Nieco od juliusa verna?
Nieco od juliusa verna?
Samsung LE40A786 - Kontrast:2 000 000:1,DVB-T tuner,Full HD,24p,100Hz,Wiselink USB,4x HDMI,Ultra Clear panel Už je doma
Prosím,mohol by si upnúť Twilight ságu od Stephenie Meyerovej? v CZ,ak by sa dalo
Mohl bych poprosit, jestli je již sehnatelný, o Obchodníka se smrtí od Hugh Laurie? Rád bych si to přečetl, když jsou tak pozitivní reakceDěkuji
iPhone 3G/S servis///koupím rozbitý iPhone 3G///Jailbreak všech iPhone OS přístrojů
http://console-forum.net/showthread.php?t=39876
Shakespeare - Hamlet ... pdf
![]()
<iPhone _ Xbox 360 _ Apple _ PSP Fan>
Můj upload seriálu "Tom and Jerry"pro PSP
Můj upload seriálu"Bernard Polar Bear"pro PSP
Flash Xboxu bez ztráty záruky v Příbrami a okolí..napiš mi PM...klik
Jablíčka.com - apple web
Od vydani knihy to vzdy trva nekolik mesicu az nekolik let:-( Pokud je to nejaky bestseller typu Harry Potter, pak je rozumne citelny e-book za nekolik tydnu, ale v tomhle pripade to potrva dele. Vzdy se musi na webu nejprve objevit scan a ten pak musi projit opravou od nekoho, kdo ma pro porovnani v ruce original.
A nemel bys od Lynn Flewelling aj knizky nightrunner myslim ze v cestine jsou zatim 3 stesti ve stinech, prichod tmy a zrádcův měsíc, tak kdys je sehnal bylo by to super...diky moc
Ja jenom jestli je nejaka zmena??? Jestli se podarilo nahrat ty knizky do toho souboru nebo jeste ne a mam si pockat????? diky nest
Naposledy upravil: Nest - 24.02.2009 v 13:59
PSP- Slim&Lite black
CFW - 3.90 M33/2
Příslušenství - MemoryStickProDuo 2Gb, sluchatka KOSS ear plugs
Elísek (18.12.2009)
Prosím Metuj, mohol by si upnúť ak sú nejaké knihy od Ricka Riordana ?
cus hledam knihy :
čus
1) Vítězové
2) V nebezpečných výšinách knihy
od Stephen E. Ambrose
...dik za pomoc
Zdravim pls nevie mi niekto odporucit knihu o Deja vu nieco???
nemáte někdo Sweeney Todd - Šňůra perel?
Tohle je fakt parádní O.O. Jen bych se chtěla zeptatm jestli bys neměl na skladě od Lynn Flewelling i trilogii Noční běžci -> Štěstí ve stínech, zrádcův měsíc a příchod tmy...![]()
Zdravím, jsem tu nová a ne tak docela rozkoukaná, tak prosím omluv případné zmatkování... V první řadě děkujík za Anne Rice! A mám prosbičku. Pídím se po nějakých knihách od Laury Joh Rowland, jedná se o zhruba jedenáct "samurajských" detektivek z období tokugawského Eda, začínalo to tuším knihou Šinjú, poslední Lauřina novinka se jmenuje The Cloud Pavillion a letos vyšla v češtině. (É... Pavilon z oblaků? Asi ano.) Kdybys na cokoli narazil a přidal do knihovničky, bylo by to fajn. ;o)
Mohu doporučit na přečtení sérii Sága sedmi sluncí od Anderson, Kevin J.
Styl je podobný stylu Duny - pokračování od Briana Herberta, na kterých spolupracoval.
Blanka
Naposledy upravil: Klabna - 30.03.2011 v 14:24
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky