Zobrazit plnou verzi : firmware 3.0+ už se to blíží
Anonymous
05.02.2006, 22:14
:arrow: sony prohlásila že se oběví další update na psp jestli to už bude 3.0+ nebo zůstane ještě u 2.6+ to nikdo neví ..
:arrow: ale všem je jasný že to bude 3.0+ :D
:arrow: :arrow: Podle "tajných" informací z připravovaného březnového amerického playstation magazínu to vypadá, že v nové verzi firmware bude obsažen konečně i e-mailový klient (Sony Mail). Ten bude kromě očekávaných funkcí využívat i unikátního sériového čísla PSP, takže každý odesílatel mailů bude bezpečně identifikován. K čemu je tato identifikace dobrá pro majitele PSP se můžeme zatím jen dohadovat.
hmm stejne vetsina z nas zustane u 1.5 :P ledaze by vyvojari v sony udelali chybu a rychle by se objevilo něco, pomocí čeho by šli pouštět isa a homebrew :)
Anonymous
05.02.2006, 22:26
u 1.5 dlouho nevydržíš
Pomalu si začínám zvykat na skutečnost, že až výjde Mortal Kombat: Deception Unchained tak si budu muset koupit originálku..)
Anonymous
05.02.2006, 22:56
Tak si zvykej protože cokoliv výjde bude chít 2.0+ a nedivyl bych se kdyby to chtělo i 3.0+
Pizzadox
05.02.2006, 22:59
tak to vypada ze se to hackerum vymyka z rukou a sony se mozna i ubrani :|
Anonymous
05.02.2006, 23:01
bohužel bohudík
bohudík? to snad nemyslíš vážně:))
Anonymous
05.02.2006, 23:17
ale myslím
tak to musíš mít hodně dobře placenej job))
Anonymous
06.02.2006, 08:31
dokelu oni ma fakt seru (hackeri) blizi sa 3.00 a iso loader nikde.
to si mozeme rovno spravit isoloader sami. len neviem ako
iso loader uz nevyjde hackeri na to nemaj SONY vyhrava :( je to smutne ale je to tak
Pridavam sa k nazorom, ze Sony vyhrava. Ak to takto spravia pri PS3 tak sme vsetci v P***
možná vyhrává ale nakonec vyhrajeme my)))
Anonymous
06.02.2006, 14:44
ne mi nevyhrajem s fw 3.0+ nás má sony všechny v kapse :(
eraser17
06.02.2006, 15:03
pi**vina..... vsetko ras bude, ale dohovie kedy :(
Anonymous
06.02.2006, 15:36
Nikdo jste neuvazoval nad tim, ze je lepsi hackerum (Fanjita a jemu podobnym - moc jich nebude) dat nejakej ten peniz at se na to vykaslou. :)
Ja myslim, ze z toho dotycny muzou mit i dobrej kseft, kdyz nevydaj dlasi ISO neco.
no podle mně to je otázka času neź sprovozní loader na 2.0+, nemůžete tak spěchat, fw 3.0 se taky teprve vyvyjí
LOADER NA FW 2.0+ JEN TAK NEBUDE :(
Nikdo jste neuvazoval nad tim, ze je lepsi hackerum (Fanjita a jemu podobnym - moc jich nebude) dat nejakej ten peniz at se na to vykaslou. :)
Ja myslim, ze z toho dotycny muzou mit i dobrej kseft, kdyz nevydaj dlasi ISO neco.
já nad tím uvažoval už dávno)
Anonymous
06.02.2006, 16:11
vy to nechápete pokud někdo udělá loader na 2.0+ bude to k hovnu jelikož už se dere 3.0+ a všechny vool hry budou jen na to
třeba udělaj v tý 3.0 nějakou chybu a bude se moct dát prolomit lépe než 2.60))
Anonymous
06.02.2006, 16:24
Sony ma tohle uz dost obkoukany i z DVD.
Neboli vyjde novej FW zaplacne novou diru a je to v pr...li.
Stejne jako na DVD zatim jede ze Setec Alpha DVD a Sony Arcoss, ale kazdejch cca 14 dnu obmeni kod a zase muzu cekat an novej soft , kterej to obejde. Je az k neuvereni, jak je Sony vytrvala!!!!
(jde o media s medenou barvou povrchu)
Stejen to dela Sony urcite i u PSP. Ted na netu se muze krasne podivat, kdo a jak obesel jejich ochrany v FW (diry), potom vyda 3.0 a ta bude zase dost dlouho nezdolna. :(
NecroMachine
06.02.2006, 16:38
třeba udělaj v tý 3.0 nějakou chybu a bude se moct dát prolomit lépe než 2.60))
Nezbejvá nic jinýho než čekat a doufat.
Urcite neco prehlednou u nejake noveho fw 3.0+, trebas bude dira v mail klientovy:-), je to nova fukcne, kterou otestuji miliony uzivatelu a jeden tam tu diru najde:-) a opet budou uzivatele PSP vytezove:-)
Anonymous
06.02.2006, 19:32
Urcite neco prehlednou u nejake noveho fw 3.0+, trebas bude dira v mail klientovy:-), je to nova fukcne, kterou otestuji miliony uzivatelu a jeden tam tu diru najde:-) a opet budou uzivatele PSP vytezove:-)
jo. diera bude aj v 10.00 ALE fajinta a ostatni good hackeri na hry maju a preto sa nezapodievaju s robenim iso loaderov a downgraderov pre 2.00+ sak to berte logicky ked pre nich neni problem pustit na 2.60 HOMEBREW tak aky problem ma byt v spraveni iso loaderu? oni to spravit vedia ale nespravia to... a to uz je na nich preco to nerobia...
... je to smutne :cry: ale je to tak :evil:
v tom případě žádnej fanjita neexistuje:))
tak hold zbyde na nas abychom se pokusili spojit sily a neco si vytvorili:-)
DuallHead
07.02.2006, 10:24
Podle me Fanjitovi SONY nabidla ne zrovna maly peniz na to, aby se podilel na vyhledavani der v jejich novych fw a upozornil je na to. Tim padem potom budou fw 3.0 a vys neprolomitelny a my si budeme muset kupovat hry za tezky penize. Mam jeste 1.5, ale az SONY prijde s mailovym klientem, tak se skutecne poohlidnu asi uz po 3.0
DuallHead
07.02.2006, 10:25
mimochodem-u PS3 ma byt taky updatovatelny firware, ktery rozsiri funkce konzole, takze piratum sbohem
Anonymous
07.02.2006, 11:03
mimochodem-u PS3 ma byt taky updatovatelny firware, ktery rozsiri funkce konzole, takze piratum sbohem
jj. vyzera to tak ze sony konecne naslo sposob ako bojovat proti piratom... :evil: :evil: :evil:
Anonymous
07.02.2006, 11:52
nač ten smutek vždy se neco podaří a něco né :-)
Mna nesere ze Sony hlada sposob ako zabranit piratom hrat, ale: Mohli by znizit ceny hier a filmov a mohli by umoznit spustanie homebrew.
Anonymous
07.02.2006, 12:37
Mna nesere ze Sony hlada sposob ako zabranit piratom hrat, ale: Mohli by znizit ceny hier a filmov a mohli by umoznit spustanie homebrew.jo. mohli by...
ale oni ceny neznizia...
Anonymous
07.02.2006, 15:14
äle ty homebrew mě štvou
lidi sakra uklidněte se..o všechno se postarám))
na druhou stranu ve vetsich statech maji jednou tolik vetsi prijmy takze koupit si nejaky to umd do mesice neni zadny problem=>proc zlevnovat
Anonymous
07.02.2006, 21:28
mě to sere jen hra by měla stát tak 800 a taky mě sere že fanjita to udělal přes gta když chci sputit homebrew tak neš to načte tak chcípám
no tak z toho nejsem moc veselej, ba co víc, pěkně mě to se-e!!
Anonymous
08.02.2006, 08:57
já mám celkem radost :))
Anonymous
08.02.2006, 17:12
já nelžu jde vydět že nevíš co to je originál cesta
vím..je to ten nejhloupější důvod pro vyhození peněz))
Anonymous
08.02.2006, 17:38
Já vím co to je originální cesta a jak chutná :)
Anonymous
08.02.2006, 20:27
aspoň jeden co mi rozumí
taky vím co to je originální cesta :D A lituju ty, co si koupili psp-čko za učelem hekřit. 8) No nic, stejně jim to dlouho asi nevydrží, když sony zase vydá novej fw, to se jen tak hned neprolomí.
duesouth
09.02.2006, 12:25
Lidi nevite kdy presne ma vyjit ten firmware 3.0 ?
Anonymous
09.02.2006, 13:11
nový fw by měl být do 3 měsíců a podle toho co jsem četl po jeho vydání budou ho chtít všechny novinky i syphon filter :( ale to nevadí provedem upgrade
Anonymous
09.02.2006, 13:57
taky vím co to je originální cesta :D A lituju ty, co si koupili psp-čko za učelem hekřit. 8) No nic, stejně jim to dlouho asi nevydrží, když sony zase vydá novej fw, to se jen tak hned neprolomí.
originalni cesta jak ty rikas ma jeden velkej hacek a to kdyz chci psp pouzivat k vic vecem nez hrani poslouchani muziky a prehravani videa ... treba takovej bookr, psp remote, nebo porty starejch dobrejch her si tou tvoji originalni cestou nespustim
Anonymous
09.02.2006, 15:59
originalni cesta jak ty rikas ma jeden velkej hacek a to kdyz chci psp pouzivat k vic vecem nez hrani poslouchani muziky a prehravani videa ... treba takovej bookr, psp remote, nebo porty starejch dobrejch her si tou tvoji originalni cestou nespustim
Rozumim , ze lidi chtej homebrew to ja taky .
Ale!! MP3 poslouchat jdou, videa na ty se taky podivas (tady uz to samo origo cesta neni)
fotky taky projdes.
Nevim jak moc pouzivas PSP remote ja ho mam na Kominkatoru taky, ale abych behal s mobilem a prepinal tv , to si radsi vezmu ten ovladac.
E booky - no ty mam taky na komunikatoru. Na PSP to muze bejt ovsem taky super. (velky display)
Jinak kolik si tech her co si natahal v ISO dohral 1,2,3 a vsichni se tady chlubite ja jich mam 60. Tak to je trosku povaha Ceskyho naroda , hamty hamty at mam vic nez tamty.
Co myslis stary dobry hry. (jestli nejaky konzole, jako myslis z 90 let Segu jo :) ) hlavne nepis STARY dobry GBA, GBC atd
stary dobry hry, to je u me Betrayl at Krondor, Lands of Lore, Dune 2 , Moonstone.
Jo mam na N9500 taky emulator Scumm, nebo PicoDrive, ale to se jaksi na hry z PSP nechyta. (i kdyz zahrat si Gloden Axe bylo super)
eraser17
09.02.2006, 16:26
Ale!! MP3 poslouchat jdou, videa na ty se taky podivas (tady uz to samo origo cesta neni)
fotky taky projdes.
Nevim jak moc pouzivas PSP remote ja ho mam na Kominkatoru taky, ale abych behal s mobilem a prepinal tv , to si radsi vezmu ten ovladac.
E booky - no ty mam taky na komunikatoru. Na PSP to muze bejt ovsem taky super. (velky display)
Jinak kolik si tech her co si natahal v ISO dohral 1,2,3 a vsichni se tady chlubite ja jich mam 60. Tak to je trosku povaha Ceskyho naroda , hamty hamty at mam vic nez tamty.
Co myslis stary dobry hry. (jestli nejaky konzole, jako myslis z 90 let Segu jo :) ) hlavne nepis STARY dobry GBA, GBC atd
stary dobry hry, to je u me Betrayl at Krondor, Lands of Lore, Dune 2 , Moonstone.
Jo mam na N9500 taky emulator Scumm, nebo PicoDrive, ale to se jaksi na hry z PSP nechyta. (i kdyz zahrat si Gloden Axe bylo super)
ja bo by som tjes fical origos, keby na tom mam... a iso som este nedohral ziadne, bo momentalne nemam na PSP moc cas, ale inak us som skoro na konci prince of persia a burnout... a mam tych ISO hier iba par, aby som si vedel kazdu vychutnat a prejst....
Anonymous
09.02.2006, 16:49
fotky taky projdes.
ja se tady nejak nezastavam pirateni jen sem psal ze je pro me dulezitej homebrew .... budes se divit ale stahl sem si jen burnout a ssx a oboji sem da se rict dohral ( vsecko sem neuhral na zlato) pak sem jeste hral org tony hawka a to je vse .. taky mi pride nesmysl natahat xx her a pak se na ne jen kouknout .. ja psp pouzivam prave na to na co ty mas komunikator .. a ohledne tech starejch dobrejch her sem myslel treba emul neogeo, snes, sega mega drive, sega master system ... btw hraval sem kdysi i na Didaktiku takze znam stary hry to mi ver
edit: jo a nej emul hra co sem hral na psp je Metal Slug .. fakticky maso ale chvilema psp nestiha ..asi spatne optimalizovanej emul
Anonymous
09.02.2006, 17:21
TO m1ra:
Postalvil si to prave trochu do jiny lajny, ale ted si to vysvetlil, coz se neda nez souhlsit.
Jo taky sem zacinal na Commodore 64 , takze vim o cem mluvim.
Jinak Jeta Pack a Pijamarama, International Karate bylo na Didaktiku to nej.
Anonymous
09.02.2006, 17:31
no práve sony nemůže povolit homebrew jelikož jsou tam emuláýtory na jiné zařízení ... je pravda že si zahrajete hru svého mládí ale porušujete zákony bla bla bla asi moc kecám co ale je to podle mě tak jde jen o autorský práve a jestli tam chceš mít nějakou homebrew co jsi fakt vymyslel tak takových je mega ale mega málo a proto to sony utlo .......
další věc mp 3 jdou a videa taky a jestli chceš s psp přepínat televizy tak to ti přeju je pravda že není nad starý dobrý ovladač k televizi
:D
jinak jestli chcete nějaký kancelářský blbosti tak jste si neměly kupovat psp ale nějaký pda neboť psp je k tomu aby jsi hrál hry od sony !!!!!!!!!
Anonymous
09.02.2006, 17:40
to lichtenstein: jo to mas pravdu ze to podleha autorskej pravum ale osobne si myslim ze situalce u deset let stare hry a nejake novinky je rozdilna ( nerikam ze právně) precejenom novy hry tu filmu zivi zatimco stary uz asi tezko .. jo a ohledne tech "kancelarskejch blbosti" nevim proc bych nemel zarizeni za ktery sem zaplatil vyuzivat maximalne jak je to mozny nekupoval sem si psp kvuli cteni knizek ale pda si asi taky nikdo nekoupi na hrani her a i presto se na nem hry hrat daji a kdyz si chce nekdo zkratit dlouhou chvuli taky si na nem zahraje
Anonymous
09.02.2006, 18:12
Ale opet to nejsou origo aplikace na to danny zarizeni ze :)
Neboli PDa neni urceno pro hry a ten kdo udela emulator tak opet porusi prava :)
Ale ten kdo vypada hru pro PDA tak uz je to jako PSP (jeste sem to nevidel)
bla bal bla porda dokola.
Anonymous
09.02.2006, 23:07
aneb psp for game and video
Anonymous
27.02.2006, 15:52
na psp updaTE JSOU první screen shoty z fw 3.0 gold verze už se řítí !!!
na psp updaTE JSOU první screen shoty z fw 3.0 gold verze už se řítí !!!jj koukal jsem.....je to vostrý - hlavně ty funkce
Víte co si myslím? Že SONY udělal fw 1.5 špatně ochráněnej záměrně. Muselo jim být jasný, že když se fw prolomí a umožní hrát pirátksý hry, tak si PSP koupí mnohem víc lidí. S tím, že potom vydaj novej fw, kterej už bude chtít originálku a donutí tak ty původní piráty aspoň za čas něco koupit.
Vůbec by mě nepřekvapilo, když by to tak bylo naplánovaný už od začátku. Dát lidem pocit, že budou moct hrát zadarmo. Umožnit jim to na pár prvních hrách. A až si nakoupějí konzole, tak jim to típnout.
eraser17
27.02.2006, 17:39
Víte co si myslím? Že SONY udělal fw 1.5 špatně ochráněnej záměrně. Muselo jim být jasný, že když se fw prolomí a umožní hrát pirátksý hry, tak si PSP koupí mnohem víc lidí. S tím, že potom vydaj novej fw, kterej už bude chtít originálku a donutí tak ty původní piráty aspoň za čas něco koupit.
Vůbec by mě nepřekvapilo, když by to tak bylo naplánovaný už od začátku. Dát lidem pocit, že budou moct hrát zadarmo. Umožnit jim to na pár prvních hrách. A až si nakoupějí konzole, tak jim to típnout.
si myslim, ze je to dost mozne... ale vzdy sa najde nekdo taky ,kto im tje ochrany skor ci neskor (ale asi neskor :) ) prelomi........
no je to pravděpodobný, páč SONY uděká pro prachy vše(bych řekl)
Anonymous
27.02.2006, 20:28
Fůbec jste vedle jak ta jedle pirátství sice funguje ale psp se dopře prodává hlavně v jinejch státech !!!!!!
nějaká česká republika tu maj v paži.... v německu se hry na psp originálky prodávají jako nikde..... a to nemluvím o americe prostě na to hoši mají no :(
THeBaNDiT
27.02.2006, 21:57
Fůbec jste vedle jak ta jedle pirátství sice funguje ale psp se dopře prodává hlavně v jinejch státech !!!!!!
nějaká česká republika tu maj v paži.... v německu se hry na psp originálky prodávají jako nikde..... a to nemluvím o americe prostě na to hoši mají no :(
myslim, ze ano, v zapadnych krajinach sa urcite predava viac originalok, ale na druhu stranu tam aj po celom svete je kopec piratov na PSP, ved inac by neexistovali zahranicne fora o hackovani PSP a pod.
Myslim, ze zapadniarske decka tiez vedia nalozit s peniazmi inac, nez na orig. PSP hry, ked mozu hrat ISA... 8)
Anonymous
27.02.2006, 22:11
:shock: http://www.psphacks.net/content/view/635/2/
zaujimave, asi si zasa kupim PSP ale teento krat tam bude 3.00
DuallHead
28.02.2006, 09:33
At uz je ten firmware 3.0 venku!! To je neuveritelne, co tam SONY vse nacpalo-budik, console security(doufam, ze konecne budu moci uzamknout CELOU konzoli pred brachou), writepad (i kdyz nevim jak se tam budou ty poznamky psat-pomoci virtualni klavesnice to jde velmi spatne), Sony paint(ze by nejaka nahrada Maloveni ve windows?) a hlavne MusicStore!!!! Parada. Tomu rikam interaktivni hracka!!
At uz je ten firmware 3.0 venku!! To je neuveritelne, co tam SONY vse nacpalo-budik, console security(doufam, ze konecne budu moci uzamknout CELOU konzoli pred brachou), writepad (i kdyz nevim jak se tam budou ty poznamky psat-pomoci virtualni klavesnice to jde velmi spatne), Sony paint(ze by nejaka nahrada Maloveni ve windows?) a hlavne MusicStore!!!! Parada. Tomu rikam interaktivni hracka!!
no az to hackeri probouraji tak to bude teprve bomba :lol: :lol:
ale davam tomu tak let :D
co je MusicStore? :roll:
(asi lamerskej dotaz co?)
DuallHead
28.02.2006, 09:49
A taky jsem zapomnel na Sony Mail. Music store je internetova sluzba, ktera ti umozni pomoci PSPcka stahovat hudbu z netu za mensi poplatek-davam priklad. Treba si chces stahnout od kapely scooter jen jednu pisnicku. Tato sluzba ti to umozni a cena jedne pisnicky bude treba 1 USD-celou desku (CD) si potom muzes stahnout treba za 6 dolaru.
aha tak to stejne asi nevyuziju :roll: :roll:
Anonymous
28.02.2006, 18:41
Na sector.sk som sa docital, zevraj tie obrazky su FAKE!
A uz aj vyrobily v9 :D
PSP v.9 (http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psp&message.id=1876847&view=by_date_ascending&page=1)
:shock: http://www.psphacks.net/content/view/635/2/
tak tohle je podvrh by me zajimalo jak budes vedet volnou kapacitu ps3 disky kdyz nejsi pripojen k netu a hlavne ve fw3.00 asi nebude to s tim o PS3 pac ta nez vyjde a pak me dostalo sony paint :lol:
Jo. SonyPaint mě taky dost pobalil. Už se těším jak budu joystickem kreslit umělecký díla :-) Mateřská školka hadr.
jsem na ten novej fw. docela zvedavej jak to tu tak procitam!
s tim mphloaderem meli pockat az vide 3.0fw, ted uz ta chybka bude urcite zamazla :(
Anonymous
08.03.2006, 08:42
:) už se to blíží
:) už se to blíží
Mas naky novy info???
a co ma znamenat u tech obr. z fw 3,0 to PS3 _ hard disc 15Gb free space ????? ze by neake propojeni s PS3 ??
a co ma znamenat u tech obr. z fw 3,0 to PS3 _ hard disc 15Gb free space ????? ze by neake propojeni s PS3 ??
...je to fake, podvod, sprym, zert, sranda, veseni buliku na nos, mazani medu kolem huby....prace s photshopem :wink:
hmmmm .........newim newim :?:
No vzhledem k té aplikaci "Paint" je to jednoznačně podvrh. Dokážeš si představit jak děláš náčrtky joystickem?
No vzhledem k té aplikaci "Paint" je to jednoznačně podvrh. Dokážeš si představit jak děláš náčrtky joystickem?moc dobre asi ne ten džojstik je dost nevim jak to popsat (divny,chromy,tuhy,postizeny...)
Anonymous
10.03.2006, 14:37
nevite kdy uz se ma fw.v. 3 objevit?? Uz to trva nejak dlouho :-/
No vzhledem k té aplikaci "Paint" je to jednoznačně podvrh. Dokážeš si představit jak děláš náčrtky joystickem?moc dobre asi ne ten džojstik je dost nevim jak to popsat (divny,chromy,tuhy,postizeny...)
na neaky francouzky tech. strance jsem widel vic fotek.. je to zneakyho francouzkyho "INVEXu" bylo tam widet cele psp.. atd i okoly kde byly lidi a dalsi vimozenosti... tak newim.. ale na official PSP ww se myslim nic nepise... musime se nechat prekwapit... :cry: :?
to je podle mě takovej náznak blížící se periferie která ti to usnadní, jako třeba ňáká podložka a stylus nebo tak podobně
to je podle mě takovej náznak blížící se periferie která ti to usnadní, jako třeba ňáká podložka a stylus nebo tak podobněktera bude stat pres jeden klacek
JackColl
12.03.2006, 14:06
musime byt optimisti... a doufat, že plnohodnotná VÁLKA neskončí pro nás až tak tragicky, ale že budeme vyhrávat, alespoň částečně, sem tam nějakou tu BITVU... ;-) a musíme taky doufat, že nás nesmete křižník v podobě PS3..tam totiž chyby vychytaj 100%...a nechat se v něm hrabat a ládova čip...ehm..nějak by se mi do toho asi ani nechtělo...:-(
Anonymous
15.03.2006, 14:16
myslite ze v FW3 uz bude ovladac k irda??? Hodil by se...
Anonymous
15.03.2006, 14:40
myslite ze v FW3 uz bude ovladac k irda??? Hodil by se...
Jo to by se f*ck hodil, ale potom budeme muset čekat na aplikace na fw3 co :?: Třeba ovládání TV by se mi f*ck hodilo :P
Anonymous
15.03.2006, 16:42
Pro ty co už nedoufali, přečtěte si článek na:
http://pspupdates.qj.net/
Anonymous
16.03.2006, 12:14
Kua lidi,podívejme na sebe,jen fňukáme,neříkejte mi,že na svetě je FW,kterej se nedá obejít!!!!? Vždy se najde skulinka! 8) Tak bud'te taky optimisti! :wink:
Milhause
16.03.2006, 23:51
FW 3.0 bude obsahovat flash player, emulaci PSone her, VOIP komunikaci, podpora Eyetoy kamerery, GPS viz http://www.gamespot.com/news/6145973.html
Anonymous
17.03.2006, 07:52
Tak to bude fakt bomba, ten novy FW !!! uz aby tu byl a update-uji :-)
Já jenom doufám, že když už Sony plánuje zahájit elektronickou distribuci her, tak že půjdou sehnat i oficiální demíčka her.
Já jenom doufám, že když už Sony plánuje zahájit elektronickou distribuci her, tak že půjdou sehnat i oficiální demíčka her.
od zacatku sem si rikal na co je v psp we sloupci GAMES / GAMES ON MEMORY CARD
Anonymous
19.03.2006, 20:40
mno ja mam od zacatku 2.01 takze mne nic jineho nez originalky nezbejvaj ... pokud teda hackeri nepohnou:)
Anonymous
19.03.2006, 20:42
jinak celkem mne stve ze nejsou stazinelna dema.
mno ja mam od zacatku 2.01 takze mne nic jineho nez originalky nezbejvaj ... pokud teda hackeri nepohnou:)
JJ presne tag ale jestli vubec hejbou :roll:
JJ presne tag ale jestli vubec hejbou :roll:
mam taky 2,01 a tak sem si koupil GTA:LCS a mam tam aspon ty hombrew
Malcolm.
30.05.2006, 13:33
neni o nem nejake new info?
neni o nem nejake new info?Bohužel ne :cry:
Anonymous
30.05.2006, 15:06
neni o nem nejake new info?Bohužel ne :cry:
A dlouho nebude....
Malcolm.
30.05.2006, 15:51
lol to jsou odpovedi ze by se z otho clovek po*ral :D kdybych byl mod tak bych ti dal BAN primatore tak udelals dobre zes me nezvolil :D a aj na to seru uz me nebavi lidi prekecavat aby me zvolili :roll: tak na to dlabu a du se pridat ke spamu :? ....
Anonymous
30.05.2006, 16:02
lol to jsou odpovedi ze by se z otho clovek po*ral :D kdybych byl mod tak bych ti dal BAN primatore tak udelals dobre zes me nezvolil :D a aj na to seru uz me nebavi lidi prekecavat aby me zvolili :roll: tak na to dlabu a du se pridat ke spamu :? ....
Tak tohle sem vubec nepochopil... vsude pises ze kdybys byl Mod tak das tomu a tomu BAN, nechapu jako. A proc bys dal BAM me? To sem taky nepochopil....
Malcolm.
30.05.2006, 20:22
ne toz jako ze tu pises kratke odpovedi atd....
Slipknotyk
30.05.2006, 21:21
Sak odpoved je jak odpoved to je jedno jestli je dlouha nebo kratka podle me..
Anonymous
30.05.2006, 21:22
ne toz jako ze tu pises kratke odpovedi atd....
Aha, takze mam psat dlouho jo? :D Mam jeste vic Spammovat jo? :D
Malcolm.
30.05.2006, 21:39
ne to je jedno neresme to :wink: zkratka kazdy nekdy spammuje a tu hodnost si podle me zaslouzis :D
Anonymous
30.05.2006, 21:53
ne to je jedno neresme to :wink: zkratka kazdy nekdy spammuje a tu hodnost si podle me zaslouzis :D
Jak myslis no. Az na to ze hodnost Spammer zde nema se spammem jako takovym nic spolecneho....
lidi pecte na ten spam...jak to tu bude vypadat az tady bude kazdej spamovat...vam to povim bude tu pekelnej bordel! :evil:
shadow.wizard
30.05.2006, 22:06
KDE TO ZIJE, TAM JE PRIMATOR!!!!! :P :P :D :) :)
Anonymous
30.05.2006, 23:18
Jojojo, mas u me maly bezvyznamny plusko :lol:
:.Dragunov.:
30.05.2006, 23:22
lol nemohl jsem si pomoc (vím je to asi spam ale je to celkem dlouhá odpověd ne)?No tak já ji ještě prodloužím pozdravuju všechny PSP pařany.Furt je to krátký aha.Tak ještě napíšu že NDS pařani jsou**** aby se neřeklo.No už mě nenapadá nic napsat.Jenom to že jsem celkem ospalej a že už jdu asi spát.No ale ted mě jen napadlo že si ještě půstím SYSTEM OF A DOWN Toxicity...No a třeba song Derr Dance.Tak si myslím že už je to dost dlouhý a nikdo by na mě neměl mít kecy že spamuju.Ok spokojení nebo ne!! :evil: No tak definiticně končím čus, astala vista everybody!!!END. :D
Satharoth
31.05.2006, 07:35
SYSTEM OF A DOWN, fuuuuuj ! :)
:.Dragunov.:
31.05.2006, 07:38
Co prosííím co si vo sobě myslíš ty jeden bezvýznamnej organisme!!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :? :)
Satharoth
31.05.2006, 09:47
:) skratka nemam rad ich hudbu, neber to zas tak osobne :wink:
Anonymous
31.05.2006, 13:43
Co prosííím co si vo sobě myslíš ty jeden bezvýznamnej organisme!!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :? :)
Ja je taky nemusim, tahle hudba mi vubec nic nerika, DMX navzdy....
Malcolm.
31.05.2006, 14:24
kua vratme se k tematu ne? :D (PS. HIPEC FOREVER!!!!) :)
shadow.wizard
31.05.2006, 15:03
lol nemohl jsem si pomoc (vím je to asi spam ale je to celkem dlouhá odpověd ne)?No tak já ji ještě prodloužím pozdravuju všechny PSP pařany.Furt je to krátký aha.Tak ještě napíšu že NDS pařani jsou**** aby se neřeklo.No už mě nenapadá nic napsat.Jenom to že jsem celkem ospalej a že už jdu asi spát.No ale ted mě jen napadlo že si ještě půstím SYSTEM OF A DOWN Toxicity...No a třeba song Derr Dance.Tak si myslím že už je to dost dlouhý a nikdo by na mě neměl mít kecy že spamuju.Ok spokojení nebo ne!! :evil: No tak definiticně končím čus, astala vista everybody!!!END. :D
Hlavne ze ty mas cez 1100 prispevkov ne?Ty mas tiez vela spamov takze to nam zatial nevadilo ok?Jednoducho som tou vetou chcel povedat ze kde vsade je PRIMATOR tak tam je pokec alebo hadka ok?
Už toho nechte, topic je o fw. 3.00 a ne o tom kdo spamuje!TO SI ŘEŠTE NA PŘIPOMÍNKÁCH K FORU!Btw. ste me nas*ali, sem si uz myslel ze je neco novyho k fw. 3.00!
DammLore
01.06.2006, 01:32
Taky tu furt chodím načumovat kvůli 3.0 a ono pořád nic.Jen že to bude skvělé nebo hrozné,brzy nebo nikdy,ale nikde žádná konkrétní informace od lidí co vědí,kde takové věci hledat.Kdybych byl jedním z nich,tak už tady debatujem o jiných věcech. :|
Satharoth
01.06.2006, 07:04
Hip-hop fuuuuuj ! :lol:
ale nie, uz som ticho...
o 3.0 ziadne nove info
Malcolm.
01.06.2006, 13:35
Drz hubu satharothe ja ti taky nekecam do zivota PS. neopakuj po ostatnich a hlavne nesnasim kdyz tady pise nekdo ze neni zadne nove info :x tak radsi nepiste nic
Satharoth
01.06.2006, 13:47
Drz hubu satharothe ja ti taky nekecam do zivota PS. neopakuj po ostatnich a hlavne nesnasim kdyz tady pise nekdo ze neni zadne nove info :x tak radsi nepiste nic
coze Ty zasran jeden ???????? TY mne budes vraviet, co mam vraviet ja ? Blbecek, akoze co ja opakujem po ostatnych ? Vies co neznasam ja ? Ked sa niekto hra na nieco, na co ani z daleka nema a poucuje cloveka, ktory sa moze akurat pousmiat nad "vzdelanostou" tohto jedinca...co Ty vies o mne ? Vies v akej oblasti pracujem a na akej pozicii ? Tak drz papulu a viac ma prosim nepoucuj...dakujem
Anonymous
01.06.2006, 14:16
coze Ty zasran jeden ???????? TY mne budes vraviet, co mam vraviet ja ? Blbecek, akoze co ja opakujem po ostatnych ? Vies co neznasam ja ? Ked sa niekto hra na nieco, na co ani z daleka nema a poucuje cloveka, ktory sa moze akurat pousmiat nad "vzdelanostou" tohto jedinca...co Ty vies o mne ? Vies v akej oblasti pracujem a na akej pozicii ? Tak drz papulu a viac ma prosim nepoucuj...dakujem
To sis vymyslel sam nebo ti museli poradit v Bohnicich...? Protoze takovouhle blbost sem uz dlouho necet, kdyby trapnost nadnasela tak uz letim do jiny dimenze....
Malcolm.
01.06.2006, 14:39
jako hadku jsem tu vyvolat nechtel ale fakt me jebe ze nevis o cem kecas a kritizujes to tak priste se zdrz poznamky a nedelej nejake filosoficke kecy ty ja tady na foru nemusim PS. kritizuju snad to co ty poslouchas? :roll:
Anonymous
01.06.2006, 14:44
jako hadku jsem tu vyvolat nechtel ale fakt me jebe ze nevis o cem kecas a kritizujes to tak priste se zdrz poznamky a nedelej nejake filosoficke kecy ty ja tady na foru nemusim PS. kritizuju snad to co ty poslouchas? :roll:
To bylo na toho druhyho..?
Malcolm.
01.06.2006, 14:51
jo to bylo na Satharotha :? sorry pokud jsi to pochopil ze to bylo na tebe :wink:
Anonymous
01.06.2006, 14:53
Uz vysel new FW - 2.71, nevite nekdo v cem je lepsi nez 2.70, proste cp obsahuje?
Edit// tak FW 2.71 oficialne umoznuje hrani Demo her, daji se stahnout z WWW Browseru a ukladat na MS
2Malcolm: jj v poho :wink:
Malcolm.
01.06.2006, 15:05
ty jo mazeeeec :D
Satharoth
01.06.2006, 15:36
deti deti...
mozno som to prehnal s urazkami, lebo takto nezvyknem reagovat...ale ak mi 15 rocny chlapec napise nieco v zmysle "opakujes veci po inych ludoch a robis sa, ze si mudry" To co ma byt ? A jebe ma, ze mozno moj prispevok vyznel, ze "ja som niekto, Vy ste nuly", ale to bola len reakcia na Teba Malcom...ale naco to tu vysvetlujem ? Dali ste mi deti, normalne ste ma Vy dvaja znicili...
PS: ja Vam kaslem co pocuvate, neber vsetko tak hrozne vazne
Anonymous
01.06.2006, 16:04
deti deti...
mozno som to prehnal s urazkami, lebo takto nezvyknem reagovat...ale ak mi 15 rocny chlapec napise nieco v zmysle "opakujes veci po inych ludoch a robis sa, ze si mudry" To co ma byt ? A jebe ma, ze mozno moj prispevok vyznel, ze "ja som niekto, Vy ste nuly", ale to bola len reakcia na Teba Malcom...ale naco to tu vysvetlujem ? Dali ste mi deti, normalne ste ma Vy dvaja znicili...
''Ano Pane, jiste Pane'' ''Nam je teprve 15-16 tak sme jenom deticky, zato vy Pane, vy ste uz dospely....''
Malcolm.
01.06.2006, 16:34
deti deti...
''Ano Pane, jiste Pane'' ''Nam je teprve 15-16 tak sme jenom deticky, zato vy Pane, vy ste uz dospely....''
ano my jsme bezvyznamne male deticky co se teprv naucili mluvit a prezivat ve svete :D kua di s tim nekam zkratka sparils tak zkratka nekam zalez a styd se! :roll:
Malcolm.
01.06.2006, 16:36
PS. nevite z kama dou stahovat ty dema? je tam napsane ze z Webu ale z ktere adresy?? THX :wink:
Anonymous
01.06.2006, 16:45
PS. nevite z kama dou stahovat ty dema? je tam napsane ze z Webu ale z ktere adresy?? THX :wink:
Asi jeste zadny nejsou....
Anonymous
01.06.2006, 16:46
deti deti...
ano my jsme bezvyznamne male deticky co se teprv naucili mluvit a prezivat ve svete :D kua di s tim nekam zkratka sparils tak zkratka nekam zalez a styd se! :roll:
To taky bylo na nej? :lol:
Jinak ty dema asi jeste zadny nejsou :(
Satharoth
01.06.2006, 17:11
deti deti...
ok, tak ja zalezu...ste este hlupejsie deti nez som myslel
Malcolm.
01.06.2006, 18:24
Tak proc ten FW vydavalo tak brzo kdyz tam jsou akorat pridelavka dema ktere nejsou? :roll: PS.newim Satharothe proc pokracujes v teto diskuzi kdyz
uz ji povazuju za uzavrenou a taky jsem si myslel ze moudrejsi ktery jsi ty jak naznacujes ustoupi tak se nad sebou zamysli kdo je moudrejsi :?
:lol: taky nechapu proc vydali 2.70 kdyz je jen jedno demo :X
Anonymous
01.06.2006, 20:07
Ty voe Satharothe ty mi prijdes jako by ti bylo 10, nedavno sis tady procital forum a vsude si videl vsempzny hadky napr. mezi mnou a PSPgamerama (will, Gemi) a hned se chces zapojit taky abys nebyl pozadu.... nema to smysl kamo
Malcolm.
01.06.2006, 20:21
celkem pekne receno jo jinak se jeste pro jistotu jednou zeptam pojedou US hry na EU psp? protoze si budu kupovat Syphona a jinak jeste jaky je rozdil mezi US a EU verzi? tam jsou nejake doplnky? moc dik za odpoved radsi se poradim a nevite jeste jaxe jmenuje topic kde se to resilo? bych se tam podival :) dikes
Satharoth
02.06.2006, 07:00
Ty voe Satharothe ty mi prijdes jako by ti bylo 10, nedavno sis tady procital forum a vsude si videl vsempzny hadky napr. mezi mnou a PSPgamerama (will, Gemi) a hned se chces zapojit taky abys nebyl pozadu.... nema to smysl kamo
a Ty si akoze pripadas, ze z tych hadok si vysiel ako vitaz alebo co ? Tie hadky boli trapne a aj v tomto pripade su Tvoje reakcie trapne...nie ja som zacal tuto hlupu debatu...
Malcom, mudrejsi ustupi ? Uuuu, odkial na tie mudrosti chodis ? Ty si mi prvy napisal totalnu blbost a na to sa nereagovat jednoducho neda.
Mozno vam vcera k sviatku den deti rodicia nic nekupili a na mne si vybijate zlost. Bude dobre deturence...papa
Btw. něco málo o Fw. 2.71
http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3144
Malcolm.
02.06.2006, 14:20
Kua ukonci uz tuhle ♥♥♥♥♥ni diskuzi ty koksu a jinak a tohle me fakt sere tuhle hadku nevyvoval Primator ani ja!!!!! podivej se na predchozi prispevky a tam zjistis jaky tupec jsi :)
Satharoth
02.06.2006, 14:43
sak prave, ja som to nemyslel vazne s tou hudbou...Ty si ma zacal urazat, ja som reagoval a Primator sa pridal. Ok, dost bolo.
btw. v nedelu cestujem sluzobne do Prahy, tak mi mozes tie silacke reci povedat do xichtu :wink:
Anonymous
02.06.2006, 15:22
sak prave, ja som to nemyslel vazne s tou hudbou...Ty si ma zacal urazat, ja som reagoval a Primator sa pridal. Ok, dost bolo.
btw. v nedelu cestujem sluzobne do Prahy, tak mi mozes tie silacke reci povedat do xichtu :wink:
Co nejdal od tebe.....
Malcolm.
02.06.2006, 15:41
dost s tema hadkama uz to stacilo pokud to nemyslel vazne :roll:
san andreas
02.06.2006, 17:26
jejda iso nekdo da urcite do roka
Anonymous
02.06.2006, 17:52
jejda iso nekdo da urcite do roka
Neda, vsad se
Bych taky řek ze neda-blbost- kdyz nejni ani downgrade 2.01? :D
Anonymous
03.06.2006, 05:49
Hej vas tu většina ma hry ala"staženo z netu"?????
Malcolm.
03.06.2006, 09:35
Ani ne vetsina jak mensi pulka :) a ja mezi ne nepatrim :wink:
eraser17
03.06.2006, 11:35
Hej vas tu většina ma hry ala"staženo z netu"?????
no hlavny ty ktory maju fw 1.5... som si 100% isty , ze ket sa zacne predavat
ten chip do PSP tag to bude ovela viac ludi......
grYn_goo
03.06.2006, 12:01
ma pravdu
grYn_goo
03.06.2006, 12:03
ja treba jedu jen oryginal nejsem totiz zadnej lapka
Malcolm.
03.06.2006, 12:09
Hey ty si dobrej typek ale kvuli tomu avataru te nemam rad :) ten je fakt hnusny :?
Tjn ten avatar je hrozny!Mel by sis ho zmenit :|
Anonymous
04.06.2006, 14:24
Tjn ten avatar je hrozny!Mel by sis ho zmenit :|
Je nejhustsi!!!! :lol: 8)
..dalsi pan "nelapka"... :lol:
..to aby si tady clovek daval pozor, aby ho nekdo jeste neudal...
..ptz komunita zaprisahlejch antipiratu se nebezpecne rozrusta :twisted:
Anonymous
04.06.2006, 15:22
A to je jenom dobre! :twisted:
Jen člověk o tom vašem "přesvědčení" nesmí začít hlouběji přemýšlet, že? Jak může mít někdo žaludek na to, označit někoho za "lapku" a přitom vesele funguje na pajcovaných windows... Tyhle mravokárce mám opravdu rád. :?
Jen člověk o tom vašem "přesvědčení" nesmí začít hlouběji přemýšlet, že? Jak může mít někdo žaludek na to, označit někoho za "lapku" a přitom vesele funguje na pajcovaných windows... Tyhle mravokárce mám opravdu rád. :?
...sem rad, ze aspon nekdo pochopil mou ironickou poznamku...
...posledni dobou mam pocit, ze sem na tomhle foru nikym nepochopenej..
..zkratka, ze jsem jediny "lapka" mezi vsemi (radoby) "nelapkama" ... :D
2allANTIPIRATI: ...doufam ze jste uz stacili zlikvidovat vsechen ten nelegalni material, ktery jste hrisne pouzivali nez jste se dali do spolku "TFUJ VSEM NELEGALNIM KOPIIM, ANEB SEM CESTNY NELAPKA"
..jinymi slovy..pokuste se nad sebou zamyslet, jak smesne vyzniva to vase chlacholeni se o tom, jak jdete legalni cestou...a pritom pisete na kompu s "cornutym" operacnim systemem(a dalsi hromadou kradenyho SW), jednim ockem posilhavate na TV, kde bezi vysmahnuty fim z DVD(ne zalozni kopie, ale prachsproste ukradej : ) a pritom poslouchate tuny hudby, jejiz puvod je taky trosku v rozporu s vasi "virou"...
Malcolm.
04.06.2006, 16:06
Heh ale tak to je logicke ze se anitpirati rozrustaji pac vsichni jednou updatuji vys a doufam ze se udela konecne nejake Loader ISO
Anonymous
04.06.2006, 17:42
UŽ POSTOPADESÁTÝ ŘÍKÁM ŽE NESNÁŠÍM JENOM ISO HRY, JENOM PIRÁTSTVÍ CO SE PSP TÝČE!! NE CO SE PC/TV TÝČE, JENŽE TADY TO NENI NIKDO SCHOPNEJ POCHOPIT A ZAPAMATOVAT SI TO :roll: :evil:
Malcolm.
04.06.2006, 18:29
Ja jo :D
UŽ POSTOPADESÁTÝ ŘÍKÁM ŽE NESNÁŠÍM JENOM ISO HRY, JENOM PIRÁTSTVÍ CO SE PSP TÝČE!! NE CO SE PC/TV TÝČE, JENŽE TADY TO NENI NIKDO SCHOPNEJ POCHOPIT A ZAPAMATOVAT SI TO :roll: :evil:
A já už po stopadesáté říkám, že je to pokrytectví. :?
Anonymous
04.06.2006, 23:14
A ja se postopadesate ptam proc? :o
A ja se postopadesate ptam proc? :oNa to se dá odpovědět:protože bagr :D :D
Anonymous
05.06.2006, 00:36
A ja se postopadesate ptam proc? :oNa to se dá odpovědět:protože bagr :D :D
Ale to je jenom jeden :lol:
UŽ POSTOPADESÁTÝ ŘÍKÁM ŽE NESNÁŠÍM JENOM ISO HRY, JENOM PIRÁTSTVÍ CO SE PSP TÝČE!! NE CO SE PC/TV TÝČE, JENŽE TADY TO NENI NIKDO SCHOPNEJ POCHOPIT A ZAPAMATOVAT SI TO :roll: :evil: A jaky je mezitim teda rozdli?? Bud piratim a okradam vyvojare hry pro pc/psp a nebo nejsem pirat a podporuju vyvojare her pro pc/psp
Snowkill
16.06.2006, 10:40
Nedavá to smysl vubec nechapu.Ty pišeš že nesnašiš isaře ale při tom ti nevadi kdyz si stahnes nejakou hru pro PC.Tak proč nemaš rad ISO ?
Nedavá to smysl vubec nechapu.Ty pišeš že nesnašiš isaře ale při tom ti nevadi kdyz si stahnes nejakou hru pro PC.Tak proč nemaš rad ISO ?
Já ho taky nemám rád třeba ořezaná hra bez zvuku a videí
Take nevidim rozdil mezi PSP / PC warezem jedna se sice o dve rozdilne platformy,ovsem stale je to jedno a totez.Bud je clovek uzivatel warezu a nebo si kupuje vse original vcetne hudebnich CDcek ,PC her,her na mobil atd. a je zaryty odpurce warezu. Pokud nekdo tvrdi : ano warez je v poradku ale na PSP ne,neni to nic jineho nez pokrytectvi.
Snowkill
16.06.2006, 11:01
jo bez zvuku je to na nic ale full iso proc ne .
co resite ?? ... kazdej si to dela tak jak na to ma penize ... ja treba nemam love na to abych si kupoval kazdej mesic hru za 2000,- , takze parim ISO ... a vubec me nezajima koho tim okradam o penize , ti co ty hry delaji jich maji plnou prdel ..
Take nevidim rozdil mezi PSP / PC warezem jedna se sice o dve rozdilne platformy,ovsem stale je to jedno a totez.Bud je clovek uzivatel warezu a nebo si kupuje vse original vcetne hudebnich CDcek ,PC her,her na mobil atd. a je zaryty odpurce warezu. Pokud nekdo tvrdi : ano warez je v poradku ale na PSP ne,neni to nic jineho nez pokrytectvi.
Ano, přesně tak. Zdá se, že jediný, kdo to pořád nechápe, je náš milý spammer.
co resite ?? ... kazdej si to dela tak jak na to ma penize ... ja treba nemam love na to abych si kupoval kazdej mesic hru za 2000,- , takze parim ISO ... a vubec me nezajima koho tim okradam o penize , ti co ty hry delaji jich maji plnou prdel ..
2000 za hru to snad nebylo ani ze začátku za gta
Anonymous
16.06.2006, 14:19
Proste proto. Nekdo prijde s necim novym revolucnim a hned ho musej vsichni okradat :roll: Nesnasim ISO protoze se bojim, ze to dopadne s PSP jako s N-gage, dyt si furt vsichni stezujete ze neni co hrat, tak cim to asi bude?? PC scena totiz neni tak ''ohrozena'' jako PSP scena, tam si tech originalek koupi vic lidi. A uz se tesim az nas mily gemi napise ze pisu blbosti :roll: Neco ve smyslu ''ano napisu''
Malcolm.
16.06.2006, 14:22
samy Spam a OT no ze se nestydite :? :D sem myslel ze tu jsou nejake zpravy o 3.0 a ho*no tady je :roll:
Moc bych si přál nějaký integrovaný document reader(pdf,txt). Bylo by perfektní číst e-knihy, to by se člověk od PSP už vůbec neodtrhl. I když, s tou češtinou :( .
Moc bych si přál nějaký integrovaný document reader(pdf,txt). Bylo by perfektní číst e-knihy, to by se člověk od PSP už vůbec neodtrhl. I když, s tou češtinou :( .Tak to teda vubec nechapu smysl prispevku a jak to vlastne souvisi s fw. 3.00 :? :?:
Moc bych si přál nějaký integrovaný document reader(pdf,txt). Bylo by perfektní číst e-knihy, to by se člověk od PSP už vůbec neodtrhl. I když, s tou češtinou :( .Tak to teda vubec nechapu smysl prispevku a jak to vlastne souvisi s fw. 3.00 :? :?:
...chtel tim naznacit, ze by v novem FW uvital take nake nove fce (misto neustaleho zabezpecovani :) ) ...
..napr pdf a txt reader - coz musi bejt uplne lehoucka vec na vyrobeni ale je to nenapadne :roll:
...ten prispevek prece nebyl tak tezkej na pochopeni...cet sem horsi :)
..jinak ja bych uvital (jestli bdu nekdy v budoucnu upgradeovat) aby nak vymakali MP3 player a i video....vadi mi ze nejde delat vice poddirektoraru do hloubky a nastavit ruzny zpusoby prehravani (napr mam direktorar "KAPELA" a pod nim "CD1" "CD2" a nekdy chci poslouchat jen cd1...a nekdy oboji dohomady) ...proste aby se to chovalo trosku inteligentne, kdyz uz tam ta fce je :)
..a spousta dalsich malickosti, ktery nejsou dotazeny...
enginehead
21.06.2006, 20:38
Proste proto. Nekdo prijde s necim novym revolucnim a hned ho musej vsichni okradat :roll: Nesnasim ISO protoze se bojim, ze to dopadne s PSP jako s N-gage, dyt si furt vsichni stezujete ze neni co hrat, tak cim to asi bude?? PC scena totiz neni tak ''ohrozena'' jako PSP scena, tam si tech originalek koupi vic lidi. A uz se tesim az nas mily gemi napise ze pisu blbosti :roll: Neco ve smyslu ''ano napisu''
plně souhlásím s primátorem , taky nesnáším ISAře, snad vyjdou další hry, a nebudou hrát všichni ISO :(
...chtel tim naznacit, ze by v novem FW uvital take nake nove fce (misto neustaleho zabezpecovani :) ) ...
..napr pdf a txt reader - coz musi bejt uplne lehoucka vec na vyrobeni ale je to nenapadne :roll:
..jinak ja bych uvital (jestli bdu nekdy v budoucnu upgradeovat) aby nak vymakali MP3 player a i video....vadi mi ze nejde delat vice poddirektoraru do hloubky a nastavit ruzny zpusoby prehravani (napr mam direktorar "KAPELA" a pod nim "CD1" "CD2" a nekdy chci poslouchat jen cd1...a nekdy oboji dohomady) ...proste aby se to chovalo trosku inteligentne, kdyz uz tam ta fce je :)
..a spousta dalsich malickosti, ktery nejsou dotazeny...Jo aha, dik za vysvetleni, mam na to ten samy nazor jako vy dva, SONY se divi ze sou porad nejake ty HB ale oni nejsou schopny tem HB nekdy ani konkurovat!I kdyz je jejich system skvely tak tam samozrejme porad jsou chyby, chtelo by to castejsi vydavani fw. s novymi fcemi. nebo si SONY odradi spoustu lidi........a to bysme nechteli :roll:
..tohle je o FW 3.00 :wink:
(nesnasim pokrytce :lol: )
..SONY by se mela probrat..pokud neprijde s necim revolucnim, tak nemuze cekat, ze lidi "znicej" svuj FW 1.5...
..slibovanej emulator PSXka je sice pekna vec, ale je to jen dalsi zpusob jak za malo prace(vlastne vubec zadnou) vytahnout z lidi hafec penez...(predpokladam ze strycek SONY nebude tak hodnej, aby daval hry zadaco)
enginehead
21.06.2006, 20:48
..a spousta dalsich malickosti, ktery nejsou dotazeny...Jo aha, dik za vysvetleni, mam na to ten samy nazor jako vy dva, SONY se divi ze sou porad nejake ty HB ale oni nejsou schopny tem HB nekdy ani konkurovat!I kdyz je jejich system skvely tak tam samozrejme porad jsou chyby, chtelo by to castejsi vydavani fw. s novymi fcemi. nebo si SONY odradi spoustu lidi........a to bysme nechteli :roll:
nebo dělat hry které by jely jen na 2.51+ aby nebyli piráti :roll:
..to asi neni nej cesta...meli by si lidi ziskat tim ze jim nabidnou neco vic a zajimavejsiho...
..nez je takhle "nasilne" prinutit...
..jenze sou asi neschopny...
..btw myslim ze momentalne na 1.5ce nebude problem rozjet cokoliv(alespon nekolik mesicu)
enginehead
21.06.2006, 20:54
..to asi neni nej cesta...meli by si lidi ziskat tim ze jim nabidnou neco vic a zajimavejsiho...
..nez je takhle "nasilne" prinutit...
..jenze sou asi neschopny...
..btw myslim ze momentalne na 1.5ce nebude problem rozjet cokoliv(alespon nekolik mesicu)
no bez programu na 1.50 Gta nerozjedeš už :twisted:
Malcolm.
21.06.2006, 21:44
neco new o 3.00? :? uz aby to bylo ale doufam ze to nebude az na Vanoce pac to by aj vetsina lidi podle me PSP prodala... :?
JJ, třeba nám PSP s fw. 3.00 uvaří kafe, umyje nádobí zabaví manželk... moment to ne! Pokud jde o ISO hry, nevím jak vy, ale já si hru, kterou si koupím, mnohem více užiju. Zábava holt něco stojí, ale jednu hru měsíčně si dovolit mohu. Ovšem nic proti ISOplejerům.
Mimochodem díky "atry" za vysvětlení mého předchozího příspěvku, mám pocit, že nováčkové na tomto fóru mluví jiným jazykem než mazáci. Alespoň že existují překladatelé.
OOOO,omlouvam se panu L3gi4, protoze je to takovej mazák, že my ostatní jsme jen podradni novacci! :lol:
nevim jak to s 3.0nulkou dopadne. Ale protoze sony na E3 naznacila neco v tom smyslu ze PS3 bude podporovat spousteni i jinych aplikaci nez jenom sony a to napr i samotny linux (coz je opak toho ceho se snazi dosahnout s psp) ...protoze 3.00 vyjde zhruba v dobe uvedeni ps3 verim, ze ve firmwareu bude oficialni podpora spousteni jinych aplikaci, uz jenom pro vzajemnou kompatibilitu obou konzoli. No a nebo taky ne :wink:
PS: nechcete si pro tu svoji nevrazivost udelat novy topic? :evil: ...to tema me docela zajima a nemam naladu cist vase 'offka' thx
No vidíš, teď si to pochopil :lol: .
To West : To není nevraživost, je to myšleno vtipem. Stejně je tohle offtopic tak se do něj off příspěvky hodí. Mimochodem "firmwear" je nějaká nová móda dle firemních norem? :shock:
No vidíš, teď si to pochopil :lol: .
To West : To není nevraživost, je to myšleno vtipem. Stejně je tohle offtopic tak se do něj off příspěvky hodí. Mimochodem "firmwear" je nějaká nová móda dle firemních norem? :shock:Mno tak dobře, nechame toho, ale jen pro to ze se mi libi ta kachna na tvym obrazku :lol: :lol:
shadow.wizard
28.06.2006, 19:39
Takze FW 3.0 vyjde az v NOVEMBRI/LISTOPADU !!!
Takze FW 3.0 vyjde az v NOVEMBRI/LISTOPADU !!!
Jestli 3,0 proloměj. Tak to bude trvat asi dost dlouho..............
Takze FW 3.0 vyjde az v NOVEMBRI/LISTOPADU !!!Jak to vis?Mohl by si uvest zdroj? :shock:
shadow.wizard
28.06.2006, 22:45
No predsa zdrojom je SONY.
No predsa zdrojom je SONY.A kde presne?Nemuzu to najit :x dikes
shadow.wizard
28.06.2006, 22:55
www.pspzone.sk
www.pspzone.skDIky, ale stejen tomu neverim, protozeby to bylo alespon na na ofic strankach SONY, alespon i s popisem funkci ne?(mozna sem to jenom nenasel)Btw. tato zprava me neprekvapila, skoda, ze to je az za tak dlouho :(
Anonymous
28.06.2006, 23:47
Jestli to fakt vyjde na podzim tak ja sem ruzolici baletka :P
kdyby podporovaly soňáci HB klidně hned upgrade ..
Kazde PSP by melo mit pravo mit FW jakej si vybere :lol:
No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde.
No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde.Ja taky, nejake HB me nezajimaj :twisted: hned co vyjde zarucene damUPGRADE!
No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde.Ja taky, nejake HB me nezajimaj :twisted: hned co vyjde zarucene damUPGRADE! hmmmmmmmm tak to já taky :D už se nemůžu dočkat jak ze svýho 1,50 konečně udělám 3,0..už aby to bylo.....
No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde.Ja taky, nejake HB me nezajimaj :twisted: hned co vyjde zarucene damUPGRADE! hmmmmmmmm tak to já taky :D už se nemůžu dočkat jak ze svýho 1,50 konečně udělám 3,0..už aby to bylo.....
heh nepripada v uvahu.... ja budu porad na 1.50 , iso her se nevzdam :)
treba v 3.00 udelaj neco ze to nepude emulovat na 1.50 proto jim to tak dlouho trva a PSone emulator bude goood jen by me zajimalo jak to vyresi s hrama a cenama hlavne u nas pac mam nejaky hry z PSone a nechtel bych je znovu platit :(
heh nepripada v uvahu.... ja budu porad na 1.50 , iso her se nevzdam :)sem si dělal srandu..................nevím jakej důvod by mě k tomu přiměl....možná dcery PSP (2,01) kdyby to za to stálo upgraduju.......stejně čumí jen n filmy....ale já 1,50 forever :D
Nejak info o 3.00 neni?Me stve ze PS1 emulator je uz na svete a chce fw. 3.00 a nejde mi spustit!
Malcolm.
04.08.2006, 09:20
jo ten PS1 emulator mam taky uz v PSP a jen uz cekam na 3.00 :D ale myslel sem ze uz je tu nejake info ale ono nic neni :(
A kde ten emulator je ke stažení ?
Malcolm.
04.08.2006, 09:49
ja uz newiim ale jestli chces tak na Zlinskem srazu bych ti to poslal do PSP :wink: :lol:
A kde ten emulator je ke stažení ?Zatim ti bude na nic :lol: akorat to kopnes do PSP pak das v game aby se to spustilo a ukaze se ze to chce fw. 3.00 a to je vsechno 8) :D
evil.bulk
04.08.2006, 18:39
musime vyhrat ja sem bez psp jako clovek v pousti :(
No mě by zajimalo jak to bude fungovat stahneš někde hru a hraješ nebo jak?Jak to sony bude mít mužeš prostě udělat kopii a je to a pak to poslat někomu jienému myslím te hry
Tak to vypadá, že FW 3.00 je zřejmě pořád v nedohlednu :? . Sony chce spustit stahování PS1 her společně s uvedením PS3 v Evropě, což bude s největší pravděpodobností v březnu 2008. No a já nepředpokládám, že do té doby bude mít přílišnou snahu o vypuštění FW 3.00 s PS1 emulátorem (a ikdyby, stejně by byl na dvě věci :? )
zdroje:
http://www.sector.sk/novinka/30429/konzoloviny.htm
http://www.doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=114721
EDIT:
překlep, samozřejmě to má být březen 2007 :oops: :)
Malcolm.
07.09.2006, 19:58
az za 2 roky? :lol: ne v breznu 2007? :wink:
shadow.wizard
07.09.2006, 20:27
az za 2 roky? :lol: ne v breznu 2007? :wink:Ako by povedal moj byvali ucitel Matematiky "Rátajte s plusom" :mrgreen:
pakarna...go go devhook lol
A kruciš sorry, já už jsem z toho zblblej :). Pochipitelně 2007 (no ikdyž.. :D )
na 'qjcku' se objevil obrazek psp s fm 3.00, takze takhle nejak by to mohlo vypadat... vzhledove to nevypada spatne, ale na funkce jsem opravdu zvedavej :| :wink: a doufam, ze pribyde neco zasadnejsiho... i kdyz stejne si asi spis necham 1.50 a pockam na prolomeni 3.00 nebo na rozumnej argument, proc si ho naflashovat...
http://pspupdates.qj.net/uploads/articles_module/69526/psp%203_qjpreviewth.jpg
shadow.wizard
16.10.2006, 15:09
[]na 'qjcku' se objevil obrazek psp s fm 3.00, takze takhle nejak by to mohlo vypadat... vzhledove to nevypada spatne, ale na funkce jsem opravdu zvedavej :| :wink: a doufam, ze pribyde neco zasadnejsiho... i kdyz stejne si asi spis necham 1.50 a pockam na prolomeni 3.00 nebo na rozumnej argument, proc si ho naflashovat...
http://pspupdates.qj.net/uploads/articles_module/69526/psp%203_qjpreviewth.jpgWow :shock: :shock: to vyzera velmi dobre dufam ze to coskoro vyjde.
enginehead
16.10.2006, 19:03
[]na 'qjcku' se objevil obrazek psp s fm 3.00, takze takhle nejak by to mohlo vypadat... vzhledove to nevypada spatne, ale na funkce jsem opravdu zvedavej :| :wink: a doufam, ze pribyde neco zasadnejsiho... i kdyz stejne si asi spis necham 1.50 a pockam na prolomeni 3.00 nebo na rozumnej argument, proc si ho naflashovat...
http://pspupdates.qj.net/uploads/articles_module/69526/psp%203_qjpreviewth.jpgWow :shock: :shock: to vyzera velmi dobre dufam ze to coskoro vyjde.
ale to menu mi připadá docela nepřehledné :roll: no třeba ne
hmm to pozadi vypada zajimave , i to pozadi je jiny ... no sem zvedavej jestli to prekona nejakej devhook ... ;)
Georgeos
16.10.2006, 19:37
Hm mně to přijde nepravděpodobný že by to ve finále vypadalo takhle na Sony moc ikon a nepřehledný, netřikám že je to fake ale spíš to vypadá jako nějaká BETA verze....
Hm mně to přijde nepravděpodobný že by to ve finále vypadalo takhle na Sony moc ikon a nepřehledný, netřikám že je to fake ale spíš to vypadá jako nějaká BETA verze....
ja bych spis rekl podle toho obrazku, ze je rozkliknuta ikona s filmama...
vertikalni cast ikon jsou ikony pro spusteni filmu z MS a horizontalni cast ikon napravo budou nejake mody pro spusteni videi a rekl bych dokonce pro pouziti wifi... sony sama zminila, ze bude mozne sledovat filmy spustene na PS3 prostrednictvim wifi tak treba neco na ten zpusob...
no ja si myslim ze to je hodne pravdepodobne ... videl jsem menu ps3 a tohle se mi zda hodne podobne... navic jestli tam fakt bude ta podpora ps3...
3.0 Beta firmware?
http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=39236
fake...to uz bezelo po netu nedavno...
Aha ja to videl poprve :wink:
enginehead
16.10.2006, 20:41
Aha ja to videl poprve :wink:
ale vipadá to pěkně :D
To jo ,moc hezky. Jsem ale moc zvedavej jak to bude vypadat az to vyjde :lol:
Pizzadox
16.10.2006, 22:16
jestli to vubec vyjde :lol:
shadow.wizard
16.10.2006, 22:21
Nieje to fake pozrite na
www.pspupdates.qj.net tak je o tom novinka
Inak to menu sa bude dat urcite upravit aby tam nebolo tolko vela ikon.
zjova uz se tesim az si to budu emulovat z devhooku :lol: :lol:
zjova uz se tesim az si to budu emulovat z devhooku :lol: :lol:...to chvilku potrva ;-)
...kaydopadne uy se tesim...bude to boooomba(teda doufam :lol: )
a estli to bude stat ya prd at si me SONY nepreje...:-D
Pisou tam ze to ma vyjit uz ted, v octoberu!?
wow tak to tak vidim, ze na narozeniny asi pujdu do modchipu :D
Ted sem nasel na pspupdates.net skvely clanek o tom jak nejakymu manikovi prislo na UMD betaverze fw. 3.00!!!prislo mu to nejakym omylem z yourpsp, tento fw. obsahuje PS1 emulator, a podporu formatu .mov, .gif, .wmv, and .flv no nic, podivejte se sem je tam ifotka toho UMD, myslim ze je to realne :P :)
http://pspupdates.qj.net/The-curious-incident-of-the-3-0-UMD-/pg/49/aid/69704
PAINkillerCZE
18.10.2006, 17:51
hustyyyyyyyyyyyyyy
enginehead
18.10.2006, 17:53
Ted sem nasel na pspupdates.net skvely clanek o tom jak nejakymu manikovi prislo na UMD betaverze fw. 3.00!!!prislo mu to nejakym omylem z yourpsp, tento fw. obsahuje PS1 emulator, a podporu formatu .mov, .gif, .wmv, and .flv no nic, podivejte se sem je tam ifotka toho UMD, myslim ze je to realne :P :)
http://pspupdates.qj.net/The-curious-incident-of-the-3-0-UMD-/pg/49/aid/69704
no omylem, to nevim a ještě by ho dávaly na umd :roll:
shadow.wizard
18.10.2006, 17:54
Hmm vov gif, mov, wmv pecka. No som zvedavy.
je to fake ! uz to bylo nekde na foru !
je to fake ! uz to bylo nekde na foru !Oj fakt jo?Hm tak to je skoda :( sry
je to fake ! uz to bylo nekde na foru !Oj fakt jo?Hm tak to je skoda :( sry:-) kdyz se podivas o stranku zpatky tak to tam uvidis...
cetl jsem to nekde na zahranicnim foru a byl tam stejnej obrazek tak asi jo ... i tady na foru to mozna bylo nejsem si jistej ...
ale sony asi nebude tak blby aby "omylem" nekomu poslala betu fw 3.00 :D to zas ne.. ;)