servis-konzoli.cz
Zobrazují se odpovědi 1 až 7 z 7

Téma: Jak flashnout psp E-1004 1C

  1. #1
    Member
    Založen
    Jun 2013
    Příspěvky
    4
    Feedback Score
    0

    Default Jak flashnout psp E-1004 1C

    Zdravim vsechny.Mam takovy problem s flashnutim kolegovo psp.Ma model E-1004 1C a verzi 6.60.Zkousel jsem pouzit dosasny flash verzi 6.60 PRO B9 a i verzi 6.60 PRO C1.Vse delam podle navodu, ale kdyz spustim update tak se jen objevi logo psp a pak zcerna obrazovka ale uz se nic dal nedeje.Nevite prosim cim to muze byt?Diky za rady Martin

  2. #2
    Member
    Založen
    Jul 2008
    Bydliště
    Mělník
    Příspěvky
    1,601
    Feedback Score
    0

    Default

    Zkus si stáhnout 6.60 PRO C fix3 z tohoto návodu a postupovat pomocí něj http://console-forum.net/tema/119700...zace-24-8-2012
    Nintendo 3DS XL V4.5.0-10 + R4isdhc Dual-Core V1.51
    PSP Go -> OFW 6.10 -> OFW 6.20 + HBL -> LCFW 6.20 TN HEN A, B, C -> LCFW 6.35 PRO B3 -> CFW 6.20 PRO B4, B5, B6, B7, B8, B9, B10, C fix2, C fix3 Permanent
    PSP 2004 + MS 2GB + 4GB + 8GB -> CFW 5.50 GEN D3 -> CFW Prometheus 1, 2 -> CFW Prometheus-4

  3. #3
    Member
    Založen
    Jun 2013
    Příspěvky
    4
    Feedback Score
    0

    Default

    Ahoj tuhle verzi jsem už zkoušel a děje se uplně to samé.Přitom i na youtube.com je video jak se někomu normálně podaří flashnout uplně to samé psp.Mne vždy jen zazní ta znělka a ukaže se to video a pak zčerná obrazovka a už nic nenajede.Nemůže to být třeba v nastavení psp jako je např. rodičovská kontrola nebo tak?

  4. #4
    Member aaischa's Avatar
    Založen
    Apr 2007
    Příspěvky
    773
    Feedback Score
    18 (95%)

    Default

    občas se to stava kdyz sou na kartě nějaký pluginy ve složce seplugins... mas ji prazdnou ? pripadne resetni pspčko do tovaru a zkus znova..

  5. #5
    Member
    Založen
    Jun 2013
    Příspěvky
    4
    Feedback Score
    0

    Default

    No já když otevřel pamětovou kartu, tak tam bylo jenom složku SAVEDATA jinak vubec nic.Což bylo divný.Tak jsem udělal složku GAME abych tam dal ten program.To by ale mělo být v pořádku ne?

  6. #6
    Member
    Založen
    Jun 2013
    Příspěvky
    4
    Feedback Score
    0

    Default

    Tak jsem zkousel resetovat psp do tovarniho nastavení a ani to nepomohlo.Tak už nevim kde je chyba.Můžete někdo poradit prosim?

  7. #7
    Member aaischa's Avatar
    Založen
    Apr 2007
    Příspěvky
    773
    Feedback Score
    18 (95%)

    Default

    zkus podle navodu udelat downgrade na 6.00 a dat cfw na něj ..

Informace tématu

Users Browsing this Thread

Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobné témata

  1. Jak Flashnout PSP.
    Od Stage v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 2
    Poslední příspěvek: 25.12.2012, 11:48
  2. Jde PSP 1004 flashnout?
    Od Dareba v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 5
    Poslední příspěvek: 30.11.2012, 18:21
  3. Jde PSP 1004 Flashnout
    Od Dareba v sekci PSP Pokec
    Odpovědi: 3
    Poslední příspěvek: 26.11.2012, 11:20
  4. Flashnout
    Od petr943 v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 4
    Poslední příspěvek: 23.03.2010, 20:07
  5. Jak flashnout psp?
    Od oboda7 v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 20
    Poslední příspěvek: 09.09.2008, 08:17

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat svoje příspěvky
  •