PDA

Zobrazit plnou verzi : Tvrdej kluk 21 . stoleti, seznam tvrdosti

Primator 2
06.12.2006, 13:35
Takze abyste byli ty nejtvrdi typci na tyhle planete musite splnovat nasledujici parametry:
:arrow: musite kourit
:arrow: musite pit
:arrow: musite hulit (nejlepe kupovat tu nejveci a nejlevnejsi sr*cku typu Gana
:arrow: musite se aspon 4x tejdne vozrat (extra tvrdost level 2)
:arrow: musite chodit na fak jako husto-husty dizy a do hustackejch klubu typu Face2Face, Misa Mas atd.
:arrow: oslovovat druhy pohlavi "sterbinky" "kundicky" "rostenky" a podobny nesmysly z Bravicka
:arrow: nosit ksiltovku na krivo
:arrow: nosit kalhoty az pod pr*eli
:arrow: gelovat si palici
:arrow: mluvit vybranou teenagerovskou mluvou
:arrow: tvarit se drsne

Pokud splnujete vsechny tyto kriteria, ste nejveci inter-galakticky tvrdaci tyhle slunecni soustavy (ste typickej dnesni teenager).

Pokud takovyhle nejste (jako ja), cili nekourite, nepijete atd, ste naprosti lusri a slabotky co sou vsem pro smich a nic ste ve svete nedokazali a musite to napravit!!

Enjoy a dete se "zdunit" 8) Jeeeeee

Dann
06.12.2006, 14:06
Ó sám velký Primátor založil jeden z jeho mnoha nic neříkajících a opět stupidních topiců!!! Btw: du si zapálit, dát si panáka a nakřivit Flexu, ta štěrbinka s tim PSP je dobrá!!! :lol: :lol: :lol:

san andreas
06.12.2006, 14:08
primator co tu delas?

Primator 2
06.12.2006, 14:15
Jak tak vidis pisu topic

Jj Danne ses tvrdej kluk 8)

°°K°A°M°°
06.12.2006, 14:23
No teoreticky kdyby jsi nebyl primator tak si reknu co si za dmnta ktery splete disko styl dohromady se skejtackym¨.
Pochybuju ¨že skejtak nosici kalhoty az pod pr*eli a kšiltku nakřivo si bude gelovat vlasy:D:D:D
Zase jeden PRIMATTOPIC

san andreas
06.12.2006, 14:27
skateataci sou magori nejlepsi sou normalni lidi a metalisti.aspon nenosej kalhoty jak kdyz v nich maj nasrano

shadow.wizard
06.12.2006, 14:28
No musim povedat ze to robi takmer kazdy 5 koko*sky de*il...
Den co den fajcit, pit a robit sa najvacsim cawom pred vsetkymi ale to co maju v mozgu?!....

Primator 2
06.12.2006, 14:28
No teoreticky kdyby jsi nebyl primator tak si reknu co si za dmnta ktery splete disko styl dohromady se skejtackym¨.
Pochybuju ¨že skejtak nosici kalhoty az pod pr*eli a kšiltku nakřivo si bude gelovat vlasy:D:D:D
Zase jeden PRIMATTOPIC

Ja splacavam vsechny retardy do jenoho pytle

2shadow.wizard: ty ses na tom jak...?

WItekS
06.12.2006, 14:31
skateataci sou magori nejlepsi sou normalni lidi a metalisti.aspon nenosej kalhoty jak kdyz v nich maj nasrano
houhouhou!! :evil: tak to ne! skejtaci nejsou zadny magori! nechapu co te na nas zere?? no?? mas nakej inteligentni duvod, proc by sme meli bejt magori?! pravda, nektery skejtaci sou sice trochu namysleny....ale, ja si to samy muzu myslet o metalistech :twisted:

san andreas
06.12.2006, 14:33
skejtri sou magori protoze jenom par jich jezdi na skejtu a pravi skejtri se nehakujou v nejakejch drahejch hadrech ale maj to byt deti ulice a ne machri co si o sobe myslej buhvico.ja taky byl jeden,ale uz na to seru od ty doby co to je jenom komerce

WItekS
06.12.2006, 14:37
skejtri sou magori protoze jenom par jich jezdi na skejtu a pravi skejtri se nehakujou v nejakejch drahejch hadrech ale maj to byt deti ulice a ne machri co si o sobe myslej buhvico.ja taky byl jeden,ale uz na to seru od ty doby co to je jenom komerce
jo takhle.....no, bohuzel to k tomuhle dost casto speje, ale ty PRAVY skateri, tech je asi opravdu malo.....ty ktery jezdi na sk8u pro radost, atd, a ne prot aby byli jednou dobry, meli sponzoring, mohli se vytahovat ,nosit znackovy hadry....souhlas s tebou 8)

san andreas
06.12.2006, 14:41
witeks tak to je dobre ze sme se schodli.

SackX
06.12.2006, 15:08
Vysvětlí mi někdo proč to píše člověk kterej polovinu věcí splňuje už jen svým avatarem a pro tu druhou si stačí prolízt ty stovky postů co má na tomto fóru?

Primator 2
06.12.2006, 15:11
Vysvětlí mi někdo proč to píše člověk kterej polovinu věcí splňuje už jen svým avatarem a pro tu druhou si stačí prolízt ty stovky postů co má na tomto fóru?

Prosim? Jeste jednou, nejak sem to nepochopil, ja nedelam jeinou vec z toho co sem vymenoval

SackX
06.12.2006, 15:18

Prosim? Jeste jednou, nejak sem to nepochopil, ja nedelam jeinou vec z toho co sem vymenovalNeboj, jednou to pochopíš, do toho se doroste.

Primator 2
06.12.2006, 15:24

Prosim? Jeste jednou, nejak sem to nepochopil, ja nedelam jeinou vec z toho co sem vymenovalNeboj, jednou to pochopíš, do toho se doroste.

Jeste nakou dalsi blbost? :D

Kořas
06.12.2006, 15:34
Potrefený husy se dcky ozvou :D před chvílí se ozvali, mám stejný názor jako Primátor, verbež ste!!(ale pár z vás mám rád :D )

:.Dragunov.:
06.12.2006, 17:58
Hehe ekne jsem se obavil...Ted jsem asi naprosto giga-intergalaktickej-loser na celym svete protoze nesplnuju zadnou z tech podminek co jsi napsal :-( :cry: .Hledam nekoho na zauceni pls ozvete se chci byt hustej borec nechci byt takovej jakej jsem...Chci byt IN!!!ne zadnej LOSER :cry: .

Dj_Shark
06.12.2006, 18:04
Takze abyste byli ty nejtvrdi typci na tyhle planete musite splnovat nasledujici parametry:
:arrow: musite kourit
:arrow: musite hulit (nejlepe kupovat tu nejveci a nejlevnejsi sr*cku typu Gana
:arrow: musite se aspon 4x tejdne vozrat (extra tvrdost level 2)
:arrow: musite chodit na fak jako husto-husty dizy a do hustackejch klubu typu Face2Face, Misa Mas atd.
:arrow: oslovovat druhy pohlavi "sterbinky" "kundicky" "rostenky" a podobny nesmysly z Bravicka
:arrow: nosit ksiltovku na krivo
:arrow: mluvit vybranou teenagerovskou mluvou
:arrow: tvarit se drsne

Pokud splnujete vsechny tyto kriteria, ste nejveci inter-galakticky tvrdaci tyhle slunecni soustavy (ste typickej dnesni teenager).

Pokud takovyhle nejste (jako ja), cili nekourite, nepijete atd, ste naprosti lusri a slabotky co sou vsem pro smich a nic ste ve svete nedokazali a musite to napravit!!

Enjoy a dete se "zdunit" 8) Jeeeeee

Tak to je mazec forum jinak já splnuju tyto podmínky:
:arrow: tvarit se drsne - > to jen někdy...

Tak teda v těch ostatních bodech se polepšim snad... :D

Dj_Shark
06.12.2006, 18:05
Hehe ekne jsem se obavil...Ted jsem asi naprosto giga-intergalaktickej-loser na celym svete protoze nesplnuju zadnou z tech podminek co jsi napsal :-( :cry: .Hledam nekoho na zauceni pls ozvete se chci byt hustej borec nechci byt takovej jakej jsem...Chci byt IN!!!ne zadnej LOSER :cry: .

Nageluj palici a vyraž do ulic... :D

06.12.2006, 18:07
Sakra ja jsem tak hnusnej...mam vlasny ''najezka'' takze nemuzu OMG :cry: :-( .

Osmen
06.12.2006, 18:16
Sakra ja jsem tak hnusnej...mam vlasny ''najezka'' takze nemuzu OMG :cry: :-( .

to nevadi ale gel si na palicu naplacat muzes ;)

jinak prekne ♥♥♥♥♥ni topic!

BadBoy
06.12.2006, 18:32
Mne zas tak nevadi byt loser, ale zacina mi tenhle topic připadat jako trochu flame, tak to berte trochu s nadsázkou ;).
Jinak zajímavé počtení mi linknula moje spolužačka, tak se mrkněte.
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701

ps: opravdu to berte s odstupem a ne, že začnete hned po lidech vyjíždět :)

06.12.2006, 18:45
Mne zas tak nevadi byt loser, ale zacina mi tenhle topic připadat jako trochu flame, tak to berte trochu s nadsázkou ;).
Jinak zajímavé počtení mi linknula moje spolužačka, tak se mrkněte.
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701

ps: opravdu to berte s odstupem a ne, že začnete hned po lidech vyjíždět :)
jj to je dobry...Uz to tu bylo :lol: .

atry
06.12.2006, 18:51
..trosku mam podezreni ze primator ma nakej mindrak :)
..to je asi pubertou a snad z toho vyrostes...
..jinak nekdo machruje drahejma hadrama nekdo se zas ohani karou...
..ksiltofku mas taky docela nakrivo..trosku si kalis na hlavu 8)
http://img413.imageshack.us/img413/5816/f4gv5.jpg

Primator 2
06.12.2006, 19:19

Fnuk :cry: Sme autsajdri, nemame na ne, beee :cry: Navrhoval bych s tim neco delat, zacat postupne, treba se vypracujem na tvrdaka :twisted:

2atry: mindrak opravdu nemam, jenom rikam jak to vidim a capku opravdu nakrivo nemam....

Jinak ja razim heslo "Byt IN a nebyt OUT, to je oc tu bezi, musi to vypadat COOL" :lol:

°°K°A°M°°
06.12.2006, 19:35
2atry: n1 n1 n1 n1 n1..Pěkně jsi ho vy*ral:D:D:D:D:D směju se mu nejvic jak to jen jde

Primator 2
06.12.2006, 19:37
2atry: n1 n1 n1 n1 n1..Pěkně jsi ho vy*ral:D:D:D:D:D směju se mu nejvic jak to jen jde

:?: Tu fotku sem na forum dal ja sam osobne.....

Brento
06.12.2006, 20:57
Primator se dostava do formy...

Sonnyz
06.12.2006, 20:57
Sakra jsem OUT. Splňuji částečně jen tento bod

A to jen příležitostně. Silvestr, kolotoče, školní výlet,... Do hospody nechodím.

06.12.2006, 21:00

A to jen příležitostně. Silvestr, kolotoče, školní výlet,... Do hospody nechodím.
Tak to vitej v klubu OUTaru...Sme lamy...njn...Ja si nemzu nagelovat vlasy takze sem ♥♥♥♥♥ a sem hnusnej :?

atry
06.12.2006, 21:00

...taky na to jeste nemas vek :)
...spojeni alkoholu a kolotoce zni jako dost zabijacka kombinace :twisted:

bartokar
06.12.2006, 22:18
Hmmm tak jo asi nejsem inn,ale kouřím(bohužel),občas si vyčistím hlavu(při me praci to potřebuji - relax)kalhoty pod prdel nenosím(roky),na prkně neumím,kšiltovku na křivo taky nenosím,říkat ženskejm škeblišky atd....to už by asi neprošlo(na to jsou jiné fígly),drsně se tvařím pořád(jen ne doma),hlavu si občas geluji,tenagersky už asi nemluvím a hulení................

KrocanX
06.12.2006, 22:31
jako je tohle si vymyslel ty primatore? jestli jo, tka se probud...:) mi prosimte rekni kolik diskantu nosi kalhoty u kolen a kolik hoperu si geluje palici?

Primator 2
06.12.2006, 22:35
jako je tohle si vymyslel ty primatore? jestli jo, tka se probud...:) mi prosimte rekni kolik diskantu nosi kalhoty u kolen a kolik hoperu si geluje palici?

To mel bejt vycet vsech nesmyslu co znam, hazim to na jednu hromadu :)
Btw jinak takovy lidi znam....

MorroR
06.12.2006, 23:20
největší výčet nesmyslů je tvoje teploušská existence, blbínku

MorroR
06.12.2006, 23:34
..trosku mam podezreni ze primator ma nakej mindrak :)
..to je asi pubertou a snad z toho vyrostes...
..jinak nekdo machruje drahejma hadrama nekdo se zas ohani karou...
..ksiltofku mas taky docela nakrivo..trosku si kalis na hlavu 8)
http://img413.imageshack.us/img413/5816/f4gv5.jpg

háááááááááhehhee to si děláš prdel? to je fakt on? primator? tenhle křupínkovej ♥♥♥♥♥íček z dachau? no to snad ne..čekal jsem mentála ale tenhle mutant je jak dělanej do akvárka v zoo..úplně jsem najednou z těch jeho drsnejch keců co na mě vždycky měl dostal strach:)))

Primator 2
07.12.2006, 00:50
Proboha MorroRe ty se s prominutim d*bil :lol: Ja se vazne bavim, je mozny, aby tyhle kecy co tu pises napsal dospelej clovek?? :D :D To me ma jako rozbrecet nebo co? :lol: Ja se tady valim smichy nad tema nesmaslama co pises :D Zato ty ses tvrdej satanista co? :D Ty si myslis ze ty tvoje kecy sou nak jako tvrdy bo co? Ze se jich leknu Ani fotku neukazes nic a kritizujes, toe nejlepsi. Vsadim se ze vypadas jak mamincin mazanek co je jeste ve dvaceti zavislejch na mamince a tatinkovi tak si leci komplexy tim ze si na forech hraje na clena Ku Klux Klanu :lol:

Edit// vaaazne bych chtel videt jak vypadas a ted to myslim vazne :D A vsadim se ze nejenom me zajma jak vypada meta)satanista PSP fora :D

SackX
07.12.2006, 06:04
Checht!!! Checht!!! Checht!!! Tak teď spadly ty kalhoty ke kolenům i mě, a to používam pásek. To bude komplex méněcennosti :D

Prochy
07.12.2006, 06:59
♥♥♥♥♥ ktera pica zaklada zaklada takovej ♥♥♥♥♥♥ni topic ????

°°K°A°M°°
07.12.2006, 08:44
**** ktera pica zaklada zaklada takovej ♥♥♥♥♥♥ni topic ????)
No ktera asi:D

Primator 2
07.12.2006, 23:20
Ja 8)

LOPO_X
08.12.2006, 09:26
Primatore ty jsi fakt ♥♥♥♥♥♥

dark_one
08.12.2006, 12:55
Do pytle, nesplnuju ani jednu podminku, musim na sobe zacit pracovat :D

Osmen
08.12.2006, 13:13

nechapu co je na techto vecech spatnyho !
podle toho co tu pises a co jsem cetl v topicu "Kourite?" musis mit vazne pestrej zivot ...

podle me jsi kdysi sel nekam na diskoteku - nebo do "hustackyh klubu typu Face2Face, Misa Mas", tam ses totalne zboril a dostals pres hubu od nejakyho nageovanyho typka ...

jinak nechapu co proti lidem co chodi do techto klubu a gelujou si vlasy mas .. :!:

MorroR
08.12.2006, 13:54
už vím..on je to prostě postiženej, zamindrákovanej panic:))

UnholyU
08.12.2006, 14:26
no nevím poslouchám metal kouřím piju a tak nějak mě to baví nevím jsem tím špatny podle primatora?

Dann
08.12.2006, 14:49
Podle Primátora je každej špatnej, toho si nevšímej!!!

bambitka
08.12.2006, 15:56
Primátor si tady léčí komplexy z toho,že asi žije uprostřed bandy skaterů,bo já nevim...Sám nesplňuju ani jedno z toho,co napsal,ale k Primátorovi bych se nepřihlásil...Jinak to MorroR:Kdo tě udeří do tváře,tsk ho udeř do obou....tvý odpovědi neměly chybu )

Primator 2
08.12.2006, 16:42

podle toho co tu pises a co jsem cetl v topicu "Kourite?" musis mit vazne pestrej zivot ...

podle me jsi kdysi sel nekam na diskoteku - nebo do "hustackyh klubu typu Face2Face, Misa Mas", tam ses totalne zboril a dostals pres hubu od nejakyho nageovanyho typka ...

jinak nechapu co proti lidem co chodi do techto klubu a gelujou si vlasy mas .. :!:

Ze to sou naprosto namachrovany neschopny retardovany hovada.... :?:

Ze sem tam dostal pres hubu? :lol: ROFL. Vod diskantu jo, tos me vazne pobavil, vod tech nagelovanjech hovadek co nosej ruzovy tricka..? Haha lol

Jistee, sem zakomplexovanej panic, na nic jinyho nemam 8) Muj nazor takovej zustane, ste proste tvrdaci nejveci, verte mi :lol:

Zdar a karburator navzdy 8)

°°K°A°M°°
08.12.2006, 16:45
TAk to je v prdeli sice si třeba negeluju vlasy ale fakt nejsem takovy ignorant aby mi to vadilo:D

Primator 2
08.12.2006, 17:21
TAk to je v prdeli sice si třeba negeluju vlasy ale fakt nejsem takovy ignorant aby mi to vadilo:D

Me vylozene vadi kdyz to ma nekdo nagelovany do brutalniho kohouta, to bych strilel. Kdyz to ma nekdo aby mu to jen drzelo a neni to videt, nic proti, ale takovych lidi moc neznam

GameEs
08.12.2006, 17:33
Větší kravinu než ten 1. příspěvek sem nečetl od doby chatování s Robertem Piresem ....

Primator 2
08.12.2006, 18:22
Větší kravinu než ten 1. příspěvek sem nečetl od doby chatování s Robertem Piresem ....

To jenom protoze ja nejsem tvrdak a ty ano :-(

san andreas
08.12.2006, 18:24
ty nemas rad punkery a ty to negelujou ale stoji jim to.primatore ses interspacialarni pako

Primator 2
08.12.2006, 18:53
ty nemas rad punkery a ty to negelujou ale stoji jim to.primatore ses interspacialarni pako

Nemam rad moderni paka co chtej zapadnout do spolecnosti, tvrdaky jako ty :wink:

Number_x
08.12.2006, 19:02
:wow: to sem si zase jednou přečet věci
primátore nemá tenhle topic něci společnýho s topicem "kouříte?" protože tam jak sme zjistili odsuzuješ většinu věcí který sou podle tebe "tvrdý",příde mi totiž že si jenom myslíš že to co ty považuješ za špatný a někdo to tak dělá tak je automaticky kkt,dmnt,adt.
jestli je to tak,tak se konečně prober protože tyhle topicy a ty kecy v nich o tobě neřikaj zrovna pěkný věci

Primator 2
08.12.2006, 19:14
:wow: to sem si zase jednou přečet věci
primátore nemá tenhle topic něci společnýho s topicem "kouříte?" protože tam jak sme zjistili odsuzuješ většinu věcí který sou podle tebe "tvrdý",příde mi totiž že si jenom myslíš že to co ty považuješ za špatný a někdo to tak dělá tak je automaticky kkt,dmnt,adt.
jestli je to tak,tak se konečně prober protože tyhle topicy a ty kecy v nich o tobě neřikaj zrovna pěkný věci

Ja to odsuzuju tak jak to vidim, vidim kolem sebe tvrdaky co si myslej ze kdyz kourej a maj cepici nakrivo jak sou tvrdy a kdyz sou v tlupe tak se chovaj jako vladci vesmiru a na tyhlencty ♥♥♥♥♥♥y je tenhle topic zamerenej. Samozrejme ze je X lidi co kourej a tak dal a sou normal, ale ty ja nemyslim, vono je to blby takle pochopit

logo
08.12.2006, 23:02
Zase jeden PRIMATTOPIC

noo já nosim skejtový hadry už 6 rokem a palici si geluju...ne tak jako že bych mel namocenou palici v hajzlu ale "pastuju si je"lepsí než abych nosil nažehlenou kšiltovku...je to uplne jedno spíš je o vo stylu života

Primator 2
08.12.2006, 23:04
Zase jeden PRIMATTOPIC

noo já nosim skejtový hadry už 6 rokem a palici si geluju...ne tak jako že bych mel namocenou palici v hajzlu ale "pastuju si je"lepsí než abych nosil nažehlenou kšiltovku...je to uplne jedno spíš je o vo stylu života

ja taky nosim skejtovy hadry, dyt v poho

MorroR
09.12.2006, 05:01
Primátor si tady léčí komplexy z toho,že asi žije uprostřed bandy skaterů,bo já nevim...Sám nesplňuju ani jedno z toho,co napsal,ale k Primátorovi bych se nepřihlásil...Jinak to MorroR:Kdo tě udeří do tváře,tsk ho udeř do obou....tvý odpovědi neměly chybu )

díky..vážím si tvojí podpory:) jsem překvapen kolik lidí se tu shodlo na tom, že primátor je totální debílek, kterej ještě nic nezažil a odsuzuje věci o kterejch sám nemá ani páru..dal bych ruku do hoven za to, že nemá ani kamarády..na chlastání, píchání, kouření, fetování atd. jsem nikdy nic špatnýho nebo tvrdáckýho nevidel..beru to jen jako zkrášlení tý šedivý reality do příjemnějších barev..každej je nějakej a at si života užívá jak chce..pohodovej člověk se kterým se dá normálně vycházet at si klidně maže hlavu velbloudí mrdkou

LOPO_X
09.12.2006, 09:52
Ja si myslim ze primator urcite nema ani jednoho kamose. A jestli se chova v normalnim zivote stejne jako tady tak ho musi urcite kazdy nesnaset

°°K°A°M°°
09.12.2006, 10:31
Třeba se chtel kdysi pridat do takovy podobny party a oni ho vosrali nebo ja nevim proc ma takove kecy

BadBoy
09.12.2006, 11:09
Heh jak tak koukám, tak tento topic se rozrůstá (s ohledem na to proč byl založený) čím dál víc :).
Nevím jestli to znáte, ale když je člověk o něčem sto procentně přesvědčený, tak ho nepřemluvíte (na devadesát devět procent). Je to jako brick u psp při downgradu (psp už také jen tak nevrátíte do původního stavu :)).
Osobně nemám moc rád tohle "škatulkování" si lidí. Ale každý má svůj názor, tak ho tu nehodlám všem "rvát".
Mám kámoše, ten si geluje hlavu, poslouchá disco, chodí na disco a je úplně vpohodě. Tyto názory, že každý je nutně .. když dělá něco co se druhému nelíbí mi připadají dost zcestné a člověk co si za nimi stojí je přinejmenším stejný id*ot (ne-li větší) jako sám píše o jiných. Teď určitě někdo namítne, že tenhle topic je jen proti některým z vytvořené skupiny lidí, v tom případě se omlouvám, ale pro příště bych napsal přesněji o koho se jedná, protože takto to stále míří na každého..(samozřejmě si to už napsal, ale jen vyjadřuji svůj názor na to, jak tento topic vypadá).
ps: Poslouchám SKA a geluju si hlavu gelem s mokrým účinkem - vlasy mi rostou jak chtějí a učesat se to opravdu nedá :).
btw: NO FLAME, pouze vyjádření názoru...

dark_one
09.12.2006, 15:10

Myslim, ze asi proto, ze to jsou hovada :D. Tedy, nechci generalizovat, ale delal jsem ve F2F v lete brigadu, vim, co tam chodi za lidi 8)

dark_one
09.12.2006, 15:17
Jinak panove, co se tady navazite do tohoto, veskrze vtipneho threadu od Primatora, potrefena husa se vzdycky ozve :D

Zkuste to brat s nadhledem, nikdo vam prece nazakazuje gelovat si vlasy 8)

BadBoy
09.12.2006, 15:34
Jinak panove, co se tady navazite do tohoto, veskrze vtipneho threadu od Primatora, potrefena husa se vzdycky ozve :D

Zkuste to brat s nadhledem, nikdo vam prece nazakazuje gelovat si vlasy 8)

Vtipný topic to byl ze začátku (alespoň já si to myslel), ale všeho moc škodí a zbytečné prodlužování a popichování ostatních změnili účel tohoto topicu úplně na něco jiného :)
Když jsem si přelouskal posty co tu lidé napsali a jiné topici, tak bych řekl, že většina z nich to už s nadhledem moc nebere :)

Primator 2
09.12.2006, 15:36
Haha presne tak. dark_one je v poho, vyjdril to. To me bavi tohle, zalozit takovejhle topic utocnej a pak se bavit na tom jak vsichni do me kerujou a sou nasrany, zabava :lol:

Osmen
09.12.2006, 15:43
jo jo je to pro tebe prdel ukazovat lidem svoji nizkou inteligenci ze ? ;)

atry
09.12.2006, 15:44
Haha presne tak. dark_one je v poho, vyjdril to. To me bavi tohle, zalozit takovejhle topic utocnej a pak se bavit na tom jak vsichni do me kerujou a sou nasrany, zabava :lol:
...myslim, ze malokdo je z tohodle topicu nasranej...
...vetsina lidi to precetla a pak se pousmala nad autorovou hlouposti..
...taky se skoro vsichni shodli, ze primator ma asi nakej problem (nevim...asi neoblibenost v kolektivu) a tak ma svuj "antivsichni postoj"..

..zkratka sme primatora prokoukli a on se to ted snazi zahar do outu 8)
..a jestli ti dela dobre, ze do tebe vsichni kerujou a sou nasrany, tak to me jen utvrzuje, ze nejsi uplne v poradku :wink:

Primator 2
09.12.2006, 15:47
...taky se skoro vsichni shodli, ze primator ma asi nakej problem (nevim...asi neoblibenost v kolektivu) a tak ma svuj "antivsichni postoj"..

Hahaha to jo, to ste to teda uhodli, loool :lol: To ste me teda prokoukli, uz se celej stydim :D :oops:

MorroR
09.12.2006, 17:07
ten kluk vážně potřebude doktora..den co den je čím dál větší menťák..začíná mě ho bejt trochu líto..musí to mít dost těžký

bobo
09.12.2006, 17:22
jezis to je pitomost ... polovina stariku v nasi dedine se taky 4 x do tydne zchlastaji domodra , ctvrtina z nich hulinebo to aspon skusili a vsichni kouri ... a nejsou to zadni IN borci
PANEBOZE KDO VYMYSLEL SLOVO DIZA ! to je tak hnusne slovo ... skoro rve usi
ksiltovku nakrivo nosi i teknari (tekno !! neplest z technem)
skoro kazdy se nekdy tvari drsne
PITOMY TOPIC !

Number_x
09.12.2006, 17:32

Hahaha to jo, to ste to teda uhodli, loool :lol: To ste me teda prokoukli, uz se celej stydim :D :oops:
možná by si měl protože některý tvoje názory nestojí ani za zamyšlení,a ještě aby se z nich měl člověk nastat,lol seš tady ty
doufám že se nenasereš ale vypadáš jak kdyby si se neuměl najís a přitom máš reči jak největší hrana ze který má každej strach

BadBoy
09.12.2006, 17:37
.. on se to ted snazi zahar do outu 8)
..a jestli ti dela dobre, ze do tebe vsichni kerujou a sou nasrany, tak to me jen utvrzuje, ze nejsi uplne v poradku :wink:

Já bych typoval, že do outu to jde už od druhé stránky tohoto topicu ;)

myschoo
09.12.2006, 17:49
co je to diza? :?

smarter
09.12.2006, 17:51
Ze vsech nemoci jsou poruchy dusevni ty nejzavaznejsi. Jsou takrka nepostrehnutelne v zacatcich a katastrofalni ve svych dusledcich, jejch definice je subjektivni a lecba nejista. Primatore, prosim neuraz se kvuli tomu co ti ted reknu, skutecne to nemyslim zle, ale uvazoval jsi nekdy o navsteve psychologa? Promin, ale s podobnymi nazory a takovym nahledem na svet kolem sebe vyvolavas dojem, ze by to rozhodne nebylo zbytecny...

MorroR
09.12.2006, 17:52

Primatorova hlava

Demence je označení pro syndrom, jehož nejvýznamnějším projevem je úbytek komplexu kognitivních funkcí, především inteligence a paměti. Při demenci dochází ke ztrátě již rozvinutých intelektových funkcí. Pro onemocnění demence jsou typické změny v povaze nebo v chování postižených osob. Někdy se tyto změny objevují ještě dříve, než lze pozorovat vlastní deficity duševního výkonu. Snížená schopnost soustředění může např. vést k tomu, že společenský člověk se stále více stahuje do sebe, když je ve společnosti většího počtu lidí, protože už nedokáže rozhovory sledovat. Jiný člověk začíná být podrážděný, protože činnosti, které před časem ještě zvládal, se mu už nedaří nebo se daří pouze s velkým úsilím. Začíná být sám se sebou nespokojený a protože u sebe žádnou vědomou nedbalost odhalit nedokáže, má možná tendence hledat příčiny těchto neúspěchů u jiných. Důsledkem může být obviňování.

bobo
09.12.2006, 18:08
MorroRe nemusis mit znalosti ale hlavne musis vedet kde je najit vid ? :lol: :lol: :lol:
jinak 4 myschoo : diza je skratka pro diskoteku. Nevim ktery c*pek to vymyslel a pripada mi to neuveritelne jeble oznaceni. A ochranuj buh cloveka ktery to vyslovi prede mnou ... byl bych schopny vrazdit

Primator 2
09.12.2006, 18:41

Primatorova hlava

Demence je označení pro syndrom, jehož nejvýznamnějším projevem je úbytek komplexu kognitivních funkcí, především inteligence a paměti. Při demenci dochází ke ztrátě již rozvinutých intelektových funkcí. Pro onemocnění demence jsou typické změny v povaze nebo v chování postižených osob. Někdy se tyto změny objevují ještě dříve, než lze pozorovat vlastní deficity duševního výkonu. Snížená schopnost soustředění může např. vést k tomu, že společenský člověk se stále více stahuje do sebe, když je ve společnosti většího počtu lidí, protože už nedokáže rozhovory sledovat. Jiný člověk začíná být podrážděný, protože činnosti, které před časem ještě zvládal, se mu už nedaří nebo se daří pouze s velkým úsilím. Začíná být sám se sebou nespokojený a protože u sebe žádnou vědomou nedbalost odhalit nedokáže, má možná tendence hledat příčiny těchto neúspěchů u jiných. Důsledkem může být obviňování.

To sis vymyslel sam nebo ti musela pomahat babicka...?

H4nc
09.12.2006, 18:46
:D Primator začíná provokovat :D

MorroR
09.12.2006, 18:50
babička je mrtvá..zkopíroval jsem to z jedný internetový adresy..škoda, že už si nepamatuju odkaz protože tam by jsi mohl vyhledat pomoc

Primator 2
09.12.2006, 18:52
babička je mrtvá..

Fnuk :cry: Budis ji Nebe Milostivo :(

esonic
09.12.2006, 19:07

Primatorova hlava

MorroRa hlava

♥♥♥♥♥♥ie

* 1. láska ke zvířatům
* 2. sexuální úchylka charakterizovaná ukájením pohlavního pudu pohlavním stykem se zvířaty :oops:

esonic
09.12.2006, 19:19
A ochranuj buh cloveka ktery to vyslovi prede mnou ... byl bych schopny vrazdit

diza diza a jeste jedniz diza :cry:

MorroR
09.12.2006, 19:20
super další retard..to bude asi nějakej Primátorův příbuznej

esonic
09.12.2006, 19:24
super další retard..to bude asi nějakej Primátorův příbuznej

mas nejaky problem bezdomovce ?

atry
09.12.2006, 19:25
MorroR napsal:
myschoo napsal:
co je to diza? Confused

Primatorova hlava

MorroRa hlava

♥♥♥♥♥♥ie

* 1. láska ke zvířatům
* 2. sexuální úchylka charakterizovaná ukájením pohlavního pudu pohlavním stykem se zvířaty Embarassed

...skoro to vypada na primatorovo druhe ja...nebo spriznenou dusi :)
...doufam, ze se bude uspokojovat jen v tyhle casti fora a neinfikuje svou demenci ostatni thready 8)

Osmen
09.12.2006, 19:28
hele nejakej koren co se zaregistroval a zachvilu asi dostane ban :)

esonic
09.12.2006, 19:28
MorroR napsal:
myschoo napsal:
co je to diza? Confused

Primatorova hlava

MorroRa hlava

♥♥♥♥♥♥ie

* 1. láska ke zvířatům
* 2. sexuální úchylka charakterizovaná ukájením pohlavního pudu pohlavním stykem se zvířaty Embarassed

...doufam, ze se bude uspokojovat jen v tyhle casti fora a neinfikuje svou demenci ostatni thready 8)

myslis majore generale :D

atry
09.12.2006, 19:30
MorroR napsal:
myschoo napsal:
co je to diza? Confused

Primatorova hlava

MorroRa hlava

♥♥♥♥♥♥ie

* 1. láska ke zvířatům

myslis majore generale :D
..psal sem "doufam"
..ale lidska blbost je nezastavitelna...takze sem asi naivni...

SackX
09.12.2006, 20:09
Ohhhh, tady se to velice dobře rozjíždí dobrým směrem, je krásné koukat na to když se někomu hroutí vlastnoručně postavenej svět :P

bobo
09.12.2006, 23:50

JSI SYNEM SMRTI !!!!! :lol: :lol:

dark_one
10.12.2006, 12:00
...myslim, ze malokdo je z tohodle topicu nasranej...

Ale to si myslim, ze se pekelne pletes, naopak bych rekl, ze je tu SPOUSTA nasranych uzivatelu.

Hint: poznas je tak, ze pisi sproste, snazi se urazit Primatora, pisi poznamky o jeho komplexech a inteligenci. Shodou okolnosti to jsou lide v rozmezi 15 - 17 let. Jak zvlastni :)

dark_one
10.12.2006, 12:17
Primatore, prosim neuraz se kvuli tomu co ti ted reknu, skutecne to nemyslim zle, ale uvazoval jsi nekdy o navsteve psychologa?
Kdyby mel psychologa navstivit kazdy, kdo si dela na netu srandu z ostatnich, melo by Ministerstvo zdravotnictvi dalsi zavazny problem.
Navic mi pripada genialni, jak nekdo mohl slapnout tolika lidem na kuri oko najednou :)

gemi
10.12.2006, 19:36
Kdyby mel psychologa navstivit kazdy, kdo si dela na netu srandu z ostatnich...
Pokud si dělá srandu...

Moucha
12.01.2008, 15:39
V podstate souhlasim s timhle topicem. Nesnasim nejaky hrani si na neco. Predevsim na negry. Ale nebudu tu nikoho urazet. Musim se pozastavit jen na Witeka. Jeho: 'Co proti nam skejtakum jako mate?' me pobavilo. Ale jak jiz jsem rekl, souhlasims Primatorem, ale nejak extra to neresim. Kluci z toho vyrostou.I z toho, ze styl neni vsechno.

Ski
12.01.2008, 16:02
nvm jestli se nekdo ptal.....ale jak si muzu gelovat palici a nosit ksiltovku zaroven?!................
a jsi takovej typek?! :P

chvalsinak
12.01.2008, 16:18
d3m3nc3 :-P 4 primator nevim co tu resis at si kazdej dela a nosi co chce ne ? To má každej vypadat jako ty ? Kdyt se oblíkáš uplně strašně...... a se.e tě to že každej může chodit ven kouřit a pít a ty si zalezlej doma ? socko(trosko) :-P

Freeze2
12.01.2008, 16:41
tyhle typky co popisujes fakt nesnasim taky kourim a chlastam ale nedelam to abych byl tvrdej ale protoze me to bavi..a na diskarnu ani nepachnu

EDIT:ale je to kazdyho vec co si dela jak se obleka a jak se chova....

buddyfriend
12.01.2008, 16:42
hm ja nesplnuju ani jedno:D aspon nevypadam jak ♥♥♥♥♥ :arrow: ten topic bych pojmenoval "blb 21.stol."

WoKo_O
12.01.2008, 17:00
vystrelit mozek z hlavy..rozdupat..

*Dave*
12.01.2008, 17:08
no tak takovou hovadinu sem fakt neslysel.... ani necetl.... kdo tohle vymyslel je fakt vygumovanej omg... :roll::dozey:

petrla
12.01.2008, 17:16
myslím že má částečně primátor pravdu ale nejde přece vo to jestli máš kšiltovku natočenou a gatě po kolena(jde jen o modu).......
co se týče kouření a chlastu tak je to bohužel pravda nekouříš nepiješ nejsi prostě in (ale zase když si někde tak proč se nenapít??), když vezmeme v potas že asi 40% ve věku 14-18 let(do teto skupiny patřím i já) kouří....

rozhodně bych vyřadil styl oblékání..........a dal slyl chování

corvette
12.01.2008, 18:37
Ja toho splnuju dost no a co ?Kazdyho vec toe ne...me by treba sralo nosit kalhoty az na zadech nikam nechodit obcas se nenapit..gelovat si hlavu je obcas fajn ksiltky mam rad a i nakrivo je rad nosim.Spis si napsal co se tobe nelibi......ja bych moch zalozit topic jinej ve kterym by bylo jak podle me vypada prava SOCKA

a pisu to ? NE protoze je to kazdyho vec...a kazdej ma jinej nazor

nevypadam jak ty a neziju jak ty.. tak pak jsem asi ten spatnej namachrovanej a ty si ten spravnej...tady me nekdo mindrak.

folty.hans
12.01.2008, 18:38
hm.....tak na z jedný třetiny jsem drsnej týpek, jsem teď něco víc? :)

divnej topic, divnej zakladatel a ani nechápu, proč se ten topic obnovoval....divný :)

edit: corvette: to si vyblil pěknou hovadinu......

buddyfriend
12.01.2008, 19:00
Ja toho splnuju dost no a co ?Kazdyho vec toe ne...me by treba sralo nosit kalhoty az na zadech nikam nechodit obcas se nenapit..gelovat si hlavu je obcas fajn ksiltky mam rad a i nakrivo je rad nosim.Spis si napsal co se tobe nelibi......ja bych moch zalozit topic jinej ve kterym by bylo jak podle me vypada prava SOCKA

a pisu to ? NE protoze je to kazdyho vec...a kazdej ma jinej nazor

nevypadam jak ty a neziju jak ty.. tak pak jsem asi ten spatnej namachrovanej a ty si ten spravnej...tady me nekdo mindrak.
k tomu piti: je tam napsano 4x tydne se ozrat, ne se obcas napit:dozey:

WoKo_O
12.01.2008, 19:05
hm.....tak na z jedný třetiny jsem drsnej týpek, jsem teď něco víc? :)

divnej topic, divnej zakladatel a ani nechápu, proč se ten topic obnovoval....divný :)

edit: corvette: to si vyblil pěknou hovadinu......nejsi vic..az budes vypadat jako Mič Bjůkenal alias David Hajzlhroch tak budes neco vic...ted ne..

http://www.spearfishingforum.gr/userpix/255_baywatch38_1.jpg

Shaftik
12.01.2008, 19:13
Strasna pitchovina... :dozey: ,autora bych smazal z fora,tema taky... :roll:

corvette
12.01.2008, 19:34
k tomu piti: je tam napsano 4x tydne se ozrat, ne se obcas napit:dozey:

Jedna z tech polozek je musite pit...si asi prehlid woe...to jako souhlasis s tim Primatorem ?Ty we to by sis musel o kazdym myslet ze je ♥♥♥♥♥ proste to sou normalni veci, nevim proc to resi bych mohl ric o kazdym neco at si kazdej dela co chce..si vezmu cepici na krivo nebo nageluju vlasy nebo treba kalhoty dolejc a hned sem jko ♥♥♥♥♥ ?OMG...tohle si fakt muzou myslet jen totalni ♥♥♥♥♥i..

corvette
12.01.2008, 19:36
Strasna pitchovina... :dozey: ,autora bych smazal z fora,tema taky... :roll:

tjn, k je to rok stary treba uz z toho Primator vyrostl .....:roll:

SainT^
22.01.2008, 10:33
Vy ste trda ...

Tomu říkám topic :D

zlatokop.zas
22.01.2008, 10:39
Myslim že todle splnovat nemusis jen si vybuduj respekt a pak už máš leháro

Guns-player
22.01.2008, 12:34
nééééééééééé.... proč nesplnuju ani jedno krytérium....????:?:????

Dolik
22.01.2008, 13:10
Autora Smazat z Fora? To je jak smazat Šedoua :D Jinak splňuju to pití.. Někdy a kluby navštěvuju.. Třeba paládkao vodka za 4.9Kč kdo by se neožral :lol:

Speedi
22.01.2008, 13:54
Jezisi tady je nekdo malej kluk..

buddyfriend
22.01.2008, 14:40
Jedna z tech polozek je musite pit...si asi prehlid woe...to jako souhlasis s tim Primatorem ?Ty we to by sis musel o kazdym myslet ze je ♥♥♥♥♥ proste to sou normalni veci, nevim proc to resi bych mohl ric o kazdym neco at si kazdej dela co chce..si vezmu cepici na krivo nebo nageluju vlasy nebo treba kalhoty dolejc a hned sem jko ♥♥♥♥♥ ?OMG...tohle si fakt muzou myslet jen totalni ♥♥♥♥♥i..

no a ? o_O jako tvrdis ze nekdo ma respektovat tvoje nazory tak respektuj nazory ostatnich a nikdo te nebude mit za ukecanyho ♥♥♥♥♥a :!:

chvalsinak
22.01.2008, 15:33
Proč většina těch kterým je nad 19 píšiu jak sou ty mladší (17 let a mín hloupý atd...) neni to kravina.... i 15 letej kluk může mít víc rozumu než kolikrát 30 letej chlap... :(

buddyfriend
22.01.2008, 15:38
Proč většina těch kterým je nad 19 píšiu jak sou ty mladší (17 let a mín hloupý atd...) neni to kravina.... i 15 letej kluk může mít víc rozumu než kolikrát 30 letej chlap... :(
pac to jsou dnmnti ti normalni z nich nic takovyho nerikaj

MAMUTH
22.01.2008, 15:59
ja hlavne nechapu proc na tenhle topic jeste nekdo reaguje...pokud se dobre podivate tak kdosi navazal na tohle tema asi po rocni pauze
nehlede na to ze uz sem primator ani nechodi,cimz jakakoliv debata o techhle vecech ztraci vyznam,protoze mu flamem v tehle diskuzi dalsi radost nejspis neposkytnete

corvette
23.01.2008, 17:52
no a ? o_O jako tvrdis ze nekdo ma respektovat tvoje nazory tak respektuj nazory ostatnich a nikdo te nebude mit za ukecanyho ♥♥♥♥♥a :!:

Za ukecanyho ♥♥♥♥♥a ses max ty woe...proc by nekdo mel bejt ♥♥♥♥♥ kdyz dela neco z tech veci ?Takovej seznam muze napsat kazdej treba jak se pozna socka ? budes ho respektovat ? ani ♥♥♥♥♥.. tenhle seznam nebudu respektovat nikdy...pste kdo s tim souhlasi je ♥♥♥♥♥ nejvetsi....koncim tady...

a nereaguj na tenhle prispevek ptze me to uz sere pste mlc...

Kapr
23.01.2008, 18:31
hmm a co kdyz to nesplnuju:D to se mam jit asi zahrabat co?.....

Osmen
23.01.2008, 18:38
hm nahlidl sem , videl jsem , rozdal jsem .. a to body .. takze uz zadny urazky jinak muzu pokracovat

wert
26.01.2008, 00:51
i když tuhle zkratku nemám rád, na tenhle topic můžu říct fakt jen jedno velký LOL!

ale podle toho co píšeš jsem asi hodně "tvrdej kluk 21. století" a to ty věci ani nedělám proto abych byl drsnej 8)

Jakub Ries
26.01.2008, 01:11
Rekl bych ze primator tomu dal docela korunu:)Docela jsem se pobavil..takhle vtipnej topic uz jsem dlouho necetl. Jeho vize dnesnich teenageru je presna:)Hele to ze nejsi jako to co jsi tam psal to te jen slechti protoze jit s davem to umi kazdej ale trochu se odlisit..to je teprve ta machrovinka. A to ze si nekdo proste tu cepici na stranu nevezme a nehuli travu a nedela ze sebe to co skoro 60 procent vsech je podle me dobry..Uz je mi 26 tak to muzu posoudit..ale vim urcite ze bych tim co jsi napsal nebyl ani za milion a tenhle zpusob vizaze je pro me smesnej:)ale samozrejme kazdyho vec:)zdar

edit. kdyz ma nekdo v hlave, nemusi ze sebe delat hlupaka. A mindrakem bych to nenazval:)

kgsws
26.01.2008, 01:12
No ono totiž celkem dost lidí tohle, nebo něco z toho, dělá, proto se to začalo psat. (začali to psat ti co to nedělají že)
To kouření je taky celkem hnusná věc, mě je to jedno jestly si někdo tak ničí zdraví, ale proč ho musí ničit ostatním (nekuřákům)?

A některý věci z toho už ustupují ...

Zas je teď nějaký dost častý mluvit sprostě, dost lidí tak mluví a asi už to ani nevnímá jako sprostý slova, ne?

No schválně jak to dopadne ...

Jakub Ries
26.01.2008, 01:21
No ono totiž celkem dost lidí tohle, nebo něco z toho, dělá, proto se to začalo psat. (začali to psat ti co to nedělají že)
To kouření je taky celkem hnusná věc, mě je to jedno jestly si někdo tak ničí zdraví, ale proč ho musí ničit ostatním (nekuřákům)?

A některý věci z toho už ustupují ...

Zas je teď nějaký dost častý mluvit sprostě, dost lidí tak mluví a asi už to ani nevnímá jako sprostý slova, ne?

No schválně jak to dopadne ...

Clovek by mel delat a chovat se tak aby vedel ze je sam sebou!!Jakmile se snazis delat to co vidis u silnejsiho jedince jdes osobnostne pod nej. Proto i kdyz vis ze na nej nemas nedavej to najevo a zustan sam sebou, pak si te budou lidi vazit protoze uciti a uvidi ze jsi osobnost a ze se nenechas ovlivnovat. Ten kdo se necha je slabsi clovek a charakter.