Zobrazit plnou verzi : McDonald
Anonymous
21.04.2006, 21:33
Jelikoz pracuji v McDonald tak se o nej zajimam, o historii atd. Narazil jsem na tento clanek ktery me celkem vystrasil, po precteni sem byl celkem vydeseny, pisou se tam obcas strasne veci, prectete si to cele, je to sice delsi, mejte ale trpelivost a prectete si to cele, hlavne to nepreletnete jen tak ale opravdu se to snazte vnimat. Diky.
http://natura.baf.cz/natura/1999/11/9911-8.html
Hmm, zajímavé... U "Meka" jsem byl před 14 dny poprvé v životě, a to jenom proto, že nebylo vyhnutí. Když jsem na tabuli zhlédl ty "lidové ceny pro teenagery", za něž bych jinde dostal biftek přes půl talíře, rozhodl jsem se ochutnat pověstný Cheeseburger. Už když mi jej usměvavá slečna podávala, zdál se mi balíček podezřele malý. A opravdu: průhledné "maso", o jehož složení lze pouze spekulovat (znát jej však raději nechci), průhledný pláteček sýra, trošička zeleniny, to celé zabalené v prapodivné bulce bez pachu a vůně...Opravdová "lahůdka".
Z mé první a poslední návštěvy McDonald's vyvozuji dva závěry:
1) Z původní myšlenky "levného a rychlého" občerstvení se zachovala pouze složka "rychlého".
2) Kultura McDonald's mě vůbec neoslovila. Připadá mi skoro úchylné, jak mladí lidé, kteří tam poletují jako fretky, aby stihli obsloužit záplavu zákazníků, a jejich práce je téměř otrocká, jsou nuceni se neustále mile a spokojeně "tlemit" a tvářit se, jak je všechno skvělé a že jsou svěží, přestože v jejich očích lze vidět těžce skrývanou a zcela pochopitelnou únavu...
doporučuji se podívat na dokumentární film o jídle z McDonalda který se nazívá "Super Size Me"..Myslím, že po shlédnutí tohoto filmku přejde pár lidí chuď na pořádnýho Big Meka:)
Anonymous
23.04.2006, 11:57
doporučuji se podívat na dokumentární film o jídle z McDonalda který se nazívá "Super Size Me"..Myslím, že po shlédnutí tohoto filmku přejde pár lidí chuď na pořádnýho Big Meka:)
Neprejde, to si jenom myslis, aspon u me ne. Ten chlap se tam stravuje kazdej den 3x, kdyz tam chodis obcas tak je to ok.
2gemi: ja tam pracuju a zrovna delam na kase. Musim te trochu uvest do jineho obrazu. Jako zadnej otrok tam nejses, makat tam samozrejmemusis, co bys asi cekal? Tvarit se mile a usmevave nemusis, to nedela nikdo, kazdej se tam tvari normalne. Smeny si muzes dat jak je ti libo a do niceho te nenutej. Brigada v McDonald neni nejlip placena, ale zas tam mas spoustu vyhod a muzes tam delat kdy chces. A unavenej pochopitelne ses kdyz tam delas 8-hodinovku, to ale asi v kazde praci....
Jeho cílem je obchod, který se pokouší ovlivnit zákazníky, aby kupovali jeho výrobky pomocí hromadných sdělovacích prostředků.
..nechci brat autorovi clanku iluze, ale tohle je cilem veskerejch spolecnosti..
..kazda firma se snazi oslovit potencionalni zakazniky reklamou(ktera je dnes na kazdym rohu)...
..a vetsina lidi by mela mit dosatek rozumu, aby si rekli jestli je pro ne vyrobek zajimavej nebo ne...
..ten co to psal trpi asi silnou formou paranoi(sakra jak se to pise:) )
..no tak trosku toho autora nechapu... :)
..ze sou zamstnanci jen bezduche ovce, ktere poslouchaj prikazy...ale o to v praci vecinou de..
..preci nikdo nejde pracovat do Meka s myslenkou ze tam bude kuchtit naky svoje originalni hambace:)
..pokud clovek nedela nakyho projektanta nebo jiny zamestnani, kde ventiluje svoje predstavy a myslenky(ale i tady je velmi ovlivnen pozadavky investora atd.) tak musi pocitat s tim ze bude poslouchat svoje nadrizene a plnit ukoly...
..nechci se nijak zastavat McDonalda...ale z myho pohledu je to jen velmi dobre prosperujici firma-a asi si to zaslouzi, kdyz ma zisky jaky ma...
..kazde clovek ma preci pravo se rozhodnout jestli se tam naji nebo ne..
..to ze je spousta teenageru zblbla zivotnim stylem a reklamama je smutny...ale to je spis problem rodicu, ktery by jim meli vysvetlit, ze sou v zivot dulezitejsi veci nez bejt "in" a zrat hamburgery :)
...kua sem se rozepsal...sorac... :)
Anonymous
23.04.2006, 12:51
Hurac! Konecne nekdo s mym nazorem. Je to tak, o to de kazdy firme lakat lidi pomoci vseho co je mozny a makat se musi opravdu vsude. Se*e me ten americkej system kde sou schopny zazalovat McDonald kvuli tomu ze nekdo uklouz na rozlite cole...to je opravdu smesne. Kdyz vzinakl McDonald, tak zakladatel (Ray Croc) presne vedel jak zasahnout, kde zasahnout a u koho zasahnout. Zkratka se trefil uplne presne a dneska vede na plny care a porad se rozrusta. Ja tam jenom makam a jim, toto vse.
Historie McDonald:
http://www.m37.cz/CHICAGO/hlavni_mesto_hamburgeru.htm
http://www.m37.cz/CHICAGO/jak_chudy_hawker.htm
Neprejde, to si jenom myslis, aspon u me ne. Ten chlap se tam stravuje kazdej den 3x, kdyz tam chodis obcas tak je to ok.
2gemi: ja tam pracuju a zrovna delam na kase. Musim te trochu uvest do jineho obrazu. Jako zadnej otrok tam nejses, makat tam samozrejmemusis, co bys asi cekal? Tvarit se mile a usmevave nemusis, to nedela nikdo, kazdej se tam tvari normalne. Smeny si muzes dat jak je ti libo a do niceho te nenutej. Brigada v McDonald neni nejlip placena, ale zas tam mas spoustu vyhod a muzes tam delat kdy chces. A unavenej pochopitelne ses kdyz tam delas 8-hodinovku, to ale asi v kazde praci....
Já byl v mekáči jenom jednou a stačilo mi to. Ceny za ty minikoláčky s plátkem síra a masem z prášku a kapičkou kečupu jsou až moc přehnaný a vzhledem k tomu, že by jich člověk musel pozřít 10 aby se trochu nasytil tak raději preferuju hambáče od negra u nás v hk kterej dává takový porce, že za 3 pětky se u něj fakt příjemně nažereš:) Jinak výhoda pracovat v týhle branži je asi jenom v tom, že nemusíš platit za jídlo..na druhou stranu práce u kasy není nic pro mě a radši budu ještě nějakou tu chvíly pracovat jako kontrolor na montáži protože tam se totiž na nikoho mile usmívat nemusím:) ono když taky člověk musí na ranní vstávat ve 4:00 do práce tak to většinou moc snadno nejde:)
Myslim, že mekáč tady ještě nemá tak vybudovanou tradici jako v americe kde každej 4 člověk je minimálně vyžranej jako Věra Bílá a závislost na cholesterolovejch bombách z mekáče je tam zcela běžná:) Mrkněte se na ten "Super Size Me"..je to o týpkovi co celej život žil a jedl zdravě dokud nepodstoupil pokus kterej spočíval v tom, že celej měsíc musí žrát jenom jídla z mekáče a to 3x denně + když mu obsluha nabídne supersize velikost tak nesmí odmítnout:)) Nikdy by mě ani nenapadlo jak dokáže mít špatnej jídelníček dopad na organismus a tělo i za tak krátkou dobu:) Docela se divím, že mi játra po tom co do sebe všechno cpu za sajrajty ještě fungujou:)
U těch soudních sporů sem se taky slušně zatlemil ale v americe to je úplně normální..tam můžeš zažalovat i firmu na výrobu zubních kartáčků s důvodem, že na obalu není napsáno kterou stranou kartáčku se mají čistit zuby a protože ti druhá strana bolestivě podráždila dásně a způsobila krvácení tak vyhraješ:)) Jinak proti mekáči nic nemám protože je mi ukradenej a potkávám ho jen na billboardech cestou z práce:) Jestli se tam někdo chodí s oblibou stravovat je mi úplně putna:) No a to je asi tak k Mackovi všechno. Slunce v duši:)
Anonymous
23.04.2006, 14:37
nevim kto to psal ale istio to bol tak trochu paranoid....moja sesternica tam prcovala a hygiena ja tam 100% aj ked pred timi 20 rokmi to tak nemuselo byt... zijem dnes a nezaujimam sa co tam robili pred 20 rokmi... sak autor to vykresluje ako svetovu ♥♥♥♥♥izaciu ludi.... je predsa na clovekuco do seba da a cion ne...a pokial nejsi vypasene prase ako tanecnik v mojom sigu a nejes tam kazdy den xl menu a este nejaky ten cheez na cestu tak nevidim v tom nic zleho... ja osobne sa do mecdonaldu dostanem tak raz za dva tizdne kupim si cheezburger a som spokojny.nebudem do sewba cely zivot tlacit zradlo z macdonaldu ale tez nebudem cely zivot zrat zeleninu a nic viac ako zeleninu
no ne že bych tam byl pořád, ale dostanu se tam třeba v pátek-je tam otevřeno asi do 3 nebo tak ňák a když dete v noci z tahu a máte hlad tak za 20 si tam něčim hubu ucpete:)
Anonymous
24.04.2006, 19:45
Mate dobry nazory, hlavne MorroR me potesil, vsechno to byla pravda (az na to ze ja tam nevstavam na 4tou a tvarim se tak jak se tvarim). Nekdo me tady moc prijemne potesil ze napsal ze tam je 100% hygiena - toma 100% pravdu, tam je ta hygiena tak dodrzovana ze se to nevidi, v tom je McDonald po celem svete znamej. Kdyz tam neco spadne na zem, tak se to musi jit okamzite umyt, jidlo nekompromisne vyhodit at je to co je to, kazdou hodinu si v kuhyni musite jit umyt ruce a dokonce se nesmi michat zmrazena strouhanka a strouhanka z jidel po osmazeni! To je velky plusko. Jinak ja v McDonald jim jen kdyz tam pracuju, ze bych tam chodil denne to ani nahodou
hele, a můžeš mi třeba na icq napsat jaký sou tam podmínky práce? jako kolik dostáváš za hoďku, jak ti vyhovuje časovej rozvrh, jak stíháš školu apod. měl bych zájem o práci:-) dík
Anonymous
24.04.2006, 20:17
Ozvi se mi na 304-511-004. Jinak ty zaklady reknu vsem. Nastupujes jako zelena placka, pak je modra, zluta atd. (proste neco jako ''hodmosti''). Jako zelenej dostavas cistych 48,- na hodinu, pak jeste ale dostavas nejakych 7,- za noseni uniformy takze celkove to je 54-55,- na hodinu. Ja vim ze to neni moc ale ja jsem rad ze mam aspon neco. Kdyz dosahnes new jmenovky tak se ti plat zvysi. Pracujes kdy se ti zachce. To znamena ze si na kazdej mesic naplanujes na kazdej den dostupnost, napr. 15-22, to mam ja. Pokud je ti nad 18 muzes delat nocni a tam mas palt o nejakych 12,- vetsi! Se skolou to ja stiham jen tak tak, skolu mam do dvou a makam od 15:00 ale muzes si to dat jinak. Celkem me to bavi, delas uplne vsechno, zacinas na kuchyni (napr. BigMac atd.) a postupne des na jine stanoviste - lobby (staras se o misto kde se lidi stravujou, nosis tacy, utoras atd.), kasa, tady to je jasny, proste ses na kase, neni to tam zas tak tezky, stci znat jen zaklady (jako anglicky kečap, majonés, BigMak atd.), kdyz mas ubytek na kase tak se nic nedeje a zacaluje ti to firma pokud ti je po 18, jinak to calujes ty, ale vetsinou je prebytek nez ubytek :)) Ja mel poprve prebytek pul tisice.... Mate tam spoustu vyhod jako jidlo za 50%, ale dost toho dostavate zadarmo (kolik uz sem ja dostal BigMac Menu zadaco :D ), taky se tam da dost corovoat, jak jidlo (ja tam coruju kecupy:)) ), tak penize, ty sou nejlehci a nic se nepozna, ale ja nic necoruju, az na obcasne kecupy. Takze jestli shanite job tak bezte do toho!
hele tak dík, já to zkusim a uvidim, to že prodávam nezdravý jídlo mi je jedno-hlavní sou peníze a ne přesvědčení 8)
Anonymous
24.04.2006, 21:54
hele tak dík, já to zkusim a uvidim, to že prodávam nezdravý jídlo mi je jedno-hlavní sou peníze a ne přesvědčení 8)
Delas dobre kamo, budem partaci 8)
Anonymous
24.04.2006, 22:11
Škoda, že v našem městě není McDonalds :(
Anonymous
24.04.2006, 22:15
Škoda, že v našem městě není McDonalds :(
Kde to bydlis..?
:.Dragunov.:
24.04.2006, 22:21
Já chodím hlavně do KFC ale u Meka byly taky celkem dobrý věci který zase nabyli tam...Donedávna jsem v Mekáči doslova NENAVIDEL ty hambáče jsem si říkal hnus, fuj...No ale ted jsem si je tak oblíbil že ted tam jím víc než u KFC.;-)
Anonymous
24.04.2006, 22:21
Kde to bydlis..?
Frýdek-Místek :roll:
Anonymous
24.04.2006, 23:27
Já chodím hlavně do KFC ale u Meka byly taky celkem dobrý věci který zase nabyli tam...Donedávna jsem v Mekáči doslova NENAVIDEL ty hambáče jsem si říkal hnus, fuj...No ale ted jsem si je tak oblíbil že ted tam jím víc než u KFC.;-)
DELAS DOBRE ME SPOLECNOSTI!
Anonymous
25.04.2006, 07:11
myslim ze tam zacnem brigadovat :)
Anonymous
25.04.2006, 11:44
Co se týká McBastarda (sry Primator :D), tak ten mi značně připomíná americký styl života, který nesnáším, proto jsem tam byl naposledy tak někdy ve 12 letech (6 let zpátky). KFC je samozřejmě taky americký, ale jídlo v něm mi chutná mnohem víc, takže tam to ještě nějak oželím. :) Každopádně ho ale neberu jako 'druhý' McD. V Kentucky se narozdíl od něj aspoň trochu najím, nedají mi tam ten zde již diskutovaný burger miniaturní velikosti, ale pořádnej kus kuřete v pořádný housce (Zinger), případně několik velkých kusů kuřete (Wings, Strips etc). Nedělám si ovšem velké naděje, že maso v KFC pochází z lepších chovů a dbá se na vyšší kvalitu výroby, než u McD, to určitě ne. V tomhle ohledu můžeme jen těžko vybrat horšího...
Btw, kolik bereš čistýho?
Anonymous
25.04.2006, 15:53
Uz sem to tady psal - 48,- + nejakch 7,- za uniformu. McDonald je americky styl zivota jak kra*a, ale ne u nas. V Americe sou rodiny kteri sou schopni vyjmenovat vsechny postavicky ze serialu Simpsonovi, deti hned poznaj na obrazku Ronalda McDonalda, ale George Washingtona nepoznaji ani omylem (vc. cele rodiny)..... dale neznaj narodni hymnu, ale produkty McDonald znaji nazpamet, proste priserne. U nas je McD jako neco dasiho, v USA to je neco hlavniho
dneska sem si dal 2x bigmac za cenu jednoho...docela mi chutnal ale kuře je kuře, nugetky mam radši! :mrgreen:
Anonymous
25.04.2006, 19:21
dneska sem si dal 2x bigmac za cenu jednoho
Jakto??? :shock:
Nedělám si ovšem velké naděje, že maso v KFC pochází z lepších chovů a dbá se na vyšší kvalitu výroby, než u McD, to určitě ne. V tomhle ohledu můžeme jen těžko vybrat horšího...
Trefné... :lol: Ono se to dá pochopit dvojím způsobem, nechť si každý vybere sám. Já, po své zkušenosti s Cheeseburgerem, mám jasno. :?
Anonymous
25.04.2006, 20:02
@gemi: Co s ním bylo?
@gemi: Co s ním bylo?
Přečti si můj první příspěvek v této diskuzi :wink:
25.04.2006, 20:10
Nugetky jsou v mekáči fakt mnamka :-)!!
Anonymous
25.04.2006, 20:28
Nugetky jsou v mekáči fakt mnamka :-)!!
Kdyz je delam ja tak jeste vetsi 8)
Anonymous
25.04.2006, 21:06
Yea man, nugetky s barbecue omáčkou jsou naprostou delikatesou (ňam ňam :)) a je to pro mě jedna z mála věcí, kvůli které stojí za to k Macovi jít. :cool:
@gemi: Tak je to prakticky se vším 'baleným' - jedna dvě miniokurky, nějaká ta cibule, na to kapka kečupu a hořčice, aby se neřeklo a celkově je to nějaké malé. Na maso radši ani nekoukat, nejlépe to hněd sníst a neotvírat...
Anonymous
25.04.2006, 21:36
Yea man, nugetky s barbecue omáčkou jsou naprostou delikatesou (ňam ňam :)) a je to pro mě jedna z mála věcí, kvůli které stojí za to k Macovi jít. :cool:
@gemi: Tak je to prakticky se vším 'baleným' - jedna dvě miniokurky, nějaká ta cibule, na to kapka kečupu a hořčice, aby se neřeklo a celkově je to nějaké malé. Na maso radši ani nekoukat, nejlépe to hněd sníst a neotvírat...
Kapka? Vis kolik tam toho, hned jedna velka davka, horcice tam je kapka...
25.04.2006, 21:47
Možná to bude znít trapně ale asi nejvíc si dávám Happy Meal ( :oops: :lol: ) protože je to porce tak akorát!Už to znám nazpamět:Dobrý den dám si Happy Meal chycken Mack Nugget, barbecue souce.K tomu hranolky a Colu...Pak k tomu ještě dostanu tu T.R.A.P.N.O.U. hračku kterou dávám mímu malímu bráchovy 8) .Kdyby k tomu aspon místo ty zk****ný hračičky daly nějaký příslušenctví k PSP :evil: :twisted: !!
Anonymous
25.04.2006, 22:07
Možná to bude znít trapně ale asi nejvíc si dávám Happy Meal ( :oops: :lol: ) protože je to porce tak akorát!Už to znám nazpamět:Dobrý den dám si Happy Meal chycken Mack Nugget, barbecue souce.K tomu hranolky a Colu...Pak k tomu ještě dostanu tu T.R.A.P.N.O.U. hračku kterou dávám mímu malímu bráchovy 8) .Kdyby k tomu aspon místo ty zk****ný hračičky daly nějaký příslušenctví k PSP :evil: :twisted: !!
V poho nemas se za co stydet (akorat nechapu jak to muze byt porce akorat kdyz me ani nestaci velke BigMac Menu) :lol: :D
25.04.2006, 22:23
No nejsem nějakej mega moc jedlík...8).Ale poslední dobou jím víc ty hambáče.A co Primátore paříž tam ty super SONY PSP Revolution jak se dávají k HM???;-)
25.04.2006, 22:24
Tu máte torrent filmíku Super Size Me...Je to ale bez titulek.Doufám že bude fungovat ješt
http://torrents.blog.cz/0603/f-super-size-meě jsem nezkoušel stahuju FIRED UP! :wink:
Anonymous
25.04.2006, 22:50
No nejsem nějakej mega moc jedlík...8).Ale poslední dobou jím víc ty hambáče.A co Primátore paříž tam ty super SONY PSP Revolution jak se dávají k HM???;-)
No jasny, vcera kdyz sem tam byl naposled sem jako hracku k HM daval UMD s FW 3.00, de to na dracku :D
Anonymous
26.04.2006, 14:58
Tu máte torrent filmíku Super Size Me
Dík za link, ale 4.3GB... F*ck (ROFL tady je zaplá cenzura? :lol:)? Přes torrent bych to sosal tak 2-3d... Nevíš o nějakám hypertextu? Koukal jsem na Th3one a nic, filmy běžně moc nestahuju... Nemáš něco na Rapidshare?
@Primator: O tu hořčici nebo kečup mi zase tak nejde, důležitej je burger a jeho velikost jako celek. ;)
Anonymous
26.04.2006, 15:03
Tu máte torrent filmíku Super Size Me
Dík za link, ale 4.3GB... F*ck (ROFL tady je zaplá cenzura? :lol:)? Přes torrent bych to sosal tak 2-3d... Nevíš o nějakám hypertextu? Koukal jsem na Th3one a nic, filmy běžně moc nestahuju... Nemáš něco na Rapidshare?
@Primator: O tu hořčici nebo kečup mi zase tak nejde, důležitej je burger a jeho velikost jako celek. ;)
Presne, to bych stahoval jedno stoleti.
No a? Hlavne ze to je dobry :D
Anonymous
26.04.2006, 15:25
No dobrý... Dobrý snad i jo, ale MAAALÝÝÝ. :D
Anonymous
26.04.2006, 15:26
No dobrý... Dobrý snad i jo, ale MAAALÝÝÝ. :D
MALYYYYY ALE DOBRYYYYYYYYYYYYY :D:D
26.04.2006, 15:31
No to jsem prostě šmejdil po netu a narazil na blog kde to bylo...Mám to zapnutý od včerejška 23.00 jsem to začal stahovat a ted jsem přišel a mám 0.0% nějaká chybička LOL a tak sem se divil 4.3GB L.O.L.!!
Anonymous
26.04.2006, 23:35
Dneska sem si dal v Mecu za pulku velky Big Mac Menu a kdyz sem koncil tak dva Cheese, zmrzlinu a zahradni salat - doporucuju vsema destei, je vazne cerstvy a ty zalivky k tomu je fakt hodne, no neberte to za dvacku :wink:
Anonymous
27.04.2006, 00:22
Už mluvíš jak reklama. :lol: To zaměstnání je možná fajn, ale v lecčem ti nesvědčí. :P
Anonymous
27.04.2006, 00:38
Už mluvíš jak reklama. :lol: To zaměstnání je možná fajn, ale v lecčem ti nesvědčí. :P
Jo a v cem? :lol: To je snad jasny ze se snazim vychvalovat vyrobny McD kdyz v nem delam :D
no ja si ty 2 bigmacy dal na takoovou kartičku-v plzni sou občas akce že jako reklamu rozfávají kartičku na break snack menu(nebo tak ňák-je tam pití hranolky a ňáká karamela za 59) a u toho je kartička 2xBigMac za cenu jednoho na jedno pužití...no nekupte to :lol:
Anonymous
28.04.2006, 14:34
no ja si ty 2 bigmacy dal na takoovou kartičku-v plzni sou občas akce že jako reklamu rozfávají kartičku na break snack menu(nebo tak ňák-je tam pití hranolky a ňáká karamela za 59) a u toho je kartička 2xBigMac za cenu jednoho na jedno pužití...no nekupte to :lol:dobra akcia... no len skoda ze u nas v sr taketo akcie nejsu... :(
Anonymous
28.04.2006, 15:31
Jj u nas v Praze je taky neco takovyho, zrovna vcera mi takovyma dvema zaplatili, uvazoval sem ze je zatahnu :D
Anonymous
30.04.2006, 11:37
mm. vcera com bol konecne v mekaci.... ten toasty bacon...mmm...to je raj nazemi.... mate ho aj v cerchach?
Anonymous
30.04.2006, 12:09
mm. vcera com bol konecne v mekaci.... ten toasty bacon...mmm...to je raj nazemi.... mate ho aj v cerchach?
Proc bysme ho nemeli mit v cechach? :D McRoyal Tasty a McRoyal Tasty Bacon - lisi se slaninou, je to akce spojena s fotbalem. Ale ja jsem ho jeste neme :D
30.04.2006, 12:23
No Mek i KFC má něco do sebe.Mek má nugetky (mnam), a různý good hambáče.Ale KFC má zase lepšího Twistera a kuřecí popcorn, a nejlepší salát coleslaw.Ale příjemnější obsluha je u Meka a tak jsou tam lepší hračičky třeba sony PSP k mapy mealu to je fakt dobrý :-D
Proc bysme ho nemeli mit v cechach? :D McRoyal Tasty a McRoyal Tasty Bacon - lisi se slaninou, je to akce spojena s fotbalem. Ale ja jsem ho jeste neme :D
no já sem ho taky neměl-když bude člověk přemejšlet tak že jeden tejden pude každej den na oběd do meka, tak tam nechá 700-no a za to je bazarová hra, takže já se tam dostanu třeba jednou za 2 tejdny, v mojí MC hitparádě teď vede velkej vanilkovej shake!! mňamina!!! :lol:
Anonymous
01.05.2006, 12:48
Lidi doporucuju vam McDonat!! Ten me naprosto dostal, ten je tak dobrej ze to neni mozny, kupujte!
01.05.2006, 13:36
Takovej stejnej kupuju v pekárně u naší školy za 7.90kč.Je asi stejně velikej ale není kulatej ale čtveratej.Uprostřed je díra a je natom MEGA moc čoko polevy a posipaný takvejma těma barevnejma kravinama :twisted:
Anonymous
01.05.2006, 15:03
Takovej stejnej kupuju v pekárně u naší školy za 7.90kč.Je asi stejně velikej ale není kulatej ale čtveratej.Uprostřed je díra a je natom MEGA moc čoko polevy a posipaný takvejma těma barevnejma kravinama :twisted:
Ale neni tak dobrej :twisted:
neni to hlavně ten pravej amreickej doughnut!!
Anonymous
01.05.2006, 23:09
neni to hlavně ten pravej amreickej doughnut!!
Jooooooooooooooop!
01.05.2006, 23:11
Neeeeeeeeeeep!!!Je lepčí!! :evil: :evil: :evil: 8)
Anonymous
01.05.2006, 23:38
Neeeeeeeeeeep!!!Je lepčí!! :evil: :evil: :evil: 8)
Noooooooooooooooooooop!!! Neni!! :evil: :evil: :evil:
Anonymous
01.05.2006, 23:45
@Primator: Copak tys jedl ten Dezův donut, že víš, jak chutná? ;p
Anonymous
02.05.2006, 07:14
tak ma to tak napadlo... aleajtak.... ochutnaj je to bezkonkurencne.....
prej levne a rychle ty jejich vyjebane hranolky co chutnaj jako pneumatia za 20kč
si muzu koupit kkilo mrazenych hranolek
nejakej blbej 9 kuratek za 120 nebo kolik ty voe to muze bejt kilo masa(kureciho)
uz tam nevlezu
prej levne a rychle ty jejich vyjebane hranolky co chutnaj jako pneumatia za 20kč
nejakej blbej 9 kuratek za 120 nebo kolik ty voe to muze bejt kilo masa(kureciho)
uz tam nevlezu
omg Driver:dozey: ten topik je z roku 2006 proc ho otviras?
já vim ale mekac nezlevnuje
a zrovna jsem ten topic objevim na posledni strance a zaujali me tyto kecy
tak jsem pridal krityku na mekdonad
Ja jsem VEGAN !!! Kazdej kdo ma neco spolecnyho s touhle ,,firmou,, by se mel stydet... !!!
oki tak si tu piste:dozey: sry:dozey:
jinak maso zeru a sem rad...mekac si dam obcas...ae radsi zajdu do hospody×D
jinak jako pneumatika to je jak kdy:D
shadow.wizard
09.06.2008, 21:18
Do McDonalda chodim tak akurat na ich zeleninovy salat a ich kavy... ostatne vsekto stoji za p!tchu...
Frozen Bee
09.06.2008, 22:31
Hmm, zajímavé... U "Meka" jsem byl před 14 dny poprvé v životě, a to jenom proto, že nebylo vyhnutí. Když jsem na tabuli zhlédl ty "lidové ceny pro teenagery", za něž bych jinde dostal biftek přes půl talíře, rozhodl jsem se ochutnat pověstný Cheeseburger. Už když mi jej usměvavá slečna podávala, zdál se mi balíček podezřele malý. A opravdu: průhledné "maso", o jehož složení lze pouze spekulovat (znát jej však raději nechci), průhledný pláteček sýra, trošička zeleniny, to celé zabalené v prapodivné bulce bez pachu a vůně...Opravdová "lahůdka".
Z mé první a poslední návštěvy McDonald's vyvozuji dva závěry:
1) Z původní myšlenky "levného a rychlého" občerstvení se zachovala pouze složka "rychlého".
2) Kultura McDonald's mě vůbec neoslovila. Připadá mi skoro úchylné, jak mladí lidé, kteří tam poletují jako fretky, aby stihli obsloužit záplavu zákazníků, a jejich práce je téměř otrocká, jsou nuceni se neustále mile a spokojeně "tlemit" a tvářit se, jak je všechno skvělé a že jsou svěží, přestože v jejich očích lze vidět těžce skrývanou a zcela pochopitelnou únavu...
ty vole!!!!kdo sem na forum porad pousti ty aktivisty:lol::blink:cheese nahodou voní,a je mi te lito,jestli si byl poprve v McD az ted...kde to bydlíš?na Arktide?:D jinak samo chapu ze to nekomu nechutna,me nechutna KFC
Jelikoz pracuji v McDonald tak se o nej zajimam, o historii atd. Narazil jsem na tento clanek ktery me celkem vystrasil, po precteni sem byl celkem vydeseny, pisou se tam obcas strasne veci, prectete si to cele, je to sice delsi, mejte ale trpelivost a prectete si to cele, hlavne to nepreletnete jen tak ale opravdu se to snazte vnimat. Diky.
http://natura.baf.cz/natura/1999/11/9911-8.html
:)nekecej ja delal taky ve stejnou dobu jako ty:)ses z prahy ne?kde si makal?v jakym meku?
Frozen Bee
09.06.2008, 22:38
uz tam nevlezu
:cheesygrin::cheesygrin:nevim jestli hulíš,ale za 20kč ti nedaj ani pytlík od mrazenejch hranolek(kilo stoji 100,-)
a 9 nuget stoji asi 50,-
Mno taky si občas dám něco v meku alen do mekace určite nechodim abych se najedl alen za chutí :D:D Nejlepší je doma si uvařit a je to :) kdo je hold blbej a utrácí tam denně za jídlo jeho mínus kdyby si rači dal něco doma:)
buddyfriend
10.06.2008, 19:00
ty vole!!!!kdo sem na forum porad pousti ty aktivisty:lol::blink:cheese nahodou voní,a je mi te lito,jestli si byl poprve v McD az ted...kde to bydlíš?na Arktide?:D jinak samo chapu ze to nekomu nechutna,me nechutna KFC
to bude nakej vidlak xD nikdo kdo bydli v meste by takovej kec nerekl...prej ze je v jejich ocich unava a usmivaji se falesne...no a? jsou za to placeny...
mekac je good, priznam, ze jsem na nem trochu zavislej takze minimalne jednou tejdne xD
no já tam chodím rád ale tak 1x za 3 měsíce protože nejbližší je celkem dost daleko
Ja jsem VEGAN !!! Kazdej kdo ma neco spolecnyho s touhle ,,firmou,, by se mel stydet... !!!
že seš Vegan je tvůj problém tak tady nikomu netlač že by se měl stydět
corvette
10.06.2008, 20:14
to bude nakej vidlak xD nikdo kdo bydli v meste by takovej kec nerekl...prej ze je v jejich ocich unava a usmivaji se falesne...no a? jsou za to placeny...
mekac je good, priznam, ze jsem na nem trochu zavislej takze minimalne jednou tejdne xD
Je krasny s tebou jednou za dva mesice souhlasit. ANO MC DONALD rulleeeez the world.....zavislost nejvic..8) kdyby byli vsechny moje zavisloti tak lahodny bylo by to nej takle ja chudak musim hrat GTA IV a nemuzu prestat xD
jj mekac rulezzzzz. klasika zvetseny big mac menu s kolou a sladkokyselou omackou za 117 :D mnamy mnamy. nejsem zavislej a to podle me nak ani nejde ted sem tam nebyl tejden a sem fklidu zadny abstinencni priznaky :D
tekken90
10.06.2008, 20:22
MC je sračka největší..a všechny podobný.. KFC (ikdyž to se aspoň dá jíst ;), Burger King atd ....
corvette
10.06.2008, 20:22
jj mekac rulezzzzz. klasika zvetseny big mac menu s kolou a sladkokyselou omackou za 117 :D mnamy mnamy. nejsem zavislej a to podle me nak ani nejde ted sem tam nebyl tejden a sem fklidu zadny abstinencni priznaky :D
No ja mozna naky abstinencni priznaky mam vis ta moje alergie nebyl sem v mekovi a tak si rikam....mozna....:D:D
tekken: co si prosimte zac ? :D
Guns-player
10.06.2008, 20:35
U MC jedine MCFLury :D nebo Šejka čokoládového jinak žádném meky burgry NIC nesnášim.
MMC: MC je dobre prevazne jen pro tenagery ja tam budu chtit jit na brygádu ;)
fandim vsem lidem co se snazi zit zdrave svedci to o jejich strachu ze smrti
mozna se chteji dozit 120 let ale tipuju ze tak ve 40 dostanou rakovinu a budou nasrani ze zili jak muzske pohlavni organy
takze se znicte co to jde ! :D:lol:
Anonymous_
10.06.2008, 21:18
mekac je super.. Kdo rika, ze mu tam nechutna, je bud vegetarian, nebo keca :)
... je to sice humac, ale zivot se ma uzivat.. Nekourim, nefetuju, nehulim, tak si muzu dovolit chlast a nezdravy jidlo :)
hm tak vid ty kuratka jso docala dobry vid ale za 120 nebo kolik at si strci 9 mini kuratek do ****
na maximum tam koupim opravdu jenom ten jahodovej shake
jo a ten minicheasburger je humac nekupujte to
mekac je super.. Kdo rika, ze mu tam nechutna, je bud vegetarian, nebo keca :)
... je to sice humac, ale zivot se ma uzivat.. Nekourim, nefetuju, nehulim, tak si muzu dovolit chlast a nezdravy jidlo :)
tak tak presne muj nazor prave sem do sebe naklopil gambace k uz jen ten mekac mi tu chybi :D
Frozen Bee
10.06.2008, 22:04
McChicken rulez!!!!!!!!!!!!a Drivere,cheese je nejlepsi na celym světě,a taky ChickenBurger KUPUJTE,POKUD NEJSTE SRABI A NEBOJíTE SE ZVYSENYHO CHOLESTEROLU:D:D:D:D:D:D
Morror : hej mi máme v Pardubicích taky negra fakt mohu říct porce že to ani sníst nemohu za 40kč je to houska maso vejce zelí plátek síra a hranolky a za 40kč a sem nažranej že ani nemůžu dom:D
mekac je totalni humus hlavne ten hnusnej chese... s tenkym kouskem masa,5 kousku cibulky a jedno kolecko ubohy vokurky za 20.to muzu mit ve vokne 3x vetsi a dokonce jeste usetrim.MC je Shit!!!
buddyfriend
11.06.2008, 11:21
McChicken rulez!!!!!!!!!!!!a Drivere,cheese je nejlepsi na celym světě,a taky ChickenBurger KUPUJTE,POKUD NEJSTE SRABI A NEBOJíTE SE ZVYSENYHO CHOLESTEROLU:D:D:D:D:D:D
j taky mam nejradsi mcchicken ne kuli tomu ze by mi big mac nbechutnal ale proste mam kureci maso nejradsi...biga si ale dam obcas taky...ale pekne se rozpada kdyz si nedas bacha xD
MC je sračka největší..a všechny podobný.. KFC (ikdyž to se aspoň dá jíst ;), Burger King atd ....
Nedávno jsem v televizi sledoval reportáž o kontrole kvality polotovarů pro řetězec MC a musím říct, že s tímto názorem (byť jistě podloženým a ověřeným) nemohu souhlasit;-) Když to srovnám s přípravou jídel v restauraci, kterou jsem kdysi spoluvlastnil, tak .... radši nevzpomínat;-)
tekken90
11.06.2008, 13:52
metuj nemyslel jsem to jen z hlediska přípravy jídla spíš toho co v tom všechno je....MC jím jen opravdu když není jiná možnost..nevim co na tom lidem chutná..asi sem divnej :D:/
Shifter960
11.06.2008, 14:02
co do toho mcdonaldu někdo pořád má když se mu to nelíbí at tam nechodí a neotravuje ostatní
corvette
11.06.2008, 20:31
j taky mam nejradsi mcchicken ne kuli tomu ze by mi big mac nbechutnal ale proste mam kureci maso nejradsi...biga si ale dam obcas taky...ale pekne se rozpada kdyz si nedas bacha xD
tsss me drzi jak pribitej to vis ve zrani big macu sem holt skiller :D
Je to kompletná chemoterapia ten macshit
Nutně potřebuju pomoc...........když dělám brigádu v mekovi u koho si zjistim co tam mám ten den dělat?.... u crew trenéra nebo manažera?
buddyfriend
22.06.2008, 10:58
jak.to: se zeptej bosse ne? nebo nekoho hlavniho...