a taky nefunguje SKIP SONY LOGO![]()
Mne sa to cele nejako nepaci ak je to univerzalne a na slim nebeha HB pre 1.50 kernel tak by som do toho asi moc nesiel a hlavne ked nefunguje easy recovery 2Tekken: skus klasicky XY Updater tj. GenericDowngrader a skus to cez recovery dat na 1.50.
EDIT: teraz som cital ze pre fat ma vyst este doplnok 1.50 kernel takze potom bude fungovat vsetko![]()
Naposledy upravil: mootoo - 24.09.2007 v 00:21
tak sem to na konec vyřešil přes pandoru.....ale taky sem uvíz na tom, že na 3.71 m33 mi pandora nešla vytvořit..ještě že těch psp tady mám víc
s 3.71 M33 si počkám aspoň na update 7![]()
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
luxusní instalace![]()
... Windows 7 ... Moje ICQ: 438-021 ... Evil.Bulk
... na forum už nechodim, na ICQ sem ...
Jak nakupovat na eBay
Co je na něm novýho ?
Mam 3-40 OE a jsem spokojenej, tak jestly má cenu hodit 3.71![]()
> Je těžké být blbcem, konkurence je příliš velká..> Nesnáším podpisy, které se snaží někomu něco říct> Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.> Počet smajlíků ve zprávě se nerovná výši IQ.
Mozes pozerat obrazky a pozerat hudbu zaroven atd.
má to vůbec cenu když na tom nejde polovička pluginů ? včera sem rozběhal remote joy a nechci o to přijít takže budu muset počkat na update![]()
A nevite jestli tam de SCEP ?
Eyes: Brown
Hair: Brown
Last Known Address: Oakdale
mam FW3,52-4 a pise mi to ze potrebuju min..3.52-3 ...to je docela divny ne![]()
Pokial chcete pouzivat pluginy neupdatujte vacsina totizto pouziva kernel 1.50!!!!! jedine na slim sa to oplati.
cannot open file (0x80010002) mi to pise kdyz vlezu do themes a psp se restartuje
48% lidí žije v chudobě a vy se tady hádáte kdo poslouchá jakou písničku. Celkem smutné ne ?
tak update na slim v poradku,thxxxx3.71 M33 waw
PS3 slim 320gb + Move pack
PSP slim (prisl.):MemoryStick-8GB,2in1 Component+Composite AV Cable,folie
I LOVE MASS EFFECT 1,2
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky