servis-konzoli.cz
Zobrazují se odpovědi 1 až 4 z 4

Téma: jak nastavit PSP ovladac TV?

  1. #1
    Graphic Designer valdoDK's Avatar
    Založen
    Nov 2006
    Bydliště
    Pezinok, Slovakia
    Věk
    20
    Příspěvky
    422
    Feedback Score
    0
    Gamer IDs

    Gamertag: valdoDK

    Exclamation jak nastavit PSP ovladac TV?

    Prosim vas ja to vsetko mam aj to ide spustit a tak noa ale ked tam idete v tom tak najprv si vyberem znacku telky alebo radia no a potom su tam take blbe cisla to sa da zistit z ovladacov lenze som kukal vsetky ovladace doma ci stare alebo nove a ani jedno tam nebolo boli tam sice podobne ale vzdy tam par cisiel bolo inych neviete preco alebo jak sa to da nejak aby to islo lebo este sa mi to nepodarilo aby to fungovalo.

    Nenasielo to malo ist inde tak pls PORADTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


    ///spojene dva prispevky, pouzivaj tlacidlo EDIT! - THeBaNDiT
    ///zmeneny nazov topicu, aj ked tazko tu vymysliet nejaky vhodny nazov... - THeBaNDiT
    Naposledy upravil: THeBaNDiT - 23.04.2007 v 20:37



  2. #2
    EX-Moderator THeBaNDiT's Avatar
    Založen
    Dec 2005
    Bydliště
    Slovakia
    Věk
    34
    Příspěvky
    529
    Feedback Score
    0

    Default

    skor, nez to premenujem ci presuniem... nebolo by odveci, keby si napisal, co za aplikaciu sa snazis rozbehat, lebo napr. ja osobne to neviem...

    a tu mas link na diskusiu o Universal Remote, tak skus pokukat tam... http://www.console-forum.cz/showthre...236&highlight=
    byvaly moderator - bejvavalo, teraz na dochodku
    od 12.2005 majitel PSP (1.52) teraz
    5.50 GEN-D, 2GB SanDisk Gaming, orig. Burnout Legends, SpiderMan2, Logitech PlayGear Pocket, KOSS Spark Plug

  3. #3
    Graphic Designer valdoDK's Avatar
    Založen
    Nov 2006
    Bydliště
    Pezinok, Slovakia
    Věk
    20
    Příspěvky
    422
    Feedback Score
    0
    Gamer IDs

    Gamertag: valdoDK

    Default

    jj dik kuknem na to



  4. #4
    Graphic Designer valdoDK's Avatar
    Založen
    Nov 2006
    Bydliště
    Pezinok, Slovakia
    Věk
    20
    Příspěvky
    422
    Feedback Score
    0
    Gamer IDs

    Gamertag: valdoDK

    Default

    Quote Původně napsal THeBaNDiT View Post
    skor, nez to premenujem ci presuniem... nebolo by odveci, keby si napisal, co za aplikaciu sa snazis rozbehat, lebo napr. ja osobne to neviem...

    a tu mas link na diskusiu o Universal Remote, tak skus pokukat tam...
    http://www.console-forum.cz/showthre...236&highlight=
    Dik uz mi to ide sice mi ten topic nepomohol ale ja som na to nejak dosiel



Informace tématu

Users Browsing this Thread

Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobné témata

  1. Jak nastavit Schéma
    Od David32 v sekci Xbox 360 Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 2
    Poslední příspěvek: 22.07.2008, 14:30
  2. Ako nastavit live
    Od topmen v sekci Xbox 360 Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 0
    Poslední příspěvek: 15.07.2008, 15:21
  3. jak nastavit wifi
    Od Divian v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 6
    Poslední příspěvek: 22.08.2007, 18:10

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat svoje příspěvky
  •