Naposledy upravil: irm - 03.08.2008 v 15:30
PS3 320GB (game nick Astacus)
zkoušel jsem to na jednom filmu . proces proběhl v pohodě , ale titulky to stejně nepřidalo
A po té, co proces přidání doběhne ani program nevypíše nějakou hlášku? To je fakt divný.
Ty titulky jsou (z hlediska SRT formátu, struktury, časování...) v pořádku? Zkontroloval (a případně opravil) bych je třeba přes SubtitleWorkshop 2.51 . Já jsem zatím fakt nenarazil na jediný problém a otitulkoval jsem už desítky AVIček.
PS3 320GB (game nick Astacus)
dělá mi to přesně to co kastanovi, proces doběhne, tak to pro jistotu pustím v Media playeru a titulky nikde
proc to prehravas v mediaplayeru kdyz je to urceny pro ps3?Ten film kam jsi pridaval titulky hod treba na flashdisk a pak v ps3 nezapomen ty titulky pres substiles options zapnout
a když ty titulky nejdou v PC tak v ps3 pojedou ?
Minule mi totiž jely i v PC
Máš pravdu, já sem ♥♥♥♥♥♥, díky moc a omlouvám se za ten zbytečnej spam. Jo a ještě, zobrazí se ty titule v DVD přehrávači s DIVXem ?
@Daxter:
pokud ti dvd podporuje divx, tak titule muzes mit zvlast...staci je mit akorat stejne pojmenovavy jako je video a titule si to pusti samo, popr. je zapnes pres tlasitko subtitle na DO
V pc ti pojede upravené divx včetně titulků pro ps3 v originál divx playeru hned zjistíš jestli ti titule seděj či neseděj...když ne upravuju je v subtitle tool Titulky do divx přidáš v AVIAddXSub perfektní popis tohodle programu je tady (anglicky) Titulky do mkv přidáš v mkv2vob a mkv, které ps3 nepřehraje upravíš do mp4 v GOTSent24.
Divx player stáhni přímo z jejich stránky poklepáním na free download nejde nalinkovat přímé stažení...
Naposledy upravil: marek_2080 - 13.08.2008 v 13:29
E2160 MSI 7267, ATI 3850 2x1024MB DDR2, 2xWD250GB, Aver DVB-T 777
Zdravim panove, mam takovy problem, titulkovac super ale mam potiz u par filmu ze kdyz titulky pridam na PC vse bezi jak ma ale na PS3 mi pak vyhodi NOT SUPORTED FORMAT. nevi nekdo co delam blbe.(Pedtim sem asi 5 filmu udelal v pohode a posledni mi proste nejedou na PS3...
zdar ve spolek, mám problem s tímto prográmkem, nepřidává titulky. Udělal jsem asi 10 filmů, kde to šlo bez problémů, ale pak konec. Proces běží normálně, ale titulky to nepřidá. Zkoušel jsem i jiné verze a pořád to stejný. Nevíte někdo co s tím?
taky mi to dělá
Sony Playstation 3 SLIM Rebug 3.55 CFW + 500 GB external HDD + 2x Dualshock 3 + 2x MOVEǀǀSony Playstation 2 Slim FMBC
Nintendo 3DS Cosmos Black + R4iTTǀǀ32"LCD TV FullHD
Jen dodám, že na LCD 94cm a výš je lepší nastavit font na pouhý Arial (velikost 20 - bez bold)
A nějaké řešení pro Ubuntu 9.04 by na skaldě nebylo ?) Díky
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky