Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Errror code WS-37397-9


amadas1831989

Recommended Posts

  • Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

  • Moderators

Zadej si ten kód chybové hlášky do vyhledávače a zjistíš, že za poslední 3-4 dny se se stejným problémem ozývá tisíce dalších uživatelů. Že by se naplnila slova Phantom Squad? http://console-forum.net/tema/183907-co-rikate-na-avizovane-utoky-na-psn :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím potřeboval bych poradit. Dneska mi pořád na PS4 vyskakuje error code WS-37397-9 a nejde se přihlásit na PSN. Když to zkouším na počítači, tak mi pro změnu ani nenaskočí okénko pro login a password a místo toho mi zběla monitor a objeví se níže uvedené. Prostě se nemůžu přihlásit na PS4 a ani na počítači na PSN plus. A stejná hláška mi vyskakuje i když zkouším dát novou registraci. Díky za každou radu.

Access Denied

You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server. Reference #18.85ed3e17.1451068367.178b4541

Upraveno uživatelem spider74
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už to zase nefunguje, ani na počítači. vyhazuje mi to stejnou hlášku. Fungovalo to jen pár hodin a jsem na tom stejně jako předtím......... A tady se asi stejně nedozvím nic co by to napravil.

Že jsem si já blbec nekoupil radši Xbox one. Na jejich sÍť se dá připojit v poho. Takže teď si kupuji drahé hry na playstation + musím platit PSN plus a stejně si každou chvíli nezahraji, fakt paráda.

Jinak výše uvedená pomoc nefunguje a naprosto žádná změna.

///EDIT by drak3go: Z příspěvku odstraněny zbytečné vulgarity.

///EDIT 2: Tak problém vyřešen. Způsobuje to přiliš mnoho přihlášení z jedné IP adressy a PSN vás prostě odstřihne z důvodů přetížení z jedné adresy. Poskytovatel mi přidělil veřejnou IP a okamžitě problém zmizel. Teď o svátkách je to tím spíš, že těch nových a zapnutých PS4 bylo určitě o hodně více.

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spojil jsem témata se stejným obsahem do jednoho, aby se stejné problémy soustředily do jednoho místa. Zdá se, že tento problém teď bude hodně aktuální.

zdravím, ode dneška mám stejný problém s přihlášením na PS4 i přihlášení přes PC. Volal jsem poskytovateli internetu, který mi změnil nastavení IP adresy ale stále chyba trvá. Nějaká rada co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Co přesně znamená "změna nastavení IP adresy"?

Jak se zdá, poslední dobou (a nejen v souvislosti s chybovou hláškou diskutovanou v tomto tématu) nastává hodně problémů s neveřejnými, resp. sdílenými IP adresami pokud jde o služby PSN a online hraní. Dokud nebudeš mít veřejnou IP adresu, s problémy tohoto typu se očividně budeš potýkat častěji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den už 3 dny se mi nejde připojit na PSN neustale mi to to vypisuje chybu WS-37397-9 už jsme zkoušel všechno vůbec nevím co s tím prosim o radu (prosim nepište at si dam ten kod do googlu daval jsem skousel jsem vse.)

Dela to nekomu taky ze se mu nejde pripojit

///EDIT by drak3go: Dotaz přesunutý do tématu zabývající se stejným problémem.

Upraveno uživatelem drak3go
Přesun do tématu se stejným problémem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • Moderators

Strýček google ti nic neukázal, a že to stejné téma, dokonce s velice podobným názvem leží jen pár řádků dole pod tím, které jsi založil ty, sis nevšiml? :roll:

Přesunul jsem tvůj příspěvek sem, protože tady se to už řešilo a když si to pročteš tak zjistíš, že i vyřešilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obrať se klidně i na záda, stejně tak klidně jsi mohl svůj příspěvek napsat do už existujícího tematu. Zakládání duplicitních temat je v pravidlech zakázáno, dřív se za to dávaly upomínky/banány. Za sebe ti mohu poradit že problém je mezi gaučem a tv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators
Máš opravdu krásný smysl pro humor, ale myslíš si, že bych to sem psal znovu, kdyby mi ty výše uvedené rady pomohly?

Ale což obrátím se jinám, když je tu banda arogantních hovad.

Aha, takže jen proto, že 10 lidem z 10 ten problém vyřešilo přesně to, co je tu psáno. tak jsou zdejší uživatelé arogantní hovada? V tom případě ty jsi arogantní blb, který si nevidí ani na špičku nosu a zároveň zřejmě jediný, komu daná věc nepomohla. Mimo to pochybuju, že jsi při své aroganci vůbec četl co se tu píše, protože i když jsi svůj první příspěvek smazal, tak sis vlastně odpověděl sám sobě a přesně tak, jak je tu psáno. Abych to teda upřesnil - sám jsi uvedl, že z jiné IP to funguje. Takže teď poběžíš za svým ISP, požádáš o veřejnou IP a problém vyřešen, viď?

Jdi odkud jsi přišel a nauč se pravidla slušného chování a trocha respektu :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu