Zobrazit plnou verzi : Kolikrat denne masturbujete ? :D
PAINkillerCZE
15.11.2006, 21:39
otazka for fun :p jo a odpovidejte jednoznacne :D nepiste ze mate holku ze nepotrebujete ..proste delas nebo nedelas a koolikrat :D
Jezis tys to fakt zalozil, no to mam dost, neodpovidam, je to pod moji uroven :D stejne ti to shadow za chvili pravdepodobne smaze :lol:
PAINkillerCZE
15.11.2006, 21:42
si rikal vole at to zalozim tak co zase mas :D
:-DLOL....:Dnice painkillere:-D
to je vool on to zalozil omg :lol:
si rikal vole at to zalozim tak co zase mas :DJa ale myslel ze to neudelas :lol:
Jejda velká násobilka..... Já to ani nepočítám, nevím jakým vzorcem se to vypočítá. :cry: Ale odhadem řádově ve stovkách.
Anonymous
15.11.2006, 21:46
To by me zajmalo kolik lidi popravde odpovi, mel bys tamd at hlasovani :D Nemam zalozit topic kolik mate kedluben a brambor ves spizi? :D
PAINkillerCZE
15.11.2006, 21:46
lol ve stovkach za den ? ty ses kanec v 15letech :DD
Satharoth
15.11.2006, 21:47
deti deti :)
lol ve stovkach za den ? ty ses kanec v 15letech :DD Říkejte mi nadsamec. :lol: Maminka mi říkala: "Kdo si hraje nezlobí" a já to vzorně dodržuji.
Primátor: ani jedno nemáme ve špizi. Kedlubny momentálně nemáme a brambory máme ve sklepě.
KAnec:-DLOL....fakt twe..topic to bude nastevnost:-DPro gaye!!:-D
Anonymous
15.11.2006, 21:54
Primátor: ani jedno nemáme ve špizi. Kedlubny momentálně nemáme a brambory máme ve sklepě.
Tak to nejsi Kedlubín :lol:
Dj_Shark
15.11.2006, 21:55
130 denně a to je ještě málo když mám den tak i 200 krát :D
PAINkillerCZE
15.11.2006, 21:56
a to ti neupadne ? kdyz to delas 100krat denne ..to te musi i bolet ruka ne ?
Tak to nejsi Kedlubín :lol: Stačí mi přezdívka nadsamec.
a to ti neupadne ? kdyz to delas 100krat denne ..to te musi i bolet ruka ne ? Stačí sledovat technologie a kupovat robotický pracky od SONY. :)
BTW: Víte co se urve chlapovi nejdřív, když ho pověsíte za koule na strom?
PAINkillerCZE
15.11.2006, 22:05
necham se podat,copak ? .)
Dj_Shark
15.11.2006, 22:07
a to ti neupadne ? kdyz to delas 100krat denne ..to te musi i bolet ruka ne ?
150 :D no ruka bolí no chudinka....Ale jsem chlap tak něco vydržim ne...:D
necham se podat,copak ? .) Hlasivky :lol: :lol:
Mizím, musím dohnat Dj_Shark. Dneska to musím dát na 300 óček za den a předehnat jej. :wink:
Dj_Shark
15.11.2006, 22:24
necham se podat,copak ? .) Hlasivky :lol: :lol:
Mizím, musím dohnat Dj_Shark. Dneska to musím dát na 300 óček za den a předehnat jej. :wink:
No jasně zmuš se !! ... :D :D
Anonymous
15.11.2006, 22:32
Ja rozdelam jednou karburator, to vyda na 200 tech vasich :D
co je toto za thread? o_O inak ked uz tak s hlasovanim...
na svuj vek 1x denne staci a kdo rika ze nikdy tak pekne KECA.... taky sem ve vasem veku hazel machra ale ted uz se tomu muzu jen smat :-) taky Vam to casem dojde...
lol, tak takovej topic jsem tu fakt nečekal
:.Dragunov.:
16.11.2006, 14:52
Ja teda furt cekal kterej uchylak tady zalozi takovej topic OMG :lol: :lol: :lol: .KDyz uz jsme u toho tak 1-4 za den... :lol:
san andreas
16.11.2006, 15:21
doprdele vy ste fakt uchylaci
"doprdele" si to delej sam a tady se hezky priznej kolikrat denne ty :-) nebo se stydis? :-) bozinku :oops:
poucit syna o pravidlech onanie : dela to kazdy , a ten kdo rika ze ne ten to dela porad :D :D
pelisky
HOwADA jde videt ze s vama jeste puberta triska. Na sachtu s vama dobytci :-(
alesek__
16.11.2006, 16:21
to ja se musim přiznat že 1x az 3x denně....to víte když někoho opustí holka :)
"doprdele" si to delej sam a tady se hezky priznej kolikrat denne ty :-) nebo se stydis? :-) bozinku :oops:Mam radost ze se me pta clovek kterymu je 33 :lol:
alesek__
16.11.2006, 16:23
bych ještě založil topic " Kolikrát dene si prstítě .... " :D si dělám "PRDEL"
poucit syna o pravidlech onanie : dela to kazdy , a ten kdo rika ze ne ten to dela porad :D :D
pelisky
sorry že tě musim opravit, ale je to z Pupenda, teda myslim, ale na sto procent ne z pelíšků 8)
san andreas
16.11.2006, 16:43
lopo-x ja sem jeste v pubertea fakt nebudu rikat kolikrat.a je mi to jedno.
lopo-x ja sem jeste v pubertea fakt nebudu rikat kolikrat.a je mi to jedno.jj, taky si myslim, že je to moje osobní věc......max anketa
Dj_Shark
16.11.2006, 21:53
Tak co chlapci už jste se zlepšili??...:D :D
PAINkillerCZE
16.11.2006, 22:18
10denne a furt je to malo :D
alesek__
16.11.2006, 23:17
cože :mrgreen:
Satharoth
17.11.2006, 09:34
si zorganizujte nejaky "zraz nadrzancov" a tam mozte sutazit v roznych disciplinach...kto si kolkokrat vyhoni za 10 hodin, kto vydrzi najdlhsie, atd... :roll: :)
Dj_Shark
17.11.2006, 09:35
No jo trénuj trénuj ... :D
Malcolm.
17.11.2006, 09:44
si vyhonte do krizku a dejte uz pokoj :lol:
řekl bych že není otázkou kolikrát denně, ale spíše kde, nebo za jakých okolností.
"doprdele" si to delej sam a tady se hezky priznej kolikrat denne ty :-) nebo se stydis? :-) bozinku :oops:Mam radost ze se me pta clovek kterymu je 33 :lol:
inu i takove veci se stavaji... ze bych si zase zmenil vek :-))) sakra ze se nam to tema ale rozjelo :-) no jo "PRDEL MUSI BEJT" :-)
PAINkillerCZE
17.11.2006, 14:50
hh dobrej napad ...takze se ptam KDE :D
pelisky
sorry že tě musim opravit, ale je to z Pupenda, teda myslim, ale na sto procent ne z pelíšků 8)
mas pravdu ... no jo holt oba filmy jsou vyborne ale nekdy se to plete :D :D
hh dobrej napad ...takze se ptam KDE :D doma, ve škole, v obchodě s erotickými pomůckami,.... :P
WOW pánové tohle je topic.Takový se zakládá kolem 3 hod ráno po nějakém alkoholickém flámu.....
Ale dobrý. :)
tak to uz je mazec... toz doma.. v praci mam v ruce jinou mysku :-)
killer23
17.11.2006, 17:21
mno tak takovej topic bych tu nečekal vy jste teda hustý nebo spáíš painkiller :lol: já nepotřebuju od toho mám holku ne?? :-) a kdo nemá tak má ruku
eraser17
17.11.2006, 18:00
mno tak takovej topic bych tu nečekal vy jste teda hustý nebo spáíš painkiller :lol: já nepotřebuju od toho mám holku ne?? :-) a kdo nemá tak má ruku
cajka neni spolahliva ako AncaDlanovka.... :D ket je "Red on" tag vtedy prichadza na rad "prava" (diskriminacia lavakov :D) laska... ;) :D
sakra, lidi tak ja asi v prumeru 2* denne ale snazim se to omezovat toze to je pak o nicem(vubec to nestrika:lol:) asi sem jediny kdo sem napsal ontopic.
EDIT: jednou me skoro nacapala matka,deda,otec. ja si z toho nic ale nedelam a pokud nekdo rekne ze jsem blazen tak urco nikdy nemel orgasmus tak nevi jaky to je. ale pozor je to docela navykovy( hlavne ze zacatku)
Jakub Ries
16.08.2007, 20:16
strikej strikej vykrucaj vykrucaj...priznejme to KDO NEHONI NENI CECH
Han: asi si mal velku chut nam to povedat ked si vytiahol 3/4 rocny topic :))
ja sem hledal overeni lidi na foru a narazil sem na tohle. no a co ma bejt ze sem jako jediny napsal ontopic?:lol:
EDIT: omlouvam se ale taky dragunov a alesek napsali ontopic. to jsou lide kteri se neboji psat pravdu(asi...)
"doprdele" si to delej sam a tady se hezky priznej kolikrat denne ty :-) nebo se stydis? :-) bozinku :oops:
he tady je nekdo buzicek...:?
mels dát apon anketu, ti co říkaj 200* deně to myslí tam spátky tam spátky ne?
marecek5
16.08.2007, 20:49
tolko kolko vsetci dokopy :lol: :D:D:D
:D presne tak :D
a jeste tak barvite :) prej pak uz to nestrika! :D
boze .. najdi si babu ! ;)
:D presne tak :D
a jeste tak barvite :) prej pak uz to nestrika! :D
boze .. najdi si babu ! ;)
babu ne , radsi holku. me ale holky nechtej toze sem hnusnej, ale holku jen kvuli sexu bych nechtel, radsi kdyby hrala hry(to je dnes rarita). a mel by sis to taky vyzkouset. ono to bude asi neco jinyho nez s holkou(fakt nevim).zajimava diskuze
babu ne , radsi holku. me ale holky nechtej toze sem hnusnej, ale holku jen kvuli sexu bych nechtel, radsi kdyby hrala hry(to je dnes rarita). a mel by sis to taky vyzkouset. ono to bude asi neco jinyho nez s holkou(fakt nevim).zajimava diskuze
:D fakt nevim co si mam ted myslet :D no comment
alesek__
16.08.2007, 21:54
Historie onanie :)
V dobách minulých se na onanii pohlíželo zcela jinak a kdo při ní byl přistižen, neměl to pak lehké. Ostatně ještě dnes se někde samohana trestá. V některých oblastech Indonésie například jsou mužům za podobný prohřešek sekány ruce. Tak mě napadlo, existovat stejné tresty u nás, devadesát procent čtrnáctiletých školáků by rázem zevlovalo po světě s pahýly.
Onanie byla kdysi z hlediska náboženského považována za cosi strašného, v čarodějnických dobách dokonce za „obcování s ďáblem“. Tajně onanující totiž, když byl pozorován, činil svými pohyby dojem, že souloží s neviditelnou osobou. Někde platil za onanii dokonce trest smrti. Lékaři a učenci vydávali celé zkazky o samohaně, nebo sebeprznění, jak ji také tehdy nazývali, a varovali před jejími následky.
Hoňění není zdravé :D
Lidé oddaní samohaně „trpí křečemi, melancholií, nedoslýchají a špatně vidí, spaní mají nepokojné, hrůzné sny je trápí. Oči mají hluboko v důlkách zapadlé, pod nimi temné kruhy, pleť obličeje dostává mrtvolnou bledost, ruce bývají vlhké a studené, v obličeji zjevuje se šeredná vyrážka, paměť ochabuje, dech se krátí, tělo hrbí, chůze stává se plouživou, vzrůst vlasů a vousů ochabuje, tělo nabývá nehezké otylosti, jest jakoby z těsta, řeč jest vleklá, ramena se úží, varlata u onanisty pozbývají na svém objemu, šourek visí ochable, pyj se krátí....
zdroj sexus.cz :) aneb o sexu konečně slušně !!!
:D fakt nevim co si mam ted myslet :D no comment
no dobra, mam ti ted napsat ze s holkou je to urco lepsi ale co se ti nelibi? kdyz jsme byli se skolou v chorvatsku, kluci rikali ze prej "strikaj alespon 5*denne". mozna ze kecali, mozna ne ale ja ti tu holku zavidim ale chtel bych videt tebe na mym miste.
no dobra, mam ti ted napsat ze s holkou je to urco lepsi ale co se ti nelibi? kdyz jsme byli se skolou v chorvatsku, kluci rikali ze prej "strikaj alespon 5*denne". mozna ze kecali, mozna ne ale ja ti tu holku zavidim ale chtel bych videt tebe na mym miste.
Kluci si casto vmyslis a kecjai kor kdyz jde o tohle tema ;) ...Nejlepsi je mit holku ktera umi oboji (Moje ma rada vse okolo valek takze hraje CODa COD2ku atd:cheesygrin: ) ;)
Kluci si casto vmyslis a kecjai kor kdyz jde o tohle tema ;) ...Nejlepsi je mit holku ktera umi oboji (Moje ma rada vse okolo valek takze hraje CODa COD2ku atd:cheesygrin: ) ;)
takovy holky co hrajou hry uplne miluju. asi tu jsem jediny ktery nikdy nemel holku ale me staci psp :lol:
taky bych bral nako sterbinu.... ale zadna me nechce sem hnusnej, tlustej a podle zdroju ktery sem zjistil tak prej smrdim... mno uvidim co dal :D
Midnight
16.08.2007, 22:19
boa..keby dakto stiekal denne 5 krat tak ma s kkta za 1 mesac rozpucenu sracku... :D:D:D :lol:
taky bych bral nako sterbinu.... ale zadna me nechce sem hnusnej, tlustej a podle zdroju ktery sem zjistil tak prej smrdim... mno uvidim co dal :D
tak ty si to tedka rozsek, mas stejny problem jako ja.
Midnight
16.08.2007, 22:23
:D napisem tez ontopic..co sa tu budem srat...denne tak asi 1-2 krat.... a ne 5 krat jak dakto boha !!! bleeeeeeeeee ! sak to by som uz sikal a ne strekal :D:D:D a han ma pravdu ! JE TO NAVIKOVE :lol:
EDIT// niekedy vobec...bo neni cas... :D
tak ty si to tedka rozsek, mas stejny problem jako ja.
pekne ma to jebe... jeste sem si ani poradne nesahnul na picu :roll: ale snad se to brzo zmeni 8)
Midnight
16.08.2007, 22:30
MODERATORI BY MOHLI VYTVORIT IBA DISKUSIU KTORA SA TYKA TAKYCHTO VECI NO NE ??? jak je Ostatny Diskuze ta by mohla byt napr ze Zakazana diskuze :lol: no ne ? :D
Chlapci ty vase problemy uplne bastim :D :D Pokracujte :)
hoši .. nezaložíme klub tragédu?? ... mam tak nějak stejnej problem jako vy (akorát nejsem tlustej, ale hubenej a mam 2m :lol:)...
no ale já sem ještě furt optimista :bash: takže si to vysvětluju tim, že tady v tý díře nejsou pěkný holky, s kterýma by to bylo na "chození" :lol::lol:
ale když tak vo tom přemejšlim, tak je to pravda
Midnight
16.08.2007, 22:37
boa....sa tu serete..... nechodite vobec von...a ked nechodite von tha nemate cicinky.. :) keby ste on xodili ta budute poznat vela ciciniek...a niektora z nich sa na vas isto nalepi :) no jo...ja mam postavu good...ale som usaty... :D ne fest ale tha kus.. :( boha..ked to pisem ta sa smejem.. :( ale nvm preco :lol:
EDIT// asi som zhuleny.
boa....sa tu serete..... nechodite vobec von...a ked nechodite von tha nemate cicinky.. :) keby ste on xodili ta budute poznat vela ciciniek...a niektora z nich sa na vas isto nalepi :) no jo...ja mam postavu good...ale som usaty... :D ne fest ale tha kus.. :( boha..ked to pisem ta sa smejem.. :( ale nvm preco :lol:
EDIT// asi som zhuleny.
a tos vzal kde, že nechodim ven :bash: ... jenže tady žádny holky ani nejsou .. a když už na nějakou narazíš, tak *blijící smail*
Midnight
16.08.2007, 22:44
:lol: to je ten problem ze s zadnymi ,,holkami" nejsi v ,,kontakte" :D :D ah jaaaaaaaaaj.
EDIT// TY VOLE 400 PRISPEVOK ! a to som xel aby 400 prispevok bol nejaka pecka.... dpc ! nevislo ! :(
voe to su problemy vyhoda manzelstvy spociva v tom ze si zasunes aj ked sa ti nechce :D ale vo vasich rokoch som mal tie iste problemy.
2eskimo :njn ja som tiez chudy(mam malo kilo) a 192cm a vidis minul som sa :D
Midnight
16.08.2007, 22:54
eeeeeeeee preco sa tu bavime o zenskach a o tom kolko vazime a jak vizerame :lol: ked tato tema je zalozena aby sa odpovedalo KOLKO KRAT DENNE SI MASTURBUJETE (pre lamakov - honite) . :D :lol:
mno niekedy sa podari (tak asi 3x do mesiaca vacsinou ked doma vlaje cervena zastava :( )
Na co masturbovat, kdyz jsou pritelkyne?:D
OMG :lol: co nato rict :D
pekne ma to jebe... jeste sem si ani poradne nesahnul na picu :roll: ale snad se to brzo zmeni 8)
Tak tomuhle se budu smat jeste hodne dlouuuuho :D :D :D Ono se to nezda ale holky taky obcas hrajou :) Moji se nelibi kdyz hraju a jsem s ni treba ve skole tak to vzdycky musim nekomu narvat :( :D
JamesRamone
17.08.2007, 00:23
2 "klub tragedu":
asi bych se pridal do klubu...8) taky se mi zda ze mam upe meghastesti na holky :cry: ...a navic v takovy dire jako praha...tzady jich je tolik ze se s nima clovek ani neseznami :(:(
nedavno sem se s jednou seznamil-takova fajn holka-a to sem jen zistil ze bydli u prostejova a uz sem ji nevidel...:cry: :cry:
no treba se to za rok za dva zmeni-sem jeste mladik s mejma 14 rokma-spis teda ne treba ale snad...:)
a k tematu:1-4krat
2 "klub tragedu":
asi bych se pridal do klubu...8) taky se mi zda ze mam upe meghastesti na holky :cry: ...a navic v takovy dire jako praha...tzady jich je tolik ze se s nima clovek ani neseznami :(:(
nedavno sem se s jednou seznamil-takova fajn holka-a to sem jen zistil ze bydli u prostejova a uz sem ji nevidel...:cry: :cry:
no treba se to za rok za dva zmeni-sem jeste mladik s mejma 14 rokma-spis teda ne treba ale snad...:)
HEJ!!!! Neurážej takhle hrubě Prahu! Sem přibližně starej jako ty a sem spokojenej ( teda ne že bych s nějakou kočkou chodil, ale je jich tu dost!), možná se nepohybuješ po správných lokacích, kde sou ony...:D
v praze je holek problem je ze dyz chodim na gympl tak tady sou vsechny holky takovy no pste ze jim je 13 a chodej s 18 letejma atd pste sou na 5 let starsi a tudiz sem v prdeli
v praze je holek problem je ze dyz chodim na gympl tak tady sou vsechny holky takovy no pste ze jim je 13 a chodej s 18 letejma atd pste sou na 5 let starsi a tudiz sem v prdeli
No, já teda ve třídě taky nemam moc hezkejch holek, ale jedna tam je. Má to takovej háček: je na starší kluky než sem já (13) a když se najde nějakej z vyššího ročníku, hned je u nás každou přestávku a machruje...fuj:?
JamesRamone
17.08.2007, 01:00
2 psp:napodobne.vzdycky kdyz je stejne stara jak ty tak chce starsi a tebe nechce nigdo
2 hipox: a gde sou takový správný lokace?
Pane boze tohle je tema ♥♥♥♥♥ koukam ze to odpovida veku :D
to me poblej zada ♥♥♥♥♥ :D takovej topic sem jeste nevidel rikat na foru kolikrat dene si mastim kladu MG :D
Kua ja uz mam holku 2 roky, ale bambusa lestim furt a stale...hlavne po ranu:D
Kua ja uz mam holku 2 roky, ale bambusa lestim furt a stale...hlavne po ranu:D
Věk???:bash:
Klidně se vsadim že za pul roku to tady bude vypadat jako general discussion na warforu. Mezi tematama jako kolik měříte , existuje bůh , jaké máte boty , posmrtnej život se tu mihne téma jako jaktože nemužu hrat iso hry když mam fw 3.51 nebo proč mam bílý psp když se mi líbí černý. Vy snad o prazdniny nemate co dělat :D :D Ale nic jen si povidejte ....
otazka for fun :p jo a odpovidejte jednoznacne :D nepiste ze mate holku ze nepotrebujete ..proste delas nebo nedelas a koolikrat :Dškoda, že Painkiller nedal hlasovat..........
2 "klub tragedu":
sry za OT ale ja bydlim taky u prostejova a mozna ji znám :bash:
nebo proč mam bílý psp když se mi líbí černý....
Tak tohle by byl nejvyhulenější topic tady na forku :-D
buddyfriend
05.11.2007, 20:38
2x tydne :dozey:
2x tydne :dozey: lol 2x tydne??? to ja tak 2x denne
Anonymous_
05.11.2007, 21:12
lol 2x tydne??? to ja tak 2x denne
no jo 15 :D to jsi neco prave objevil co ? :) prave jsi zjistil ze to neni jen na vylucovani moci...
2x denne? ale prosimtebe.. to kdyz jdes ze skoly, do skoly, nekdy ve skoly, nekdy pred matkou doma ? ...
no jo 15 :D to jsi neco prave objevil co ? :) prave jsi zjistil ze to neni jen na vylucovani moci...
2x denne? ale prosimtebe.. to kdyz jdes ze skoly, do skoly, nekdy ve skoly, nekdy pred matkou doma ? ...
ve škole ne ,ráno a někdy aji večer.A co máš za problém,že píšu 2x denne když nekdo pise 100x ???:blink:
Tak podle chuti, vetsinou rano, nekdy ve skole (ale casteji na praxi, tam je vice casu), pak kdyz prijedu dom driv a jsem sam doma a pak jdu za mladou :)
MUHEHEEE
min. jednou za 3 dny, spíš tak obden.. jak je čas. ( doufam že se tu už ozval majko007.... :-D, viď , on ví oco jde :-D )
ja to jebu takovy topic :D tohle sem teda necekal po topicich typu kolik vam je jak se jmenujete jake mate auto :D tak to sem necekal :D :D to me dostalo no ale k tematu.....ted na to mam holku ze....ale tak pred par mesicy to mohlo byt tak parkrat do mesice zadna hruza jeste by me bolela ruka a byl bych strhany...
:.Dragunov.:
06.11.2007, 12:38
Co to je masrurbace?To je nejaka spolecenska hra?Kdo me vezme do masturbujiciho klubu?
Kdyztak se me pls ozvete na ICQ...Muzeme zalozit klan!!! :dozey:
michaelv
06.11.2007, 12:50
to máš asi takto.....
(24 -6) * 60 / 100 = 10,8 = každých 10minut 48vteřin
rovnice ty teď ve škole probíráme.... tak sem si to procvičil
rano nez vylezu z postele , pak kdyz vylezu z postele , kdyz sedim na zachode , kdyz jim snidani , pak taky kdyz si cistim zuby. Pak cestou do skoly , pak pred vsemi na prednasce , pak cestou na jiny predmet , tam taky , pak v autobuse zpatky , pak obed u toho taky ... no a pak jeste nejmin 20 x ... a pak vecer jeste nejmin 5 x a du spat ....
Sakra pitomejsi topic jsem fakt jeste nevidel ... Vazne nevim ktereho chlapa by mohlo zajimat kolikrat si kdo lesti tyc ... hm ...
Tak podle chuti, vetsinou rano, nekdy ve skole (ale casteji na praxi, tam je vice casu), pak kdyz prijedu dom driv a jsem sam doma a pak jdu za mladou :)
MUHEHEEE
hm tak to ses na tom teda fakt spatne kdyz si ho musis honit i kdyz mas mladou :blink:
buddyfriend
06.11.2007, 16:34
lol 2x tydne??? to ja tak 2x denne
jezis ty ses nadrbanej bejk:D takovy by meli vykastrovat :lol: ne delam si srandu, jinak to zalezi taky na nalade atd ale vetsinou to vic nez 2x tydne neni
to máš asi takto.....
(24 -6) * 60 / 100 = 10,8 = každých 10minut 48vteřin
rovnice ty teď ve škole probíráme.... tak sem si to procvičil
:lol: hm hodne tezka rovnice :lol:
hm tak to ses na tom teda fakt spatne kdyz si ho musis honit i kdyz mas mladou :blink:
Abch pravdu rekl, tak to doopravdy neni... Byla to prdel.... S tim honenim jako.... :)
Tak tohle je nejspíš topic pro gaye xD , ale pro homosexuály mám tedy pochopení.....2x denně + 1x-2x když uvidim myshooův avatar :P xD
FireTuning2
14.12.2007, 15:00
Kluci mam stejnej problem.Jsem tlustej,skaredej a smrdim.Od rana do vecera jen parim.To je tezky pak sehnat nejakou holku na souloz.Jo a ja to delam tak 1x - 2x denne.
fakt sry za mega ot, ale si delate prdel ne? FireTunning: fakt lol:) Boze, boze, boze......Nastesti mam tyhle problemy uz za sebou:)
Mtfucker
28.01.2009, 17:38
Asi by vyhrál cenu za nej♥♥♥♥♥nější /nebo nejoblíbenější.topic.. :D
/// 1-3 denně ..// :D
Barborak.Filip
28.01.2009, 17:41
Asi by vyhrál cenu za nej♥♥♥♥♥nější /nebo nejoblíbenější.topic.. :D
/// 1-3 denně ..// :D
a ty ♥♥♥♥♥a a spammera fora si myslim:D...
jinak abych nebyl tolik OT...tak 3 krat tydne... ae tet už nee:D
Heh ,tak takovejhle topič sem fakt nečekal :)
Já mám holku ,takže jen když příde pozdě ,či se někde zdrží :)
koukli ste na datum? NoLimit 15.12.2007 18:36 ; Mtfucker 28.01.2009 19:38 pres rok starej post..
jinak jerry divim se ze te to prekvapilo...me tady uz neprekvapi nic .. :) ikdyz je pravda ze todle patri mezi ty opravdu nejdelikatesni temata k diskuzi...
Cotoje masturbace? O.o ^_^ vubec mam holku )))
buddyfriend
28.01.2009, 18:19
Cotoje masturbace? O.o ^_^ vubec mam holku )))
o_O koukam frajer se prisel jenom vytahovat ^^
tak 2krat denně :D ale uz to omezuju :D Je to hnus :D
3x..........................
hoši .. nezaložíme klub tragédu?? ... mam tak nějak stejnej problem jako vy (akorát nejsem tlustej, ale hubenej a mam 2m :lol:)...
no ale já sem ještě furt optimista :bash: takže si to vysvětluju tim, že tady v tý díře nejsou pěkný holky, s kterýma by to bylo na "chození" :lol::lol:
ale když tak vo tom přemejšlim, tak je to pravda
U mě to samý, akorát neměřim 2m :D
Big Tony.D
04.03.2009, 18:45
... ještě lepší by bylo kdyby všichni poslali fotky jak masturbujete :dozey: (podáváte ruku s panem nezaměstaným, honíte ptáka, mastíte, leštíte bambus, necháte zavolat kapitána, udělat holocaust na koberci, zápasit s jednookým monstrem, vysát draka, přiškrtit kuře, bojovat s Tarzanem, vzít Kojaka na procházku, move the joystick, vzít párek jako rukojmí, necháte vzrůst teplotu primárního kanónu zapříčiňující vyvržení dávky plazmy, necháte kyklopa zápasit s pětihlavou stvůrou, mít rande s Pamelou Anderson, obtěžovat mlékaře...)