Zobrazit plnou verzi : Kouříte?
Tak by mě zajímalo, jestli kouříte. Nebo jestli jste kouřili. A kdyžtak co vás k tomu vedlo, jaký na to máte názor, či proč nepřestanete? Nebo pro ty co nekouří, jaký máte na kouření názor.
Tak já nekouřím. Možná se budete divit, nebo smát, ale nikdy jsem si nezapálil jedinou cigaretu. Můj názor na kouření je prostý: škodí zdraví. A celkově se mi to nelíbí.
PS: Piště jen věci k tématu. Ne odpovědi typu: Co to je zase za téma?...
no kouřím,ale né moc:),asi stejně časem přestanu.....no vedlko mě k tomu asi to že sem měl často celkem z některých věcí depky.....jinak Davidoff 4ever:-D
alesek__
05.12.2006, 21:53
bohuzel ja ano...na to ze mi je 16 a zacal jsem ve 14 :)...
Nevím co mě k tomu vede prostě si zapálím ;-)
alesek__
05.12.2006, 21:53
jo a jsem aešek :)
Už docela dlouho, přes 6 let. Btw krátký Startky rulezzzz!!!!!
bohuzel ja ano...na to ze mi je 16 a zacal jsem ve 14 :)...
Nevím co mě k tomu vede prostě si zapálím ;-) Hehe to už poznám podle toho avataru Už si tě představuju, jak si někde v parku balíš vlastní sklizeň. :lol:
Tfůj, kouření je největší humus, sem zásadně proti!!! :evil:
to Sonnyz: buď v klidu taky sem si ještě nezapálil :wink:
to Sonnyz: buď v klidu taky sem si ještě nezapálil :wink: Tak to si můj člověk. Mám stejnej názor. Mě to je jedno, co si říkaj ostatní, že sem divnej, že sem nikdy nekouřil apod. Už mě několikrát kámoši nabízeli, ale vžycky odmítnu. No snad někdy lidstvo dospěje k podobnému názoru a kouření zakážou nejen na zástavkách, ale celkově. :wink:
enginehead
05.12.2006, 22:16
¨taky jsem si ještě něezapálil, a doufám že nezapoálím :) :twisted:
..kouril sem od nakejch 13(14) - na zakladce, ale to bylo jen takovy to obcasny frajersky zapaleni schovanej nekde v parku...ptz "za nas" to bylo na zakladce vostrejsi a kdyz nekdo kouril a prislo se na to tak se celkem vez...
..dneska vidim jak si pred zakladkou zapalujou prckove z prvniho stupne :roll:
..no potom na stredni to bylo uz na denim poradku a krabka denne zadna mira :) ...byl ot odcela problem, hlavne prachy...tak sem to zacal omezovat a davat si naky limity 10 pak pet cig denne...ale neslo to moc dodrzovat...
..jednou sem se nasral(ve tretaku a ze dne na den prestal...nejvic mi pomohlo, ze mi nikdo z okoli neveril, ze dokazu nekourit - ta sem just nekouril, abych jim vsem ukazal...
...ale to mi vydrzrlo cca 7-8 mesicu..pak prisli velky prazdniny a ja zas zacal...
...na vejsce me to zase zacalo stvat, penize, zdravi(moje je zaplat panbuh v pohode, ale dost lidi kolem kvuli koureni melo problemy..atd..raci neresit) a navic se kamosovi narodilo dite a on chtel taky prestat uz kuli prckovi, tak sme to vzali jako dalsi duvod....tak sem prestal...bylo to este tezsi - prestaval sem trikrat za sebou - vzdycky tejden sem dal a pak to prasklo..ale nakonec prestal...a ted nekourim..no od 4.srpna 05 - cca 16 mesicu a jeden den...
...porad se vracej dost divny stavy, hlavne kdyz je clovek v hospode jen s kurakama...to uz sem parkrat malem podleh kdyz sem mel neco upito...
..ale celkove sem strasne rad, ze ted nekourim - ikdyz si myslim, ze v budoucnu zase zacnu :(
...at si kazdej kouri jak chce...ale je to vcelku neprijemny, ten vtiravej pocit, to nutkani zapalit si
..ale dost me stvou ty protikuracky kampane...lidi co kourej uz fakt dlouhou, tak jen tak neprestanou...naky nekoureni na zastavkach a zakaz ve vsech hospodach je blbost - tohle by melo bej reseny na zaklade slusnyho vychovani, ze si na zastavce nezapalim nekomu pod nosem nebo v hospode(aspon ja sem to takhle delal)...ikdyz hafo lidi na to sejri...ale snazit se to dohnat zakonem...dle myho blbost...
.
..kua sem se rozepsal....sory 8)
sir Geralt
05.12.2006, 22:18
to Sonnyz: buď v klidu taky sem si ještě nezapálil :wink: Tak to si můj člověk. Mám stejnej názor. Mě to je jedno, co si říkaj ostatní, že sem divnej, že sem nikdy nekouřil apod. Už mě několikrát kámoši nabízeli, ale vžycky odmítnu. No snad někdy lidstvo dospěje k podobnému názoru a kouření zakážou nejen na zástavkách, ale celkově. :wink:
přesnš kouření tabáku bych zakázal, marihuana only :D :D
Malcolm.
05.12.2006, 22:22
ne-e :D a sem na to hrdy kouri prece kazdy blbec :lol: a jen sem mel parkrat vodarnu jinak nits je to svinstvo :wink:
THeBaNDiT
05.12.2006, 22:30
Mam 26 a v zivote som nefajcil... ani ma do toho nikto netlacil, ani ma to nelakalo. Usetril som tym kopec penazi (sakra, kde su?!? :mrgreen:) Zdravie mi je daleko prednejsie...
A to iste sa tyka aj alkoholu, ani kvapka. (a tym padom mi ani nechyba, kedze pre mna neexistuje, ale alkohol je na dalsiu temu)
:.Dragunov.:
05.12.2006, 22:53
LOL?Sem pic*...
Ja jsem kouril nekolik let , nastesti jsem prestal nekdy v unoru a zatim se drzim. Myslim ze ani uz nezacnu,uz mi to smrdi. Ted jeste prekecat zenu aby toho taky nechala :D
Je to strasnej zlozvyk. Az kdyz jsem prestal tak jsem si uvedomil ze mi to vlastne vubec nic nedavalo a nemohl jsem pochopit , co mi na tom tak chutnalo.
DammLore
05.12.2006, 23:39
Jsem černá ovce rodiny, protože jsem jediný nekuřák. I v příbuzenstvu jsem jedním z mála. Je sice fakt, že si občas zapálím dýmku, ale to není o kouření (nešlukuju, páč o tom dýmka není). Je to o navození pohodové nálady, když sedíme v létě u ohně a kecáme. Když k tomu popíjím svůj oblíbený drink gin s tonicem v poměru 1:1, cítím se tak v pohodě, jak anglický lord. Kouřím pouze tabák (aromatický) a ani cigarety ani trávu jsem nikdy nezkoušel. Nemám to zapotřebí a smrdí mi to.
Ja se priznam , ze si obcas zase travu dam . Je to ale opravdu obcas , tak jednou , maximalne 2krat do mesice :oops: Jen pro navozeni dobre nalady.
cigára sou svinstvo...fuuuuuj.........ja raději přivoním k jiný kytce
http://rip.sattnet.cz/TEMP/vapori.gifhttp://www.ricenpeas.com/Images/Americas%202/Ganja.jpg :P :evil: :idea: :arrow: 8) :) :D :shock: :shock:
Kouřim docela dlouho a nehodlam přestávat, nemam nutkání kouřit ani absťáky, ale ve spěchu to pomáhá (nekuřáci nepochopí). Nikdy sem si od nikoho nevzal (nežebral) a nikdy sem nekouřil levnější pod Lucky Striky:-). Musí to mít ňákou úroveň, jo jinak kouřim 7 let, takže od základky, rodina to ví a nejrači mam lidi který tu píšou něco na způsob NEKUŘTE, já můžu psát KUŘTE - SNIŽUJE TO RIZIKO MOZKOVÝ MRTVICE A CELKOVÝ NEMOCNOSTI + ZLEPŠUJE DÝCHÁNÍ! Ano, i to dýchání, to že vám řeknou na ZŠ že když budete kouřit, neuběhnete ani sto metrů je naprostej kec. Pití je na podobný úrovni, ale alkoholik je na tom hůř než silnej kuřák takže pro společnost ještě horší. Vše má něco do sebe a Gragunove, tobě je dle popisu patnáct, počkej do těch 18ti a já se ozvu:-). Chtělo by to trochu mantinely, protože co tu píšete je občas trochu jiný než realita. Například pokud někdo v 26ti letech neměl ani kvapku alkoholu, tak buď má vážnou nemoc a nesmí pít, a nebo by měl vyhledat psychiatra (nic ve zlym), život se má trochu užívat a pokud koukáte jen na zdraví, tak se koukněte co denně (!!!) jíte (!!!!!!!!!!!!!!!), a ňáký kouření nebude až tak škodlivý.
Pizzadox
06.12.2006, 07:35
zkusil sem a nekourim (leze to moc do penez) :D
zkusil sem a nekourim (leze to moc do penez) :DPřesně tak, leze a podle mě dost, to si radši koupim hru na PSP a nebo dárky k Vánocům, dát 30 nebo kolik korun denně za cigára je si myslim až bláznoství, a lituju ty kteří si to neuvědomují a pak hlavně rodiče těch kteří na to svým 14-15 a někdy i mladším parchantům nevědomky dávají, ale co mě nejvíc se*e je to že někteří jsou schopní kvůli těm pár blbbejm cigárům okrást rodiče nebo někoho jiného....
Myslim si ze normalni je nekourit, ale obecne proti kurakum nic nemam....kazdy si nejak huntujeme zrdavi. Ja treba sportem, oni cigaretama....kazdy mame to svoje. Nekdo svoje depky a nalady zahani aktivitou, nekomu postaci rulicka papiru s tabakem :roll:
Celkove ale nesnasim nacichle obleceni, kdyz prijdu treba z restaurace....to bych asi vrazdil..... :twisted:
san andreas
06.12.2006, 08:30
mne je patnact a kourim uz od 12-ale poprvi jsem si dal v 9.
Muj podpis mluvi za vse :-D
Já nekouřím a nikdy jsem to nezkoušel. Mnohokrát mi už někdo nabízel, ale já si stojim za svým. Kouření je hnus (nechápu jak si může dobrovolně někdo ničit zdraví).
Ja nekourim. Jen kdyz se s lidma zleju tak, ze uz nejsem schopny pit vic, tak si dam cigaro. A jinak taky hulim, uz asi 4 roky, ale jen tak parkrat do mesice, kdysi v druhaku jsem z toho udelal konicka a lifestyle a tak jsem hulil nekolikrat do tydne, ted uz je to hodne mirny a neprestanu protoze to umim vychutnat
Kouřil jsem 18 let přestal jsem a vůbec mi to nechybí.Bez cigaret je život lepší
Já nekouřím a nikdy jsem to nezkoušel. Mnohokrát mi už někdo nabízel, ale já si stojim za svým. Kouření je hnus (nechápu jak si může dobrovolně někdo ničit zdraví).Ty si ho ničíš taky, koukni se dneska na složení toho jogurtu co u toho počítače jíš (například), sice má pěknou reklamu na biokultury, ale o devíti Éčkách už pomlčej, například ňáký E352 (nepamatuju se přesně) je v jednom miligramu víc škodlivim než v tou cigáru, a v tom jogurtu je těch miligramů sedm. Takže ty si dej jogurtek, já si dam sedm cigaretek. Výjde nám to nastejno, jenže ty exneš na střeva a já na plíce.
bez cíga bych nepřežil bohužel den jen po kalbičce na něj moc nemám chut jinak kouřim furt :lol:
jakozto aktib¨vni sportovec nekourim, nekoril sem, ani nehodlam zacinat! fakt, jeste nikdy sem to nezkusil, ani mi to nechybi.
Presto ze mi to castokrat nabizi, Ja reknu nenene!
:D:D koureni je blbost, faktlidi, serte na to
HeHe, koukam, ze presvedceni odpurci koureni se pohybuji u vekove hranice 15 let, muzu jen dodat, ze v tomto veku jsem tvrdil totez a za rok jsem nejen zkusil kourit, ale i hulil prvniho jointa. Pripomina mi to frazi z piratu z karibiku "S takovym postojem k piratum jsi na nejlepsi ceste stat se jednim z nich" Ale prosim nikdo si to tady nevylozte tak, ze koureni obhajuji
Francik_3
06.12.2006, 12:15
Já nekouřím a ani snad nikdy nebudu... Už jen proto, že jsem sportovec a u toho by se to neslušelo... :wink: Hlevně nechápu lidi,kteří kouří... Nechápu co mají s toho, že nadechujou hodněně znečištěnej plyn do svých plic... Fakt hovadina... Ať mi to někdo vysvětlí... :|
Já nekouřím a ani snad nikdy nebudu... Už jen proto, že jsem sportovec a u toho by se to neslušelo... :wink: Hlevně nechápu lidi,kteří kouří... Nechápu co mají s toho, že nadechujou hodněně znečištěnej plyn do svých plic... Fakt hovadina... Ať mi to někdo vysvětlí... :|
Ono to je vlastne o zavislosti a hlavne o tom ze mas chut na to cigaro. Nekteri to delaj z nudy ale ja jen pro chut.
Primator 2
06.12.2006, 12:50
Například pokud někdo v 26ti letech neměl ani kvapku alkoholu, tak buď má vážnou nemoc a nesmí pít, a nebo by měl vyhledat psychiatra (nic ve zlym), život se má trochu užívat a pokud koukáte jen na zdraví, tak se koukněte co denně (!!!) jíte (!!!!!!!!!!!!!!!), a ňáký kouření nebude až tak škodlivý.
Delas si ze me pr*el?? Promin ake ted se do tebe budu navazet. Protoze jesli myslis tuhle ultra sr*cku vazne ze kdo v 26 nezkusil pit je nemocnej tak to si vazne id*ot na entou a jinak to nazvat neumim. Jenom idi*t muze napsat tuhle sr*cku jako ty :roll: Rict mi todle nekdo do voci tak mu dam asi ranu bez rozmejsleni protoze toe vazne hovadina nejveciho kalibru. Ted me poslouchej chvili ty. Me je 17, nikdy sem nezkousel pit, hulit, kourit, fetovat, nikdy sem nebyl na zadny dize/ v nakym ♥♥♥♥♥nim klubu, nikdy sem nemel sex, nikdy sem nebyl vozralej, zkourenej, zhulenej a NEMINIM! A ja ti ted tady na miste odprisahnu ze nikdy kourit a pit alkohol nezacnu, prisaham tady na Boha, rodinu bo co ja vim na co se to rika :roll: A napsat takovou mega pic*vinu jako ze jogurt je stejne nezdravej jako cigo uz je takova ubohost, ze ty ses vazne na dne a nevis co napsat na obranu. Do ha*zlu s kourenim s pitim, do ha*zlu s lidma jako ty co kourej a do hajzlu s timhle posranym systemem. Zlaty lidi jako Malcolm, Dez a Koras, DammLore a dalsi, nemaj vymastenej mozej jako ty ty trotle :roll:
Dostanu asi BAN, hlavne ze sem se vyjadril :roll:
Pizzadox
06.12.2006, 13:14
HeHe, koukam, ze presvedceni odpurci koureni se pohybuji u vekove hranice 15 let, muzu jen dodat, ze v tomto veku jsem tvrdil totez a za rok jsem nejen zkusil kourit, ale i hulil prvniho jointa. Pripomina mi to frazi z piratu z karibiku "S takovym postojem k piratum jsi na nejlepsi ceste stat se jednim z nich" Ale prosim nikdo si to tady nevylozte tak, ze koureni obhajuji
jointa sem mel taky ale byl to nejakej divnej vzorek protoze me po nem brnela pr*el :D
san andreas
06.12.2006, 14:39
primatore jestli nebudes pit tak co budes delat s kamosema?nezajdete do hospody pokecat ani nic tak co budes delat?
°°K°A°M°°
06.12.2006, 14:43
cigára sou svinstvo...fuuuuuj.........ja raději přivoním k jiný kytce
http://rip.sattnet.cz/TEMP/vapori.gifhttp://www.ricenpeas.com/Images/Americas%202/Ganja.jpg :P :evil: :idea: :arrow: 8) :) :D :shock: :shock:
To je tvuj vaporizer a tvoje pole?:D
Pekny.
To primator2: to co jsi napsal ze si nikdy nedas cigo...tak to je pekna picovin*.¨Napr: kamos na vysce rikal ze zna lidi co nikdy se neozraly a ted sou tam nej. tragedi:D
san andreas
06.12.2006, 14:47
to KAM on si nikdy neda alkohol ani na silvestra ani na vanoce a ani nepujde kalit.mne je 15 a chodim o vikendu kalit.
Primator 2
06.12.2006, 14:49
Ozis marja vy ste tvry :D Jo KAMe presne tak, je mi u zadku jesli mi veris nebo ne, nikdy sem si nedal cigaro a ani nedam, kolik je tady lidi co sou na tom stejne, tak co meles, jasny, sem traged, nekourim, lool: :D
2san.andreas: rozhodne ne do hospody pokecat, to me proste neba a vy furt nechapete ze sou proste lidi ktery to nebavi, furt si myslite ze jenom to co delate vy je spravny. Omy. Co budu delat..? Porad zavrenej v garazi a makat na aute, toe presne to co chci
to KAM on si nikdy neda alkohol ani na silvestra ani na vanoce a ani nepujde kalit.mne je 15 a chodim o vikendu kalit.
Tak to ses drsnak jako :lol: :D
san andreas
06.12.2006, 14:50
primator 2;fakt ses traged nema cenu se o tom ani se bavit
Primator 2
06.12.2006, 14:51
primator 2;fakt ses traged nema cenu se o tom ani se bavit
Muzes mi prosimte vysvetlit proc sem traged....? Dik.
no ja nekouřim, ani sem to nezkusil a vůůůbec mi to nevadí.....mam proti kouření takovej svym způsobem odpor(kdyz třeba někdou kouří vedle mě, tak to snesu)....možná to bude tim, když sem si jednout zapalíl noviny(už je to hodně dlouho), mam takovej pocit, žemi to udělalo jednu velkou černou díru v plících...od tý doby smoke fakt ne.
Alkohol to je něco jinýho...nee že bych musel bej každej tejden 2x ožralej, ale když je přiležotost, tak si trochu "loknu" - nic víc
lol...ja osobne neznasam ten smrad...boze to je kandel ze asi skapem
a neni zbytecny se o tom hadat?? me je 14, a znam kluky v mym veku, ktery proste chodej do hospody, pijou, kecaj proste pohodka.
Me to ale k tomuhle nikdy netahlo, moznase to zmeni, nevidim nic spatnyho an tom jit si dat , jednou za cas pivko. Ale, na tohle musi mit , stejne jako na koureni kazdej svuj nazor!! kdyz nechce chalstat, hulit ani kourit, tak mu nerikej ze je traged, je to jeho rozhodnuti, neni to nic divnyho.
A estli jo, tak sem traged taky! :D:D:D
Primator 2
06.12.2006, 14:59
no ja nekouřim, ani sem to nezkusil a vůůůbec mi to nevadí.....mam proti kouření takovej svym způsobem odpor(kdyz třeba někdou kouří vedle mě, tak to snesu)....možná to bude tim, když sem si jednout zapalíl noviny(už je to hodně dlouho), mam takovej pocit, žemi to udělalo jednu velkou černou díru v plících...od tý doby smoke fakt ne.
Alkohol to je něco jinýho...nee že bych musel bej každej tejden 2x ožralej, ale když je přiležotost, tak si trochu "loknu" - nic víc
Vidite? A tohle je naprosto v klidu. Myslis si o me ze sem traged...?
kdyz nechce chalstat, hulit ani kourit, tak mu nerikej ze je traged, je to jeho rozhodnuti, neni to nic divnyho.
Konecne nazor, proste tak toe
Vidite? A tohle je naprosto v klidu. Myslis si o me ze sem traged...?
ne nemyslim, je to věc každýho...když chce někdo hulit trávu, chalstat alkohol po barelech - je to prostě jeho věc
Například pokud někdo v 26ti letech neměl ani kvapku alkoholu, tak buď má vážnou nemoc a nesmí pít, a nebo by měl vyhledat psychiatra (nic ve zlym), život se má trochu užívat a pokud koukáte jen na zdraví, tak se koukněte co denně (!!!) jíte (!!!!!!!!!!!!!!!), a ňáký kouření nebude až tak škodlivý.
Delas si ze me pr*el?? Promin ake ted se do tebe budu navazet. Protoze jesli myslis tuhle ultra sr*cku vazne ze kdo v 26 nezkusil pit je nemocnej tak to si vazne id*ot na entou a jinak to nazvat neumim. Jenom idi*t muze napsat tuhle sr*cku jako ty :roll: Rict mi todle nekdo do voci tak mu dam asi ranu bez rozmejsleni protoze toe vazne hovadina nejveciho kalibru. Ted me poslouchej chvili ty. Me je 17, nikdy sem nezkousel pit, hulit, kourit, fetovat, nikdy sem nebyl na zadny dize/ v nakym **** klubu, nikdy sem nemel sex, nikdy sem nebyl vozralej, zkourenej, zhulenej a NEMINIM! A ja ti ted tady na miste odprisahnu ze nikdy kourit a pit alkohol nezacnu, prisaham tady na Boha, rodinu bo co ja vim na co se to rika :roll: A napsat takovou mega pic*vinu jako ze jogurt je stejne nezdravej jako cigo uz je takova ubohost, ze ty ses vazne na dne a nevis co napsat na obranu. Do ha*zlu s kourenim s pitim, do ha*zlu s lidma jako ty co kourej a do hajzlu s timhle posranym systemem. Zlaty lidi jako Malcolm, Dez a Koras, DammLore a dalsi, nemaj vymastenej mozej jako ty ty trotle :roll:
Ono chlapče až si třeba zkusíš ten sex, tak si trochu přerovnáš priority. A to že o někom řeknu že by měl vyhledat odbornou pomoc tim nemyslim že je trotl (což seš zatim ty, dle věku) ale že na něj třeba má pořád vliv jeho výchova která by mu nemusela sedět v pozdějším věku. Tobě je sedmnáct, myslíš že je to něco čim se můžeš chlubit? Že teda v podstatě jen sedíš doma, shrbenej u počítače a spamuješ na fórech protože nemáš co dělat? Zkuz třeba v pátek zajít na dízu (D je tvrdá souhláska) a bavit se (alkoholu se nemusíš tknout), nebudeš teda přítomen například 3 hodiny na tomto fóru ale nic ti neuteče (mam to ověřený) a třeba zjistíš žes tu zvracel docela žumpu. Rozhodně to že se do mě zrovna ty navážíš neberu nijak vážně, naopak si mě docela pobavil, a jinak zůstávám chladným.
Primator 2
06.12.2006, 15:56
Delas si ze me pr*el?? Promin ake ted se do tebe budu navazet. Protoze jesli myslis tuhle ultra sr*cku vazne ze kdo v 26 nezkusil pit je nemocnej tak to si vazne id*ot na entou a jinak to nazvat neumim. Jenom idi*t muze napsat tuhle sr*cku jako ty :roll: Rict mi todle nekdo do voci tak mu dam asi ranu bez rozmejsleni protoze toe vazne hovadina nejveciho kalibru. Ted me poslouchej chvili ty. Me je 17, nikdy sem nezkousel pit, hulit, kourit, fetovat, nikdy sem nebyl na zadny dize/ v nakym **** klubu, nikdy sem nemel sex, nikdy sem nebyl vozralej, zkourenej, zhulenej a NEMINIM! A ja ti ted tady na miste odprisahnu ze nikdy kourit a pit alkohol nezacnu, prisaham tady na Boha, rodinu bo co ja vim na co se to rika :roll: A napsat takovou mega pic*vinu jako ze jogurt je stejne nezdravej jako cigo uz je takova ubohost, ze ty ses vazne na dne a nevis co napsat na obranu. Do ha*zlu s kourenim s pitim, do ha*zlu s lidma jako ty co kourej a do hajzlu s timhle posranym systemem. Zlaty lidi jako Malcolm, Dez a Koras, DammLore a dalsi, nemaj vymastenej mozej jako ty ty trotle :roll:
Ono chlapče až si třeba zkusíš ten sex, tak si trochu přerovnáš priority. A to že o někom řeknu že by měl vyhledat odbornou pomoc tim nemyslim že je trotl (což seš zatim ty, dle věku) ale že na něj třeba má pořád vliv jeho výchova která by mu nemusela sedět v pozdějším věku. Tobě je sedmnáct, myslíš že je to něco čim se můžeš chlubit? Že teda v podstatě jen sedíš doma, shrbenej u počítače a spamuješ na fórech protože nemáš co dělat? Zkuz třeba v pátek zajít na dízu (D je tvrdá souhláska) a bavit se (alkoholu se nemusíš tknout), nebudeš teda přítomen například 3 hodiny na tomto fóru ale nic ti neuteče (mam to ověřený) a třeba zjistíš žes tu zvracel docela žumpu. Rozhodně to že se do mě zrovna ty navážíš neberu nijak vážně, naopak si mě docela pobavil, a jinak zůstávám chladným.
Nikdy. Na blbost typu dyza nikdy nepudu, ani kdyby me mucili, fu tajksl! Jiste, me je 17 tak sem ♥♥♥♥♥♥, ty ses asi narodil ve 20 co? :D Uprimne, ja kdyz sem si precet to cos napsal tak se nejdriv nevedel jesli mam bejt nastavnej nebo pocitovat litost....
Pro Primatora: Spis bejt nastvanej, protoze ten kdo neco odsuzuje aniz by to navstivil (napr. dyza) je podle me ubozak a lito by to melo bejt me ze na nem utracim svuj cas. Na ty tvy dyzy taky nelezu dvakrat moc, ale verim ze nekdo se tam muze bavit a muze bejt slusnejsi nez kdokoliv odtud. Tak se tam stav a pak neco kecej.
Primator 2
06.12.2006, 16:13
Pro Primatora: Spis bejt nastvanej, protoze ten kdo neco odsuzuje aniz by to navstivil (napr. dyza) je podle me ubozak a lito by to melo bejt me ze na nem utracim svuj cas. Na ty tvy dyzy taky nelezu dvakrat moc, ale verim ze nekdo se tam muze bavit a muze bejt slusnejsi nez kdokoliv odtud. Tak se tam stav a pak neco kecej.
Co toe za blbost? Takze podle tebe kdyz odsuzuju terorismus tak ho mam taky vyzkouset? :D
Co toe za blbost? Takze podle tebe kdyz odsuzuju terorismus tak ho mam taky vyzkouset? :DBavime se o nelegalnich nebo spolecensky neprijatelnych vecech?
to je jasný, taky si rád přivonim k jiné kytičce...
Primator 2
06.12.2006, 16:25
Co toe za blbost? Takze podle tebe kdyz odsuzuju terorismus tak ho mam taky vyzkouset? :DBavime se o nelegalnich nebo spolecensky neprijatelnych vecech?
Ano
No davas tim najevo svoji nevedomost a pokud se hodlas dal hadat takovejma argumentama i svoji ubohost. Na tebe uz ted fakt nemam cas.
to je zajimavy jak dokaze primator puvodni téma zvrhnout do necoho ulpne jinyho ze? ....
Primator 2
06.12.2006, 16:34
No davas tim najevo svoji nevedomost a pokud se hodlas dal hadat takovejma argumentama i svoji ubohost. Na tebe uz ted fakt nemam cas.
Taky odchazim. Blbovi jeho blbsot proste nevysvetlis, bez si kourit kdyz si myslis ze je to dobry ale necpi nam to
Number_x
06.12.2006, 16:39
já kouřim a hulim a nestydim se zato
nemyslim si že je to až toková tragédie abych taky musel někoho odsuzovat jak je divnej že kouří či nekouří,je to prostě každýho věc a nemám právo do toho někomu kecat
ja zase chlastam :D :D .. a baviiiim se... uzivam si zivotaaaa. .. sice nekourim ale pivecko je moje zlato .. a PSP takyyyy =) ... nechapu proc se tu nevzajem
urazite kvuli tomu jestli nekdo kouri nebo ne ... kazdej na to ma svuj nazor ... ja treba takovej ze je me to vsechno u prdele kdyz me to nekdo nehuli primo pod rypak
Jeste pro ubozaka2: Nikomu svuj nazor necpu, ale ty jo a jeste se priznas ze o tom ho*no vis. Ale jak si napsal, blb blbem zustane, priznavam to a muzu rict ze sem rad ze nejsem zakomplexovanej ubozak. To ses zase ty, a nez odpovis, pouzij prosimte vykladovej slovnik at k tomu nejsi jeste blbecek jako ja, dost bych se urazil. Zbohem, tva máńa.
Tak co myslite? Pochopi to, nebo tu zas vyzvraci neco uplne zcestnyho?
Primator 2
06.12.2006, 17:24
Jeste pro ubozaka2: Nikomu svuj nazor necpu, ale ty jo a jeste se priznas ze o tom ho*no vis. Ale jak si napsal, blb blbem zustane, priznavam to a muzu rict ze sem rad ze nejsem zakomplexovanej ubozak. To ses zase ty, a nez odpovis, pouzij prosimte vykladovej slovnik at k tomu nejsi jeste blbecek jako ja, dost bych se urazil. Zbohem, tva máńa.
Tak co myslite? Pochopi to, nebo tu zas vyzvraci neco uplne zcestnyho?
Ja jenom tvrdim ze koureni a chlastani je spatny a nezdravym netvrd mi proboha ze to neni pravda :D
koureni je fakt hnus, ale presto jsem stale kurakem ...nevim, pro me je to vec, ktera me kazdy den motivuje vstat z postele a tesit se do skoly(az si po ceste do skoly zapalim cigarko)
presto vim jak ten kour otravuje a i me to smrdi...
posledni dobou jsem koureni sakra omezil, a po novem roce uz kvuli cenam cigaret nebudu kourit a to nebude pokus, to je fakt!
co se tyce skanku, brcko si vzdycky rad zapalim, ale urcite ne tak intenzivne jako v poslednich letech :wink:
to Primator: :shock: Wow, ty mas teda sakra suchej zivot, ...chapu, ze se clovek muze obejit bez drog, alkoholismu a podobnyho svinstva, ale nikdy nezajit s kamosema na pivko, a dokonce zit v celibatu? kdyz jsem si cetl tvuj 'fuckoff*' prispevek, znelo to spis, jako bys psal z hladu :lol:
docela by mne zajimalo co teda delas? ..jis, spis, chodis do skoly a zevlis doma?...
Primator 2
06.12.2006, 17:28
[]koureni je fakt hnus, ale presto jsem stale kurakem ...nevim, pro me je to vec, ktera me kazdy den motivuje vstat z postele a tesit se do skoly(az si po ceste do skoly zapalim cigarko)
posledni dobou jsem koureni sakra omezil, a po novem roce uz kvuli cenam cigaret nebudu kourit a to nebude pokus, to je fakt!
co se tyce skanku, brcko si vzdycky rad zapalim, ale urcite ne tak intenzivne jako v poslednich letech :wink:
to Primator: :shock: Wow, ty mas teda sakra suchej zivot, ...chapu, ze se clovek muze obejit bez drog, alkoholismu a podobnyho svinstva, ale nikdy nezajit s kamosema na pivko, a dokonce zit v celibatu? kdyz jsem si cetl tvuj 'fuckoff*' prispevek, znelo to spis, jako bys psal z hladu :lol:
docela by mne zajimalo co teda delas? ..jis, spis, chodis do skoly a zevlis doma?...
Tohle taky miluju, lidi co kourej a rikaj ze je to blbost, fakt logicky.
Jinak ja proste ziju zivot jak chci ja a ze to vy nedokazete pochopot je smutny. Ja delam co me bavi, jak kdy, jak co, jenom reknu ze tady nemam garaz a auto
[]koureni je fakt hnus, ale presto jsem stale kurakem ...nevim, pro me je to vec, ktera me kazdy den motivuje vstat z postele a tesit se do skoly(az si po ceste do skoly zapalim cigarko)
Jinak ja proste ziju zivot jak chci ja a ze to vy nedokazete pochopot je smutny. Ja delam co me bavi, jak kdy, jak co, jenom reknu ze tady nemam garaz a auto
takze si jeste nikdy neslysel o kuracic, kteri prestali kourit? :lol:
jinak ja taky delam, co me bavi, jenom mi prijde, ze je toho o dost vic nez u tebe :!:
Primator 2
06.12.2006, 17:39
[]
takze si jeste nikdy neslysel o kuracic, kteri prestali kourit? :lol:
jinak ja taky delam, co me bavi, jenom mi prijde, ze je toho o dost vic nez u tebe :!:
To je mozny! Ale to neznamena ze to moe je prazdny bo co
06.12.2006, 17:52
Haha ja teda v 15-ti nemam zapotrebi chodit do hodpody na pivo a na dalsi alkac, nemam zapotrebi hulit a kourit atd...To coslysim ve tride (njn zase) tak si tukam na celo jak proste 2holky me riaji ''Heeej Patricku to bylo vcera skveli sme byli tam v ty hospode a ja mela 1pivo a jednu zelenou a jeste nejaky veci no a Tereza ta mela zase nejaky panaky a pak se tam svalila na zem to byla sranda haha'' tak to si vzdycky potukam na celo a reknu jim ze jsou fakt drsny ze si chodi v 15-ti do hospody a opiji se :roll: .Me az bude 18 tak si taky zajdu treba na tu dyskosku nebo do hospody...Ale abych se vopijel do pozvraceni atd...To teda ne :roll: .Jak jsem psal ja nic proti kurakum nemam ale VADI me ti 15-ti leti dospelaci s cigaretou v ruce... :roll: .Dnes jsem byl po dlouhy dobe po skole chvili venku s kamoskou a dvema kamosema venku a vsichni tri si automaticky zapalili cigaretu...kazdej mel 2...Pak se priritila nejaka marka ze sedmi tridy (!!!) a automaticky si rozepla tasku a vytahla krabicku cigaret...A zacali se mezi sebou bavit ''heej tady tyto ted kourim asi mesic a sou fakt dobry, sou o trochu tvrdsi nez El Emka fakt dobry''.To jsem pak uz trestil oci jak si proste holka ze sedmi tridy zapali 3cigarety za sebou :-/ :roll: .
Primator 2
06.12.2006, 17:55
Dezi toe vono! Vitej v klubu autsajdru :lol:
nj mysli si ze to z nich udela "dospelaky" :)
takovy zmetky maly taky nechapu ...
06.12.2006, 18:01
Dezi toe vono! Vitej v klubu autsajdru :lol:
Jo jasny jsme nejlepsi :cool: .
Btw: Muj 2222 prispevek :-)
san andreas
06.12.2006, 18:01
jo primatore a rekni kdo zije zdrave?to pak nema ani cenu zit kdyz nic nedelas a chodis jenom do skoly spat a zevlovat doma
06.12.2006, 18:04
Ja treba delam toto: Rano v 5:40 stavam a jdu si zacvicit pak jsem treba do 14-ti ve skole potom si zajdu treba do mesta se podivat co je novyho...Potom domu na kompl a naucit se...Pak jedeme treba s mamou nekam do obchodaku treba...Pak prijedu domu a divam se na TV a pak i ctu...Mezitim parim na PSP :-)
$cream´c
06.12.2006, 18:07
LOLEC...je to picovina ktera je neni potrebna k zivotu..mozna tak jit po meste a pripadat si jako velkej kluk s "cickem" v ruce..->OMG nejvetsi kreteni(a ze jich je)<-
Ja nemam rad kour, z rodiny nikdo, z kamosu nekdo. Snazim se premlouvat a motivovat kamose kuraky. 2 jsem proste prekonvertoval. Moc me to tesi, oni jsou mi vdecni. chlast malicko, ne pravidelne, jen kdyz je sance...
Baby si preci jen flambujou plice casteji.
OT: Docasne obdivuji primatora za to jak si dokaze udrzet nazor :D
ne urcite ne ani nikto z rodiny a urcite ani nebudem mam k tomu strasne velky odpor
Tak já se přidám, protože se nudím. Mám vedle sebe PSP už více jak týden, ale MS nějak zadrhl na několika poštovních úřadech - poštou už nic neodebírám :) -, tak mám dost (až moc) času an prolistování si tohoto fóra (to už jsem se zase moc rozepsal .(.
K tématu: V životě sem to aktivně nezkoušel (s pasivním kouřením nic neuděláme) a to jak kouření, tak pití alkoholu.
Kouřim docela dlouho a nehodlam přestávat, nemam nutkání kouřit ani absťáky, ale ve spěchu to pomáhá (nekuřáci nepochopí). Nikdy sem si od nikoho nevzal (nežebral) a nikdy sem nekouřil levnější pod Lucky Striky:-). Musí to mít ňákou úroveň, jo jinak kouřim 7 let, takže od základky, rodina to ví a nejrači mam lidi který tu píšou něco na způsob NEKUŘTE, já můžu psát KUŘTE - SNIŽUJE TO RIZIKO MOZKOVÝ MRTVICE A CELKOVÝ NEMOCNOSTI + ZLEPŠUJE DÝCHÁNÍ! Ano, i to dýchání, to že vám řeknou na ZŠ že když budete kouřit, neuběhnete ani sto metrů je naprostej kec. Pití je na podobný úrovni, ale alkoholik je na tom hůř než silnej kuřák takže pro společnost ještě horší. Vše má něco do sebe a Gragunove, tobě je dle popisu patnáct, počkej do těch 18ti a já se ozvu:-). Chtělo by to trochu mantinely, protože co tu píšete je občas trochu jiný než realita. Například pokud někdo v 26ti letech neměl ani kvapku alkoholu, tak buď má vážnou nemoc a nesmí pít, a nebo by měl vyhledat psychiatra (nic ve zlym), život se má trochu užívat a pokud koukáte jen na zdraví, tak se koukněte co denně (!!!) jíte (!!!!!!!!!!!!!!!), a ňáký kouření nebude až tak škodlivý.
Vcelku vklidu bych nesouhlasil s pár věcmi co jsi napsal (ale na druhou stranu s něčím také souhlasím :)). K tomu jak jsi psal o tom co ti řeknou na ZŠ o kouření a že neuběhneš ani sto metrů.. - mám kámoše, který dříve nekouřil a aktivně se věnoval sportům (hrál házenou za nevím, který tým :), nohec, atp.), ale už pár let na to pořádně nemá jak on sám říká, protože začal kouřit. Nevím kolik je na tom všem pravdy, ale od doby co začal kouřit už toho opravdu moc nenaběhá a pokud, tak se zadýchá ve velmi krátké době a už nestíhá ani mne (a to jsem lama na vše :)).
Jinak k tomu co jsi psal o těch "tvých" "Éčkách" - tvoje tvrzení nejsou ničím podloženy a jak to tak vypadá, tak o tom nejspíš ani nic nevíš. Ne všechny "Éčka" jsou škodlivé. Některé se zde vyskytují (a je jich hojné množství) - na Zemi - už pár let (desetileti, tisíciletí, miliony let.. předpokládám, že všem dojde, že už hodně dlouho) a to jako nedílná část života pro všechny živočichy (a nejen pro ně). K tomuhle tématu si můžeš vyslechnout zajímavé přednášky na (skoro) kterékoli vysoké škole s chemickým zaměřením, protože je to vděčné téma na všelijaké semestrální práce (atp.). Ale to je jen taková maličkost :)
To bylo pár věcí, se kterými bych zrovna nesouhlasil :).
Teď aby jsi neřekl, že píši jen negativní kritiku a to jen protože jsi kuřák nebo něco v tom smyslu (prostě proto, že bych měl být proti tobě zaujatý - a to opravdu nejsem :) - já se snažím držet většinou - ne vždy, protože vždy to nejde - jako objektviní/neutrální, říkejte si co chcete :)) bych mohl také napsat s čím s tebou souhlasím.
Jde o to, že tu nekterí lidé píší o tom, že nechápou jak někdo může kouřít, nebo nekuřte (jak jsi napsal :)) atd... Jsou to zpravy opravdu úplně mimo (alespoň mne to tak připadá). Kažý člověk je jiný (zksute mi namluvit, že ne :)) a zárověň je jiná psychika. Dnešní doba je taková, že někteří to zkusí, ale dál se na to vykašlou. Jiní to zkusí a už nemohou skončit. Další začnou a přestanou nebo někdo to nezkusí vůbec (např. já) atd..
Proč jsem začal s tou psychkou? Protože každý jsme na tom jinak a od toho se dosti odvíjí naše chování (a to včetně např. toho jestli kouříte nebo ne). Dál se nebudu rozepisovat, protože tohle už snad všihni chápou.
Jinak Primatore jsme na tom jak tak koukám podobně a řekl bych, že život si člověk může užít i s tím, že si některé věci odepře (to je k postům west][ -> Primátor 2. :)
ps: Příští týden mi bude 18 let.
pss: Sry za všechny chyby, které jsem napsal (nenapsal), protože na cz jsem úplný outsider - jak odmaturuji nechápu.
psss: Strašně se rozepisuji, že? Vlastně je to zčásti OT, takže se omlouvám i za to.
btw: (to pssss mi už připadalo trochu zvláštní) Jen maličkost k postu o něco výše, že nikdy nezačneš kouřit... Ne nadarmo se říká: "Nikdy neříkej nikdy..".
btw2: "Náš" profesor nedávno na hodině biochemie říkal, že když přestanete do třiceti (rozuměj věk třicet let ne za třicet let!) kouřit, tak máte šanci (jen šanci :)), že se Vám buňky zregenerují a Vaše plíce budou vypadat jako plíce nekuřáka (což poznáte až po pitvě ;)).
Jde o to, že tu nekterí lidé píší o tom, že nechápou jak někdo může kouřít, nebo nekuřte (jak jsi napsal :)) atd... Jsou to zpravy opravdu úplně mimo (alespoň mne to tak připadá). Kažý člověk je jiný (zksute mi namluvit, že ne :)) a zárověň je jiná psychika. Dnešní doba je taková, že někteří to zkusí, ale dál se na to vykašlou. Jiní to zkusí a už nemohou skončit. Další začnou a přestanou nebo někdo to nezkusí vůbec (např. já) atd..
Proč jsem začal s tou psychkou? Protože každý jsme na tom jinak a od toho se dosti odvíjí naše chování (a to včetně např. toho jestli kouříte nebo ne). Dál se nebudu rozepisovat, protože tohle už snad všihni chápou.
vystizne :idea:
...hehe..tady se to zvrhlo do dobrejch jatek :)
...at si kazdej kouri jak chce...nastesti prestava bejt koureni "v mode" - alespon me se zda, coz je v poho...
...bohuzel je tady dost lidi s ubohejma extremistickejma nazorama, kteri odsuzujou nekoho "jen protoze kouri"
...to ze nekdo nekouri a nechodi do hospody(nebo dokonce sexualne nezije :roll: ... :) ), je kazdyho vec, ale trosku zbytecny prudit do lidi, kteri cini opacne...
...asi spousta lidem nedochazi, ze do "hospody" se nechodi jen na pivo - maj tam taky matonku a kolu :) - ale hlavne jako do spolecnosti, a pokud se tady nekdo ohani, ze hospody sou hnuj a nikdy tam nepachnou, tak mam spis pocit, ze maj nakej komunikativni problem...
...hehe..tady se to zvrhlo do dobrejch jatek :)
...at si kazdej kouri jak chce...nastesti prestava bejt koureni "v mode" - alespon me se zda, coz je v poho...
...bohuzel je tady dost lidi s ubohejma extremistickejma nazorama, kteri odsuzujou nekoho "jen protoze kouri"
...to ze nekdo nekouri a nechodi do hospody(nebo dokonce sexualne nezije :roll: ... :) ), je kazdyho vec, ale trosku zbytecny prudit do lidi, kteri cini opacne...
...asi spousta lidem nedochazi, ze do "hospody" se nechodi jen na pivo - maj tam taky matonku a kolu :) - ale hlavne jako do spolecnosti, a pokud se tady nekdo ohani, ze hospody sou hnuj a nikdy tam nepachnou, tak mam spis pocit, ze maj nakej komunikativni problem...
Do hospody už radši ani nemrknu. Po týdnu kdy jsem tam s kámoši chodil na fotbálek jsem tam utratil skoro tolik co za samotne psp... :)
bartokar
06.12.2006, 21:54
ani jsem na to nechtěl reagovat jinak než že jsem kliknul, kouřím!je to hovadina,to vím taky - kouřím s přestávkama asi 20let.po novem roce mám další termín,že přestanu,uvidíme!měl jsem stavy ,nejvíc jsem nekouřil rok a půl a zase se k tomu vrátil.no je to o pévné vůli,ale toho(vůlí)je asi víc!jinak normálně sportuju,posilovna 5krát tydně atd...ale asi v mých letech si neodpustím to občasné - Vyčištění hlavy - a známé přísloví říká -Keď sa pijá,tak sa kuřá!!!!!přestat si dávat občas pivko nebo vínko..no nevím..Arnold už se mě stejně nebude.
Nie, ani nechcem a nebudem...hnusi sa mi to
ale je kazdeho vec ci fajci alebo nie, aj ked sa to niekomu nemusi pacit...
°°K°A°M°°
07.12.2006, 08:47
Ozis marja vy ste tvry :D Jo KAMe presne tak, je mi u zadku jesli mi veris nebo ne, nikdy sem si nedal cigaro a ani nedam, kolik je tady lidi co sou na tom stejne, tak co meles, jasny, sem traged, nekourim, lool: :D
2san.andreas: rozhodne ne do hospody pokecat, to me proste neba a vy furt nechapete ze sou proste lidi ktery to nebavi, furt si myslite ze jenom to co delate vy je spravny. Omy. Co budu delat..? Porad zavrenej v garazi a makat na aute, toe presne to co chci
Tak to ses drsnak jako :lol: :D
To primator2:ja nerikam ze jsi mel cigo to ne ale rikam ze neverim ze si ho nedas TAK CTI PORADNE!
Primator nechces mi zkouknout moje auto? :-D kdyz nemas teda co delat tak bys urcite zvladl dve auta
san andreas
07.12.2006, 09:47
primatore uz vim co delas ve volnem case...pises zas**** topice sem.
°°K°A°M°°
07.12.2006, 09:58
No tak ja teda nevim ale myslim že člověk jako bartokar ktery sice kouři což se někomu nelíbí ale zase to vypotí v posilce.
Ja např: obcas hulim, davam vodarnu, ale zase to du vybehat a vypotit.
A někdo naopak nekouří nepije ale nic nedělá a jen sedí doma u PC (nejmenuju nikoho protože nikoho neznam)....TAK KDO ŽIJE ZDRAVĚJ?
taky nekouřim ... vadi mě aji jen když kouř trochu citim ...
ani nepiju ... vadi mě alkohol (aji v cukroví, nebo jen když ho cítím)
nechodim do hospod neni to nic pro mě ...
klidně ať si lidi kouří ... ale třeba ne na zastávkách a nebo na veřejných místech, diť stačí odejít kousek dál a je to ...
někdo se bavil :lol:
http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/antimult011-smokekills.swf
No tak ja teda nevim ale myslim že člověk jako bartokar ktery sice kouři což se někomu nelíbí ale zase to vypotí v posilce.
Ja např: obcas hulim, davam vodarnu, ale zase to du vybehat a vypotit.
A někdo naopak nekouří nepije ale nic nedělá a jen sedí doma u PC (nejmenuju nikoho protože nikoho neznam)....TAK KDO ŽIJE ZDRAVĚJ?
OT: No flames - Dej si pozor na krevní oběh. Tahle kombinace zabíjí (beze srandy) - posilka, beh x huleni, vod.
Primator 2
07.12.2006, 23:23
Primator nechces mi zkouknout moje auto? :-D kdyz nemas teda co delat tak bys urcite zvladl dve auta
Kdo rek ze nemam co delat? Myslim ze jedno mi staci
pink piggy
07.12.2006, 23:36
tak osobne jako cigarety nekourim..to se mi zda hnusny a dela se mi z toho spatne..OBCAS si dam doutnicek.. (jednou dvakrat za rok NANEJVIC!! jinak posledni dobou si OBCAS dam vodnici a OBCAS si koupim beedieska..slaby..pac silny bych nevyrzel..jednou jsem mel a bylo to sice lepsi jak cigara ale hnus..takze OBCAS si zapalym to beediesko ale to spis treba jen kdyz mamv elky nervy nebo tak..ale tesim se na zitra pac si je koupim pac mam nervy jak prase..) jinak cigaretu jsem samozrejme jako temer kazdy mlady kluk zkusil a pripadal jsem si hrozne drsnej :D..ale IHNED jsem skoncil pac mi to opravdu vubec nechutnalo to 1)..a 2)nic na tom nevidim akorat utraceni penez.. sice beedieska aj vodnice neco stoji ale neni to porad..je to fakt minimalne..maximalne tak jendo baleni tydne a to jsem s to koupil jen minuly tyden jinak jsem terba dostal jendo beediesko nebo dve a to jsem mel na tyden sice jsem to vykouril hned ale pak treba tyden dva nic..:) jako kdyz nekdo kouri tak prosim ale at mi to nefouka pod nos.. :)
kouřim a docela hodně..v hospodě i 3 krabky za večer..když mi dojdou cigára a nemám je zrovna kde koupit tak vyhulim ze šlukny i tabák na vykuřování skleníků..za všech tvrdejch drog mám na tabák největší abstiš
Reply na BadBoy: Ono některé "Éčka" jsou opravdu zdraví neškodné, ale některé se získávají jenom chemickou cestou (např. stabilizátory do jogurtů) a v chemii toho moc zdravýho nemáš. Před týdnem byl jeden jogurt staženej z trhu protože obsahoval takový sra*ky že kdo si ho dal, tomu už rakovina střeva klepala na dveře. O weekendu si seženu emulgátorovej kalkulátor a napíšu ti co jakej obsahuje a jak se projevuje na člověku. Jinak například kdo jí margarín (náhrada másla) a koukne se na složení tak zjistí že až na dobarvení a dochucení papá umělou hmotu (naprosto stejný složení) - proto vám margarín vydrží půl roku "čerstvý". :D
Reply na BadBoy: Ono některé "Éčka" jsou opravdu zdraví neškodné, ale některé se získávají jenom chemickou cestou (např. stabilizátory do jogurtů) a v chemii toho moc zdravýho nemáš. Před týdnem byl jeden jogurt staženej z trhu protože obsahoval takový sra*ky že kdo si ho dal, tomu už rakovina střeva klepala na dveře. O weekendu si seženu emulgátorovej kalkulátor a napíšu ti co jakej obsahuje a jak se projevuje na člověku. Jinak například kdo jí margarín (náhrada másla) a koukne se na složení tak zjistí že až na dobarvení a dochucení papá umělou hmotu (naprosto stejný složení) - proto vám margarín vydrží půl roku "čerstvý". :D
Nemusíš si dělat zbytečnou práci, já to myslel jen pro upřesnění, aby se toho pak někdo nechytal a neptal. Ale i tak je to určitě zajímavé :). U mne teď boduje farmakologie a farmaceutická botanika, protože sem z toho dnes zkoušený a včera místo učení sem up/downgradeoval psp (konečně mi přišel ms :))...
pink piggy
08.12.2006, 06:50
ty jsi chemik nebo delas nejakou zdravku ze toho tolik vis??:) no vidis t nejspis urcite budes znat bezlepkovou dietu..:) ja polovinu Ecek nesmim a stejnak na to kaslu :D dietu drzim z vetsiny jen pred mamcou.. pac jako 24hodin denne zrat suchari a pak kdyz mamca uvari tak sae najist "normalniho" jidla je fakt vopruz..:/ zlaty rohliky a chleba..
°°K°A°M°°
08.12.2006, 08:42
Ja byl jednou na takove soukrome přednášce jekehosi "šamana" a ten jako vykladal o potravě jako co je zdrave a tak tak třeba rikal že coca cola light je este větši sračka než obyčejna cola.
Ale hlavně řikal že jeden Hermelín je horší než krabička cigaret že by radsi vykouřil krabku než že by sežral hermoš:D
pink piggy
08.12.2006, 17:43
LOL tak to je docela husty jako :D:D
san andreas
08.12.2006, 18:06
hustarna
argument
08.12.2006, 22:01
nuz ja fajcim od 13 mam 18 za par dni zacal som z frajeriny a potom sa to rozbehlo teraz tak krabicka minimalne 10 ked nemam peniaze a inak tak 15 za den
Ja byl jednou na takove soukrome přednášce jekehosi "šamana" a ten jako vykladal o potravě jako co je zdrave a tak tak třeba rikal že coca cola light je este větši sračka než obyčejna cola.
Ale hlavně řikal že jeden Hermelín je horší než krabička cigaret že by radsi vykouřil krabku než že by sežral hermoš:DJe to ale pravda, po jedení plísňových sýrů se vytváří v těle plíseň která způsobuje alergie a to je lepší dát si krabku než mít v těle rosotucí plíseň, jo a coca cola light se vůbec nedá pít vzhledem k tomu co je tam umělého sladidla je to fakt humáč :)
Ale hlavně řikal že jeden Hermelín je horší než krabička cigaret že by radsi vykouřil krabku než že by sežral hermoš:DJe to ale pravda, po jedení plísňových sýrů se vytváří v těle plíseň která způsobuje alergie a to je lepší dát si krabku než mít v těle rosotucí plíseň, jo a coca cola light se vůbec nedá pít vzhledem k tomu co je tam umělého sladidla je to fakt humáč :)
Abyste se přesvědčili co je cocacola light za svinstvo tak si ji kupte a hodte do ni mentos. Za předpolkasu že to stihnete zavřít tak to bude i lítat 8)
Abyste se přesvědčili co je cocacola light za svinstvo tak si ji kupte a hodte do ni mentos. Za předpolkasu že to stihnete zavřít tak to bude i lítat 8) Jn cola light a mentos. :lol: :lol: Jsme to zkoušeli z kámošema a nikdy nám to nevyletělo.
pink piggy
08.12.2006, 23:39
jsem videl video..ale nejsem si jistej jestli to bylo s colou a mentoskama ale vypadalo to tak ale myslim ze to byla klasicka kola??ale nevim to jiste..na google video to bylo..flasky litali tak 5metru and zem a cola taky..:) docela mazec..jinak jsem videl video kde si nejakej krypl vzal colu do pusy a hodil si tam mentosku..nevim jestli to byl jackass nebo neco na jeho zpusob kazdopadne jednomu chlapkovi to tam pak roztrhlo bricho..
°°K°A°M°°
08.12.2006, 23:49
Jo to sem taky videl
alesek__
09.12.2006, 00:49
dnes v tančních...sme dnes měli veneček ! a otec si zapoměl cigára, říkal mi at mu něaký seženu a hned před ním sem vytáhl krabku a vytáhl jsem mu 3 cigára :)....konečně ví že kouřim a nic mi neudělal ;-) a máti se jen usmívala :D
pink piggy
09.12.2006, 01:55
lol tak to by mi otec asi flaknul nebo by zacal nadavat jak ja nevim co..matka by se divila atd atd..
brachovi je 21 a jak mu otec nadava (nebo to spis nadava na brachu matce) jakej je to krypl ze prachy nema ale na cigara ma atd atd..
To s tou colou je stara vec. Nase cestovni policie ( vivat A.C.A.B. !!! ) pouziva na dezinfekci pri bourackach colu a kofolu na krev na zemi. Cola ma dokonce tak agresivni ucinky ze kdyz do ni hodite kousky hliniku tak je uplne rozezere.
pink piggy
09.12.2006, 10:51
jj byt treba ziletka..taky starej pokus..
heh A.C.A.B.--heh :D:D
Francik_3
09.12.2006, 11:28
A to myslíte normální bonbony mentos (The fresh maker!)? Asi to zkusím.... Jak to jako reaguje?
Tak to lol :)
http://www.youtube.com/watch?v=dwEpvb75mcc&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=KnFKDZ5wNOg&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=0KXzEtKmLQI&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=IqQSns2Gfkk&mode=related&search=
add2) U toho druhého, ale nevím jestli tam nemají hadice :)
add4) Tu raketu musím někdy ozkoušet :D
pink piggy
09.12.2006, 12:41
A to myslíte normální bonbony mentos (The fresh maker!)? Asi to zkusím.... Jak to jako reaguje?
yes..nevim tedka jestli to jde aj s klasickou kolou ale s tou kolou light to facha..kazdopadne bych ti spis poradil dat tam nejaky cednik a snazit se trefit do cedniku z velke dalky tu mentosku..;) prece jen nevis jak to zareaguje a navic muze tam byt vic slozek ktere spolu reaguji a muze to udelat peknou reakci a TREBA by ten plast mohl taky krasne bouchnout a myslim ze by sis pak bez oci na PSPcku moc nezahral..:)
ja to radeji zkouset nebudu..;)
EDIT: tak ne no tak jak koukam na ta videa tak to jen splicha..ale stejnak to radeji nebudu zkouset..:)
pink piggy
09.12.2006, 12:46
u toho druheho podle me NEKDY hadice maji pac neni mozne aby se jim to tam rozprasovalo atd..a navic pochybuju ze to budou takovy blazni aby si to enchali splichat na hlavu atd..
EDIT LOOOOOOL ta raketa je husta :D:D kdyby to sejmulo toho cyklistu ale tak....
pink piggy
09.12.2006, 12:49
tohle je mazec video ale toho bych se fakt bal..ale nevim cim to delaj tohle mentosky nejsou uz jednou jsem na to narazil jsem se celkem divil..blazni..flaska roztrhana na kousky a..
http://www.youtube.com/watch?v=TmKBCslpdNY&NR
Francik_3
09.12.2006, 12:52
Tak jako to je fakt nářez to 2. video... Takovej "kokakolostroj" :lol:
tohle je mazec video ale toho bych se fakt bal..ale nevim cim to delaj tohle mentosky nejsou uz jednou jsem na to narazil jsem se celkem divil..blazni..flaska roztrhana na kousky a..
http://www.youtube.com/watch?v=TmKBCslpdNY&NR
Tak to lol. Zajímalo by mne co do toho asi přidávají :). Nezažalujeme společnost Coca-Cola, že mixuje potencionální výbušniny? :)
ps: Jak to asi vypadá v žaludku, když se člověk napije trochu víc Coke a pak do sebe "hodi" mentosky(?)...
EDIT: Trochu se změnil účel tohohle topicu, ne?
°°K°A°M°°
09.12.2006, 13:11
Ti si s tim vyhrali to se musi nechat:D
jo ten navo jak z toho udelat tu "bombu" sem cetl nedavnov maximu :) narez ! :)
no to s tema mentolkama to mame odzkousene ... ale malokdy se nam to podarilo zavrit nez to zreagovalo ... a jednou to nezreagovalo vubec bo ten c*p koupil mentosy s prichuti exotickych ovocu. Jinak :
Nekourim , piju , sexualne ziju , a sakra se mi to libi !
Tak, aspoň se mi povedlo ukázat vám že cigára nejsou jediní zabijáci na světě. Radim vám: pijte Colu light, kuřte, chlastejte tequilu, žerte instantní bramborovou kaši a polejvejte jí margarínema ono to ňák dopadne, a jestli si nekuřáci myslej že spasej svět, mam pro ně špatnou zprávu: [highlight=red:bf2b18cd7a]chcípnete taky![/highlight:bf2b18cd7a] :D :D :D (neberte jako flame, jen čistá pravda)
Francik_3
09.12.2006, 20:53
Tak, aspoň se mi povedlo ukázat vám že cigára nejsou jediní zabijáci na světě. Radim vám: pijte Colu light, kuřte, chlastejte tequilu, žerte instantní bramborovou kaši a polejvejte jí margarínema ono to ňák dopadne, a jestli si nekuřáci myslej že spasej svět, mam pro ně špatnou zprávu: [highlight=red:33a313704b]chcípnete taky![/highlight:33a313704b] :D :D :D (neberte jako flame, jen čistá pravda)
Máš sice pravdu, že stejně někdy umřeme, ale možná to bude trochu lepší smrt než se udusit v sračkách a vykašlávat krev s dehetem...
A myslím, že si nekuřáci užijou víc let než kuřáci... :roll:
me je uplne jedno jak si kuraci umrou nebo neumrou me na nich stve jedina vec a to je ten strasnej smrad ..
nevim kurak si to asi tak neuvedomuje ale ty typy co vykouri fakt dost cigaret denne strasne nasmradnou a nektery bych klidne prirovnal k smradu bezdomovcu (nemyslim stejnym smradem ale tim jak me to vadi) .. .
kurci se mnou jiste nebudou souhlasit protoze si to sami neuvedomi a nerikam ze tak smrdi vsichni ale ten smrad hader a celkove rukou atd je strasnej , alespon pro me jako nekuraka ...
takze je to strasne pekny kdyz ke me do troleje nastoupi nejakej taovej harcore kurak ... ;)
jinak je me to jedno , kurte si jak ( a co) chcete ..
Tak, aspoň se mi povedlo ukázat vám že cigára nejsou jediní zabijáci na světě. Radim vám: pijte Colu light, kuřte, chlastejte tequilu, žerte instantní bramborovou kaši a polejvejte jí margarínema ono to ňák dopadne, a jestli si nekuřáci myslej že spasej svět, mam pro ně špatnou zprávu: [highlight=red:665e8f1841]chcípnete taky![/highlight:665e8f1841] :D :D :D (neberte jako flame, jen čistá pravda)
Máš sice pravdu, že stejně někdy umřeme, ale možná to bude trochu lepší smrt než se udusit v sračkách a vykašlávat krev s dehetem...
To SackX: Ještě si zapomněl na ty plísnové síry (Hermelín) :))
To Francik_3: Na světě žije spousty kuřáku, kteří se dožívají vyššího věku než někteří nekuřáci (a stejně, tka jsou i kuřáci, kteří se dožívají věku vyššího než nekteří kuřáci). :)
Francik_3
09.12.2006, 21:36
Tak, aspoň se mi povedlo ukázat vám že cigára nejsou jediní zabijáci na světě. Radim vám: pijte Colu light, kuřte, chlastejte tequilu, žerte instantní bramborovou kaši a polejvejte jí margarínema ono to ňák dopadne, a jestli si nekuřáci myslej že spasej svět, mam pro ně špatnou zprávu: [highlight=red:a4cc05f6fa]chcípnete taky![/highlight:a4cc05f6fa] :D :D :D (neberte jako flame, jen čistá pravda)
To Francik_3: Na světě žije spousty kuřáku, kteří se dožívají vyššího věku než někteří nekuřáci (a stejně, tka jsou i kuřáci, kteří se dožívají věku vyššího než nekteří kuřáci). :)
Takže jsme se vlastně nikam nedostali... :lol:
pink piggy
09.12.2006, 23:56
hele lidi neni to snad jedno??je sice pravda ze kuraci se pod vodou dusi dyl..to je vedecky dokazany ale staci na to trocha selskyho rozumu a dojde vam to pac ten kurak je zvyklej na mensi prisun kysliku atd atd..ale znate to co se rika ne??je jedno jestli ma nekdo chcipnout na koureni nebo na stat..je ejdno jestli nekdo chcipne na to ze bude mit moc nikotinu v plicich nebo nebude mit na zradlo takze nevim co resite..:) jinak stejnak jednou chcipnes a jasny pokud mas KRASNEJ zivto..nebo pokud bych mel krasnej zivot tak ho budu chtit zit co nejdyl..jenze pokud mam zivot ♥♥♥♥♥ni tak radeji chcipnu driv..
hele lidi neni to snad jedno??je sice pravda ze kuraci se pod vodou dusi dyl..to je vedecky dokazany ale staci na to trocha selskyho rozumu a dojde vam to pac ten kurak je zvyklej na mensi prisun kysliku atd atd..ale znate to co se rika ne??je jedno jestli ma nekdo chcipnout na koureni nebo na stat..je ejdno jestli nekdo chcipne na to ze bude mit moc nikotinu v plicich nebo nebude mit na zradlo takze nevim co resite..:) jinak stejnak jednou chcipnes a jasny pokud mas KRASNEJ zivto..nebo pokud bych mel krasnej zivot tak ho budu chtit zit co nejdyl..jenze pokud mam zivot **** tak radeji chcipnu driv..
Je to paradox, ale nikdy nebudeš mít ten "tvůj" krásný život, protože čloěk chce vždycky to co nemůže mít, možná bude lepší, když ti bude stačit to co máš a pak nějaký ten bonus navrch ;)
hmm to já bych chtěl nový játra..kouřim sice jak prase ale myslim, že plíce mi vydržej dýl:)
tohle je fakt sila
http://www.youtube.com/watch?v=YmV_v0p49L4
hadejte co se stane
Primator 2
10.12.2006, 01:12
tohle je fakt sila
hadejte co se stane
Co to je za lolka? :D
pink piggy
10.12.2006, 03:24
Je to paradox, ale nikdy nebudeš mít ten "tvůj" krásný život, protože čloěk chce vždycky to co nemůže mít, možná bude lepší, když ti bude stačit to co máš a pak nějaký ten bonus navrch ;)
tak co me by stacilo ke stesti..aby mi to vydrzelo s pritelkyni..abych dodelal skolu a mel dobrou praci abych uzivil rodinu..a to si myslim ze je takovej ten PODSTATNEJ zaklad..;) ja anrocnej nejsem samozrejme bych chtel mit KRASNEJ velkej barak..ael bude mi stacit obycejny baracek v NYC nebo nejakej byt tam a.....
10.12.2006, 10:07
tohle je fakt sila
hadejte co se stane
haha lolek...Zbytecne caka kecupem na garaz :lol:
Primator 2
10.12.2006, 12:00
tak co me by stacilo ke stesti..aby mi to vydrzelo s pritelkyni..abych dodelal skolu a mel dobrou praci abych uzivil rodinu..a to si myslim ze je takovej ten PODSTATNEJ zaklad..;) ja anrocnej nejsem samozrejme bych chtel mit KRASNEJ velkej barak..ael bude mi stacit obycejny baracek v NYC nebo nejakej byt tam a.....
Tak ja chci hlavne abych mel co nejsilnejsi auto a bylo podle mych predstav, toe to co chci :twisted:
ja normalní cigarety ne!! jedine s kamosema vodni dymku ale to je tak vse jinak koureni je svinstvo nejvetsi... a jelikoz nekolik pribuznejch na to krute doplaci tak mam hezsky varovani jak to dopada...
dark_one
10.12.2006, 13:25
Nevim, jestli to tady nahodou uz nekdo nepostoval, ale checknete web
www.kurakovaplice.cz (http://www.kurakovaplice.cz/), neni to web, ktery by se snazil nekoho presvedcovat, je ciste informacni. Doporucji navstevu kurakum i nekurakum.
no to já nevim ale sila
toto je celkom stare..hod mentosku do coly a sam uvidis
pink piggy
10.12.2006, 14:07
lol myschoo ma zas novej avatar ale k temu..
s tou plici tak to hrozi naprosto kazdej ale to neni jedina vec..treba rakovina jazyka taky muze nastat a jak jsem rikal tak treba aj kdyz se bude kurak dusit tak se bude dusit dyl nez obycejny clovek..jinak videli jste fotky jak vypada nosni prepazka fetaka co si cicha?? bere lajnu atd??to je docela mazec,..vypada podobne jak nos Jacksona..
Primator 2
10.12.2006, 14:24
http://www.kurakovaplice.cz/video/artery.mpeg :lol:
http://www.kurakovaplice.cz/video/artery.mpeg :lol:Jj tady to je přesně vidět :wink: nechápu jak někdo může kouřit nebo to vůbec zkoušet když ví jak to škodí :?
...jj..tohle sou luxuxni zalezitosti..
...myslim, ze to bylo v naky skandinavsky zemi, jako protikuracka kampan...
...tohle by meli davat vsude...ma to asi vetsi ucinek, nez naky smesny napisy na krabickach...to je skoda barvy a kazi to design krabicek :)
...ale stejen tak by mohli delat videicka z pitvy alkoholika, nebo cloveka, kterej se celej zivot prezira...mcdonald stravnika nebo hornika....:D
...veci ktery nejsou pro nas organismus nej je hafo a clovek se jim nikdy zcela nevyhne...
Primator 2
10.12.2006, 15:50
...jj..tohle sou luxuxni zalezitosti..
...myslim, ze to bylo v naky skandinavsky zemi, jako protikuracka kampan...
...tohle by meli davat vsude...ma to asi vetsi ucinek, nez naky smesny napisy na krabickach...to je skoda barvy a kazi to design krabicek :)
...ale stejen tak by mohli delat videicka z pitvy alkoholika, nebo cloveka, kterej se celej zivot prezira...mcdonald stravnika nebo hornika....:D
...veci ktery nejsou pro nas organismus nej je hafo a clovek se jim nikdy zcela nevyhne...¨
Znas Super Size Me...? Myslim ze to je dostatecna davka :)
http://www.kurakovaplice.cz/video/artery.mpeg :lol:Jj tady to je přesně vidět :wink: nechápu jak někdo může kouřit nebo to vůbec zkoušet když ví jak to škodí :?
Spoustě lidem to bude v určitém směru i pomáhat.
Můj táta měl dřív zdravotní problémy (kouří už hodně dlouhou dobu) a když už se něvědělo kvůli čemu by to mohlo být, tak přestal kouřit (prostě přestal) a zdraví se mu zase viditelně zlepšilo. Problém je, že jsme se přestěhovali do domku a tady se vše rekonstruuje a táta dělá od rána do večera (a potom jěště večer) - od nevidím do nevidím, nebo jak se to říká - a po pěti letech začal znovu kouřit. Řekl bych, že mu to pomáhá zvládat stres a ztuhnutí svalů, ... Ale zároveň mu to ničí život :(
Primator 2
10.12.2006, 16:23
Spoustě lidem to bude v určitém směru i pomáhat.
Můj táta měl dřív zdravotní problémy (kouří už hodně dlouhou dobu) a když už se něvědělo kvůli čemu by to mohlo být, tak přestal kouřit (prostě přestal) a zdraví se mu zase viditelně zlepšilo. Problém je, že jsme se přestěhovali do domku a tady se vše rekonstruuje a táta dělá od rána do večera (a potom jěště večer) - od nevidím do nevidím, nebo jak se to říká - a po pěti letech začal znovu kouřit. Řekl bych, že mu to pomáhá zvládat stres a ztuhnutí svalů, ... Ale zároveň mu to ničí život :(
Paradox je paradox :-(
tak prostě dělá to co mu dělá momentálně dobře i když ho to ničí, já třeba sedim před kompem i když vim že mě pak budou bolet záda..
tak prostě dělá to co mu dělá momentálně dobře i když ho to ničí, já třeba sedim před kompem i když vim že mě pak budou bolet záda..
Heh tak z toho už mám problémy s páteří. Problém by byl, kdyby to bylo (už) na operaci.. Jak říkali doktoři, do patnácti let s tím něco uděláte, poté jste .. (vy víte, kde)
To Primator: Zk. schválnosti bych řekl :) (něco ti pomáha a zároveň tě to zabíjí)
Nechcete změnit trochu směr topicu? Takhle si za chvíi budu připadat jako, že se nemám na co v životě těšit, než na ..
Co třeba -> Víte co je pravděpodobnější (?): Nehoda v temelíně následována výbuchem X to, že vám spadne na hlavu meteorit (???)
10.12.2006, 18:39
http://www.kurakovaplice.cz/index.php?strana=pasivnikour
Tohle je fakt na tom nejlepsi :-? :-(
dark_one
10.12.2006, 19:01
->:.Dragunov.: Ano, presne tak, je to svinstvo, kdyby u nas tabakove spolecnost nemohli tolik lobovat, uz davno by byl zakaz koureni v restauracich. Pomer kuraku a nekuraku ve spolecnosti je asi takovy, jako tady na foru v ankete. Proc si ja mam ♥♥♥♥♥♥ zdravi, a smrdet kourem na dalku, kdyz si chci zajit do hospody na veceri? Proto, ze nejaka MENSINA to dela dobrovolne?
Ve vsech zemich, kde schvalili zakaz koureni v restauracich, si to pochvaluji...jen my na to zatim "nejsme pripraveni".
My kuraci kourime proto abyste vy nekuraci meli o cem kecat a na co nadavat :-D
ScH0ll_kIll3r
10.12.2006, 20:50
hele lidi nemate nekdo to video jak tady nekdo zminoval ze to nejakymu typkovi roztrhlo briho kamos to chce videt¨
To vyzkousej sam :-D nebo on :-D
Napij se light coly a jebni do sebe cele baleni mentosek
Primator 2
11.12.2006, 19:38
Ale ve vobracenym postupu
Ale ve vobracenym postupu
Ve finále mu bude stejně špatně .)
To ScH0ll_kIll3r:
Jinak doufám, že jsi si to nespletl s tím videem, protože já se tu jen hypoteticky ptal jak by to asi vypadalo :)
http://www.kurakovaplice.cz/index.php?strana=pasivnikour
Tohle je fakt na tom nejlepsi :-? :-(
Fajne stranky. Ja nekouřim, ani zacinat nebudu,
Delas si ze me pr*el?? Promin ake ted se do tebe budu navazet. Protoze jesli myslis tuhle ultra sr*cku vazne ze kdo v 26 nezkusil pit je nemocnej tak to si vazne id*ot na entou a jinak to nazvat neumim. Jenom idi*t muze napsat tuhle sr*cku jako ty :roll: Rict mi todle nekdo do voci tak mu dam asi ranu bez rozmejsleni protoze toe vazne hovadina nejveciho kalibru. Ted me poslouchej chvili ty. Me je 17, nikdy sem nezkousel pit, hulit, kourit, fetovat, nikdy sem nebyl na zadny dize/ v nakym ♥♥♥♥♥nim klubu, nikdy sem nemel sex, nikdy sem nebyl vozralej, zkourenej, zhulenej a NEMINIM! A ja ti ted tady na miste odprisahnu ze nikdy kourit a pit alkohol nezacnu, prisaham tady na Boha, rodinu bo co ja vim na co se to rika :roll: A napsat takovou mega pic*vinu jako ze jogurt je stejne nezdravej jako cigo uz je takova ubohost, ze ty ses vazne na dne a nevis co napsat na obranu. Do ha*zlu s kourenim s pitim, do ha*zlu s lidma jako ty co kourej a do hajzlu s timhle posranym systemem. Zlaty lidi jako Malcolm, Dez a Koras, DammLore a dalsi, nemaj vymastenej mozej jako ty ty trotle :roll:
Myslim že to bez sexu nedáš :)) Protože jestli jo, tak asi fakt nebudeš normální :)) Jinak já kouřim už 3 roky a k tomu hodně sportuju a zas tak velkej rozdíl v dejchání nevidim.. A neni snad zdravý si jednou za čas popít?? :))
Wartryton
02.04.2008, 18:50
nekourim a nikdy nebudu
zlatokop.zas
02.04.2008, 18:56
Chvilku jenom měsíc pak mě chytla máma voe takovou jsem dostal že mě na cigaretu přešla chut:)
stejne vsichni chcipneme...:dozey:
Cyrus-C2
02.04.2008, 18:59
cigaretu bych nevzal do huby....ale zase taková vodárna...to je něco jinýho
Shifter960
02.04.2008, 19:05
ne nikdy nic mně to nepřináší
kouřil sem už ne fakt humáč ale zase fakt ta vodnička supr
Mistr všech termixů!
02.04.2008, 19:08
cigarety = nevadi me, nelaka me, nemam cashe / samozrejme skusil... zadny ucinky
vodnica = jj, pohoda hlavne s kamosama, ale i sam doma :) / pohoda :)
alkohol = kdyz se pije, nebo kdyz sou prachy / chutna... :)
Nikdy mě nic nedonutí abych začal kouřit... Nekouřil sem a kouřit nebudu...
.::DirtyKing::.
02.04.2008, 19:12
Kouřím, Tvrdý Petry 4ever ... ! Začal jsem z blbosti a už nemůžu přestat, je to pro mně lahůdka ... :).
el-barto
02.04.2008, 19:37
kouření je demence , řekněte mi výhody ???? já vim jen o tom, že to musíte platit, ničí vám to zdraví, a nikotin oblbuje NS, myslim, že to jsou jen nevýhody ;)
naprosto s tebou souhlasim :thumbup:
nikdy jsem nezkousel kourit, pit alkohol(zadny) ani brat drogy... :P a fakt ze s tim nikdy v zivote nezacnu a je mi jedno jestli budu nekolektivni, to nejsem ani tedka, nevadi mi to, psp to jisti :D
k3vadros
02.04.2008, 20:06
No, nejsem kuřák, ale kuřáci mi nevadí. Cháapu že to někoho může uklidňovat, povzbudit...ale je to drahá a nebezpečná závislost. Každopádně, když se opiju tak si sem tam cigaretu dám...to bylo asi 5x. :).
Btw nejsem ten co by měl soudit...ale ti co se stali z vlastní vůle závislí na tvrdých drogách...ať si chcípnou.
Capricorne
02.04.2008, 20:08
Jen zdravě :D
Mě to vadí hlavně kouř - takže nekouřim :D jednou sem skusil a narás sem vyhulil pul ciga , ja se tak zblil :D:D:D
Wartryton
02.04.2008, 20:12
nejlepsi vodni dymka :lol:
Jen zdravě :D
to seš jako 4%???:?já kouřím,,,je to na ♥♥♥♥♥.kdo ještě můžete přestaňte.:idea::arrow::!:
Příležitostně. Třeba v hospodě s kamarádama občas. Nikdy bych si nezapálil jen tak sám třeba na ulici. Počítam to tak na 3 kousky do měsíce :)
Proti kuřákum nic nemám je to jejich věc.
Anonymous_
02.04.2008, 20:42
fuj, nekourim, je to humus a je to k nicemu.. navic jak spousta lidi - kuraku - mi samo reklo, museli si na to zvykat, zprvu jim to nechutnalo (tak to jde upe mimo me, nechapu proc bych si mel zvykat na neco hnusneho, za co budu platit a budu si tim kazit plice..) a ze jim to nechutna, takze si to treba prichucujou cajem..
maximalne nejaka ta vodnice, ci zabalena nadrcena skorice (bez tabaku/nikotinu)
BTW pro vsechny co tu rikaj, ze pit alkohol nebudou - neverim vam lidi, navic nejit do hospy.. omg.. to ani ty nejvetsi sprti z nasi tridy neudelali.. proste je to normalni jit do hospody a poradne si uzit.. nebo do nejakyho klubu, neni to nic spatneho.. (jasne, nemyslim vozrat se kazdej tejden..)
Proste ted to rikate jenom ze je vam zatim 15 apod.., nebo mate nejakej uchylnej kolektiv ve tride, ale pockejte na stredni (jestli to neprislo ted, tak ve druhaku/tretaku/ctvrtaku) nebo na vejsku, az se bude planovat party a vy tam nepujdete, nebo budete mezi ostatnima, co budou v nalade, si nalejvat kolu - to tak trosku nezapadnete..
Nebo na silvestra.. proste pokud nejste nejaci hluboce verici, tak opravdu nechapu duvod nezkusit si zajit na nejakou party, to pak musi bejt clovek jedine zabednenec..
(Je to jen muj osobni nazor, tak me nekamenujte, nejsem zadnej notorik, jsem uplne normalni clovek, co snad - jako ostatne kazdej - vyzkousel alkohol..)
jo, nejdriv 5 denne (to jsem se seznamil s pritelkou ta kourila tak 10 denne) potom sme se rozjeli krabku oba na den (bydleli sme spolu) pak kazdej svoji krabku a ted sme se rozesli tak kourim 20 denne coz je peknej humus..takze kdo nekouri ani s tim nezacinejte;)
ne, je to totalne na ho***, smrdi to, zere to prachy a nic ti to neda ... :)
ale zkousel, asi jako vetsina i tech co nekouri
JamesRamone
02.04.2008, 21:02
nojo já kouřim snažim se s tim každou chvíli přestat ale de to dost blbě:Dpřesně jak řek slash...je to hnus...ale zase aby ste mě neměli za dmnta-já nelituju ničeho co sem v životě udělal.... např před nějakou dobou když sme nekouřil a ani snad nikdo co znám sne ve škole brali zákon proti kouření..všichni byli pro-i největší kuřák co znám- jen já ne:D prostě mi přišlo nepravděpodobný že někdo jako já by nekouřil...začlo to z chuti teĎ je to ze závislosti...ať si každej dělá co chce hlavně když si za tim stojí...;)
jen nedotknout se alkoholu mi přijde přehnaný lehce..já nechlastám ani po tom nějak netoužim ale když je příležitost tak se napiju...a tenhle způsob života mi vyhovuje...
nekouřim ... prostě mi to nic nedává a fakt nemám potřebu něco držet v ruce .... to spíš držim v ruce pěkně vorosený pívečko :)
Už ne...Začal sem na koci 4 třídy a zkončil na začátku 5 vůbec mě to nechutnalo....ale trávička to je jiná...:wohow:
no ja nekourim a doufam ze nebudu kouril sem v 8 letecj kvuli tomu ze mi velky kluci rekli ze je to "dobry" ale jen 2 tejdny. obcas dam vodnici to je cely. at s kazdej kouri co chce je to kazdyho zdravi ja zse chodim do MCdonaldu .
kuřáci jsou s*áči nejvetší. VYHLADIT
sem tam dyz je naka akcicka bo taaak...jako nevadi mi to ale nemohl bych kurit kazdy den :D
ENJOY:love:
kuřáci jsou s*áči nejvetší. VYHLADIT
a proc pak prosimte? jestli ti vadi jejich kour tak se koukni na svuj den jezdis autem? jo? nebo busem? tak aha nicis vsem atmosferu a pomohas globalnimu oteplovani:bash:
xDante1986
02.04.2008, 21:59
zaprvé nevím co tu pleteš jabka s hruškama za druhé, to asi když někdo jede na služebku tak půjde třeba pěšky ne do Německa atd? uvažuj prosím tě, mě je fuk když někdo kouří ale ať si kouří doma a netahá to všude
DarthZelda
02.04.2008, 22:03
Miluju názory typu "Kuřáci do plynu!". Sám jsem donedávna (nedlouho po svých 18. narozeninách jsem začal) nekouřil - a ani teď tomu moc nedám. Jde ale hlavně o ten pocit, uvolní napětí (kouření mi pomohlo jak svině - před prvním koncertem s kapelou jsem byl vyklepaný jak ratlík... Pivo a jeden "hřebík" na uklidnění a odehrál jsem prý téměř špicově). Pokud jste s kamarády v hospodě, dokáže to prohloubit atmosféru a lidi se pak víc rozkecají. Takovéhle věci nekuřákům nikdo nevysvětlí (vím to - taky jsem tomu nevěřil).
Můj názor: každému co jeho jest, ale proč jej za to odsuzovat? Je to to samé, když se mi všichni okolo smějou, protože sleduju Pokémony nebo třeba Azumangu. Ale já se nikdy nikomu nesmál, že sleduje telenovely nebo Kostičky. Zavrtěl jsem hlavou a odešel.
A s kouřením je to jako s kafem - schválně kolik z vás ho pije. Taky mi smrdělo, ale pak tvrdé dva týdny ve škole, každý den (nekecám!) minimálně dvě písemky (ano, sedí to - z matiky jsme tou dobou psali asi čtyři a z chemie dvě), učení dlouho do noci a vstávání i na sedm. Teď? Ráno ospalý? Kafe... Odpoledne s přítelkyní... Něco mě naštve? Potřebujeme něco vyřešit? Zapálíme si - jde to snáze...
Mimochodem: sám na cigaretu ani nešáhnu - a stejně tak ona. Jen spolu... A může to znít jako typický kec závisláka, ale vím, že když budu chtít, přestanu. A vodárna? K té je k cigaretám jen krůček. Chvilku to stačí, ale... No co - jednou kuřák, pořád kuřák - a je jedno jestli skořici, vodárnu nebo dýmku či Marlborku.
Je mi jedno, co se vám z mého postu líbí a co ne, neštve mě, co na to odpovíte ani jak mě pomluvíte. Ale dvě věty: "Každému co jeho jest." a "Kdo nepoznal, nepochopí." vám budou znít pořád v hlavě, to mi věřte...
edit: A ještě jedno životní moudro, přiřaďte si ho každý kam chcete: "Nikdy... NIKDY neříkej nikdy" (:
tak jako kdo rekne smrt kurakum je vazne kreten-zrovna tak nekdo by moh rict smrt hracum :roll: kuractvi je hnus-parkrat sem cigo mel ale nejak me to neoslovilo a travu uz vubec,nikdy sem ji nezkusil pac videt co to s lidma udela je fakt fair ;) staci mi muj stavajici stav mozku kterej je kritickej uz odjakziva :D ...radsi budu pit alkohol ale ne chlastat do nemoty a jeste kazdej den ale poradny piti ;)
xDante1986
02.04.2008, 22:14
já jsem toho názoru ať si dělá kdo cchce co chce ale bytostně nesnáším když jsem v baru někdo si sedne vedle mě a hulí mi pod nos....to zas musíte uznat...taky není v pořádku...je mi to jedno ať si na to klidně umře kuřák ale nevím proč to mám dýchat já
darth zelda souhlasim :)
jinak ja kourim asi tri roky tak 10-15 pres tyden o vikendu kazdy vecer(v hospode) 30-40 je to celkem hnus leze mi to do ponezenky a na plice ale nejde prestat :(
jenom tento rok sem to zkousel aspon 10x ale nedokazete si predstavit jak sem se klepal,byl sem nervozni,podrazdeny,nepricetny atd atd...proste hnus...ale jednoho krasneho dne toho fakt necham...nebo aspon doufam
DarthZelda
02.04.2008, 22:22
já jsem toho názoru ať si dělá kdo cchce co chce ale bytostně nesnáším když jsem v baru někdo si sedne vedle mě a hulí mi pod nos....to zas musíte uznat...taky není v pořádku...je mi to jedno ať si na to klidně umře kuřák ale nevím proč to mám dýchat jáTo máš recht - a takovéhle lidi taky nesnáším... A přesně kvůli takovýmhle my "slušní" trpíme... Protože veškeré předsudky vznikají o nich a ti, co se dají s cígem vidět jednou za týden to odnesou... "Fůůůj, kuřák..." - zas musíš uznat, že tohle taky není pěkné (:
A jsou lidi, co žijou s cigaretama do osmdesáti a umřou na rakovinu prostaty... A lidi, kteří pijou džus a umřou v jednadvaceti při autohavárce...
(Jestli něco z tohohle postu vyznělo jako útok, tka jsem to tak nezamýšlel a omlouvám se ...)
buddyfriend
02.04.2008, 22:30
kuraci (ted myslim ty co koureji na verejnych mistech) jsou egoisticky blbci, neda se to dejchat, nechapu proc nekdo plati za to aby si čuchnul nejakyho smradu a jeste si tim kazil zdravi
jediny co schvaluju je jednou za pul roku si nekde v klidku vykourit pravej kubanskej doutnik :)
Anonymous_
02.04.2008, 23:10
nojo já kouřim snažim se s tim každou chvíli přestat ale de to dost blbě:Dpřesně jak řek slash...je to hnus...ale zase aby ste mě neměli za dmnta-já nelituju ničeho co sem v životě udělal.... např před nějakou dobou když sme nekouřil a ani snad nikdo co znám sne ve škole brali zákon proti kouření..všichni byli pro-i největší kuřák co znám- jen já ne:D prostě mi přišlo nepravděpodobný že někdo jako já by nekouřil...začlo to z chuti teĎ je to ze závislosti...ať si každej dělá co chce hlavně když si za tim stojí...;)
jen nedotknout se alkoholu mi přijde přehnaný lehce..já nechlastám ani po tom nějak netoužim ale když je příležitost tak se napiju...a tenhle způsob života mi vyhovuje...
Hej hochu, kourit ve 14ti? To spatne dopadnes..
Chapu kdyz nekdo ve 14ti kouri, takovejch lidi je dost - ale tech co maji zavislost dost neni..
Vodárny, ale cigarety? :censored:
http://console-forum.net/img/1036547f403587248d.jpg
zaprvé nevím co tu pleteš jabka s hruškama za druhé, to asi když někdo jede na služebku tak půjde třeba pěšky ne do Německa atd? uvažuj prosím tě, mě je fuk když někdo kouří ale ať si kouří doma a netahá to všude
premejslej racionalne prosimte takhle sem to nemyslel myslel sem to task ze jestli ti vadi v restauraci koureni k to jeste chapu ale v hospode si kazdej muze kourit jak chce a jesi nekomu vadi ze mu nekdo nici plice tak at si uvedomy jaky ma jeho chovani dopad na globalni problemy
xDante1986
03.04.2008, 00:46
jj nehorázně znečišťuju prostředí tím jak jezdím do práce na kole :lol: řidičák nemám :lol: takže jsem zničil svět :lol:
jj nehorázně znečišťuju prostředí tím jak jezdím do práce na kole :lol: řidičák nemám :lol: takže jsem zničil svět :lol:
Ani nechtěj vědět kolik oxidů uhlíku a podobnejch sraček vlítlo do luftu když tavili ten duralovej rám :D
samozrejme ze NEkourim - nejsem totis blbej
kourej akorat pitomci co si chcou hrat na dospelaky!!! a machrovat pred kamaradama jaky sou frajeri
na koureni neni jedina dobra vec
- stoji to strasny prachy
- nicite si zdravy
- NICITE ZDRAVY VSEM KOLEM
- smrdi to a vy potom taky
- neni to vubec dobry proste akorat vdechujete smrad, smog, spinu a dehet
uz aby se u nas zakazalo kourit v restauracich jako v ostatnich vyspelejch zemich
samozrejme ze NEkourim - nejsem totis blbej
kourej akorat pitomci co si chcou hrat na dospelaky!!! a machrovat pred kamaradama jaky sou frajeri
na koureni neni jedina dobra vec
- stoji to strasny prachy
- nicite si zdravy
- smrdi to a vy potom taky
- neni to vubec dobry proste akorat vdechujete smrad, smog, spinu a dehet
uz aby se u nas zakazalo kourit v restauracich jako v ostatnich vyspelejch zemich
nejlepsi je kdyz k tobe prijde malej cikan 5ti letej jesi nemas cigo :D
a jak rikas hodne lidi meho veku to bere jako machrovinu kdyz kourej ze sou to "borci" k se jim dycky smeju
nic proti, ale todle je dost neprukazne, nedavno sem o tom videl porad v tv a nikdo to tam nebyl schopen dokazat jakoukoli statistikou ... v ostatnim mas samozdrejme pravdu, ale pak by stalo za zvazeni, mali se neco takoveho vubec prodavat a mali z toho mit stat nemale penize do statniho rozpoctu, ktere rozhodne nejdou jen na leceni nemoci kuraku.
stejne tak ja nemusim cmuchat kazdy rano na zastavce vypary z vejfuku tech stovek/tisicu ♥♥♥♥♥♥u, ktery nejsou schopny ujit kilometr pesky. ale ja sem vcelku tolerantni a hlavne rozumnej clovek, takze tu nebudu psat blaboly o blbcich co si neco dokazujou pred kamaradama v nadupany kare. podstata problemu je uplne nekde jinde jak sem psal v prvnim odstavci, 100 let nam trvalo, nez svet uznal, ze koureni vazne skodi zdravi, coz uz bylo jasne davno predtim, ale prachy sou proste casto mocnejsi nez zdravy rozum.
ja osobne sem klidne pro uplny zakaz koureni a prodej tabaku, mozna se potom dost lidi bude divit, kde ze se vzala ta dira v rozpoctu ;)
když chci kouřit, klidně vykouřím krabičku za den, když nechci, nevykouřím ani jednu cigaretu
nejlepsi je kdyz k tobe prijde malej cikan 5ti letej jesi nemas cigo :D
a jak rikas hodne lidi meho veku to bere jako machrovinu kdyz kourej ze sou to "borci" k se jim dycky smeju
ej móre nemaš cigo ? :D :D :D taky jsem zazil :D tohle mne vazne bavi :D
ale taky jsem uz zazil krasny priklad kdy si decka sankovaly na kopci a pribehla ke mne jedna prcka (holka asi tak 9 roku) , zeptala se jestli nemam cigo (ja nekurak nemel , kamoska mela) , zapalila si , sedla na boby a jela dolu z kopecku :D
Nekouřím. Přestal jsem v loni. A za tu dobu jsem si dával to co bych prokouřil stranou. Našetřil jsem 40 000 Kč. A díky tomu jsem si koupil svoje FZR 600R. Aspoň se zabiju rychle a ne pomalu :)
PsychoCZ
04.04.2008, 17:10
no lol , ja teda kourim. Marlboro rullez .]
JamesRamone
04.04.2008, 17:36
no lol , ja teda kourim. Marlboro rullez .]
mo myslim že spíš balený vanilkový/javaneese nebo přinejhorším luckiny nebo startky rulez:D:lol:
Anonymous_
04.04.2008, 18:16
Nekouřím. Přestal jsem v loni. A za tu dobu jsem si dával to co bych prokouřil stranou. Našetřil jsem 40 000 Kč. A díky tomu jsem si koupil svoje FZR 600R. Aspoň se zabiju rychle a ne pomalu :)
hej, tak to je hodne slusny, to bych daval jako reklamu, proc prestat kourit..
.. jen tak dal :) alespon vidis, jak to koureni bylo k nicemu ;)
nekouřim:dozey: je to zbytečný...
alesek__
04.04.2008, 18:24
kourim jak fabrika a sem na to hrdej :D startky rulezz
Já teda nekouřim a ani to nemam v plánu, ale jednoho dne zjistim jak vyrábí hobiti v Pánu prstenů dýmkový koření a budu ho pěstovat a sušit. :D
Naposledy my nejakej romskej spoluobcan prohledaval kapsy, sem myslel ze mu listim, ale nakonec sem ho jen zbuzeroval,vytahl z kapsy cigo a pred nim sem si zakouril.
Guns-player
15.04.2008, 08:46
Nikdy jsem to nedelal ,delat nebudu a smrdi mi to takovym zpusobem ze se vzdycky rozkaslam a musim od te dane osoby odejit...
Kouřim a nevadí mi to...Považuju se za celkem inteligentního člověka a předpokládám, že ostatní inteligentní lidé mě neodsoudí jen za tento zlozvyk. Jsou i horší návyky. Sice kouřim, ale skoro nepiju a celkově se to snažím vyvažovat tím že žiju zdravě. A nikdo mi na to nedává, musim si na to vydělat. Zákazy kouření na zastávce schvaluju, ale zákaz v hospodě mi přijde jako blbost. Odjakživa to k tomu patřilo a pro nekuřáky neni problém jím do nekuřácké části, která je dneska téměř ve většině podniků. Nikdo je nenutí vdechovat náš kouř, můžou si přesednout, něco říct a nebo klidně odejít, třeba na zastávku, tam je "čerstvýho" vzduchu dost....
nekouřím,i kdyz ted obcas vodarna,ale jen s prately ,rek bych ze kourit cigarety je nuda,a jeste sam :dozey:
Mistr všech termixů!
13.10.2008, 21:22
pomeranc v risi baterek, nebo kreslo v oku?
nekourim,ani nemam zajem
jinak s tema cikanama,no neim me se spise ptaj jestli nevim kolik je hodit a kdyz jim reknu kolik je tak mi reknou jestli nechci zkontrolovat.
jinak ti buzici s pleskou kterejm je 9-14 a kourej jak krip*ove tem bych dal vzdycky nejradsi do drzky jen kdyz vidim ten jejich ksicht pred skolou!!! :-X
Vyhazovani penez :D nekourim :D.
Budto pulka fora keca nebo proste ti co hraji na konzolich nemaji cas kourit :D protoze 78% je dost :D
No spis to druhy a nebo taky fakt ze prumernej vek je tady 16 let a kdyz se zrovna nechytis nejaky party tak neni duvod kourit...
hh toto slovo je spojené i s mým prijmenim... :D haluz mno.. :) kazdopadne ciga kourim zridka....v hospode nebo tak..
sleepless
13.10.2008, 22:09
Nekouřim .. i když jsem už kolikrát myslel že začnu , nezačal jsem ... ve třídě je nás 30 a z toho nás jen 5 NEKOUŘÍ je to takový divný o přestávce se celá třída (krom nás ) vyvalí před školu a kouří jak největší machři OMG .Ale je nám to jedno a jsme rádi že nekouříme ... hodněkrát mi kámoši nabízeli cigáro , ale prostě jsem si nevzal . Na kouření mě nejvíc štve že kouří mladá .... a když jsem se jí ptal proč to vlastně dělá tak řekla že jen tak .... tim mě dost naštvala , ale prostě nepřestane jako já nezačnu .
Já jsem zkoušel kouřit nějak ve 12ti nebo 13ti letech (asi jako každej :cheesygrin: ) ...teďka si zapálím jen tak občas když jsem někde na nějaký akci ale to je tak všechno.. Jinak kouření je podle mě zbytečný, leze to do peněz , kazí to zdraví a tak..
vegasss7771
16.10.2008, 06:11
KouŘÍm A HodlÁm NepŘestat AŽ Do SvÉ BÍdnÉ Smrti.
8)
Kourim od 15ti. S 3/4 rocni abstinenci a kourim dodnes. Denne dam v prumeru 10-11 cigaret a o vikendu pokud nekam jdu tak ta krabicka od vecera do rana padne vetsinou.
Oblibena znacka je u me uz asi 3 roky modra L&M, pokud nemaji, pochutnam si na cervenych Lucky strike a nebo zlutych Camel.
Kourit jsem zacal ze zvedavosti a neprestanu asi nikdy, jedine pokud by to nakazali striktne doktori.
Nekouřím. Zkusil jsem to jednou asi v osmi letech. Se starším kamarádem, který mi cigaretu nabídl, jsem si taky zapálil. Nějak extra povýšeně jsem si nepřipadal, nic mi to neřeklo. Zkusit se má všechno, tak alespoň když mám nekouřit, ať vím, jaké to je.
Fila.Kulis
16.10.2008, 18:22
Taky nekourim .. neni duvod ... taky nechapu ty frajery s rovnejma ksiltama a kalhotama az od kolen jak vzdycky vybehnou pred skolu a fajcej jak tovarny.... je to zlozvik a delaj to spis ty co si myslej ze sou naky dobry ... ale neco si tim vynahrazujou... Nikdy sem nekouril a ani me to k tomu netahne... :idea: uzivam si zivota jinak :D
TAky nekourim,nikdy jsem nekouril.Ani nebudu zacinat,nikdy
Anonymous_
16.10.2008, 18:33
A mohl bych se vas kuraku zeptat, proc kourite a proc jste zacali? Nerikejte mi prosim, ze vam to chutna, minimalne zprvu vam to nechutnalo - tak proc jste pokracovali a premahali se (vim, jake jsou zacatky koureni, prvnich par cigaret je proste hnus). Kdyz tu vetsina odpovida, ze nekouri proto, aby se cejtila vyznamnejsi/starsi a aby zapadla do party..
Je to otazka mne, jako nekuraka - v okoli vsak mam dost kuraku, nikdo vsak nedokazal uplne odpovedet..
Ja jsem v cigaretach nenasel jedinou vyhodu - ziskate zavislost, leze to do penez, leze to do zdravi (negativne), zdrzuje to (od prace etc..), smrdi to, nici to nabytek (pokud kourite doma), obtezuje to ostatni nekuraky..
.. pak lidi mi reklo, protoze je to uklidnuje, coz je hovadina, protoze je dokazano, ze nikotin nijak neuklidnuje etc.., uklidnuje je to jen mozna domnenkami (nalhavaji si to, placebo efekt), par lidi mi reklo, te oriste neco museji mit v puse, takze by dokazali byt terba bez cigaret, ale museli by cucat lizatko apod..
_beriii_
16.10.2008, 18:38
jo :-D 6let xD
nevim proc proste kourim xD
otazka proc kourim mi proste nesedne .. nekourim kvuli depkam nekourim kvuli pocitum.
Proste kourim... Spis to bude tou co jsem si vypestoval zavislosti xD kazdopadne ted mi to jeste nevadi... Ale jednou urcite bude :X
Proc sem kourit zacal? Ne kvuli tomu abych zapadl do party ale kvuli okoli xD(nic vam nevycitam xD) vsude okolo me kuraci a jednoho dne sem zacal taky, jak uz sem rekl ne kvuli pocitu ze sem king mezi nima nebo abych zapadl (stejne sem je vzdycky rezal (neberte to jako sikanu xD proste taovy to fellacky postuchovani xD) xD a meli respekt i bez to abych kouril :D:D:D )
Malborky a kratky startky rull...
Kamikaze211
16.10.2008, 18:58
ne nekouřím .. za prvý to ničí zdraví a stojí to moc peněz to si radši koupím auto než profoukám peníze pánu bohu do oken.
2 anonym, to by ses divil co dokaze vsechno lidska psychika :D Kdyz si namluvis ze te to uklidnuje, tak te to urcite uklidni. Viz pokusy s pilulkou po ktere citis 2x tak vice bolesti a s pilulkou ktera snizuje bolest. (pilulka je normalni obarveny cukr) A pri spousteni lehkeho naboje do tela pri poziti pilulky na bolest lidi prosi aby to zastavili ze to boli a pri poziti pilulky proti bolesti jsou lidi v pohode. Ale to jsem uz dost odbocil. Je jasne ze se zacina z frajeriny aby si se neodchyloval od party a aby si do ni patril.
Ale zase nemuzete rict ze je vodnice jako kourit cigarety. (nekourim, ale na vodnici obcas zajdu)
EDIT:
radši koupím auto než profoukám peníze pánu bohu do oken.
dobre receno :D
EDIT2: ne, nic
Kamikaze211
16.10.2008, 19:02
Simeto: TV maniak? chlape televizi sem neviděl dobrýho půl roku ..
Kouril sem pul roku... Dneska je to tejden bez cigara... a hodlam v tom pokracovat...
jsem nekurak a hodlam vtom pokracovat(:
Já osobně nekouřim jen si občas dám myslim že to je každýho vjec alen stejnak nechtěl bych dávat 60-80kč cca za krábu denně to si rači zahulim z toho aspon něco mám :)
Los Keshusos
16.10.2008, 19:20
hele, jeden jisty stary pan si poprvy zapalil ve 45 a pak na tom zavisel (podelana vojna) a tak nevim co mam mit za nazor, kdyz vidim tamhle nejaky maly deti jak si zapalujou pred skolou...
NexusWright
16.10.2008, 19:25
Kouřil jsem, protože jsem si připadal jako borec. Přestal jsem. Vodnici si dám, ale to je trošku jiná věc, a hlavně nepravidelná. Tu si dám, protože mi chutná.
jsem i nehulic takze takvej asi hloupej dotaz.. co ti dava huleni..??
NexusWright
16.10.2008, 19:45
jsem i nehulic takze takvej asi hloupej dotaz.. co ti dava huleni..??
Hulení? Já o hulení vůbec nemluvil. Tráva je hořká sračka, která ti akorát dá (teda aspoň mně) bullet-time effect. Ale ta vodnice... Je to jako když máš výborný jídlo, co ti chutná a jednou za čas si dáš, no tak to samý s vodnicí pro mě. Navíc to dělá takovou krásnou atmosféru s přáteli (ne že by se nedala dělat jinak, to proboha ne). Asi tak :D
16.10.2008, 19:50
Cigarety - zacal sem pred pul rokem...Jen tak z nudy... :dozey:
Vodarna - jj super s kamosema v krouzku a u toho si v klidecku pokecat ;) Krasny...
Huleni - ne po me prvni zkusenosti kdy sem se prehulil a zvracel sem asi 20* na to opravdu nemam chut :D
cigarety: suxxx
vodnárka: rulezzz zrovna tenhle týden jsem nechal v čajce asi 800.. dostal jsem štamgast kartu nějaký slevy :lol:
hulení: raději knihu :P
Tak já nekouřim :)
1. To leze do peněz ( nemohl bych si kupovat hry atd... )
2. Zdravý v PRD*LI :(
silverhawk88
16.10.2008, 21:34
..kouril sem od nakejch 13(14) - na zakladce, ale to bylo jen takovy to obcasny frajersky zapaleni schovanej nekde v parku...ptz "za nas" to bylo na zakladce vostrejsi a kdyz nekdo kouril a prislo se na to tak se celkem vez...
..dneska vidim jak si pred zakladkou zapalujou prckove z prvniho stupne :roll:
..no potom na stredni to bylo uz na denim poradku a krabka denne zadna mira :) ...byl ot odcela problem, hlavne prachy...tak sem to zacal omezovat a davat si naky limity 10 pak pet cig denne...ale neslo to moc dodrzovat...
..jednou sem se nasral(ve tretaku a ze dne na den prestal...nejvic mi pomohlo, ze mi nikdo z okoli neveril, ze dokazu nekourit - ta sem just nekouril, abych jim vsem ukazal...
...ale to mi vydrzrlo cca 7-8 mesicu..pak prisli velky prazdniny a ja zas zacal...
...na vejsce me to zase zacalo stvat, penize, zdravi(moje je zaplat panbuh v pohode, ale dost lidi kolem kvuli koureni melo problemy..atd..raci neresit) a navic se kamosovi narodilo dite a on chtel taky prestat uz kuli prckovi, tak sme to vzali jako dalsi duvod....tak sem prestal...bylo to este tezsi - prestaval sem trikrat za sebou - vzdycky tejden sem dal a pak to prasklo..ale nakonec prestal...a ted nekourim..no od 4.srpna 05 - cca 16 mesicu a jeden den...
...porad se vracej dost divny stavy, hlavne kdyz je clovek v hospode jen s kurakama...to uz sem parkrat malem podleh kdyz sem mel neco upito...
..ale celkove sem strasne rad, ze ted nekourim - ikdyz si myslim, ze v budoucnu zase zacnu :(
...at si kazdej kouri jak chce...ale je to vcelku neprijemny, ten vtiravej pocit, to nutkani zapalit si
..ale dost me stvou ty protikuracky kampane...lidi co kourej uz fakt dlouhou, tak jen tak neprestanou...naky nekoureni na zastavkach a zakaz ve vsech hospodach je blbost - tohle by melo bej reseny na zaklade slusnyho vychovani, ze si na zastavce nezapalim nekomu pod nosem nebo v hospode(aspon ja sem to takhle delal)...ikdyz hafo lidi na to sejri...ale snazit se to dohnat zakonem...dle myho blbost...
.
..kua sem se rozepsal....sory 8)
lol :D ja kourim nak od 8smi xD az do ted ale omezuju to....mezi 4-7 tridou sem mel tak 1cio mesicne ale ted se to vratilo a sem schopnej vykourit 2 krabky denne:D
lidi nekurte je to svinstvo ja kourim uz 3tim rokem a je to dost tezky prestat zkusil sem to ale nejak to moc nejde je to hnus a leze to do penez proste kdyz nezacnete je to lepsi
krystof94
16.10.2008, 22:10
cigarety nekourim ...zkusil jsem to jednou a tak jsem se pozvracel ...no proste des a zere to hrozny prachy to raci zajdu du KFC nebo do meka.........
travu jsem mel asi tak 6x ...poradne se uvolnis...nemas zadnou depku 1 den po huleni ...neboli te hlava no proste je celej svet lepsi ..jediny co me na trave stve je ze se bojim protoze ve skole delaly testy na Drogy asi 3 zakum co jsou furt zhuleni a trava ti po vyhuleni zustane 4 mesice....jinak je jeste dobry tak 2 hodky po poradnym zhulenim...
pozvracet se s ciga? lol :)
jinak vtvym veku sem ani nevedel co huleni je...ta doba je hrozna..:roll:
...4 mesice mas travu v moči...na skolnich testech mas mnohem mnohem kratsi dobu pro zjisteni...(typuju ze vam to delaj ze slin nebo z krve ne? (jinak test moči 8000,- uz vidim jak by to za vas utraceli :D ) no proste ztoho nemusite mit takovej vitr.. :)
a huleni neni tak spatny jen musite vedet skym a co.. :) rikejte si kdo chce co chce ale otomhle sem presvedcil uz odosti lidi v mem okoli. :)
Mistr všech termixů!
16.10.2008, 22:29
pozvracet se s ciga? lol :)
jinak vtvym veku sem ani nevedel co huleni je...ta doba je hrozna..:roll:
...4 mesice mas travu v moči...na skolnich testech mas mnohem mnohem kratsi dobu pro zjisteni...(typuju ze vam to delaj ze slin nebo z krve ne? (jinak test moči 8000,- uz vidim jak by to za vas utraceli :D ) no proste ztoho nemusite mit takovej vitr.. :)
a huleni neni tak spatny jen musite vedet skym a co.. :) rikejte si kdo chce co chce ale otomhle sem presvedcil uz odosti lidi v mem okoli. :)
jen pro info: na skolach se to dela ze slin, ale da se odvolat a kdyz 12-24h predtim nehulil, tak se muzes testnout krev, protoze to tam uz nebude... jinak na test slin se da odvolat, protoze to byl orientacni test...
Anonymous_
16.10.2008, 22:32
2 anonym, to by ses divil co dokaze vsechno lidska psychika :D Kdyz si namluvis ze te to uklidnuje, tak te to urcite uklidni. Viz pokusy s pilulkou po ktere citis 2x tak vice bolesti a s pilulkou ktera snizuje bolest. (pilulka je normalni obarveny cukr) A pri spousteni lehkeho naboje do tela pri poziti pilulky na bolest lidi prosi aby to zastavili ze to boli a pri poziti pilulky proti bolesti jsou lidi v pohode. Ale to jsem uz dost odbocil. Je jasne ze se zacina z frajeriny aby si se neodchyloval od party a aby si do ni patril.
Ale zase nemuzete rict ze je vodnice jako kourit cigarety. (nekourim, ale na vodnici obcas zajdu)
EDIT:
dobre receno :D
EDIT2: ne, nicVzdyt jsem o tom mluvil - o tech pilulkach, jak se tu dalekosahle rozepisujes :D - placebo efekt se to jmenuje..
Kouril sem pul roku... Dneska je to tejden bez cigara... a hodlam v tom pokracovat...
gw, verim ti a drzim ti palce, ze prestanes.
Ja kourim maximalne tu vodnici, ale to je tak 4x do roka.. Proc ji kourim? Je to prijemne a nejak necejtim, ze bych se na to staval zavisly..
A jeste bych vas vsechny vodnicare chtel odprostit od mytu, ze vodnice neni jako cigara. Je. A je mnohem skodlivejsi! Na to jsem prisel, kdyz jsem si ji hodlal koupit domu, na nejake to pravidelnejsi kouerni (1x tydne) - diky temto clankum, jsem se na to vybodl a kourim ji obcas s prateli v cajce.
Vodni dymka - vetsi zlo nez cigarety (zdroj: novinky.cz) (http://www.novinky.cz/clanek/144511-vodni-dymka-vetsi-zlo-nez-cigarety.html)
a neco dalsiho..
http://www.dan-live.estranky.cz/stranka/neco-o-skodlivosti-vodnich-dymek
http://www.wodarka.wz.cz/Skodlivost.htm
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vodn%C3%AD_d%C3%BDmka#.C5.A0kodlivost
Co se týká množství, tak při průměrném osmdesátiminutovém posezení u vodní dýmky, kuřák vdechne přibližně 100krát více kouře, než při vykouření jedné cigarety [1] . Tabák samotný dehet neobsahuje. Je v uhlíku, který teprve zahřívá tabák. Kouření vodní dýmky tedy ve většině případů nevyvolá stejné nemoci jako běžné kouření tabáku, ale je zde naopak vyšší riziko vzniku rakoviny jazyka a srdečních potížích [2].
Zde ale neco ve prospech vodni dymky, ale neni tam zadne odvolani na zadnou studii..
http://vodnidymky.wz.cz/index2.php
já jsem toho názoru ať si dělá kdo cchce co chce ale bytostně nesnáším když jsem v baru někdo si sedne vedle mě a hulí mi pod nos....to zas musíte uznat...taky není v pořádku...je mi to jedno ať si na to klidně umře kuřák ale nevím proč to mám dýchat já
Tak chod do mlecnyho baru.
Kourim tak 15-20 denne. A uz me s... to neustaly diskriminovani kuraku. Na zastavkach to beru . Ale abych si nemohl v hospode zapalit je vrchol. Nezapomente ze dan z cigaret prispiva hodne velkou merou do statniho rozpoctu.
Anonymous_
16.10.2008, 22:44
Kourim tak 15-20 denne. A uz me s... to neustaly diskriminovani kuraku. Na zastavkach to beru . Ale abych si nemohl v hospode zapalit je vrchol. Nezapomente ze dan z cigaret prispiva hodne velkou merou do statniho rozpoctu.
Diskriminovani kuraku? Jsi mimo? Je normalni obtezovat nekuraky a kazit jim zdravi? At si kazdy dela co chce, ale at pri tom neobtezuje a hlavne at NEKAZI zdravi ostatnim! Me a i vetsine ostatnim nekurakum je koureni neprijemne a tudiz neni duvod ho nekde na zastavkach, ci v hospode trpet! Chodte si do nejakej kurackejch koutku a tam se treba zhulte, nebo si kurte doma, ale nese*te ostatni (normalni) lidi. Proc je zakazan CzechTek, nebo hlasita reprodukce hudby vecer, ci je to omezeno jen na urcitou hranici dB? Mozna protoze to obtezuje ostatni a muze jim to kazit hluk? Stejne je to s cigaretama, obtezuji ostatni a kazi zdravi! Ve vetsine vyspelych zemich, se kuraci za sebe stydi a naopak je trend nekourit, to jen u nas je to jinak.. Vyhazuji se zde penize za cigara.. V Americe, by jsi ani poradne uz nesehnal praci, protoze by te cigarety odvadely od prace a stale by jsi musel behem pracovni doby kourit - takove lidi nemaji radi (vl. zkusenost, znamy, kurak, se uchazel o misto, mel to tezke..). Takovehle nazory mne fakt dostavaji.. Protoze prispivate do statniho rozpoctu, tak to tu mam trpet? Pojdme zlegalizovat tvrde drogy, pak se budou odvadet dane a bude to preci vynosne, ne?
Jako sorry, ale proste me urazilo slovo diskriminace, ja mohu rici ze jsem utlacovan kuraky kolem mne - nemohu se ani nadechnou cerstveho vzduchu!
* V tomto textu ma huleni/hulte a ost. tvary tohoto slova stejny vyznam, jako slovo kourit..
EDIT: a jako nekurak, se necitim jako nejaky "out", ci clovek "slusnacek" etc.. Zacit kourit neni zadne umeni a zvladne to kazdy vul - naopak, odolat vsem kolem a take si nedat cigo, je mnohem tezsi, nez si ten sajrajt do drzky narvat a zapalit.. Navic vetsina kuraku zacne a spousta jich pak breci, ze chce skoncit .. a dost jich to nezvlada.. Pak jim to v pozdejsim veku musi narizovat i doktor a pak jen fnukaji, jakou delali chybu, ze zacinali.. Nj, v mladi je kazdy s cigem in.. Uz je to proste tak. Vzdyt jsem vic, nez ty lamy, co nekourej, vzdyt poslechly ty blaboly ve skole a na krabickach a vsude kolem, ze?
Mistr všech termixů!
16.10.2008, 22:46
Me treba stve, ze nejsou kuracky saliny a autobusy... :(
2 anonym, tak o dalsi vec chytrejsi :) s tou vodnici domu to uz by bylo docela dost :D (ale urcite by to bylo levnejsi nez nekde v cajovne) Ale o to lip. Do cajovny nechodis casto a zavislost se ti z toho uz vubec neudela, jde hlavne o tu atmosferu. Chut cigarety s vodnici se neda spojovat.. A kdyz si zajdes do zakourene mistnosti tak to mas na stejno....
A urcite drzim palce vsem co s tim skousi prestat. Jak vidite tady jeden z clenu fora na tom usetril dost a neco si za to koupil. Takze good luck ! :D
EDIT : 2 twigy, asi tak jak rikal anonym (trosku tvrde ale takova je realita :)) A jeste mi rikej ze kdyby jsi mel moznost prestat tak ze neprestanes...
Diskriminace kuřáků.... Hospody beru, ale v restauracích bych vám zavřel tipec...Neznám nic horšího než kouř linoucí se od sousedního stolu, co mi vane pod xichtem když právě požírám svůj oblíbený smažák.
btw. Já rozhodně nekouřím, nechci a navíc na to ani finančně nemám...
Teď otázka na tělo... Co vás kuřáky dovedlo k tomu, že jste si zapálili cígo, dvě, krábu a nyní kouříte x cigaret denně? Tím myslím původ vašeho denního přísunu nikotinu. Proč?
Jinak 78% je velmi dobré číslo...skoro se mi to ani věřit nechce. U nás na škole by se tato procenta blížíla k 50.
nekourim
dsikriminace kuraku je blbost. ve vetsine pripade jsou prave kuraci ti neohleduplni. zakazy sice uz nejake jsou (a i na ty co jsou kuraci nadavali), ale co z nich, kdyz svestky udelaj zatah jednou za rok na Smichove. kazdej den vidim nejake kuraky co si stoupnou za znacku zastavky MHD (nebo na to uplne kaslou a zapalej si primo na ni) a bafaj, takze to vetsinou stejne doleti na lidi na zastavce.
nemluve o tech vajglech vsude. toho bordelu. to zahazujou kdekoliv. bych je to nechal sesbirat. kuraci mi nevadi, at si kourej, ale vadi mi jejich neohleduplnost.
v restauracich to tak hrozne neni, ale pokud jde clovek do hospy apd., tak muzu rovnou vecer hazet saty do pracky. desnej smrad.
asi by to chtelo zridit podniky pro kuraky a byl by klid.
jinak kuraky docela "obdivuju", hlavne ty vrcholove. to musi lezt nechutne do penez. pro nektere neni krabka nebo vic denne problem :wohow:
PS: ted me napada ze vlastne taky "kourim" :lol: obcas si zapalim vonnou tycinku :) (ty aspon nesmrdej :wohow:)
huleni - ne
vodni dymka - ne
.. pak lidi mi reklo, protoze je to uklidnuje, coz je hovadina, protoze je dokazano, ze nikotin nijak neuklidnuje etc.., uklidnuje je to jen mozna domnenkami (nalhavaji si to, placebo efekt)
Tady bych tě rád poopravil.
Při kouření se nikotin uvolňuje do kouře a dostává se do organismu s kapičkami dehtu a následně vstřebává z plicních sklípků stejně rychle jako při nitrožilní aplikaci, takže se nikotin dostane do mozku cca za 10 sekund. Nikotin se poté váže na nikotinové receptory (normálně se na ně v těle váže acetycholin (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Acetycholin&action=edit&redlink=1)) a dráždí je. Váže se na receptory v periferním, vegetativním nervovém systému, který řídí vnitřní orgány. Zde vyvolává zvýšenou aktivitu trávícího traktu: vzestup produkce slin a trávících šťáv a vzestup aktivity hladké svaloviny. V první fázi působí nikotin stimulačně a pak přechází do fáze mírného útlumu. Nikotin dále zvyšuje[/URL] krevní tlak, zrychluje činnost srdce, stahuje cévy, zvyšuje obsah mastných kyselin v krvi, inhibuje syntézu [URL="http://cs.wikipedia.org/wiki/Estrogen"]estrogenu (http://cs.wikipedia.org/wiki/Krevn%C3%AD_tlak), stoupá produkce potu a může dojít ke stažení zornic. Při dlouhodobějším užívání dochází k posílení syntézy endorfinů (http://cs.wikipedia.org/wiki/Endorfin) (nicméně za cenu vzniku závislosti).
wikipedia.org
Než něco začneš tvrdit tak si nejdřív zjisti jestli je to pravda.O tuhle tematiku jsem se nejaky čas zajimal a tvuj "dukaz" bych velmi rad viděl...