potrboval bych poradit. kdyz najedu do photo na obrazky psp se mi sekne a nic neudela.. Co mam delat???
potrboval bych poradit. kdyz najedu do photo na obrazky psp se mi sekne a nic neudela.. Co mam delat???
Musíš to zkoušet víckrát dokavaď se PSP neresetuje, je to nestabilní a normální.
zdravim,ze servisu se mi vrátilo psp s deskou na kterou flash nejde,bylo mi řečeno že pouze přes chickhen,jde tam i mhuspeed ? já bych řek že jo kdyžje to alternativa ale nejsem si jistej právě ) na ten 5.03Gen-C...fachaj tam ISO hry ? nebo jen CSO ? )
MHUSpeed = ChickHEN, takže zkus obojí co se líp chytí.
ISO je to samý jako CSO, akorát CSO má větší kompresaci a míň zabírá, ale na druhou stranu se dýl načítá a hra se může i sekat.
EaZy (08.09.2010)
Ahoj,super navod,povedlo se mi to ...ale...po hodine hrani se mi psp seklo a od te doby nemuzu hrat iso hry.( nejsou najednou na karte videt,jen savy)Budu to muset preinstalovat.Neslo by pridat gen D4...ten udajne tento problem resi ! Moc dekuju !
muzu se zeptat k cemu je tedy prometheus kdyz tady pisete ze staci pouze ty soucasti baliky ktere jsou od vas?..koukal jsem na tut nad vami s tim prom a ted nejak nechapu..muzete nekdo vysvetlit prosim?

5.03 Prometheus je novější verze 5.03 GENu ... Buď použiješ GEN nebo Prome, oboje má umožnit spouštět ISO/CSO hry.
![]()
X360 (Xenon) - iX 1.51 (Hitachi) + ASUS VH203D & Logitech X-230
PSP Slim 2000 (TA-85v2) - 5.50 Prometheus v4 + Memory Stick SanDisk 4GB
iTouch 1G 8GB - JB 3.1.2 + Sennheiser CX270 / KOSS Porta Pro / Creative EP-630
HP Pavilion dv6580ec - WIN 7 Ultimate x86
HTC Kaiser - WIN 6.5
[ PSP Pro začátečníky || X360 Pro začátečníky || Pravidla fora ]
[ Chceš se něco dozvědět o revizích X360tky? ]
Nedostatek výkonu kompenzujeme odvahou!
Ahoj, postupoval jsem podle návodu vše je Ok, ale nechtěně jsem si znemožni přístup do / GEN VSH MENU ( Recovery menu)
Tlačítko SELECT jsem nechtěně vypnul.
Skoušel jsem formátovat Kartu, restore default settings a opětovná instalace firwaru ale do Recovery menu se nedostanu.
Nevíte prosím jak se tam dostat. Dík
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky