznačně srdeční záležitostí je pro mě Fight club (Klub rváčů) Srazil z výsluní i Forresta Gumpa.
Pro mě to samí.... :)
Schlindlerův seznam
JFK
Zachraňte vojína Ryana
videli ste BORAT : Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu ???
Nie je to sice moj najoblubenejsi film, ale je to sila.
Medzi moje naj filmy patria: Back to the future, Forest Gump, Schindlerov zoznam, MATRIX1, filmy Spencer&Hill
a uz sa tesim na Children of Men
vse od Kubricka...jestli tady nekdo vubec vi kdo to je :)
DammLore
09.11.2006, 20:38
Vím, byl dobrý, ale všechno od něj? Asi ne. To je ale o názoru. Každý se baví u něčeho jiného...
Francik_3
09.11.2006, 20:40
Klub sráčů... :P
Vím, byl dobrý, ale všechno od něj? Asi ne. To je ale o názoru. Každý se baví u něčeho jiného...
no me se opravdu libi vsechny jeho filmy,zase tak moc jich neni :)
ale kdybych musel vybrat tri nejoblibenejsi :
Full Metal Jacket
The Shining
Clockwork Orange
Anonymous
09.11.2006, 20:43
Indiana Jones
FaF trilologie :P
Indiana Jones
FaF trilologie :Pzačínám Tě mít rád :mrgreen:
shadow.wizard
09.11.2006, 20:46
Ja uz som filmy prestal pozerat... :roll: :wink:
Presiel som na serialy ale ked film tak Dobry Will Hunting a Forest Gump
Ja uz som filmy prestal pozerat... :roll: :wink:
Presiel som na serialy ale ked film tak Dobry Will Hunting a Forest Gumptaky moc dobrý..................na Foresta sem úplně zapomněl
Anonymous
09.11.2006, 20:51
Indiana Jones
Jo? A proc? :D
Indiana Jones
Jo? A proc? :Dsme se poprvý shodli :D
Anonymous
09.11.2006, 20:53
Indiana Jones
Jo? A proc? :Dsme se poprvý shodli :D
Rofl, neni mozny :D
Tak urcite Osudovy dotek a Vyplata me v posledni dobe nejvic ovlivnily, pak taky Pan Prstenu, ale spis mam radsi serialy, takovy Joey je super a hlavne eroes, pak taky SG-1, Sebomba od vedle :) , Sifra Mistra Leonarda, a mnoho a mnoho dalsich, jeste sem zapomel na Simpsonovi a Ochrance :D
South Park - Peklo na zemi.
Anonymous
09.11.2006, 21:02
k a Vyplata me v posledni dobe nejvic ovlivnily..
Taky taky kamo
nejlepsi filmi sou rychle a zbesile 1-3, underworld 1-2, a nejaky ty komedie...
znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...
jo ze serialu mma taky nejradsi simpsniky a heroes a nemas je nahodou v mp4 ty tvoje japonsky horory ja jen ze by si je mol upnout kdyz jsou tak dobrý
Kdo huli, tem umí.... to je jednicka, best film!!!
u mě určité stále vyhrává matrix všechny 3 díly + animatrix..
Tak urcite Osudovy dotek a Vyplata me v posledni dobe nejvic ovlivnily, pak taky Pan Prstenu, ale spis mam radsi serialy, takovy Joey je super a hlavne eroes, pak taky SG-1, Sebomba od vedle :) , Sifra Mistra Leonarda, a mnoho a mnoho dalsich, jeste sem zapomel na Simpsonovi a Ochrance :D
sem rikal, ze se vam to bude libit :)
jeste musim potvrdit Indiana jonese, vojina ryana taky velmi dobre filmy :)
jo ze serialu mma taky nejradsi simpsniky a heroes a nemas je nahodou v mp4 ty tvoje japonsky horory ja jen ze by si je mol upnout kdyz jsou tak dobrý
bohuzel...mel sem vsech 5 dilu na DVD ale nekoumu sem ho pucil...a uz je to doba takze tak.....
Kinder Master King
10.11.2006, 01:23
Takže moje nejoblíbenější filmy: Matrix, Trainspotting, Big Lebowski a Ring. Seriály: Červený Trpaslík, Fututrama a teď sleduju anime seriál Hellsing.
znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...Jasně, japonský horory jsou nejlepší. Ale mám takovej pocit že jsou 4 díly, já viděl akorát tu nenávist v obou verzích.
sir Geralt
10.11.2006, 07:46
jo How Hight to je hodne hustej film
Satharoth
10.11.2006, 11:31
Stary OMEN jednicka...ziadny horror ho neprekona. Dalej seria Hellraiser, Spalovac mrtvol, The Machinist, Pi, atd...ziadne komercne holywood sracky :?
niekto tu spominal Shindlerov zoznam, taktiez skvely film...
Takže moje nejoblíbenější filmy: Matrix, Trainspotting, Big Lebowski a Ring. Seriály: Červený Trpaslík, Fututrama a teď sleduju anime seriál Hellsing.
znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...Jasně, japonský horory jsou nejlepší. Ale mám takovej pocit že jsou 4 díly, já viděl akorát tu nenávist v obou verzích.
ju-on ma 3 japonsky a 2 americky dila takze 5....mozna uz sou dalsi..heh...to nevim..ale urcite jich je minimalne 5
jo How Hight to je hodne hustej film
ste mí lidid HOw HIgh je nej film. to je klasika, pak Scary (vřískoťák tam dělá nejvíc švíky, pak Lord of the WEED, potom česká klasika (černí baroni a tankovej prapor) a seriál simpsoni a pak horory fšeho druhu, ,předefším o apokalipse, a nejlíp když satan vyhraje, pro satanistu nejlepší, ave satanas :twisted: 8) :!:
Satharoth
10.11.2006, 14:55
a vies Ty vobec nieco o satanizme ???
Kinder Master King
10.11.2006, 22:52
ju-on ma 3 japonsky a 2 americky dila takze 5....mozna uz sou dalsi..heh...to nevim..ale urcite jich je minimalne 5No ty japonský jsou Ju-on 1,2 a pak Ju-on: The Grudge 1,2.
Pizzadox
10.11.2006, 22:54
u mě určité stále vyhrává matrix všechny 3 díly + animatrix..
jj to u me taky spolecne se starou trilogii star wars :)
U me je to tezky,mam rad strasne moc filmu.Ted si zrovna nejvic ulitavam na Austinovi Powersovi. Muzu se na to divat porad dokola a porad se smeju. :D :D :D
Vycurat_Aspat
11.11.2006, 07:57
mně se jako film dost líbý Vykoupení z věznice Shawshank to je moc dobrej film :wink: a jeste Příšerky s.r.o to je prdel :D
No já abych nejmenoval to co už tu bylo, tak mam rád Věčný svit neposkvrněné mysli, a třeba ty válečný filmy jako je Ryan nebo Údolí stínů, i když to už neni podle mně tak dobrý, a můj osobní typ je Chicago, protože to mě prostě bavilo a klidně bych se díval pořád dokola...
No já spíš klasiku- kmotra 1,2,3 nebo Scarface (Zjizvená tvář)
ze seriálů na 100% Červenej trpaslík :)
DONT BE MENACE (nevyhrozuj) videl sem to aspon 20x..mozna este vic :)..zante to nekdo?nejlepsi cernosska komedie....
tak tehle filmek je fakt drsnej...dost sem se u toho rezal....ale nemel jsem to v nejlepsi kvalite. Presto fajn volba na pohodu.... :wink:
MY NAME IS EARL................vcera sem se dival na 11 dilu a je to fakt desna prdel..vrele vsem doporucuju....kdyby to ve skutecnosti fungovalo jak tady tak bych si nakej seznam taky napsal hehe-..-.-.--.-. Karma rulezzz...
ju-on ma 3 japonsky a 2 americky dila takze 5....mozna uz sou dalsi..heh...to nevim..ale urcite jich je minimalne 5No ty japonský jsou Ju-on 1,2 a pak Ju-on: The Grudge 1,2.
jo jasny mam poravdu :) japonskejch sou 4 dily ;)
Mě bavil docela filmeček Forrest Gump
LOST,Futurama,kterýkoliv Jackassi a pak pár klasik co už tu bylo jmenovaných třeba Pulp FIction.Ale kdybych měl menovat všechny tak bych u toho kompa zamrzl.
Satharoth
13.11.2006, 17:27
Mexicka jazda...
abych nezapomněl, Pelíšky sou skvělej film, u ničeho sem se tak neřezal, ani u Kdo hulí ten umí, Pelíšky sou prostě nejvíc, navíc sou tam fakt dobrý hlášky..
bartokar
13.11.2006, 17:58
boha to snad nejde ani napsat - nejlepší film -bylo tady jmenováno plno super filmů,ale kdo může řict ten je nej....!odlišné žánry,každej super -já jako filmmaniak toto nemůžu soudit -různě žánry -horrory,akční,komrdie atd.......nejlepší,nebo neradši...film-nejde nepsat!!!!!!!
Kinder Master King
13.11.2006, 20:32
boha to snad nejde ani napsat - nejlepší film -bylo tady jmenováno plno super filmů,ale kdo může řict ten je nej....!odlišné žánry,každej super -já jako filmmaniak toto nemůžu soudit -různě žánry -horrory,akční,komrdie atd.......nejlepší,nebo neradši...film-nejde nepsat!!!!!!!komrdie je pěkný slovo :)
Doufam, ze se dnes budete koukat na Ramba2 :D :lol:
boha to snad nejde ani napsat - nejlepší film -bylo tady jmenováno plno super filmů,ale kdo může řict ten je nej....!odlišné žánry,každej super -já jako filmmaniak toto nemůžu soudit -různě žánry -horrory,akční,komrdie atd.......nejlepší,nebo neradši...film-nejde nepsat!!!!!!!komrdie je pěkný slovo :)
haha z komrdii mam nejradeji snehurku a sedm trpasliku :lol:
ne vazne za nejlepsi filmovou tvorbu povazuju japonskou anime nejenom kvuli stylu ale i kvuli hloubce filmu ...
a z americkych vanilkove nebe ... to jsem uz tu nekde psal
DammLore
14.11.2006, 00:58
No já abych nejmenoval to co už tu bylo, tak mam rád Věčný svit neposkvrněné mysli, a třeba ty válečný filmy jako je Ryan nebo Údolí stínů, i když to už neni podle mně tak dobrý, a můj osobní typ je Chicago, protože to mě prostě bavilo a klidně bych se díval pořád dokola...
To já se zase pořád dokola dívám na Moulin Rouge. Je to pro mě příjemná směska žánrů, skvělých nápadů, perfektního vizuálního provedení, kvalitního obsazení a příběhu jak z pera mistra Shakespeara. Viděl jsem to už víc jak 30x a pořád mě to baví. Hlavně ty předělávky písniček od Nirvany, Madonny a fůry dalších skupin a zpěváků. Sice to nepovažuji za nejlepší film, ale rozhodně je můj nejohranější. :)
Město Bohů, Ghost dog, Hellsing ;) no a na zbytek si asi ted nevzpomenu :(
EDIT: uz sem si vzpomel na dalsi... Kafe a cigára
pulp fiction, forrest gump,...spousta dalsich ale clovek si tezko vzpomina po tak prohulenym tejdnu :D
edit: trainspotting, matrix, big-lebowski, zachrante vojina ryana, bratrstvo neohrozenych, borat....
serialy: simpsons,cimrmani,monty-python,cerveny trpaslik, LOST
Letopisy Narnie,Záhada Vyvoleného !!! to jsou fakt nej filmy...
...borat,nesvatbovi...
serialy:..simpsons,lost,heroes...
Kill Bill vol One, Forrest Gump, Vykoupení z věznice Shawshank (musim vypadat jak desnej znalec :D ), Kmotr, Starsky & Hutch, Karlík a továrna na čokoládu (moje oblibena ohravacka), Borat, Pelíšky, Shrek, Shrek 2, Úsvit Mrtvých, Matrix, Pulp Fiction...a jeste jsem na dobrych 30 zapomel
Serialy: Lost (Ztraceni), Heroes, Friends (Přátelé), Simpsonovi, zacinam sledovat Veronicu Mars - pekna :D
Takže je to Matrix 1,2,3,Fantastic 4,Spider Man1,2....,8 Mile,Eouro Trip,Prcičky 1,2,3,4,5....Hostel a je toho ještě hooodně :-D
Seriály- Nejlepší je Dr House! A pak Star Gate,Sipmpsnovi,Moucha(njn :lol:),Friends
Electropunker
18.03.2007, 22:06
Vse od Kubricka a Lynche.
Best films: The Shining, Clockwork orange, Muholland drive, Requiem from a dream, Donnie Darko, Donnie Brasco, The Godfather 1,2,3, Elephant Man, Eternal Sunshine of the Spotless Mind.......je jich proste hodne, ale vse takove nezavisle.
Miluji filmovy klub na CT2 a jejich vyber filmu. Jsem proste filmovy underground nadsenec :-) Pokud nekdo ma tzto filmy co jsem napsal v DVD s CZ titlema rad uvitam.
Ja vetsinou sleduju serialy ( Red Dwarf, Futurama, Heroes ) ale filmy taky nepohrdnu a jedny z mych neoblibenejsich jsou ty drogove zamerene ( Trainspoting, Spun, Requiem for Dream ... ) a samo pak jsou i nejake normal filmy ale nejvice z tech normal asi parodie ( Zhave vystrely, Blazniva strela, Soumrak mrtvych )
Prédátor
19.03.2007, 12:11
Scary movie,Saw,Aliens vs. Predátor,Tváří v tvář,Lost.
tzzzz vi jste uplne yapomeli na nej.film na svete The Lord of the rings1,2,3
a neyapomente na pana parmenu.:):):):):)
:D
tezko vybrat nejlepsi ... ale asi nej u me jsou stare martial filmecky, zejmena serie lone wolf and cub. dale nasleduje kubrik, jarmush, kurosawa, lynch a dalsi "nezavisle" filmy ... pak fura manga filmecku jako ninja scroll atd ... proste je toho mnoho, vybrat jeden nejlepsi je nemozne, kazdy film ma neco do sebe ;) serialy lost, heroes, prison break, futurama, simpsnovi, red dwarf, monty python flying circus atd ...
futurama a simpsnovi jsou vinikajici konkurenti.
yajimalo bz me kdo by vyhral kdy by se hlasovalo...:?:
V oblibenosti by vyhrali Simpsni a v originalite a propracovanost jedine Futurama je to uplne nerozhodne protoze oba jsou od jednoho tvurce
stallion66
22.03.2008, 19:21
Jednoznacne u mna ROCKY seria.
Podle me je best Nejhledanější v Malibu pokud na to někdo máte link v čestině pošlete ale ani simsni nejsou bad :chef:
simpsni, Pán prstenů trilogie a nějaký by se ještě našly
Best of best: Vykoupení z věznice Shawshank,Taxidriver,Forest Gump,Requiem For A Dream...
Midnight
22.03.2008, 20:29
Scarface,Goodfellas,Forest Gump,Shawshank atd atd :)
Jedine Sexbomba od vedle !!!!
NE, nejlepší je jednoznačně Forrest Gump!...v závěsu poté Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle, a za nimi Let´s Dance 1 a 2
bambitka
22.03.2008, 20:59
Forrest Gump,Postřižiny,Pianista... :)
nej film u me je klub sráčů proste je to narez:):):):)
Zelená míle
Nepřítel před branami
Zachraňte vojína Rayana
Smlouva s ďáblem
Peklo
Forrest Gump:love::love::love:
Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú
Tygr rulezzz.
Guns-player
22.03.2008, 23:03
JO:!: Tygr je fakt \borec\ :D
Narli souhlasim:lol:sem se taky dival...:lol:nebo znate "Lokomotiva tomáš"??:roll::lol:
Ae tak je to topik o filmech takze podle me to je:...Vykoupeni z veznice Shawshank:D;)
sice to neni film...ale POKEMON 4EVER:love::lol:
PsychoCZ
23.03.2008, 13:36
nejvic me chytlo transformers :love: