Na FAKE teda byva cteni mnohem horsi - a hlavne zapis. Ten mas dost solidni. Rychlik to sice neni, ale za fake bych ji neoznacil, ani nez bych se zeptal na magic gate
Proste Sony karta no![]()
Na FAKE teda byva cteni mnohem horsi - a hlavne zapis. Ten mas dost solidni. Rychlik to sice neni, ale za fake bych ji neoznacil, ani nez bych se zeptal na magic gate
Proste Sony karta no![]()
1. Cau, chtel by sem se zeptat, kdybych si ted koupil PSP FAT, tak jakykoliv jde flashnout ?
2. Je rozdil mezi FAT a SLIM ve hrach ?? Treba u FAT by mi naka hra nesla a u SLIM jo ?
1) fatka jdou flashnout vsechny
2) vsechny hry jedou na vsech psp
Diky moc
A jeste jeden dotaz, da se v nakym kamennym obchode sehnat PSP FAT ??
Naposledy upravil: ice22222 - 21.05.2009 v 17:05
uctite, ale ve kterem, tak to ti nikdo nereknemusis dobre natrefit
Prakticky ne.. Samozrejme nepopiram, ze nejakej zapadlej nekde v nejake prdelce existuje. Ale v normalnim shopu ne.
Mozna tak v bazaru
EDIT: sakra, mam ty taby moc dlouho otevreny.. budu muset vzdy pred odpovedi refreshovat![]()
A ted v tom mam uplnej gulas...Kdybych si ted napr. koupil PSP-3000 tak pujde flashnout vsechny ale PSP-3004 ne ?? Diky
Takze pokud to chapu, dneska uz nemam sanci se k flashnutelnymu PSP v normalnim shopu dostat...hmm tk to je spatny...btw diky vsem co se mnou meli tu trpelivost![]()
Naposledy upravil: Sinxy - 22.05.2009 v 16:40
U iso hry mi to hazi tu chybu .. no proste to cislo co tam mate napsany ze je to ze v mechanice nei disk a co stim muzu dela t?? kdyz je to cso a ja zadny disk nemam poradte pls ???

![]()
X360 (Xenon) - iX 1.51 (Hitachi) + ASUS VH203D & Logitech X-230
PSP Slim 2000 (TA-85v2) - 5.50 Prometheus v4 + Memory Stick SanDisk 4GB
iTouch 1G 8GB - JB 3.1.2 + Sennheiser CX270 / KOSS Porta Pro / Creative EP-630
HP Pavilion dv6580ec - WIN 7 Ultimate x86
HTC Kaiser - WIN 6.5
[ PSP Pro začátečníky || X360 Pro začátečníky || Pravidla fora ]
[ Chceš se něco dozvědět o revizích X360tky? ]
Nedostatek výkonu kompenzujeme odvahou!
dik moc uz to jede![]()
prosimtě kam mám uložit video.avi?????
psp ti format avi neumi prehrat musis to zkonvertovat
snad
zkonvertuj v progradu xvid4psp a uloz do slozky VIDEO, pripadne MP_ROOT
avi prehrajes v http://psp.novinky.org/pspnews/phprs...nku=2006030021 muze mit ale maximalni rozsliseni 480x272
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky