vidim ze na savy to postaci,ale zase ja,nikde na IT toto nenajdem,tak neviem
uvazujem ze kupim GTA 4 z ebayu z nemecka,ale jedna vec ma zneistuje,
Da sa tam vybrat jazyk alebo je nemecka a anglicka verzia oddelena? ja by som rad anglicku ale neviem,tak plox poraddte
a dalsia vec
Chcel by som natriet brata v niecom,nieje nejaka hra ktora sa da hrat s 2 ovladacmi?
najlepsie nejaka strielacka alebo preteky,o fife viem ale nejako ma nelaka![]()
dakujem predom a dakujem tomu kto odpovie
nějaká plošinovka jako je litle big planet pro ps3 nebo nějaké závodní hry něco takového určitě bude![]()
S tema hrama z Nemecka to je sazka do loterie. Mel jsem odsud nekolik her a nektere byly jen Nemecky a nektere meli i anglinu.
Ad hra pro dva: Co mu naflakat v novym Mortal Kombatu vs DC Univserse nebo Soul Caliburu IV? :-) Ja tradicne hraju s bratrem NHL. FIFA me taky nebere.
Ahoj. Už jsem se tu ptal ale někdo si tu ze mě dělal trošku blbce..
Jak je to s připojení k monitoru a reprákům od PC? Jde to? Jaké nové "káble" potřebuji?
Děkjji za odpověd!
Chcem si kupit xbox a rozhodujem sa ktory. Nikde v prispevkoch som sa nedocital ci si mozem kupit bezny 2,5 ci 3,5 palcovy HDD a budem ho vediet natlacit do xboxu.ak by to slo urcite by som si kupil Arcade a doplnil ho komponentami podla vlastnej voleak nie tak budem nuteny si kupit vyssiu radu.
Dik za radu
Do xboxu natlacis, tak akorat original MS disk. Existuje tedy teoreticka moznost upravy bezneho 2,5" disku do pouzdra od origos MS disku, ale do max. velikosti 120GB a financne to vychazi stejne jako kdyz si koupis rovnou orig. MS 120GB disk.
Pak mas moznost pripojit jeste klasicke externi disky pres predni USB porty, ale ty lze pouzit pouze jako skladiste MP3 a filmu, ne jako uloziste xbox her, addonu atd.
Mam dotaz kdyz si chci tedy poridit verzi arcade nemela by tam byt lite-on ano..... a muzu nejka poznat jestli je to benq neco hitachi..... velice dekuji za odpoved .............omlouvam se pokud zde jiz odpoved je ale nikde to nevidim jednoznacne
Co treba se podivat na prvni stranku tohoto tematu, kde to je uvedeno, jak poznat mechaniku.
Pripadne zavorkuv tutorial:
http://console-forum.net/showthread.php?t=29340
Me fascinuje, ze si lidi daji tu praci sepsat podrobny popis co a jak a kazdy den se tady objevi minimalne jeden lenoch, co je si to liny alespon procist z naservirovaneho zlateho podnosu..ach jo![]()
dobre nekde ctu ze liteon se zacali davat v breznu 08 tedy mam to chapat ze na vsechny verze xbox360 ano? a mrzi mne ze obtezuji jen jsem zacatecnik neni to omluva ale taky jsi urcite byl sry![]()
super post este ho obohatit o info o flashy a je to... chystam sa kupovat xbox 360 elite len sa obavam ze prave tam bude Lite-On mechanika kedze to jest najnovsi typ xka...
Playstation™ ''PSP™'' Portable Ice Silver - FW 3.95 - Sony Memory Stic PRO Duo 8GB MagicGate Mark2 - PSP Bag (Case) Leather White - UMD: GTA:LCS
Xbox 360 Elite Owner
iPhone 4 16GB Owner
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky