servis-konzoli.cz
Uzamčené téma
Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se odpovědi 16 až 23 z 23

Téma: [WiFi] WEP Security crack

Member
    Feedback Score
    0

Quote Původně napsal b-s-h
    Tak jsem našel něco o podporovaných kartách

Code:
    http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers
    super!
    takze ted si kdo chcete zjistete jakej mate chip a zkuste jestli je v tom seznamu tam.... ja to udelam taky
    jo k mac adrese... nevim mozna existuje nejakej homebrew kterej to zvladne ale jinak nevim na kompu to de to umim

EDIT: web kde je spousta karet se svejma chipsetama http://www.linux-wlan.org/docs/wlan_adapters.html.gz
    tady je jich nejspis este vic http://linux-wless.passys.nl/query_c...hipset=Atheros
    ty weby jsou pro linux usery ale chipsety tam sou napsany taky zejo

btw mam 2 wifi karty jednu s chipem Marvell -> nepodporovana a dalsi s chipem Ralink -> podporovana v linuxu!!! az budu mit nekdy naladu tak si cracknu WEP a udelam z toho video tutorial

EDIT2: kdybyste nekdo chteli cracknout WPA tak uz vim jak na to reknete mi ja na to mozna neco napisu nebo vam aspon polu odkaz na nejakej tutorial

Member
    Věk
    24
    Feedback Score
    0

Jak zjistim co mam za chip na wifi kartě? Mam wifi Asus
    --------------------------------------------------------------------
    PSP Value Pack Black, FW 3.03 OE-C, 1gb karta, strašnej ranec iso her.

Member
    Feedback Score
    0

wow nic navod...urcite nekdy pri cestach vyuziju s notebookem to nebude problem
    XBOX 360 Arcade + HDMI + 24" LCD + HDD 20GB --GTA4, Forza 2,Viva Pinata,Burnout Paradise,Skate.,

Member
    Feedback Score
    0

Default peek5.sys

Máte někdo please tenhle soubor?? Nemůžu ho najít a ten odkaz co je na aircrack už nefunguje Soubor peek.dll jsem sice už našel a stáhnul, ale nevim jestli je funkční, tak kdyby jste ho přihodili k tomu peek5.sys byl bych moc vděčný
    A ještě jedna prosba. S angličtinou na tom nejsem nejlépe a tak jsem na http://www.wildpackets.com/ nenašel ovladače k mojí Wifi kartě(nezjistil jsem ani, zda je podporovaná ) Mám na notebooku "Intel(R) PRO/Wireless LAN 2100 3A Mini PCI Adapter" a byl bych vděčný za odpověď, zda je moje wifi podporovaná nebo ne popř. i ovladače k ní. Děkuji mnohokrát.
    Naposledy upravil: Kolcek - 25.07.2008 v 10:27

Moderator huhla's Avatar
    Na modré planetě, kontinent Evropa, stát CZ, město Pha
    Věk
    36
    Feedback Score
    7 (100%)

Byl bych ti neskonale vděčný kdyby se ti podařilo udělat ten návod. Chtěl bych si odzkoušet jak mám zabezpečenou síť.
    Naposledy upravil: huhla - 28.07.2008 v 09:27

Informatik = odborník, který vyřeší problém, který vůbec neexistoval, způsobem, kterému nikdo nerozumí...

Member
    Věk
    18
    Feedback Score
    0

tak ten kdo nechce aby byl cracknutej tak at si nastavi WAP , WEP (ASCI coding) je to slozitejsi cracknout a wap nejde snad

>>>>>>>>Gi
    mme Thank's if i help you<<<<<<
    N95_8gb+Iphone(treti rada)8gb+PSP+PS3+PS2

Super Moderator Anonymous_'s Avatar
    Feedback Score
    19 (100%)

stary, jak moje babicka.. Pod widlema bude crackovat hodne dlouho, s airodumpem a airplayem je to v linuxu cracknute hned..

.. navic jsou mnohem lepsi navody, zajimalo by mne, kolik jsi toho jiz cracknul..

EDIT: a jeste tady nekdo asi nedokaze rozpoznat software pro Windows od SW pro PSP.. smutne.
    Naposledy upravil: Anonymous_ - 18.09.2008 v 07:06
    ~ Testy na VŠE a další VŠ! ~
    I live for music!

Member
    Feedback Score
    0

Zdravim pokusam sa prelomit ochranu na Wifi sieti mojho kamosa stavili sme sa ze ho nezistim ....... ale ze nema nejake zlozite .... zistil som ze ma WEP key tak som isiel podla toho postup co je tu ..... dostal som sa as po cmd/prikazovy riadok ..... ukaze mi toto nevie co dalej pisu tam ze na WEP kluc 128/ci ako staci mat 500 000 packetov tie mam tak prosim co dalej ....

PS: viem ze je to nelegalne ale dal mi povolenie ze mu mozem naburat je to dobry priatel ..... to nieje problem

PS2: DAKUJEM ZA KAZDU POMOC A RADU

PS3: tu su moje nazbierane packety :
    http://rapidshare.com/files/181762247/PACKETS.zip.html
    Naposledy upravil: Walker - 10.01.2009 v 17:44 Důvod: doplnil som upload

Uzamčené téma
Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12

Informace tématu

Users Browsing this Thread

Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání