Z nedočkání na GT jsem si stáhl GT2 na PSX(už dávno) a docela to hraju, ale začal jsem si říkat, jestli to hraju dobře, tak bych se rád na něco zeptal. Tak za
a) jak rychle vydělat peníze neboli jak vůbec vydělat peníze? Protože když si konečně vydělám na nějaký auto, tak s ním mohu jet jen pár závodů za pár šupů a nevydělá si ani samo na sebe. Mám jezdit pořád ty samé závody dokola? Jinak jezdím ty endurance, ale to bohužel nejde vždycky. a k těm se váže dotaz b
b) V prvním endurance závodu jsem vyhrál Denso Supra blablabla a jel jsem s ním druhý, kde jsem všem hned ujel protože to je dobrý auto, tak jsem si řekl fajn 500 000 zadarmo(za dve hodiny času no). bylo to 60 kol a já 10x měnil kola. Je to normální? Jde mi o to jestli bych takhle vyhrál závod proti ostatním soupeřům se stejně silnými vozy, jestli by oni taky pořád měnili kola. A jestli to není normální, tak kde je chyba? jízdní styl bohužel moc změnit nejde protože zmáčknu šipku a auto smykuje a to samý brzda.
c) Rally- které auto je vhodné na rally? Koupil jsem si EVO VI a myslím že jsem do něj narval všechen tuning a stejně se v rally moc neosvědčil.
d) pokud máte nějaké tipy do této hry, tak je rozhodně napište![]()
díky

Odpověď s citací

Záložky