![]()
X360 (Xenon) - iX 1.51 (Hitachi) + ASUS VH203D & Logitech X-230
PSP Slim 2000 (TA-85v2) - 5.50 Prometheus v4 + Memory Stick SanDisk 4GB
iTouch 1G 8GB - JB 3.1.2 + Sennheiser CX270 / KOSS Porta Pro / Creative EP-630
HP Pavilion dv6580ec - WIN 7 Ultimate x86
HTC Kaiser - WIN 6.5
[ PSP Pro začátečníky || X360 Pro začátečníky || Pravidla fora ]
[ Chceš se něco dozvědět o revizích X360tky? ]
Nedostatek výkonu kompenzujeme odvahou!
Jasně už sem spustil asi 10 Homebrew her a fungujou! Jsem happy nejvíc.
super)) etse by to chtelo ISO/CSO
ale zatim apson ze de toto
dobra prace
![]()
PSP 2000 Slim&lite
CFW 5.50 GEN-D2
4 GB Sony MS ProDuo NO FAKE
16 GB Photofast
otázka pro zasvěcené..má to cenu updatovat na 5.03..
nemohl by se pak náhodou stát, že by to stálo možnou pozdější ztrátu na získání CFW?
Klidne updatni...stejne se asi pres gripshift flashovat nebude.
Edit: Zemy_XD:Koukni se na prvni stranku...![]()
Naposledy upravil: KubaCZ912 - 06.05.2009 v 18:04
A zkousel nekdo uz irshell apod. mnamky? Nebo fastloader atp? Byl by docela haluz, kdyby se povedlo nejakym zpusobem (LEDA?) povedlo spustit stary iso loader pro 1.50 a kterej by fungoval (alespon na stare hry). Ikdyz, devhook uz asi urcite na tomhle nezprovoznime no![]()
Omluvte můj stupidní dotaz, ale musim mít nabitou baterii?(jako např. když updatuju FW...)
to ti nikdo neřekne... GripShift exploit ale stejně nejspíše už nevyjde
no mohl by to tu někdo na foru zkusit... ( na zahraničních forech jsem se zatím nic o testu ISo loaderu nedočet)
je to v návodu napsáno ? není, takže nemusíš
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
Bunny (06.05.2009)
Hele mě to nejdenevim jestli něco nedělam špatně...tak diktuju jak sem to dělal : ze složky slim sem vzal složku chickhen a nakopíroval ji do psp/photo ... potom sem vzal soubor h.bin nebo jak a vložil sem ho do tento pc/psp3000 ... je to dobře??? potom sem vjel v psp na photo,složka chickhen a nwm co dál...když čekám,psp se vypne a nic...když otevřu soubor slim,tak se taky jenom vypne...zkoušel sem to několikrát...dělám někde chybu??
ted se mi to povedlo asi na po 7x proste v photo v psp otevri slozku ChickHen a sjed uplne dolu na ten obrazek slim.tiff driv nez se nactou ty ostatni a takhleto zkousej a casem ti to pujde hodi se tam svetle zelena obrazovka pak se psp resetne a mas 5.03 ChickHEN nevim teda kdo vymyslel to Chick
jinak tekku nemas nakou databazi homebrew her kdyz jsou tu ty homebrew programy ???
PS2 Fat - SCPH 30004 (6 let starej )
PSP Slim&Lite Black (TA-088v3-OFW 4.01->4.05->5.02->5.03->5.03 ChickHen R2->CFWEnabler-5.00 M33->5.03 Gen-A !!!)
AND 9 UMD
jen najet a cekat , ono je to prakticky do dvou vterin
edit : tak nevim dal jsem emulator nintenda na mario a take ptakoviny a zaplo se to a cerna obrazovka a nic tak dam home a game quit v tu chvili to spadlo
Naposledy upravil: Inpernak - 06.05.2009 v 18:51
PS2 Fat - SCPH 30004 (6 let starej )
PSP Slim&Lite Black (TA-088v3-OFW 4.01->4.05->5.02->5.03->5.03 ChickHen R2->CFWEnabler-5.00 M33->5.03 Gen-A !!!)
AND 9 UMD
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky