Mám podobný problém. Mě se třeba v PSP mezi hrami vůbec neobjevuje MGSPW, ačkoliv ho mám na kartě a ve správné složce. Přitom starší věci jedou...
systém: 5.50 Prometheus
Mám podobný problém. Mě se třeba v PSP mezi hrami vůbec neobjevuje MGSPW, ačkoliv ho mám na kartě a ve správné složce. Přitom starší věci jedou...
systém: 5.50 Prometheus
Problem vyresen.. vse je ok uz jsem rozebehl dirt2 a zkusil jsem lego harry potter a taky facha...myslim ze to neslo kvuli nejake chybe v te konkretni hre, takze diky vsem![]()
Zdravím,
je možné se vrátit z 5.50Prometheus zpět na 5.50GEN-D3. Někde tady jsem se dočetl že na tom lépe běží hry. Např. teď jsem si tam dal Tekkena a hlásí mi to chybu 80020148, zkusil jsem vše co se tady v případě této chyby píše, kromě patche, ale ten by neměl být třeba (aspoň jsem to tak pochopil).
Jestli by jste měli ještě nějaké rady budu jen rád. Kdyžtak zkusím ztáhnout z jiného zdroje.
Předem díky za odpověd.
Edit: už jsem asi našel jak to vrátit v jiném příspěvku, až budu mít možnost tak to zkusím.
Naposledy upravil: jimyjimbo - 13.09.2010 v 15:04
Typan Cz: Tak tak, moje řeč.![]()
Zdar, můžete sem někdo pls hodit link na thread, kde je návod na downgrade z 5.50 Prome v2 na GEN -D3? Dík
Code:http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009120019
Jak poznám, že mám TA-088v3?
...mám 5.50 GEN-D3
DATE CODE = 8C, ale už tam máš plnohodnotnej flash takže v3 určitě nemáš...
Zdravím, dostanu na Vánoce PSP 2004 a chci ho přeflashnout na verzi CFW 5.50GEN-D3, tak se chci jen pro jistotu zeptat zda udělám vše správně. Dostanu verzi 5.00 M33-4, takže první updatuju na verzi 6 a to jen tím, že nakopíruju nové soubory na paměťovou kartu (zdroj: http://console-forum.net/tema/36716-...3-new-update-6 ). Takže hned po nakopírování již mám verzi 5.00 M33-6. Nyní se můžu pustit do návodu číslo 2) Mám CFW 5.00M33-6 nebo vyšší. Po nakopírování souborů budu mít na PSP ve složce Games program XGEN INSTALER. A dle návodu nainstaluji verzi 5.50 GEN-D3. Doporučujete nainstalovat i ten Prometheus? A jinak tedy vše říkám správně? Nemůže se nějak stát ten brick nebo update na oficiální verzi? Předem díky za odpověď.
Já nedoporučuju Prometheus a ani GEN. M33 je nejkvalitnější verze.
Já mam prometheus3 a rozjedu všena genu sem nějaké nové hry nerozjel,vše sem si dělal sám a to sem antitalent,tak že to opravdu těžké neni
![]()
Bylo : PSP 2000 Gen D3
PS3 250GB
PSP FAT - Prometheus
Je: Iphone 3G 8gb
Bylo a Bude : Console-Forum
Děkuju za odpověď. V oboru PC se trochu pohybuju, tak to snad nějak zvládnu. Můžete mi shrnout ještě prosím co je to KHBBS. Moc sem nehledal, ale našel sem link na stažení tak sem si to stáhl, ale nevím co to obsahuje a vůbec co to je.. Jak sem řekl sem nováček.Jo a jinak kdyby tu byl někdo hodný a chtěl by mi pomoct s tím flashnutím. Třeba přes ICQ, kdybych nevěděl co dělat, tak že by mi hned odpověděl.
Kdyžtak díky.
Jo a ještě bych se chtěl zeptat proč je tedy dle RaZzeRa nejkvalitnější ta verze M33. Nějaké základní srovnání s tou nejnovější oficiální verzí. Jo a ještě neznáte nějaké pluginy nebo něco na zamezení bricku nebo updatu na OFW. Díky.![]()
Naposledy upravil: korbi - 19.12.2010 v 21:56
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky