nestačí, vůbec nic novýho tam neni (theme settings se nedá počítat že), a navíc ještě nejede 1.50 a pluginy
nestačí, vůbec nic novýho tam neni (theme settings se nedá počítat že), a navíc ještě nejede 1.50 a pluginy
Čau prosím tě včera sem si koupil nové PSP slim. ALe chtěl bych používat ISO hry. Můžež mi nějak downupragdnout muj PSP ????A kolik bys si za to chtěl???Jak dlouho to trvá??? A kdy by byla možnost???Prosím napiš
kdyžtak napiš na email xkamara@seznam.cz
zkuste nekdo pls ten plugin na screeny jestli to nekomu facha a dela mu to screen i ve hre,nebo jestli sem tak blbej jen ja a neumim to zprovoznit
PS3 slim 320gb + Move pack
PSP slim (prisl.):MemoryStick-8GB,2in1 Component+Composite AV Cable,folie
I LOVE MASS EFFECT 1,2
takže jak ma cenu upgradovat nebo ne?
PSP FAT 3.90M33-3 PRODÁNOPSP SLIM 5.00M33-6 PRODÁNOFLASH PSP/PS3 KROMĚŘÍŽ ICQ: 252441635PS3 160 GB CFW 3.55 PS3ITA CZ
)ttp://www.pspdemocenter.org/list.php?c=themedown
díky za témata a nevíte jestli jsou někde ještě nějaký jiný???..ale to bych chtěl moc příliš brzo
lidi mam prosbu.. mate jeste nekdo slim s fw 3.60-m33 ? napsal jsem hb na vytvoreni pandora baterky i pro psp sli.. ovsem s fat baterkou.. ale bohuzel uz mam na slimu 3.71-m33 a downgradovat to nejde a na fat s 3.71-m33 se mi aplikace nezapne.. tzn pravdepodobne ma te fw vypnutou funkci pro zapis do eeprom baterie.. kdyz dam do fat 3.52-m33-4 a spustim ji na kernelu 3.52 tak funguje korektne.. potreboval bych jen otestovat, jestli se na slimu s 3.60 nevypne pri startu.. nemusite na baterku nic zapisovat. byla by to cesta jak vytvorit pandorinu baterku i na psp slim.
hele hoší me to píše
verifing 3,71 ... cannot open file 371.PBP
už se na to pár lidí ptalo a nikdo neodpověděl takžo prosím
Už nic vyřešil jsem to.Chyba byla vtom že jsem si to stahl ze stránek m33.narod.ru ale tam chyběl ten soubor 371.PBP a pak jsem si to sthl od tekenna a jelo to :-D
Naposledy upravil: krystoff - 25.09.2007 v 13:33
krystoff: keby si cital read me nemusel by si sem vobec tu otazku pisat. ale nie panko je lenivy. b4u
@tekken: job done.
Naposledy upravil: myschoo - 25.09.2007 v 14:46
[ ICQ | 224-212-929 ]
[ Console-Forum.cz Veteran ]
[ PSP Guides ] [ iPhone FAQ ]
"Neserte mně, nebo vytáhnu bouchačku a vlítnu tam mezi vás!"
jj diky uz mi to jde i ve hre,ALE.......ty screeny ve hre sou desny,proste nepouzitelne navic pri zapnutem stavu(myslim v pluginech-recovery na enabled game)nejde spustit docela dost her.napr PES6,DEMO Silent Hill ani PSX hry,takze dokud se nevychytaji mouchy,je tento plugin celkem k nicemu...skoda no,snad se to casem doladi
PS3 slim 320gb + Move pack
PSP slim (prisl.):MemoryStick-8GB,2in1 Component+Composite AV Cable,folie
I LOVE MASS EFFECT 1,2
to des ze dark alex konci!!!!- snad se to bez nej nepodela!!!!
jinak ja si pockam na updaty- ta prvni verze stoji za ♥♥♥♥♥- uz jsem to tam hodil a pak zpet- nedoporucuju!!!
PSP (stříbrné)....Xbox 360....
Ja to tam dam urcite jediny co od 3.71 M33 vyzaduju je aby fungovali vsechny funkce jako na origo 3.71 (Krome LocationFree Player - nevyuzitelny)
a aby to prehravalo ISO hry.Takovy ty veci jako moznost 4. podsviceni,taktovani..jsou fajn ale nejde mi vubec o Homebrew atd...
Hlavne aby slo spojit s PS3jkou :-) :-)
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky