hmm krasny flash ale jen co najedu do foto-otevřu obrazky muhsped 5 - jakoby se sekne pak se vypne a nic..... kdyz sem zkousel jít na update gen-c tak mi napise data is corupted tak pls poradte![]()
hmm krasny flash ale jen co najedu do foto-otevřu obrazky muhsped 5 - jakoby se sekne pak se vypne a nic..... kdyz sem zkousel jít na update gen-c tak mi napise data is corupted tak pls poradte![]()
Znovu upozornuji, ze nejsem stroj a tudiz neposkytuji technickou podporu po ICQ. Sice je v programu uvedene, ale opravdu pro dotazy inteligentnich jedincu. Pro ty ostatnim doporucuji psat na forum, kde muzu poradit nejen ja. Prikladam log z ICQ, ktery jsem nasel po tom, co jsem dnes dorazil z prace k PC. Myslite ze ma pak clovek naladu cokoli resit kdyz mu napisete tohle?
jen upozornuji ze se nejedna o zadneho 13- ti leteho fakana, ale o 19-ti leteho dospeleho jedince!Původně napsal alex1900 / 581-368-269
Naposledy upravil: kissman - 22.01.2010 v 21:10
Njn, co na to říct... ♥♥♥♥♥ita vládně světu.
mozna se to nekde uz resilo v jinem topicu ale nenasel sem to sem to novi a nevyznam se tu tak bych to chtel pochvalit je to super vsechno slape ale jedna vec mi vadi a nevim cim to je ale nejdou mi nove hry napr:Tekken 6,Midnight Club LA Remix,God of War Chains of Olympus proste kdyz to zapnu tak to normalne najede bila obrazovka z napisem PSP a pak to zcerna a vypne se to a napise to error a dycky nejaky cisla nevite cim to je a jak to opravit pls?
a sem si jistej ze se to bude delat i u ostatnich novych her (mam firmware 5.03)
Naposledy upravil: ice22222 - 07.02.2010 v 07:35
mam takke jisty problem .. kdyz najizdim na ty obrazky sekne se a vypne restart neprobehne zkusil sem to uz asi sestkratFW mam urcite 5.03 nwm cim to muze byt
1) nesmis mit zadne jine obrazky/fotky v PSP, nez ten exploit
2) zkus zformatovat pametovku a nahrat to tam znova
3) zkus system settings >restore default settings
4) zkus chickhen, namisto mhuspeed..
1) skus v menu PSP dát select vyskočí VSH menu kde je polozka UMD ISO mode a skus tam hodit M33 Driver popřipade když nepujde tak Sony NP9660
2) v VSH menu je recovery menu u CFW 5.03 GEN-C mam pocit ze jsem musel přenastavit v Advanced>Advanced Configuration ty první dve položky na Enabled pak se nekterý hry rozjeli
3) skusit znovu prehrát cely CFW 5.03 GEN-C ale to už tu psal ADMIN
(jinak sorry za moji češtinu xd)
(CFW 3.55 Kmeaw)
(fw 4.01 -> 5.03 -> 5.03 ChickHEn R2 -> CFWEnabler-5.03 M33 ->CFW 5.03 GEN-C for HEN)
(L+R led mod) (cfw 5.50 GEN-D3)
tak a ted je stim totalne konec jeste vcera kdyz sem MHU dal to slapalo OK teda az na to ze mi sli ty hry co mi sli driv a ty co mi nesli mi stejne nesli ale ted kdyz nahodim MHU tak kdyz zapnu 5.03 GEN C tak se mi PSP jakoby tak divne zpomali zacne s emi klepat obrazovka a kdyz hejbu sipkama je to takovy spomaleny a nic nejde![]()
Da se do psp stahovat primo z internetu?
zdravim, mam mensi problem po spusteni CFW Updater 5.03GEN-C mi nevyhodi moznost ho instalovat len mi nabehne cierna obrazovka s napisom NOW REBOOT PSP in CFW5.03GEN-C a nasledovne sa vypne.....
praveže nie, neslo o restart ale o vypnutie...a uz som to vyriesil, stacilo drzat L pri zapinani GENU nahodila sa instalacna obrazovka a GEN som v klude nainstaloval, tak ide do pohody..skusal som na nom tekkena a tie novsie a uplne v pohode mi to slape![]()
sreidlik : neprehodil sis na nizkou frekrenci procesoru ? jestli ne tak je to dost divny a zrejmne to bude HW problem
Naposledy upravil: sinistracz - 09.02.2010 v 21:45
(CFW 3.55 Kmeaw)
(fw 4.01 -> 5.03 -> 5.03 ChickHEn R2 -> CFWEnabler-5.03 M33 ->CFW 5.03 GEN-C for HEN)
(L+R led mod) (cfw 5.50 GEN-D3)
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky