škoda, že to píšu i v návodu..stačilo by příště pozorněji číst
doufám, že funguje jak mápozn. Pokud vám PS3 nepůjde zapnout připravte si flashku na kterou nahrajte nejnovější aktualizaci FW do složky PS3/UPDATE a připojte k PS3.![]()
škoda, že to píšu i v návodu..stačilo by příště pozorněji číst
doufám, že funguje jak mápozn. Pokud vám PS3 nepůjde zapnout připravte si flashku na kterou nahrajte nejnovější aktualizaci FW do složky PS3/UPDATE a připojte k PS3.![]()
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
ja nepostupoval podle tvyho navodu,dostal sem se k tomuhle topicu az kdyz sem hledal reseni proc mi to furt nejde..ale dik za rejpnuti
![]()
xbox1, x360, wii, saturn, dreamcast, gp2x F200
Logitech Z-5450,LE40A786
http://www.youtube.com/watch?v=NNSytaL9hnI
přeji hodně stěstí s výměnou![]()
[CENTER]Playstation 3 120gb(Fw. 3.41)|iPhone 3GS 32gb white(Fw. 4.1) JB|Nintendo Wii Black (Fw. 4.2e)
Co kdyz vymeni hdd z 80 na 250Gb a tu 80Gb s hrama atd udelam jako externi, to by mohlo jit ne? nemusel bych delat zalohu?
musel...hry jdou ukládat pouze na interní disk...leda, že bys ten 250GB nechal jako externí...ale předpokládám, že to chceš právě kvůli hrám atd
Ja jsem to bble napsal, kdyz ten 250gb hodim misto puvodniho co je v PS3 a formatuju, bude cisty, jasne, ten 80Gb s hrama vyndam a hodim ho jako externi, a pres Restore bych z toho 80gB skopcil na ten 250Gb, jde to tak? nebo si PS3 pamatuje backup?
ne to by taky nešlo..musíš udělat zálohu na externí disk, abys to moh vyměnit... pokud jen vyndáš HDD z PS3 a připojíš jako externí tak to nepůjde
no ja ho vyndam, ale dam tam tu 250Gb(vymenim) a tu 80 dam jako externi s tim ze to prekopiruju
jak uz psal tak to nepujde...udelej to jako jo...nejdriv si ten 250 pripoj k pc jako ext. a naformatuj na fat 32...potom to pripoj do ps3 a dej si backup....backup pak prekopiruj do PC, smaz backup z 250HDD a pak vymen disky...z 80 si udelej ext. a prekopiruj si tam tem backup z pc, pripoj k PS3 a dej restore
jasne uz to chapu, ale stejne, proc kopirovat z pc na tu 80Gb neco co uz tam je? prece to na te 80Gb ty data jsou
jsou, ale ne jako záloha... při záloze se vytváří speciální soubor kterým pak zálohu obnovíš na disk v PS3![]()
čau lidi chc ise zeptat kupoval jsem si s partou lidí PSN hry a chci si koupit nový HDD, protrože mi dochází místo tak se chci zeptat jestli když udělám tu zálohu pak ji obnovím půjdou mi ty PSN hry jde mi o to, že si musím nechat v PS3 profily na kterých to bylo kupovaný, aby to pak po mě nechtělo hesla nechci přijít o ty hry, přeci jenom jsem za ně docela dost zaplatil a hlavně nechci přijít o tekkena
profily ti zůstanou uloženy v PS3 o ty se bát nemusíš.. takže ti hry půjdou.. můžeš si je dokonce i zazálohovat na ext. HDD, takže je pak nemusíš znova stahovat
Dnes jsem zakoupil Samsung 500GB HDD 2.5" Spin Point M7 2,5'', SATA/300, 5400RPM, 8MB
http://nc.cz/samsung-500gb-hdd-2-5-s...-8_d18924.html a vyměnil za stávající 160GB v provozu "chrochtající" Made in Thailand, na FLASH disk 32GB (zformátovaný na FAT32) nahrál poslední FW 2.76 do adresáře PS3/update, jak popsal Immanuel dne 13.12.2008 (No.14) a PS3 si nový HDD 500GB sama zformátovala, nastavila připojení přes LAN na Internet a celý backup 17 GB z FLASH je rovněž na novém HDD. Navíc Samsung 500GB HDD 2.5" Spin Point M7 v provozu není vůbec slyšet (100% šepot květin!!!, i když máš ucho na LED od HDD). Všem vřele doporučuji...
čau tak mi přišel ten disk, ale po vložení do PS3 mi to napíše:
Cannot start.
The corect hard drive not found.
Zkoušel jsem i ten update dát na flashku, ale stejně nejde.
Dík za odpověď nevím co s tím.
To fakt nikdo nic nevíte co s tím mám udělat.
Naposledy upravil: Jonny - 21.06.2009 v 07:20
javak810i (21.10.2009)
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky