Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozbita PS3 a uvnitr disk


PaccO

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tak tohle samé se mi stalo před třemi týdny, jen s tím rozdílem, že jsem tam měl fifu. Zavolal jsem na zákaznickou linku Sony 222 864 197, popsal jim příznaky (ty samé co máš ty a že mi tam zůstal hra) a oni mi řekli, že mám odnést konzoli na reklamaci a do protokolu při reklamaci napsat, že je hra uvnitř.

V pátek jsem si byl pro zbrusu novou konzoli a zároveň s tím mi přišla i moje hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak pánové musím se s vámi o to podělit. Právě jsem se vrátil z reklamace, kam jsem vezl 3 dny starou novou PS3 - je to ještě stará 60GB verze. V pátek jsem si vyzvedl novou, a dnes se mi opět již zmiňovaným způsobem p....a. Doufám, že to aspoň stihnou vyřídit do svátků, protože už 3 týdny jsem bez ní a doufám, že to vyřídí rychle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
PaccO: Tak to nerad slysim :( Snad stihnes vyreklamovat do svatku. Jinak to, ze tam zustal disk, nech zapsat do reklamacniho protokolu. Apropo jak ji mas vubec dlouho?

Ja mam PS od zacatku kdy vysla zde v Evrope tedy nekdy kolem brezna 2007 takze uz mam po zaruce jen co koupim hvezdickovy sroubovaky jdu mrknout jak vypada PS3 uvnitr :) Zkusim vycistit od prachu vnitrek PS vyndam disk z mechaniky a zkusim jestli se nechytne.

jinak nemej strach koupil jsem novou v Jihlave za 7.500(fat 80GB) s 3 hrama a dalsim ovladacem stejne by me nic jinyho nezbylo i kdybych ju nerozchodil porad se da prodat tak uvidime zitra no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mně se stalo to samé . Normálně jsem hrál a najednou se ps3 vypla .. Pak jsem jí zkusil zapnout a asi na vteřinu se rosvítilo zelené světílko ale pak začalo svítíit žlutě a po té blikat červeně.Uvízl mi tam Oblivion talže sem byl dost naštvabý .. Mno a pak jsem jí teda zkusili zanést do jedné místní opravny elektroniky ale tam nám řekli že tam nemaj věci na opravování Ps3 a Xboxu atd jen na psp atd tak nám řekli že to musíme poslat do prahy do Sony..tak sme tam zavolali a tam nám řekli že v čr na to náko nemaj právo to otevřít (což sem vůbec nechápal proč) a musejí to poslat do francouzký Sony..a Tak nám ten týpek s tý sony řekl že je prej výhodnější kupit new PS3 protože ta oprava + poštovný by byly dražší než celá new PS3...Jelikož už mám p záruce tak jsem jí nemohl reklamovat nebo něco ..mám totiž tu 60gb tu startvoní verzi ..Ale teď už vlastním tu slim verzi s 320gb mno :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu