něco jsem tam četl s Debug Unit v tom članku A ja se psal připo na Sony foru jestli to jde sehnat protože přes to zařízeni měli na invexu propojeny psp s tv a oni mi odepsali že v žadnem případě![]()
2tomino111:tak jasne ze ji nepotrebujes ale ten soft jinak nesezenes nez vod nich(ted uz to neplati) ale voni na ty karte urco nemaj nic jinyho nez tenhle softOT btw jaka to byla pametovka??
![]()
bílé PSP FW 3.71 m33-3
1 fake 4 GB memory stick pro duo od Sony,1 no fake 4 GB blue sandisk
obal-hlinikovej,druhej kterej sem si sam ušil a jeste jeden usitej vod "skoro segry"
něco jsem tam četl s Debug Unit v tom članku A ja se psal připo na Sony foru jestli to jde sehnat protože přes to zařízeni měli na invexu propojeny psp s tv a oni mi odepsali že v žadnem případě![]()
i love Windows Mobile 6
Jestli ani neumite anglicky, tak nechapu, cim se budete zivit...
tedka spis jen cekat az tam zapomenou tu baterku![]()
PSP 3.80 M33-2, 1GB, 4GB Sandisk
Gamez: GTA: VCS, Pursuit Force, Syphon Filter: DM, Tekken: DR
Jak jako vubec přišli na to že tam má být spešl baterka ??? A ješte tam čtu o nejakém 15V adaptéru : To je přece blbost to by PSP vyhořelo kdyby jste do nej poslali 15V![]()
Firmware 3.52 M33-4 - TY NIKDY Edition ISO's All Games ORIGINAL GTA: LCS - Ridge Racer
SONY 32,64,1024 MB a SanDisk 4096 MB PRO DUO Logitech PlayGear Street + KOSS Porta Pro + GPS 290
nechcete to reupnut niekam inam tie subory?
[ ICQ | 224-212-929 ]
[ Console-Forum.cz Veteran ]
[ PSP Guides ] [ iPhone FAQ ]
"Neserte mně, nebo vytáhnu bouchačku a vlítnu tam mezi vás!"
Třeba sem?
www.uloz.to/10812/magic-memory-stick.rar
treba teda mat teda ten adapter aby to islo unbricknut?....nema to nejaky special nazov?....ze by sa to z ciny dalo kupit![]()
15V je napeti neboli tzv. "rozdil potencialu". To co do masinky posilas, je proud. A ten je sice vyvolanej tim napetim, nicmene oni tam urcite napajeji jeste neco navic. Uz jen to, ze ta baterka vyuziva o kontakt vic (reportedly, the battery accesses the third battery pin). A rozhodne to nebude jenom kontaktem, kterej si kazdej muze v podstate "rucne" pridrzet.
[ ICQ | 224-212-929 ]
[ Console-Forum.cz Veteran ]
[ PSP Guides ] [ iPhone FAQ ]
"Neserte mně, nebo vytáhnu bouchačku a vlítnu tam mezi vás!"
toto tak lahko nikdo nezbastli ten opis toho pristroja je velmi povrchny (15v NIE JE PRE PSP ALE pre ten adapter)evidentne je to nejaky interface ten bude rieseny nejakym jednochipom a to bude najtvrdsi oriesok ten program ktory obsahuje, funguje to asi tak ze sa nahra do ram psp debuger a pomocou neho sa v troch vrstvach nahraje FW do flash.Vsetko sa to deje cez treli kontakt baterie ktory je podla vsetkeho seriovy port
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky