Zobrazit plnou verzi : Windows XP na PSP !!!
http://pspwxp.110mb.com/
You can download this great offline XP portal here. It's based off winpsportal. Just open it in the web browser. Instructions on the website
It is NOT homebrew! It will not harm your psp!
(in the downloads section on the left navbar )
http://www.freewebs.com/sotraite/psp.jpg
It comes with loads of games, applications and also comes in a vista theme. There is an installer and instructions on the website .
http://www.freewebs.com/sotraite/desktop.jpghttp://www.freewebs.com/sotraite/B00000002.jpg
Anonymous
24.04.2006, 22:07
To jo funguje to? To vypadá dobře :shock:
Jeste jsem to nezkousel ale pra to funguje jinak je to pres ten internetovy prohlizec :)
:.Dragunov.:
24.04.2006, 22:15
No to jo už to mám ztáhlý ale ještě ne v PSP ale asi to nebude složitý.Afakt good hry a je tam i malování kalkulačka atd...Vyzkoušejte a dejte vědět ;-)
EDIT:Jo a ještě na jakej je to FW??Ono to chce aby jsme pak najely do web prohlížeče takže asi na 2.0 a víš ne? :?:
Anonymous
24.04.2006, 22:18
DPC to musim mit internetovy prohližeč? ja už to mam nainstalovane v PSP ale nikde to nevidim :( DPC nejde to nějak na 1.50? :(
musis mit web prohlizec a ten na 2.00+ je
Anonymous
24.04.2006, 22:33
A nejde nějak sehnat do 1.50? :(
snad nejaky hb prohlizec na 1.50 ale to netusim jestli je :(
uz to mam v psp a je to pekny :)
TheBoxer
24.04.2006, 23:11
tak to mam taky a vypada to celkem good :) urcite doporucuju vyzkouset
Anonymous
25.04.2006, 07:12
No ja to taky mam v PSP ale nemám prohlížeč :D :(
a neslo by to pustit na 1.5 pres MPH firmwareluncher? normalni internet mi pres to jel.
je to dobrý..možná by to mohlo být trošičku rychlejší(tím myslím hlavně spouštění aplikací) ale protože je to zadarmo tak si nemůžu stěžovat:)
Anonymous
25.04.2006, 13:11
a neslo by to pustit na 1.5 pres MPH firmwareluncher? normalni internet mi pres to jel.
A kde jsi to stáhl? :shock: mužeš mi to prosím uploadnout nebo dát link? :oops:
Malcolm.
25.04.2006, 13:55
A na jakem principu to pracuje? (prominte ale asi je to lamersky dotaz) --- je to ozkousene na 2.60 a nebrickne to PSP? pac bych si z toho nerad udelal tezitko. THX
A na jakem principu to pracuje? (prominte ale asi je to lamersky dotaz) --- je to ozkousene na 2.60 a nebrickne to PSP? pac bych si z toho nerad udelal tezitko. THX
bez problému..nemusíš se bát, že se ti s PSP něco stane..instalace je jednoduchá a kdyby ses těch windowsu chtěl časem z PSP zbavit tak není problém jednoduše vymazat složku do který se nainstalovaly
Malcolm.
25.04.2006, 14:22
Jj super ozkouseno je to hrube moc vsem diky za odpovedi tam budu v nem vlezeny furt kdyz nebudu hrat :D akorat skoda ze to nemuzu byt jako primarni OS a ze v nem nejsou ty nastaveni atd...
určitě to budou vývojáři ještě vylepšovat a upgradovat o další doplňky, aplikejšns atd.
doufám teda:)
no tak pres ten firmware luncher mi to nejede kdyz zadam adresu a dam enter tak se to hned sekne. ale jinak na tom net jede. firmware luncher se da stahnout kdyztak tady http://mphwebsite.tuxfamily.org/index.php?page=1
hellghast
25.04.2006, 16:44
To sa tam akoze daju instalovat aplikacie ako na normalnom PC?
alebo to robi iba to co tam uz je dane (kreslenie atd.)
Anonymous
25.04.2006, 16:49
To sa tam akoze daju instalovat aplikacie ako na normalnom PC?
alebo to robi iba to co tam uz je dane (kreslenie atd.)
No tak to urcite ne :lol: :lol: :D :D :lol:
:.Dragunov.:
25.04.2006, 17:04
Tak už to mám taky a je to fakt good.Třeba ten Conversion je dobrej...No uvidíme co vytvoří dalšího!
určitě bych se o tvé psp nebál
Anonymous
25.04.2006, 17:15
určitě bych se o tvé psp nebál
No to rozhodne ne, to nema s Flash pameti nic spolecneho :D :lol:
a jak to pak odinstalnout?
Anonymous
25.04.2006, 17:33
a jak to pak odinstalnout?
Smazes to :)
Gladiator
25.04.2006, 17:39
Tak sem to zkusil je to hustyy skoda ze ted musim svy PSP reklamovat to by se ve skole posrali :lol:
Anonymous
25.04.2006, 19:36
Docela zajimavy :)) Zkusil sem to....a jsem mile prekvapen.....bohuzel jsem zatim majitel 32 MB karty a nemuzu si nechat sebrane 10 MB :) ...ale 1 GB je na ceste....pokud se to bude postem casu nejak inovovat... o novy aplikace atd....super
A jak s tema aplikacema??? :roll:
mates III
25.04.2006, 19:46
Hej hoši brutus!se povedlo-fakt super!
me tonejde ani stahnout :evil:
Anonymous
25.04.2006, 20:15
me tonejde ani stahnout :evil:
http://rapidshare.de/files/18919664/_savefile_060423125640_pspWxp101.zip.html
Tady to máš :) RAPID ti snad pujde...
BTW: Rozjel to někdo na 1.50? :oops:
bartokar
25.04.2006, 21:24
vážení tak jsem to stáhnul,ale jsem v pasti - nevím kde to je - jsem starý chuj alama lamovská,ale napište prosím co mám dělat a kde to mám(polopatě)moc dikes a nezlobte se
Anonymous
25.04.2006, 21:38
vážení tak jsem to stáhnul,ale jsem v pasti - nevím kde to je - jsem starý chuj alama lamovská,ale napište prosím co mám dělat a kde to mám(polopatě)moc dikes a nezlobte se
když otevřeš internetový prohlížeč tak to tam někde máš.. podívej se na předchí příspěvky :!:
tak uz ho mam v Bookmarks frajera :twisted:
Tak toto musim vyskusat :)
Doporucuju je to mazec :twisted: :wink:
bartokar
26.04.2006, 14:25
do pytle,tak jsem to nakonec dokázal!!!!No je to teda pořádnej mazec!!!!Ale nejvíc mě těší že jsem nato fakt přišel!!! :oops: :lol:
Tak uz to mam tiez vyskusane a je to fakt paradne :) .
grYn_goo
27.04.2006, 15:59
its goood
Jaky vsechny aplikace tam jdou a jsou at vime jestli ma cenu upgradovat na 2.0 :)
Doporučuju.......odzkoušeno na firmware 2.70 fakt je to super a nic za to nedáte.......jede to bez problémů! A není to HOMEBREW (pro ty poctivější) :-)
Eh, to je sice zajmavý, ale uvědomujete si, že jste dobrovolně předělaly PSP na Xbox? :-D Tuhle plastiku moje PSP radši nikdy nepodstoupí...Lol (nechci, aby mi pořád padalo, a sekalo se... :-D)....
shadow.wizard
09.05.2006, 22:19
Eh, to je sice zajmavý, ale uvědomujete si, že jste dobrovolně předělaly PSP na Xbox? :-D Tuhle plastiku moje PSP radši nikdy nepodstoupí...Lol (nechci, aby mi pořád padalo, a sekalo se... :-D)....Risk je zisk ale ja to radsej tiez nepodstupim.
Eh, to je sice zajmavý, ale uvědomujete si, že jste dobrovolně předělaly PSP na Xbox? :-D Tuhle plastiku moje PSP radši nikdy nepodstoupí...Lol (nechci, aby mi pořád padalo, a sekalo se... :-D)....Risk je zisk ale ja to radsej tiez nepodstupim.hlavne ze paris isa co? :lol:
PS: nemas co zkazit..je to jenom jakasi webova stranka(neco na ten zpusob)
shadow.wizard
09.05.2006, 22:33
Eh, to je sice zajmavý, ale uvědomujete si, že jste dobrovolně předělaly PSP na Xbox? :-D Tuhle plastiku moje PSP radši nikdy nepodstoupí...Lol (nechci, aby mi pořád padalo, a sekalo se... :-D)....Risk je zisk ale ja to radsej tiez nepodstupim.hlavne ze paris isa co? :lol:
PS: nemas co zkazit..je to jenom jakasi webova stranka(neco na ten zpusob)Aha tak som si to odzaciatku neprecital poriadne ale isa su isa.
Hey tak to je hustý! Je to fakt řežba! A jede to i na fw 2.70 (no ale to je jasné :) )
JackColl
10.05.2006, 17:55
je to dost dobrý, to všechna čest..
teda opravdu hlavně žasnu co se všechno nedá udělat v HTML.. klobouk dolů :)
Anonymous
24.05.2006, 17:41
ME to nejede nemohlo by mi to poslat pres mail muj email je holecek123@seznam.cz Prosim prosim
DammLore
24.05.2006, 19:33
Jo tak já jsem vůbec nepochopil,co to po mně na těch stránkách vlastně chtějí :cry: .V tomhle jsem fakt super lama a asi jsem se měl přihlásit do kurzu angličtiny :oops:
Asi mám smůlu a nikdy se nedovím,co všichni tak opěvují. :(
Malcolm.
24.05.2006, 19:42
jo anglictina je dobra :D
Jo tak já jsem vůbec nepochopil,co to po mně na těch stránkách vlastně chtějí :cry: .V tomhle jsem fakt super lama a asi jsem se měl přihlásit do kurzu angličtiny :oops:
Je to v poho pokusim se ti to vysvětlit. Stáhneš si ten zip máš tam složku pspwinxp bo něják tak dáš jí do rootu paměťovky a pak odpojíš kabel deš do browseru a místo adresy tam dáš: file:/pspwinxp/index.htm a pak dáš enter a měli by ti tam naběhnout ty windowsi. Snad to z toho pochopíš :lol:
DammLore
24.05.2006, 21:01
Žije,on žijeee.Díky,moc jsi mi pomohl.Teď by se mi už hodil jen nějaký ten manuál :wink: .
Vsimli ste si ze je v menu v Links PSPMSN? Jestli je to jak Win Messenger.....tak je to husty. Zatim sem to nezkousel.
Malcolm.
25.05.2006, 13:35
pockat jak to muzes to Links spustit na 2.70? neni to homebrew :?: :?
Anonymous
25.05.2006, 15:33
Je to v poho pokusim se ti to vysvětlit. Stáhneš si ten zip máš tam složku pspwinxp bo něják tak dáš jí do rootu paměťovky a pak odpojíš kabel deš do browseru a místo adresy tam dáš: file:/pspwinxp/index.htm a pak dáš enter a měli by ti tam naběhnout ty windowsi. Snad to z toho pochopíš :lol:
Spustis Install.exe....
2Malcolm: neni to HB, melo by to jit i na 2.70, je to vec browseru....
Anonymous
25.05.2006, 16:06
Hele jak to funguje to když dám do psp tag budu mít takovej vzhled jo? a dá se vrátit z5 ten co byl když sem to zpustil(jako když sem koupil psp)
?
Malcolm.
25.05.2006, 16:15
jo vy myslite links ve windowsu :D sem zapomel ze tohle je topic o WN :P dik
Anonymous
25.05.2006, 23:08
Hele jak to funguje to když dám do psp tag budu mít takovej vzhled jo? a dá se vrátit z5 ten co byl když sem to zpustil(jako když sem koupil psp)
?
Coze?? To je aplikace pro browser ve stylu X5, ne zadnej skin do PSP :D
jo vy myslite links ve windowsu :D sem zapomel ze tohle je topic o WN :P dik
jj, Links ve winu, ve Startu :)
Jo a nevim jak vam ale me nejde otevrit tu stranku blazebyte.atspace.com (ted myslim na pc), vzdycky mi to skoci na atspace.com. Nejspis maji nejakou poruchu. Sem se chctel podivat na update :(
Malcolm.
03.06.2006, 14:46
Jn me taky nejede newite kam se prestehovala nebo co je s ni :?:
Tady jsou :)
http://pspwxp.atspace.com/
JJ taky dík, sem si stahnul verzi 2.0
ja uz to mam 1000 let a jako fakt mi to prijde..docela dost na ♥♥♥♥♥..nevim no..jako to xp je docela k nicemu..sice dalsi ukazka ze PSP je fakt MASAKR hracka a umi hafo veci..ale ty XP sou fakt shit..je to proste na nic..blbost..a ty hry na tom..hehe lol..jinak peace
Anonymous
04.06.2006, 17:44
ja uz to mam 1000 let a jako fakt mi to prijde..docela dost na ♥♥♥♥♥..nevim no..jako to xp je docela k nicemu..sice dalsi ukazka ze PSP je fakt MASAKR hracka a umi hafo veci..ale ty XP sou fakt shit..je to proste na nic..blbost..a ty hry na tom..hehe lol..jinak peace
:lol: Jenze to nema s Win XP nic spolecnyho, jenom skin, proto ten nazev
ja uz to mam 1000 let a jako fakt mi to prijde..docela dost na ♥♥♥♥♥..nevim no..jako to xp je docela k nicemu..sice dalsi ukazka ze PSP je fakt MASAKR hracka a umi hafo veci..ale ty XP sou fakt shit..je to proste na nic..blbost..a ty hry na tom..hehe lol..jinak peaceJa uz to mam taky dlouho ale na to že to má pár MB tak je to dobrý
Snowkill
04.06.2006, 19:09
a jak to spustim s 1.50 ??
a jak to spustim s 1.50 ??
Nespustis, potrebujes Internet Browser.
ja uz to mam 1000 let a jako fakt mi to prijde..docela dost na ♥♥♥♥♥..nevim no..jako to xp je docela k nicemu..sice dalsi ukazka ze PSP je fakt MASAKR hracka a umi hafo veci..ale ty XP sou fakt shit..je to proste na nic..blbost..a ty hry na tom..hehe lol..jinak peaceJa uz to mam taky dlouho ale na to že to má pár MB tak je to dobrý
jj, presne. A ted ta nova verze - muzes otevrit 3 wokna......krasa :shock: (nemyslim to ironicky :))
Zdar hele já sem si stáhnul taky tenhle sw ale nevim kam to nainstalovat aby mi to šlo poraď díky
Zdar hele já sem si stáhnul taky tenhle sw ale nevim kam to nainstalovat aby mi to šlo poraď díky
Zdar hele já sem si stáhnul taky tenhle sw ale nevim kam to nainstalovat aby mi to šlo poraď díkyInstalling pspWxp
Download from here
Unzip to an empty folder on your hard drive
Plug in the PSP using the USB cable
Start install.exe and follow the instructions
Unplug the USB cable after it has finished copying
Go into the internet browser of the PSP
Type in the address "file:/pspWxp/index.htm" (without quotes)
Press enter
Press Triangle to hide the browser's toolbars (press triangle again to show it)
You should now be at the Windows XP desktop. If not, go to troubleshooting.
Kdyz si to stánes tak tam mas 2 soubory klikni na instal a nainstaluj, soubory by se ti behem instalace mely kopirovat do psp az to bude hotove odpoj USB kabel, di do web browseru a do položky kam zadavas adresu zadej tohle : file:/pspWxp/index.htm klikni na enter a mělo by se ti zobrazovat uz loadovaci obrazovka, jestli to tak mas tak je to v poho....
Jestli mas nejakej problem napis
Jednoduchy jako facka :PHm, taky si myslim, staci aspon trochu umet englicky :)
caute hosi..ja som uz tak sprosty..ze neviem kde to stahnut..trosku presnejsie..tu strank usa neda dat ! prosim please dik
caute hosi..ja som uz tak sprosty..ze neviem kde to stahnut..trosku presnejsie..tu strank usa neda dat ! prosim please dikVyber si téma (jaky se ti bude vic libit) a klikni na nej, napr. kliknes na pspWxp v2.01 (with Vista theme), otevre se ti okno klikni na download a je to! :wink: Pak pripoj PSP USB kabelem a jednoduse nainstaluj, pokud neco nebudes vedet tak napis
http://pspwxp.atspace.com/downloads.htmTady mas ty temata :wink:
hellghast
14.06.2006, 20:22
Nevisiel niaky update?
Inac ide to na fw 1.50 cez Devhook....
Zatim nevysel, stale je dostupna pouze verze 2.00
To musí bejt hustý !!!Ještě by se hodilo kdyby na to mělo PSP dotykový ¨displej
To musí bejt hustý !!!Ještě by se hodilo kdyby na to mělo PSP dotykový ¨displejTo mas pravdu ale to by bylo PSP asi o kapanek drazsi :D i s analogem se to ovlada v poho
nj, to bysme z toho udelali nintendo, a to nechcem,ne??
Anonymous
14.06.2006, 23:16
nj, to bysme z toho udelali nintendo, a to nechcem,ne??
Ani mi to nepripominej :)
Co je dobrý v XP-PSP,jakýkoliv texťák nakopíruješ do PHOTO a pak lze jej spustit přes browser.Malování =nefunkční,hry =slabota,akorát ten skin je podařený,snad časem by do toho mohly dodat nějaké moduly v současné verzi toho běží půlka.
Malcolm.
17.06.2006, 19:40
Malování =nefunkční
tak s tim nesouhlasim pac ono se akorat dyl nacita ale jinak jede :wink:
hry =slabota
tak jsou tam vetsinou horsi ale na to kolik jich tam je bych je tak neodsuzoval :) napr. HangMan (obesenec) je nahodou celkem povedeny
akorát ten skin je podařený,snad časem by do toho mohly dodat nějaké moduly v současné verzi toho běží půlka.
Jo ten skin se da ale neni to jedina vyhoda ale jinak tedka ve 2.01 updatu uz zprovoznili Music, Malovani a Video taxe to bude jen porad zlepsovat :wink: (aspon doufam :lol: )
Update na 2.01? Pošli link.Dík
Malcolm.
18.06.2006, 20:36
vsechno je na te strance akorat ze je na hlavni strance 2.00 ale kdyz das download sekci tak je tam 2.01 :wink:
enginehead
18.06.2006, 20:39
vsechno je na te strance akorat ze je na hlavni strance 2.00 ale kdyz das download sekci tak je tam 2.01 :wink:
na jake stránce? :idea:
http://pspwxp.atspace.com/Tam klikni na Download here a tam si vyber skin a stahni!
Co je dobrý v XP-PSP,jakýkoliv texťák nakopíruješ do PHOTO a pak lze jej spustit přes browser.Malování =nefunkční,hry =slabota,akorát ten skin je podařený,snad časem by do toho mohly dodat nějaké moduly v současné verzi toho běží půlka.Mno ale zase muzu rict kamosum ze tam mam Windows XP :lol: :lol: :lol:
To je fakt, u me na to taky zirali :D
PSPWXP VERSION 3.00!!!
No tak je tu nova verze pspwinxp, ale zatim je to jen neco jako BETA VERZE. Ale i tak je to fakt super, doporucuji stahnout. Je tu k zafixovani jeste par bugu ale to se casem zpravi, takze stahujte :)
http://blazebyte.myfreeforum.org/ftopic238.php
Malcolm.
25.07.2006, 08:51
Required FW 2.7 :) konecne nejaka aplikace pro 2.7 fw :D
Anonymous
25.07.2006, 10:10
to je jen takový program který si hraje na Win nebo fakt nějaký operační systém? šlo by tam třeba nainstalovat icq nebo tak?
Anonymous
25.07.2006, 10:12
ten odkaz už nejde... mohl by to pls někdo hodit na ftp nebo uploadnout na net, prosím...
Hele taky se vám to tak blbě zobrazí? Já to mám jak nečtenou str seznamu bo tak :lol: Všechno přeházený....atd.. jedu dolik mám tam plochu,ale tam nic neni funguje mi jenom Reset Vypnout atd.. Nevíte čim to je? Dělal sem všechno podle nevodu..
Malcolm.
25.07.2006, 12:59
Ten odkaz mi jel aj to mam stahle a vsechno mi fakci je tam WN Vista a nemam tam nic prehazene jen malo veci tam zatim funguje pac je to betaverze :wink:
shadow.wizard
25.07.2006, 13:00
No ja mam Windows Vista na PSP a nic na nedeje.
Nj betaverze ale muzete si na te strance stahnout i nizsi verzi a tam temer vsechno jde....
san andreas
25.07.2006, 23:24
helejte kam mam dat ty soubory v tom uplne prvnim windows xpcku mam tam sami prohlizece a nevim kam s tim
v prvnim? No to mas jedno kam tu slozku pspwxp das (nebo jak se to menuje) hlavne tam potom musis zadat tu cestu, treba file:/PSP/pspWxp/index.htm
Sakra, ta verze 3.00 je fakt cool!Jsem zvedavej na to PSPTunes, a i kdyz je to jen BETA tak je to fakt dobry!
Malcolm.
26.07.2006, 16:16
Jake PSPtunes? to sem slysel neco podobneho s FW 3.0 nebo ne?
jj psptunes, ale neni to dodelany, ale az to bude, to bude :)
Heh, jde vám u toho budíku zvuk?
Tam je i budik? Mazec :DJJ je akorat mi u toho nejde zvuk :roll: jen to sviti a blika :(
Tam je i budik? Mazec :DJJ je akorat mi u toho nejde zvuk :roll: jen to sviti a blika :(
aha nj potrebuje to jeste doladit :/ Ale az to bude hotovy tak to bude fakt namazany, uz se tesim :D
btw. obsahuji ty xp vubec nejaky zvuk?
nj zatim ne :D treba v te v 3.00 :)
Malcolm.
28.07.2006, 10:29
jo v te beta verzi je zvuk sem slysel tu uvodni ukazku jak je u Windowsu :)
JJ, nevim cim to je ale po te co jsem upgradoval na 2.80 mam ve Windows XP i zvuk!Tzn. ze me dokonce budi i budik!Fakt pecka!btw. ten budik je v aplikacich v digital clock
jj uz to vidim, super! :) nj jak sem upgratoval tak se da spustit par aplikaci :)
pepinogsi
28.07.2006, 21:02
Tady ho máte i s internetem explorerem ...faká super .Nevím jak dát link do kodu tak prominte ju...
http://www.download.com/3001-7242_4-10539062.html
Malcolm.
28.07.2006, 21:21
no super az na to ze je to stara verze :roll: :)
pepinogsi
28.07.2006, 21:25
:D a nová s internetem je kde?:o)
Mám stím menší problem spustím to ale nejde my hejbat s kurzorem nevite jak jsem ještě lamka :D
Mám stím menší problem spustím to ale nejde my hejbat s kurzorem nevite jak jsem ještě lamka :DHeh, a delas to analogem? :roll:
WTF? Co to je jakym analogem?Pane bože :-D
WTF? Co to je jakym analogem?Pane bože :-DHurá Kolumbus objevil Ameriku! :lol: Tagze ti to teda uz facha?
nn newim kde co je analog :-D fakt sory mám PSP dva dny :-D
nn newim kde co je analog :-D fakt sory mám PSP dva dny :-D :lol: Analog je to kolecko pod sipkama co vypada jako reprak :wink: :lol: zkus snim hejbat :lol: ty voe, tak to sem jeste nezral :lol:
Ty vole hej zázrak ja myslel že to je reprák :-D
Ty vole hej zázrak ja myslel že to je reprák :-DHih, ja kdyz sem dostal PSP tak sem si to myslel taky :lol: ale hned jsem na to prisel :lol:
Tak dik za radu fakt bych neřekl že je to analog myslel jsme si že je to fakt reprák jsem di právě říkal čím ovladají tu myš :-D.
Malcolm.
28.07.2006, 22:08
co mate z toho taky nez sem PSP drzel v ruce sem myslel ze je to reprak :)
No ja myslel ze je to mikrofon no :D
Anonymous
29.07.2006, 02:25
2Lost: uz to nehul chlapce....
Kde je tam ten budik, ja ho nikde nevidim :-(
Kde je tam ten budik, ja ho nikde nevidim :-(Musis mit verzi 3.00 a pak v aplications si spustis Digital Clock a tam pod hodinama je budik
Kde je ke stažení ta varze 3.00?
Na tech jejich strankach je jenom 2.01, novejsi sem nenasel
a ten odkaz co je tu na nejaky to forum ze je tam ta beta verze 3.0 nefunguje, nemuzete to nekdo nekam upnout?PLS
Jaj tak uz sem to rozchodil, uz je tam nova 3.1 verze.
http://blazebyte.myfreeforum.org/ftopic292.php&highlight=
Fakt mazec, je tam prihlasovaci heslo, a ten text editor je jak word!a MUZE SE UKLADAT A NAHRAVAT TEXT, TUCNE PISMO ATD!
Malcolm.
31.07.2006, 16:05
hey mazec vypada to hrube 8)
Du to skusit ještě něco nového?
Tak jsem to ted vyzkoušel ale některé věci my vubec nejdou newim proč jako by to s pulky nebylo funkční stalo se vám to taky někomu?
Tak jsem to ted vyzkoušel ale některé věci my vubec nejdou newim proč jako by to s pulky nebylo funkční stalo se vám to taky někomu?JJ, je to hodne nedodelany :wink: musime jeste chvili pockat :wink:
Koukl jsem ted je to beta verze snad bude good ted jsem si stáhl 3.00 taky pěkná :-) doufám že by mohli udělat nějaký ICQ java script nebo tak bylop by dobre :-D
Kořas ty máš aktivovany flash?Jak sis ho aktivoval po mě to chce připojení k netu jde to nějak obejít? :-(
Hele poradite mi co kam nakopírovat? Dík třeba na ICQ 341-653-026 díkes :)
Malcolm.
31.07.2006, 21:55
Kořas ty máš aktivovany flash?Jak sis ho aktivoval po mě to chce připojení k netu jde to nějak obejít? :-(
musis jenm pres net :( a jinak me nejde cosi nastavit v tom novem pozadi newim cim to je... :roll:
musis jenm pres net :( a jinak me nejde cosi nastavit v tom novem pozadi newim cim to je... :roll:JJ jde to jen pres net, udelal sem to tak ze sem coural po meste a nasel free sit a hned vsechno aktivoval :lol: btw. to pozadi je bug napravi to v dalsi verzi :wink:
Ok skusím to někde tady ve městě ale newim :-( ale v Praze snad něco bude :-D
ale v Praze snad něco bude :-D :lol: tak to je jasny, ale musis to delat poradne, free wi-fi maj vetsinou mensi dosah nez zabezpeceny :roll:
ja ho mam hned naproti v baraku to maj vietnamci za oknem, chytam to s postele :P :mrgreen:
ja ho mam hned naproti v baraku to maj vietnamci za oknem, chytam to s postele :P :mrgreen:ty voe to ma nekdo stesti :evil: :x ale preju ti to :)
Anonymous
01.08.2006, 00:19
ja ho mam hned naproti v baraku to maj vietnamci za oknem, chytam to s postele :P :mrgreen:ty voe to ma nekdo stesti :evil: :x ale preju ti to :)
Ja ne :twisted: Muhehehehe buhehe :twisted:
pise me to poskozeny archyv , neotevru to ani v raru ani v zipu ... :( cim to?
No tak uz je tam nova verze :P pspWxp 3.2 Flash Beta PUBLIC :)
No tak uz je tam nova verze :P pspWxp 3.2 Flash Beta PUBLIC :)Heh, nejde mi to rozbalit, nemohl by mi to nekdo poslat?
Malcolm.
10.08.2006, 17:27
na ICQ ti ji kdyztak poslu :wink:
na ICQ ti ji kdyztak poslu :wink:Dik za poslani, nevite jak se pouziva to PSP Tumes?Kam dat ty pisnicky co chci poslouchat? :roll:
nevim zkus to nekde v help najit, taky se looknu
Malcolm.
10.08.2006, 18:22
na ICQ ti ji kdyztak poslu :wink:Dik za poslani, nevite jak se pouziva to PSP Tumes?Kam dat ty pisnicky co chci poslouchat? :roll:
do te slozky ale ono to stejne nejak nejde :? chtelo by to novou verzi ktera to umi :D
do te slozky ale ono to stejne nejak nejde :? chtelo by to novou verzi ktera to umi :D
nj jeste je tam hodne bugu ale to se casem opravi...
No tak uz je tam nova verze :P pspWxp 3.2 Flash Beta PUBLIC :)Heh, nejde mi to rozbalit, nemohl by mi to nekdo poslat?
nema uz nekdo funkcni link? rad bych to vyzkousel...
nema uz nekdo funkcni link? rad bych to vyzkousel...
tu ;)
http://pspwxp.jetpage.biz/download_pspwxp32beta.htm
me nejde zadna verze..:( vsecko udelam a pri uvodni obrazovce se to zasekne a prd...
me nejde zadna verze..:( vsecko udelam a pri uvodni obrazovce se to zasekne a prd...
Vsechny verze pri uvodni obrazovce? tak to fakt nevim, mozna je to fw-erem :?
aaa sorry! uz vim! sem lama kdybych si poradne precet readme, tak bych nelamil....musi se nastavit display mode no..sry
aaa sorry! uz vim! sem lama kdybych si poradne precet readme, tak bych nelamil....musi se nastavit display mode no..sry
:lol: nj ctime je od toho aby se cetlo, ale to uz je jedno, chyby delaj cloveka (teda spis Sony :D)
vcera se me stalo to sami :)
Kinder Master King
16.09.2006, 22:42
No je to fakt super, konečně se mi povedlo sprovoznit ten flashplayer, takže mi šlapou všechny aplikace, akorát mi to u některejch her píše "not enough memory" nevíte co s tim?
malo pamete..no proste tie nespustis
Kinder Master King
16.09.2006, 23:26
malo pamete..no proste tie nespustisTo je blbost, přece kdyby to nešlo spustit, tak by to tam snad nedávali, ne?
jde to spustit ale TOBE to nejde spustit :)
jde to spustit ale TOBE to nejde spustit :)Me taky nejaky veci nejdou :?
no nevim me to jede vsechno v poho...
me treba jo :) ale je pravda ze vsechny hry jsem tay nezkousel takze me treba nejede zase neco jinyho...
Kinder Master King
17.09.2006, 16:25
Už mi to funguje, ale nesmim to pouštět přes ty Xp, když zadam adresu toho souboru přímo do browseru tak to jde.
podarilo se mi to stahnout, ale pak mi to nejak nechce se rozjet, muze prosim nekdo poradit???
:(
Kinder Master King
18.09.2006, 08:57
Nemůžeš to trochu upřesnit? Nejde to spustit vůbec nebo jenom trochu?
podarilo se mi to stahnout, ale pak mi to nejak nechce se rozjet, muze prosim nekdo poradit???
nastavil si display mod? to byla chybu u me..;)
nenastavil. A na co to mam nastavit??
nakopiruju to do PSP, pak v tom internet browseru napisu tu adresu a ono nic... :roll:
Kinder Master King
19.09.2006, 00:20
nakopiruju to do PSP, pak v tom internet browseru napisu tu adresu a ono nic... :roll:
A píšeš tu adresu správně? V bookmarkách by si jí měl mít uloženou.
Napsal sem ji presne dle toho, jak to stalo v textaku.... Ale stejne diky za rady, ale po tech nezdarech na ty Xp prozatim hazim bobek... :?
Kinder Master King
20.09.2006, 00:29
A máš tam aktivovanej ten flash player? To by mohlo bejt taky tim.
nenastavil. A na co to mam nastavit??
mas to podrobne popsany v readme...
S4PPH1R0N
25.11.2006, 14:18
A je tam nova verze :lol:
http://blazebyte.myfreeforum.org/ftopic395.php&highlight=
co musím ještě nastavit když se mi tam ukázalo "The content connot be displayed" pls jsem na to lama
Možná už to tu bylo, ale nechtělo se mi to celé číst
Pojede to i na 3.30 když nemám custom firmware? :?
co musím ještě nastavit když se mi tam ukázalo "The content connot be displayed" pls jsem na to lama
Nejspis nemas povoleny flash, takze jestli mas cfw (vidim ze mas :)) tak v recovery hod Enable flash player ;)
Možná už to tu bylo, ale nechtělo se mi to celé číst
Pojede to i na 3.30 když nemám custom firmware? :?
proc by to nemelo jit? na 3.30 je internet browser, takze pokud mas povoleny flash tak ti to pojede ;)
wow tak hned to jdu stahovat :)
:( nejde me to stahnout :(
zkus tady http://pspwxp.110mb.com/downloads.htm
...hele jak to tedqa mam sputit a pojede to kdyz nemam jak s e pripojit na wifi..?...:roll:
...nevite nekdo....plssss poradte....;):lol:
pripojenej vubec nemusis byt,jen zadas tu adresu a pobezi to
takze:
1)stáhnu
2)rozbalim
3)nakopiruju na root
4)otevru prohlizec
5)zadam file:/....
6) a je to?
jj tak jsem to udelal ja a bezi
skoda jen, ze to jde tak pomalu
a zkama si to stáhl... a co mám v prohlížeči zadat aby to jelo (přesně prosím :) )
stahni - http://pspwxp.110mb.com/downloads.htm
zadej do prohlizece psp file:/pspwxp36/index.htm
sorry za code
no ale já tam žádnou složku pspwxp36 nemám :(
tak si ji tam udelej a vse to tam nahaz neee?!?!?!?!??!??
ááá už to jede... sem ji akorát vytvořil :)
cusik mam dotaz ja sem to stahl a je to windous vista a rozbalil sem to ale ja tam mam asi 6 ikon a nevim kam to mam vse na kopnout tech vsech 6 ikon dik za odpoved se omlouvam ze to nevim dik
netusim co myslis ,vista jsem taky si dal do psp a je to uplne stejny akorat jina adresa
...no lae kdyz to udelam to chce new connection co mam dat tam...?...:roll:
az ti to vyskoci tak dej O , troj., zadej adresu file:/..... a snad uz tam budes
no ja to rozbalil a mam tam ikony apps games images system user index.htm anevim co kam mam dat dik za radu a pls nakej navod dikes
...haureka diky moc za pomoc....uz se to nacita akorat taky vam to trva tak dlouho...?:.:roll:
EDIT...me uz se to nacita tak aspon deste minut aje tam napsany loadingpspwxp...please wait while pspWxp loads interface...jakoze furt je to cerny..:roll:
vytvor si slozku na rootu (nezev pspwxp nebo pspwvista) vsechno to tam nahrej, bez do prohlizece psp a zadej adresu file (file:/pspwxp36/index.htm - XP, file:/pspwvista/index.htm - vista)
jj trvato dost dlouho
krutyy asi jdu do toho...
ja zapomel ze nemam wifi :lol:
na co???? wi-fi??? mrkni z5
me to tet pise the content cannot be displayed co to je pls flash us mam aktivovanej
....:D....ja sem to nechal asi 2 hodiny spoustet a nic...tak asi neco delam spatne...:D
me to tet pise the content cannot be displayed co to je pls flash us mam aktivovanej
mas spatne napsanoy file:/......(nazev te slozky se soubory)
....:D....ja sem to nechal asi 2 hodiny spoustet a nic...tak asi neco delam spatne...:D
no nekde bude asi chyba,hledej smudlo :)
nevíte proč mi tam nejde spustit malování? sel tady viděl že to jde
prosím mohl by mě to někdo poslat moooooc prosíím nejde mě to nikde stáhnout proooossííímm
Tak to mám taky!!! Opravdu lahůdka největšího kalibru
....win vista v PSP......
rozchodí te na tom i normal veci od MS (Word, Excel...)???
rozchodí te na tom i normal veci od MS (Word, Excel...)???
Ne neni tam zadnej emulator EXEacu... Takze smula :) A navic je to jen pres internetovy prohlizec...v 95 bys TEORETicky spise neco mohl rozchodit.. ;)
Lion(LS)
02.07.2007, 15:25
Cau lidi, nahodou sem nasel tohle forum. Mam problem se zobrazenim na PSP. Ma to stazeny z http://pspwxp.110mb.com/downloads.htm a mam mimo jiny posledni update PSPcka na 3.51, kdyz to pustim tak mi normalne najede jako plocha windows i muzu otevrit start ale ty nabidky se mi nezobrazej dobre. Mam je vsechny namackany u levy strany. A kdyz pustim nakou tu aplikaci tak se to taky smrskne k levy strane a jeste je pres to sedej ctverec ze to nejde pouzit. Akorat na pravo nahore muzu dat maximalizovat a to se to pusti na celej display.
Nevite nekdo co s tim, aby to nebylo smrskli k jedny strane a normalne se to zobrazovalo?
Dik
suchac500
02.07.2007, 15:39
DELETE
EDIT: nevsiml sem si jak je to stare...
Lion(LS)
02.07.2007, 17:44
DELETE
EDIT: nevsiml sem si jak je to stare...
To mam jako smazat :? Ono je neco novejsiho?
Mrkej_Na_Drat
02.07.2007, 18:11
To je docela starý de to už je to tak rok a půl co to existuje Windows 95 na PSP ovšem je to k ničemu vypadá to pěkně,ale je to pomalé pokud nemáte furt mhz na 333 tak je to pomalý vybyjí se baterka rychleji de to na který koliv heckly FW já to testoval ještě za starých dob na 1.50.Jde tma nahrát i Windows 98,ale to už vůbec nestíhá kvůli slabýmu procesoru.
Cau lidi, nahodou sem nasel tohle forum. Mam problem se zobrazenim na PSP. Ma to stazeny z http://pspwxp.110mb.com/downloads.htm a mam mimo jiny posledni update PSPcka na 3.51, kdyz to pustim tak mi normalne najede jako plocha windows i muzu otevrit start ale ty nabidky se mi nezobrazej dobre. Mam je vsechny namackany u levy strany. A kdyz pustim nakou tu aplikaci tak se to taky smrskne k levy strane a jeste je pres to sedej ctverec ze to nejde pouzit. Akorat na pravo nahore muzu dat maximalizovat a to se to pusti na celej display.
Nevite nekdo co s tim, aby to nebylo smrskli k jedny strane a normalne se to zobrazovalo?
Dik
pokud se ti nezapinaji aplikace apod tak nemas povoleny flash, najed si v System settings na Enable Flash Player a aktivuj si ho pres net. Pokud ho mas tak je problem v necem jinym, treba mas ty soubory spatne nakopirovany na kartu
2 McPrask: jenze tenhle "windows" je ve flashi a je i pro ty kteri nemuzou spoustet hb ;)
marecek5
02.07.2007, 18:32
a este k tomu ty to velmi spomaluje psp
Lion(LS)
02.07.2007, 18:51
To je docela starý de to už je to tak rok a půl co to existuje Windows 95 na PSP ovšem je to k ničemu vypadá to pěkně,ale je to pomalé pokud nemáte furt mhz na 333 tak je to pomalý vybyjí se baterka rychleji de to na který koliv heckly FW já to testoval ještě za starých dob na 1.50.Jde tma nahrát i Windows 98,ale to už vůbec nestíhá kvůli slabýmu procesoru.
OK a ty Win95 na PSP, pobezej mi s FW 3.51?
marecek5
02.07.2007, 20:14
OK a ty Win95 na PSP, pobezej mi s FW 3.51?
pojde ti ale bude ti to velmi sekat nedporucujem
s FW 3.51 jaksi ne pac ten neni hacklej jedine s CF
A kde jsi to stáhl? :shock: mužeš mi to prosím uploadnout nebo dát link? :oops:
hele tady máš rovnou celej navod - How To Put Windows XP On Your PsP
You need to have flash/java/everything enabled on your psp.
Firmware 2.70 or higher.(I recommended the latest since you already upgrading it)
Screen size normal.
IMPORTANT: For those who upgrade their pspWxp version:Delete input history first, this is needed because they have changed the cookies file.
1. download the file at
2. Unzip to a folder on your hard drive. By right clicking on the folder inside and go to extract
or you can double click it to go into the winzip folder itself and then cut or drag it out
3. Plug in the PSP using the USB cable.
4. Important: If you already have another pspWxp version installed Delete or Rename the existing version of pspWxp folder.
5. Copy the folder called "pspwxp" (without quotes) in the ROOT FOLDER of your PSP drive.
ROOT FOLDER - refers to the very topmost folder, the folder that contains the PSP and MP_ROOT folders. (Do not place the "pspwxp" folder inside of MP_ROOT, place it next to it and the PSP folder.)
6. Unplug the USB cable after it has finished copying.
7. Go into the internet browser of the PSP.
8. On the PSP Browser, go to Tools - Delete Cache ... and clear you Cache.
Then go to Tools - Settings - Cache and turn this to "Do Not Use"
Then turn off your PSP, and restart it.
9. After restarting your PSP, again go into the Internet Browser.
Type in the address file:/pspwxp/index.htm or you can set it as your home page by going on the internet browser press triangle to go to tools. go to tools then settings then home page settings should be the first one.
10. Press enter
11. Press Triangle to hide the browser's toolbars.
13. You should now be at the Windows XP desktop. If not My AIM SN IS Bigtom71291 I’ll help you
a kdyby si to chtěl přeložený tak mě napiš na email - vojta.kraus@centrum.cz
jo a stáhneš to tady- www.savefile.com/files/792511
Lion(LS)
04.07.2007, 08:24
Diky hned to vyzkousim.
Lion(LS)
04.07.2007, 09:17
Jo funguje to.
Jo funguje to.
Bych řek - jinak bych to tam nedával - je to vlastně emulator
marecek5
04.07.2007, 17:44
Jo funguje to.
a neseka ti to????
a neseka ti to????
kluci kde ten program stahnu a pujde mi na 3.50 fw a jeste jak se instaluje kdyby mi sel??
suchac500
04.07.2007, 18:08
To mam jako smazat :? Ono je neco novejsiho?
ne reagoval sem tam na jeden prispevek a nekoukul se na datum :sorry:
Kluci kde jste stahli ten program a pude mi na fw 3.50 a jak se instaluje pls napiste
suchac500
04.07.2007, 18:11
kluci kde ten program stahnu a pujde mi na 3.50 fw a jeste jak se instaluje kdyby mi sel??
ne nepojede musis mit CF (custom firmware) a z 3.50 muzes udelat DG jen si sezen hru luminez ;) (mrkni do PSP tutorialy 8) )
ne nepojede musis mit CF (custom firmware) a z 3.50 muzes udelat DG jen si sezen hru luminez ;) (mrkni do PSP tutorialy 8) )
jj ja to wim ja si taky ted schanim tu hru Lumines ale nechci si ji kupovat tak si ji od nekoho vypujcim ale nikdo ji nama
suchac500
04.07.2007, 19:10
jj ja to wim ja si taky ted schanim tu hru Lumines ale nechci si ji kupovat tak si ji od nekoho vypujcim ale nikdo ji nama
urco ji nikdo ma ;)
Lion(LS)
04.07.2007, 19:27
a neseka ti to????
Ne vsechno funguje dobre.
Lion(LS)
04.07.2007, 19:28
Mam posledni FW 3.51 a jede mi to vyborne.
Sock of Chuck Norris
04.07.2007, 20:30
Hele a jak a kam se to do psp dava a funguje na tom normalne iso Hry a umd sry za lama otazku
tekken90
04.07.2007, 20:32
Hele a jak a kam se to do psp dava a funguje na tom normalne iso Hry a umd sry za lama otazku
no pokud vím tak to ani není program ale flash animace kterou zkoukneš ve web brosweru :D
ten program de na firmaware 2.70 a víš a neseká se vůbec proste vista na psp nema chybu!!!
NOOOO VYPADÁ TO DOBŘE ale to tam jako nahraju místo firemwaru psp???nebo to je nějaká aplikace dík za odpověď