Zobrazit plnou verzi : ICQ v PSP?
Anonymous
24.02.2006, 18:14
Ma nekdo icq na psp?Ja si mysli ze by to bylo husty mit icq na psp ale nevim kde ho sehnat a nevim vubec jesli to jde poradte nekdo jestli vite! :lol:
THeBaNDiT
24.02.2006, 19:23
podla mna by ale pisanie bolo dost nepohodlne a pomale... zial.
natelogan
24.02.2006, 19:24
mno já bych teoreticky měl mít konkurenční MSN...ale zatim sem neměl příležitost ho vyzkoušet...ale ICQ by nebylo špatný :D
podla mna by ale pisanie bolo dost nepohodlne a pomale... zial.
Musím souhlasit. Navíc, myslím, že v době mobilních telefonů a nejrůznějších messengerů na ně (ať už v podobě JAVA aplikace či Symbianu), je to naprosto zbytečné.
no já bych spíš bral Skype+handsfree, to psaní na PSPčku (bez tý klávesnice za několik desítek dollarů) bude asi dost zdlouhavýýýý...
tak jděte v internet browseru na stranku http://icq2go.ebcz.net/ a skuste icq online
máš to odzkoušený?? vypadá to že by to šlo.
tak jděte v internet browseru na stranku http://icq2go.ebcz.net/ a skuste icq online
...Mobilní ICQ na bázi Flash. Pro spuštění toho typu popup okna je nutné mít instalován Macromedia Flash Player v7 a vyšší!!!
tak tohle asi nepude....a ta prvni mozonst.... Mobilní ICQ na bázi Javascriptu. Pro spuštění toho typu popup okna
musí být zapnuta volba zpracování javascriptu !!! ...s tim nevim jestli by si poradilo PSP..... :(
...ale at nekdo vyzkousi (ja momentalne nemam k dispozici net na PSP) treba se to nak prokouse :)
bohužel to odskoušené nemám nemám přístup k wifi
natelogan
24.02.2006, 22:43
nejde to, nic se nenačte...jinak ne každej má mobil....takže... :D
a psaní je na psp mno nebyloby to na dlouhý rozhovory, to ne ale tak jako napsat zprávičku někomu by nebylo špatný
Anonymous
25.02.2006, 00:16
nejde to, nic se nenačte...jinak ne každej má mobil....takže... :D
a psaní je na psp mno nebyloby to na dlouhý rozhovory, to ne ale tak jako napsat zprávičku někomu by nebylo špatný
Mas pravdu, ICQ mam na mobilu :) Jinak bych to na PSP docela chtel, ICQ vyuzivam denne
Anonymous
25.02.2006, 02:03
DOBRA PTAKOVINA :evil:
no a dostanete se na fórum? můžete sem z PSP napsat vzkaz? nikdy sem net na PSP nezkoušel...nevim moc co se s tim dá provádět
:.Dragunov.:
25.02.2006, 10:41
jj taky jsem nějaký vzkazy psal z PSP a bez problému ;-)
Anonymous
25.02.2006, 11:07
Taky si mysli ze by se psalo docela pomalu, ale stejne bych to chtel :D
Jojo když de icq client na mobily proč by to nemohlo mít psp?
pze ho nikdo nevynalezl :))
ale v fimwaru 3.0 by mel byt browser s podporou flashu tak uvidime
Anonymous
25.02.2006, 23:31
no chtelo by to hombrew ICQ klient.... to by byla pecka... z postele byt na ICQ a potom jeste IRC a bylo by vyreseno....... a pro nas co pouzivame FW1.5 tak poradny www browser, tak uplne...... teda aspon ja mam docela problemy.... sice pouzivam browser ze hry Fired Up, ale nekdy se mi spusti a nekdy ne.... ale vetsinou se mi PSP vypne.... asi bych tak rekl, ze ze 100 pokusu se mi spusti tak 5 krat... a to je hnus...... chtelo by to trosku neco lepsiho... a updovat a potom downgrovat se mi porad dokola nechce
Anonymous
25.02.2006, 23:43
ICQ na PSP by bylo fakt husty jeste mit free wifi na vsech skolach....
Anonymous
26.02.2006, 08:33
Bylo by to husty ale myslim si ze by sme musely mit aktivovanej net na PSP!
ja ted fakt nevim jestli nepisu mimo misu, ale neni afkim na icq, msn a podobně? Ja se totiž na ICQ připojuji docela běžně z PSP...
Ale možná se úplně míjím tématem...
ja ted fakt nevim jestli nepisu mimo misu, ale neni afkim na icq, msn a podobně? Ja se totiž na ICQ připojuji docela běžně z PSP...
Ale možná se úplně míjím tématem...
:lol: pecka otvorit temu po skoro dvoch rokoch :lol: coool :lol:
Hehehe, sorry, jsem to nějak přehlídl. Hodilo mi to někde mezi prvními tématy, tak na to kliknu a nějak jsem neřešil, ze kdy to je :D
Wartryton
17.01.2008, 14:12
:lol: pecka otvorit temu po skoro dvoch rokoch :lol: coool :lol:
¨taky jsem si rikal :D :D :D
Guns-player
17.01.2008, 14:50
no já bych spíš bral Skype+handsfree, to psaní na PSPčku (bez tý klávesnice za několik desítek dollarů) bude asi dost zdlouhavýýýý...
JJ myslim si to samý, bez klávesnice, kterou má asi tak 1/100 bych se moc nechytal. Skype ten chci už hodně dlouho... snad někdy jindy
ICQ na PSP je zde http://pspsony.webgarden.cz/programy-do-psp to nevíte???:idea:Akorát mě to nejde.:?Když to někomu půjde napište co stím beztak to bude omezený fw nebo kernelem.
plz lock ... tohle se tady resilo nejmin 10 x a navic tenhle thread je 2 roky stary
Zdravim,
Já ICQ už na psp mam. jedu přes WWW http://www.ebuddy.com/psp/
Stiefell
29.01.2008, 23:13
Zdravim,
Já ICQ už na psp mam. jedu přes WWW http://www.ebuddy.com/psp/
hm hezké, připojil sem se tam, a už se v PC nenapojim na icq ale jinak fakt dobrej web :thumbup:
enginehead
30.01.2008, 13:32
hm hezké, připojil sem se tam, a už se v PC nenapojim na icq ale jinak fakt dobrej web :thumbup:
ehm, je to trochu tvoje blbost, ja bych se na takové stránky nikdy nepřipojil a tomu uživately :bann:
tominko52
25.03.2009, 07:08
hej kluci sice nevim jak vi ale ja mam icq v psp...na youtube je nato aj navod....dajte si do search:icq on psp a mate mne to ide pohode
:psp:Jinak icq pro psp je afkim a když budeš hledat tak to myslím i tady na fóru najdeš:psp:
raddek-sk8
29.03.2009, 18:59
Jo icq do PSP je tady na forum, ale me moc nevyhovuje. Lepší je určitě skype na PSP.
Ma nekdo icq na psp?Ja si mysli ze by to bylo husty mit icq na psp ale nevim kde ho sehnat a nevim vubec jesli to jde poradte nekdo jestli vite! :lol:
Ano jde t oale musiš mit pripojeni na wifi a program jse menuje AFKIM a je tam icq yahoo atd ozvy se na icq 397853794 a ja ti ho poslu (Vklada se do PSP/GAME):psp::psp:
mattts90
10.06.2009, 11:27
Návod a download na afkim najdete zde (http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030012). Jinak musím říct, že Afkim je fakt jen pro "rychlé" účely na icq - například, jen abyste se domluvili s kamarádem v kolik hodin se sejdete venku to stačí, a nechce se vám jen pro to zapínat PC. Afkim je taky hodně nestabilní! Obvykle běží nejlépe na PSP Fat s jádrem fw 1.5 ale ani tak není kdo ví jak skvělý. Občas vypadává a musíte restartovat PSP - vlastně nemusíte, on se dokáže sám vypnout :-D. Texty jsou moc omezené a taky chybí širší možnosti nastavení. Na psaní si však zvyknete...
Na PSP se muzes alespon pripojit pres Wi-Fi, coz nektere mobilni telefony neumoznuji (muj treba jo :D). Prenosova rychlost by tak byla lepsi, psani zase pomalejsi. Ale uvital bych ho.
Pro mě nejlepší volba jak mít icq na psp je emulátor javy PSPKVM a přes něj spouštět Jimm + nastavení originální klávesnice psp. Ta co vytvořil danzel myslím (je v Afkimu) + ta co je normal v pskvm mě silně nevyhovovala. Jimm funguje stejně jako na mobilu - statusy,smajlíci .atd jediná chybka je v psp, že nepodporuje cz diakritiku,takže jimma v eng a lidi vám musejí psát bez háčků.
houba139
11.07.2009, 23:20
je jeden program na to...ae uz ho nemam:D ae bylo to dobry
Zkuste tohle hoši, nepotřebujete flash... Tohle (wap.tjat.com)
když se tady bavíte o internetových icq tak taky je dobré
www.ebuddy.com/psp:)
EdiT:Nevšimnul jsem si že ebuddy bylo řečeno v minulé stránce
raddek-sk8
16.07.2009, 10:37
Já mam ICQ v PSP a jsem s ním spokojen. :) Sice píšu trošku pomalejc, ale to se časem vychytá. :)
myslíte že ten ebuddy jde i vps3?
raddek-sk8
16.07.2009, 11:56
myslíte že ten ebuddy jde i vps3?
Skus a uvidíš :)
Terminator
11.08.2009, 20:51
ja ho mel je to na nic,pise se tam pomalu prichzi zpravy ti chodi pomalu atd... to uz radsi ten skype co tam je ale ten sem nezkousel tak nic:D
nejvic bych bral icq :-) takovy to zapnuti "ajska" ve škole kde máme wifi..mmm to by bylo dost dobrý :-)
m.ebuddy.com normálně na to vlez přez prohlížeč, jedu už na tom tejden, a jede to nádherně. Dá se tam zapnout víc modulů, od MSN, přez yahoo a ICQ, až po facebook :)
stronger
08.10.2009, 13:10
Tak dÍky ,)
myslim ze by to slo, vsechno je napsany tady http://www.zazennudu.estranky.cz/clanky/sony-psp---aplikace/icq-do-psp_afkim-v3_2_
jueste sem nezkousel, ale mohlo by to bejt neco na motiv meebo.com
Dark_user
30.10.2009, 19:25
Ano afkim normalne funguje, navod na nej je myslím i někdy zde na foru
jo sory, ja si neprecet ty dalsi 4 strany ale jenom tu prvni... sem kreten.
nemam to od skousene ale napisu jak mile to odskousim zde je stranka s popisem atd i soubour ke stazeni stahujte starsi verzi novejsi nejede http://www.zazennudu.estranky.cz/clanky/sony-psp---aplikace/icq-do-psp_afkim-v3_2_
jeziis proste stahnete pspkvm a stahnete si jimma v 1.6 alpha tu mam ja a jede to zkvele nastavte si klavesnici tu co je normalne v prohlizeci a zadejte prihlasovaci udaje pripojte se a us muzete psat tak to delam ja