To záleží za kolik, jak sem psal, pokud to bude dobrá nabídka tak beru i jiný druhy.
Takže abych nezakládal zbytečně nový téma, obnovím tohle.
Teď sháním už jen gameboy pocket (přednostně, víc kusů snad aji) a ten první gameboy (pouze super výhodné nabídky).
Naposledy upravil: kgsws - 13.05.2011 v 17:33
Mám klasický černobílý první gameboy v šedé barvě... kolik nabídneš?
Kryptonics
já mám 2 gameboy černobílé + 2 hry Super Maria jsou jiné.... Teď přesně nevím jak se jmenují ale jsou to Maria
Těžko hádat, viděl jsem nabídky za 150,-. Momentálně je pro mě výhodnější vzít dva kusy od jednoho člověka (cena za poštu), ale pokud by něco selhalo, můžeme se nějak dohodnout.
Tohle mě docela zajímá, chtěl bych oba kusy. Na kolik by mě to vyšlo? (+ pošta, dobírka)
Prodává někdo game boy v Praze? Nebo aspon hry??
Takže pořád sháním, přednostně gameboy pocket. (Nehledám žádnou barevnou verzi, barevné verze odmítnu.)
Nechci zakládat nový téma tak píšu tu: Koupím Gameboy Color v jakékoli barvě ale musí k němu být pokemon hry. Pište PM, díky.
PS3 Slim 250 GB - GTA IV, The Beatles Rock Band, Gran Turismo 5, Tekken 6, Battlefield: Bad Company 2 (+ Vietnam), Green Day Rock Band, Battlefield 3, NHL 12, FIFA 12
PSP 3004 Piano Black - Fifa Street 2, NHL 07, Gran Turismo, Little Big Planet, ModNation Racers, LEGO Pirates of the Caribbean The Video Game
Nintendo DSi - Pokémon Soul Silver + Pokéwalker, GTA: China Town Wars
No mě by to nevadilo, ale asi by se neozvalo moc lidí protože by se ten příspěvek ztratil v ostatních.
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky