Bacha! všichni co maj CFW 5.0 tak tohle vubec ani nezkousejte protoze potom co to zkopirujete se vam pri zpousteni psp kousne a nebude se zapinat do te doby nez tam date zpatky originalni(CFW:5.00) tematko..
Takže s FW 5.0 NEKOMPATIBILNÍ
Bacha! všichni co maj CFW 5.0 tak tohle vubec ani nezkousejte protoze potom co to zkopirujete se vam pri zpousteni psp kousne a nebude se zapinat do te doby nez tam date zpatky originalni(CFW:5.00) tematko..
Takže s FW 5.0 NEKOMPATIBILNÍ
to je tym ze prispevok je polroka stary, a v tej dobe fw 5.00 nebol...
a SONY vzdy tieto subory v kazdom FW upravuje
[ ICQ | 224-212-929 ]
[ Console-Forum.cz Veteran ]
[ PSP Guides ] [ iPhone FAQ ]
"Neserte mně, nebo vytáhnu bouchačku a vlítnu tam mezi vás!"
JJ aspon sem se poučil:-) Nastesti me zachranill Sensei ktery mi ten origo soubor poslal![]()
Dobra prace !!!
PSP 3.80 M33- 2GB Sandisk SLIM PIANO BLACKEverybody golf 1Jinak samé ISO GAME !!CS GAMERLOW SHOW=BIG KILL
Jo hej je to parádní...máš jich víc? popř. bys upnul?
díky no sekne se po zapnutí PSP!!!![]()
Legacy of Kain series, (Blood Omen, Blood Omen 2, Soul Reaver, Soul Reaver 2, and Legacy of Kain: Defiance)
PSP CW 1003 + 4 Gb sandisc pro duo CFW: 5.00 M33-6 + kernel addon 150PS3 320Gb + FW: 3.41 JB
iPhone 4 4.1 JB
{Grand Theft Auto 4, Little Big Planet, Soul Calibur 4, Watchmen, Rag Doll Kung Fu, Singstar 2,3, ABBA}
*seznam tutorialu*pravidla fora*mapa flasheru*seznam PSP filmu*ISO hry pro TA-088v3*
Hej tak jsem udělal vše podle návodu a nechce mi nabootovat PSP mam 2004 Slim CFW 5.50 Gen-D2 co s tim?? zkoušel jsem i ty original vlnky a nic jak startuje psp v polovine se to sekne a vypne co s tim plss???

Fakt to je demece, to jsem ještě neviděl, ted si to začínám uvědomovat ... přečti si všechny příspěvky na týhle stránce a pochopíš.
Zkus při zapnutí držet R, když ti nenaběhne recovery menu, tak jedině unbrick přes pndoru.
![]()
X360 (Xenon) - iX 1.51 (Hitachi) + ASUS VH203D & Logitech X-230
PSP Slim 2000 (TA-85v2) - 5.50 Prometheus v4 + Memory Stick SanDisk 4GB
iTouch 1G 8GB - JB 3.1.2 + Sennheiser CX270 / KOSS Porta Pro / Creative EP-630
HP Pavilion dv6580ec - WIN 7 Ultimate x86
HTC Kaiser - WIN 6.5
[ PSP Pro začátečníky || X360 Pro začátečníky || Pravidla fora ]
[ Chceš se něco dozvědět o revizích X360tky? ]
Nedostatek výkonu kompenzujeme odvahou!
Mám PSP 2004 Slim CFW 5.50 Gen-D2 a když jsem to přehrál nebootuje mi psp. V polovině s esekne a vypne co s tím??? Dělá mi to i když nahraju z te složky ten originální:'-( co s tím????
Ono recovery menu naběhne ale když to normálně zapnu tak NEJEDE!!! a sry za 2x stejný příspěvek Když vypnu ten plug-in na ty custom schémata tak se mi to Sony Computer Entertaiment a pak se sekne a vypne a to same to udela i když to zapnu ten plug-in
Naposledy upravil: Xardas - 20.03.2010 v 21:02

Jestli jsi si jistej, že tam kopíruješ ten originální, tak je to špatný... nakopíruj tam tenhle http://www.edisk.cz/stahni/16201/sys...co_8.18KB.html. Když to nepomůže, tak reflash přes recovery flasher ...
![]()
X360 (Xenon) - iX 1.51 (Hitachi) + ASUS VH203D & Logitech X-230
PSP Slim 2000 (TA-85v2) - 5.50 Prometheus v4 + Memory Stick SanDisk 4GB
iTouch 1G 8GB - JB 3.1.2 + Sennheiser CX270 / KOSS Porta Pro / Creative EP-630
HP Pavilion dv6580ec - WIN 7 Ultimate x86
HTC Kaiser - WIN 6.5
[ PSP Pro začátečníky || X360 Pro začátečníky || Pravidla fora ]
[ Chceš se něco dozvědět o revizích X360tky? ]
Nedostatek výkonu kompenzujeme odvahou!
Jooooo pomohlo mi to dííky ti mnohokrát za pomoc už to fičí
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky