Zobrazit plnou verzi : PSP emulator na PC
Anonymous
14.09.2005, 19:34
Hladam PSP emulator na PC
Prave ho testuju doma jestli pojede hned ho sem dam
Tak uz je tu, zkusil jsem jen jeden program a ten jel, nevim jak hry, ale ty by meli taky bezet.
Tak zkuste Emulator PSP na PC a napiste jestli jede.
Upozornění: stahovat ho můžou jen registrovaní uživatelé.
Anonymous
15.09.2005, 16:27
Na co jsou ty emulátory????
Anonymous
15.09.2005, 16:32
Tak ho sem daj.
Na co jsou ty emulátory????
Muzes si spustit hru na PSP v PC pokud si ji stahnes :)
Tak ho sem daj.
tzn. ze se musis regnout aby si to videl a mohl stahnout.
Anonymous
15.09.2005, 17:18
Neco na převod do MPEG4?????????
Anonymous
15.09.2005, 20:02
Ako na tom mam spustit hry?
Anonymous
20.09.2005, 00:02
To myslite vazne ?
Anonymous
20.09.2005, 15:49
To myslite vazne ?
Kua se ti neco nezdalo????ale ja to stejně sehnal
Anonymous
20.09.2005, 16:43
To myslite vazne ?
jinak tady na foru je podrobnej navod na videa
Anonymous
20.09.2005, 17:38
To myslite vazne ?
jinak tady na foru je podrobnej navod na videaALE ja chtěl převaděč
Neodbocujte od tematu, kdyz tak si zalozte vlastni tema!
jj, přesně tak, držme se tématu jak rozchodilt ty Gamesy pro PSP na emulátoru pro PC.. jestli to někdo vykoumá (já to už zkoušel nějak pořešit, ale bohužel bez uspěchu) tak tu napište jak na to, hodně lidem tím uděláte radost ....
Anonymous
27.09.2005, 18:15
jj, přesně tak, držme se tématu jak rozchodilt ty Gamesy pro PSP na emulátoru pro PC.. jestli to někdo vykoumá (já to už zkoušel nějak pořešit, ale bohužel bez uspěchu) tak tu napište jak na to, hodně lidem tím uděláte radost ....
to by mě taky zajímalo nic se neděje????????
Anonymous
27.09.2005, 21:06
jeste sem to neskusil ,ale nak to nefacha (prej)
Anonymous
01.10.2005, 11:16
jeste sem to neskusil ,ale nak to nefacha (prej)
tak už si to zkoušel?
Mrkej_Na_Drat
01.10.2005, 13:02
Presne tak jak se ta hra ma rozjezd v tom emulatoru??
Anonymous
01.10.2005, 14:34
na emulator psp musí být romky nebo stačí norm.hry na psp staž. z inernetu?
no podařilo se mi v tom rozjet PSPlazma....zkopíroval jsem eboot.pbp do soft1......ale žádná hra to není....
když jsem chtěl rozjet Burnout Legends, tak to nejde(to ebot má příponu bin a ne pbp)
Anonymous
08.10.2005, 10:59
no podařilo se mi v tom rozjet PSPlazma....zkopíroval jsem eboot.pbp do soft1......ale žádná hra to není....
když jsem chtěl rozjet Burnout Legends, tak to nejde(to ebot má příponu bin a ne pbp)
ten PSPlazma se mi taky podařilo rozjed , ale jak na ty hry? a vůbec mě není jasný jaký a kde je menu psp?nejdřív by se přece mělo najet do něj ne? poraďte někdo..............pls
Anonymous
06.11.2005, 16:54
To myslite vazne ?
jinak tady na foru je podrobnej navod na videaALE ja chtěl převaděč
Tam Je i adresa na převaďeč :) :)
Anonymous
09.11.2005, 19:03
Tak skuste hru ve formátu iso tak jsem rozběhával takken3 od PSX a funguje sqele.
Anonymous
09.11.2005, 19:16
Prosím nedali byste sem ten soubor ještě jednou??? stáhl jsem kvůli tomu NFS, thx.
Prosím nedali byste sem ten soubor ještě jednou??? stáhl jsem kvůli tomu NFS, thx.vždyť to máš v tomhle threadu...někde k začátku
Anonymous
09.11.2005, 20:01
Prosím nedali byste sem ten soubor ještě jednou??? stáhl jsem kvůli tomu NFS, thx.vždyť to máš v tomhle threadu...někde k začátku
Jo, ale to nejde stáhnout- stáhne se 20KB soubor.
Ale já už jsem ten emulátor našel na netu takže už nic.
Jo, ale to nejde stáhnout- stáhne se 20KB soubor.
Ale já už jsem ten emulátor našel na netu takže už nic.divný...mě se to stáhne celý(příšte zkus třeba nějákej download manager - občas mi to takhle taky dělá)
eraser17
01.12.2005, 19:49
hmm. volako to nemozem rozbehat iba to PSPlasma.
Mam iso egolf.iso a nece to ist. Nemohli by ste sem nedo hodit navod ako to rozbehat, alebo co ece k tomu ??? hmmm . PLS PLS PLS PLS PLS
Anonymous
01.12.2005, 21:46
hmm. volako to nemozem rozbehat iba to PSPlasma.
Mam iso egolf.iso a nece to ist. Nemohli by ste sem nedo hodit navod ako to rozbehat, alebo co ece k tomu ??? hmmm . PLS PLS PLS PLS PLS
podivej se po navodu na fastloader tady na foru
Napiste jasne. Funguje ten emulator, alebo nie. Daju sa hrat PSP hry na PC?
natelogan
01.12.2005, 23:24
Napiste jasne. Funguje ten emulator, alebo nie. Daju sa hrat PSP hry na PC?nikde sem neslysel ze by to slo, me to neslo...takze asi nejde :D
Anonymous
06.12.2005, 19:26
nikde tady nevidim odkaz na stazeni, pisete ze je to na zacatku a tam nic neni
natelogan
07.12.2005, 18:01
nikde tady nevidim odkaz na stazeni, pisete ze je to na zacatku a tam nic nenimusis byt registrovany...pak se tam ukaze priloha
Anonymous
07.12.2005, 18:59
Jak vas slape ten emulator? spustite na nem vsechny hry????
Anonymous
07.12.2005, 19:08
ani jednuno tak to neni dobra zprava....
Anonymous
03.01.2006, 18:59
Omrknite ... http://www.psp-emulator.com/
...pisou tam ze je to emulator jen na hombrew.....a ze emulator na ISO ma jen SONY a vyvojari her...snad se to nekdy pres nekoho dostane ven :)
Jsem vubc nepochopil jak se to jako spousti :lol:
sviti mi tam nejaky x " a to je vse a na nic to nereaguje..co s tim omg :..:(
jj, ja taky nevim, precetl sem si to v tom readme a to mi nejak nefakalo. A ten druhy odkaz to sem nejak nepochopil... :?
Tak jak vidim tak se vyresilo guvno takze si asi ten Lumines nezahraju :-(
nj, nejak to nefaka, ale treba za par dnu, tydnu, mesicu...
pink piggy
01.08.2006, 13:18
a zkouseli jste procitat readme??:)
Dulikcow
12.07.2007, 14:09
hej borci jak muzu rozchodit hru na psp kterou jsem si stahl zkousel jsem opravdu vsel ale nic nejde muzete mi nekdo poradit diky
OMG proč obnovuješ téma který je 1rok starý....
Anonymous_
12.07.2007, 18:36
divný...mě se to stáhne celý(příšte zkus třeba nějákej download manager - občas mi to takhle taky dělá)
ne, tady je to tim, ze neni registrovany... --> pouzil DWNLD manager a tudiz mu stahl jen html stranku, na ktere je jinak neco o tom ze musi bejt reglej
xDante1986
13.07.2007, 06:07
Anonymous: necituj furt ty mulitzprávy je v tom pak bor.el a nedá se v tom pořádně vyznat, chtěl jsem si o emu přečíst ale takhle na to radši kašlu když vidím furt tvoje citované multizprávy
Autorovi se omlouvám za OT
ne, tady je to tim, ze neni registrovany... --> pouzil DWNLD manager a tudiz mu stahl jen html stranku, na ktere je jinak neco o tom ze musi bejt reglej
:D Tohle je 2 ROKY starej prispevek na kterej odpovidas :D ;) ...
tak jsem to pustil a jen modry okno se kterym nejde nic delat takze FU
hanuman007
16.10.2007, 14:38
Tak uz je tu, zkusil jsem jen jeden program a ten jel, nevim jak hry, ale ty by meli taky bezet.
me to teda nefunguje :-/ zbytecny stahovat mam GTA Liberty City Stories v ISO formatu a nic nefunguje.. :? takze az najdete nekdo funkcni emulator.. budu vam vdecnej :)
ShiftyPowers
04.11.2007, 13:40
Prave ho testuju doma jestli pojede hned ho sem dam
Jasne a jak se to spousti?
Jak mám spustit ty hry? ja mačkam vše co jde a nic.
Neznáte někdo emilátor na kterém by na PC běřel Silent Hill Origins?? Dik
ja bych to docela zkusil na PC .. pac je dobry si nakou hru zkusit predtim nez si ji dam na kartu..
EDIT: mam zakazano psat, Diskriminace Feva , pls smazte to :)
Nazdar borci sem sice začáteční ale to nějak to to dáme do hromady
Shánim Pro PC SONY PSP EMULATOR samozřejmě funkční abych na něm mohl spouštět hry jako NFS most wanted,call of duty 3,ATD
Tak jestli ho někdo má tak ať mi dá vědět nebo kde si ho mám stáhnout
Hallo jak to mam z těch stránek stáhnout poraďte
Zdravim, neviem prist na to ako sputit hru na PSP emule co som stiahol z tohto linku pls. o pomoc.
Dakujem
preboha, co tu vsetci pisete, na pc neexistuje zatial funkcny emulator, maximalne spustite nejake homebrew a mozno par hier, ktore su 2 roky stare..
4A8georgeCZ
06.03.2008, 22:48
preboha, co tu vsetci pisete, na pc neexistuje zatial funkcny emulator, maximalne spustite nejake homebrew a mozno par hier, ktore su 2 roky stare..
Konecne nekdo chytrej:)
Jako přesně. Na ty strance přesně bylo vidět jak to má vypadat ale to nebyli žádny epes hry
T.Y.P.O.S
19.03.2008, 14:53
Zdar hele ten tvuj emulator je fakt na nic zkousel sem ho a ani tuk!! kdyz ho zapnu je tam je h" jinak nic!!!
ej chlapcí a nejde to ISO nějak hodit do jinýho formátu????sry za hloupou otázku...
na tom emulatore ale nerozbehas isa iba homebrew http://www.psp-emulator.com/ (http://www.anonym.to/?http://www.psp-emulator.com/)
javak810i
12.04.2008, 13:23
Zdar lidi, mám několik her na psp v .iso v počítač, nemohl by někdo upnout program, kterej to přehraje?:bash:
javak810i
12.04.2008, 21:42
zadnej neni......... Hmm, ale třeba na youtube je několik videí, kde hrajou psp hry na compu, takže asi nějaký ten emulátor bude.
Hmm, ale třeba na youtube je několik videí, kde hrajou psp hry na compu, takže asi nějaký ten emulátor bude.
a nehrajou to prez program kterej ti dovoluje jen ovladat psp prez pc (ale vsechny operace dela stejne psp?)
jinak jestli to jsou vazne emu tak si procti commenty pod videem. urcite tam pisou oc se jedna. pak uz jen google
Na prevod Videi do MPEG 4 Pouzivam program PSP Video 9
javak810i
13.04.2008, 11:14
Já na převod videí používám Alok video convertor. Máš tam všechny video a hudební formáty, na který si vzpomeneš (můžeš i z filmu udělat jen hudbu), u kvality zvyku u videa máš na výběr od 64kb/s do 128kb/s, u hudebních souborů máš kvalitu až do 320kb/s, u kvality videa máš od low po superb, máš na výběr všechny rozlišení (i pro psp), můžeš tam dát i svoje, atd....
Romanking
19.04.2008, 18:28
jak mam dat nejakou hru do toho emulatoru
Lance~nOmErcY^
19.04.2008, 20:07
jak mam dat nejakou hru do toho emulatoru
Ježiši kriste , do <-> , kdy pochopíte , že nic takového jako emulátor her pro veřejnost NEEXISTUJE ! Jen na Homebrew aplikace ...
hele normalne bych to tady lockl protoze ty lidi nekteri nejsou mozni ....
no lol... kdykoliv vlezu sem do SW ta je tady novej post jak rozchodit emulátor.. to je možný aby byl někdo víc natvrdlej než já (ohledně psp)???
Vždyť ve skoro každym postu je napsáno že to nejde:blink:
tekken90
26.04.2008, 17:13
PSP Player 592 http://www.generalemu.net/forums/PSP-Player---Download-t-1500-20.html#pid20486
....
PSP Player 592 http://www.generalemu.net/forums/PSP-Player---Download-t-1500-20.html#pid20486
....
Jejda angličtina na tu jsem nikdy nebyl dobrej, ale budiž to dám do hromady.
Tak by mě zajímalo k čemu složí ten program co jsi uvedl (PSP Player )co to má přehrávat?
Stáhl jsem si z internetu hru na psp s koncovkou .CSO což vůbec nevím o jaký formát se jedná není to náhodou jako typu iso?
A tu hru tam nemohu spustit jelikož nevím jak ten program má být správně nastavenej a kdo ví jestli tomu programu nechybí nějaké další přídavné soubory typu plugů či biosu.
A neřek bych že ten program něco umí emulovat možná to je zase nějaký podvrch, jak udělat dojem na fanoušky emulátorů na pc :blink:
omg.... proc emulovat kdyz mate psp?????bud budu hrat na psp nebo na pc ci jine konzoli.... kdyz nejde tak nejde co se da delat,tak tam pripojim kabel a hraju isa z hdd ne???:roll:
Vím chápu tě, ale třeba se najdou takoví jedinci, kteří nemají PSP a rádi by si jej vyzkoušel na PC na nějakým emulátoru...:psp:
petrželka
17.05.2008, 18:39
zdarec lidi nevite jak te emulator nacpu do psp??
Anonymous_
17.05.2008, 18:49
zdarec lidi nevite jak te emulator nacpu do psp??
omfg, co by jsi tu chtel cpat do PSP? Cetl jsi to vubec? Je to PSP emulator PRO/NA PC!!
Pro hloupejsi lepe: "Znamena to, ze muzes mit PSP primo na pocitaci - a nemusis mit ani PSP! Je jen virtualni v tvem PC".. ok?
uz je to dobre?
well mam dojem ze to moc nefacha.
Tu aplikaci co zobrazuje taky ty geometricky tvary se mi sice podarilo spustit, a to tak, ze sem ten EBOOT.PBP nakopcil do ms0/PSP/GAME/(null)
ale kdyz takle skusim spustit Tyrian, vypise mi do stderr tohle:
load V:\aget\PSP\pspe\ms0\PSP\GAME\(null)\EBOOT.PBP
PBP format
not elf header
libpng warning: Incomplete compressed datastream in iCCP chunk
libpng warning: Profile size field missing from iCCP chunk
takze nejde knihovna libpng, a tim padem nejde ani naprosta vetsina her/programu :(
(btw. v soucasne dobe nejsem tak uplne strizliv ale myslim ze i tak muzu rict ze to nefunguje :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:)
omg.... proc emulovat kdyz mate psp?????bud budu hrat na psp nebo na pc ci jine konzoli.... kdyz nejde tak nejde co se da delat,tak tam pripojim kabel a hraju isa z hdd ne???:roll:
mozna budu trochu za blbce,ale co je to hdd?