mam problem s pouzitim zaslepek nemohl bys to sem pridat
Swap Magic 3.6 a 3.8 navod na pouzitie
Spuštanie zálohovaných hier cez SM 3.6:
1. Bootuj PS2 s Swap Magic (použi CD alebo DVD verziu)
2. Keď bude uvodna obrazovka (ty uvidiš 2 voľby, Load Program and Video Mode na obrazovke.Vyber SWAPMAGIC a vlož napaľovanu hru.
3. Stlač X a hra sa spusti.Nezabudni vybrať normu NTSC alebo PAL
Pre CD hru vlož CD SWAPMAGIC
Spuštanie zálohovaných hier cez SM 3.8:
1. Bootuj PS2 s Swap Magic (použi CD alebo DVD verziu),podľa hry
2. Keď bude uvodna obrazovka (ty uvidiš 4 voľby, Normal,Special SMBOOT a Cheat Menu), Vyber SWAPMAGIC a vlož napaľovanu hru.
3. Choď na Normal a stlač X,vyber video normu a stlač X a hra sa spusti.
Pre CD hru vlož CD SWAPMAGIC
mam problem s pouzitim zaslepek nemohl bys to sem pridat
jj presne s tou
Goli.....pokud stím máš nějaký problém tak můžeš vyzkoušet www.swapmagic3.com :-) dokonce to mas i na tom DVD napsane![]()
Aaaaaaaaaaaaaaand!
dik moc wam oboum ste moc hodny mesic na tom dumam a pak prijdete vy a strcite me do kapsy fakt moc dik
Tady mas video navod http://youtube.com/watch?v=f1Ii3uwRUDA&feature=related
Jde tam narvat i slamka od fruka , ja ji tam mel asi pul roku a normalne mi sly zavirat i dvirka![]()
zdarec hosi odkud stahujete to Swap Magic 3.8 nebo 3.6?? napiste
pllooooosim
Swap Magic musíš mít originál, vypálenej nefunguje musíš koupit v obchodě
např. http://www.gamehouse.cz/playstation-...eys-2-1883.php
Dirtysknunk má pravdu....vypálený SM je jako neorigo čili to na PS2 bez čipu nemůže fungovat.....pro ty co mají čip a chtějí si ve hře zacheatovat si to můžou stáhnout a vypálit......
Aaaaaaaaaaaaaaand!
zakúpila som si swapmagic3 plus, dodali mi dvd, cd a záslepky...bez návodu... pozrela som si návody cez net,ale mám taký problém. mám ps2 konzolu tú tenkú model SCPH 77004, tých záslepok je 6 kusov, podla netu ich má byť 5. záslepky a,b a d som umiestnila, ale to c neviem nikam dostať... posledné e teoreticky viem kam dať a pochopila som že to mám vkladať keď je ps zapnutý. poraďte...ten diel c kam s ním ? alebo netreba? na čo slúži? na jednom videu z youtube to vyzerá že len na to aby sa dvierka nedali zavrieť...som v koncoch... prezrela som aj všetko čo ste tu radili iným a neviem sa vysomáriť z toho :-(
ja by som sa chcel spytat ako to funguje na slime ked tam su tie otvaracie dvierka ci by ste to nejako neopisali lebo na fate ked sa to len tak vytahuje ale na slime sa to robi ako?![]()
PSP Slim 3.90m33-3
NDS is shit
nie je mozne to bootovacie CD resp. DVD nejako obist? myslim bootovacim USB klucom...mam strach o zivotnost DVD
Asus P5K, Quad 6600, 8GB RAM, 150GB Raptor+750GB Samsung F1, ATi 4850 512MB, Enermax Liberty 500W, 40" LCDTV Samsung LE40M86 full HD
Sony PSP Slim black, 4GB MS, FW 5.00M33-4, Sony PSone, Sony PS2, XBOX 360 Elite s Benq no flash, XBOX 360 Arcade+120GB HDD flashed Liteon, Nintendo WII
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky