rysinho8 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 ahoj nemate nekdo funkcni odkaz na pro evolution soccer 2010 demo hledal jsem vsude a bude odkaz je neplatny nebo instalace nejde ... prosim hodte mi sem nekdo ten funkcni odkaz...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 http://download.chip.eu/cz/download_getfile_cz_5969573.html?s=http://dl01.chip.eu&f=/234316/PES2010_PC_DEMO_EN.rar&t=4adaf0f4&sign=024ea9447b63f06dd5fdaea741d6fb1f&dl_type=dl_hs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 stahl sem mnoho odkazu i ten tvuj a zatim mi to vzdy pise toto:Aplikace nemohla byt spustena,protoze soucast d3dx9_30.dll nelze najit.Potize pravdepodobne odstanite opetovnou instalaci aplikace. zkousel jsem mnoho odkazu na 3windowsech win XP,7,VISTA vse stejne i kdyz zkousim pokazde jiny odkaz spoustim z nainstalovane slozky nebo ze startu ale to same.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Tak to bude asi PC , protože mě to jede v pohodě ; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Tak to bude asi PC , protože mě to jede v pohodě ; me to tky jelo az do te doby co sem reinstaloval pc thak sem zkusil jinej win a potom zase jinej a od te doby to nejde ale pred tim na 7 to slo ale ted o nejde ani na win7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
ahoj nemate nekdo funkcni odkaz na pro evolution soccer 2010 demo
hledal jsem vsude a bude odkaz je neplatny nebo instalace nejde ...
prosim hodte mi sem nekdo ten funkcni odkaz...diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.