co to je ten jigkick? sakra rozumim jen tomu neodbornymu tem odbornej kecum nerozumim
co to je ten jigkick? sakra rozumim jen tomu neodbornymu tem odbornej kecum nerozumim
Pokud by to někdo přeložil a sehnal by schéma plošnýho spoje PSP, tak bych zašel za mistrem a skusily by jsme možná něco vymyslet.
Ale přece když se brickne PSP tak se tam neposere jen softwer,ale i něco se spáli nebo nějak tak ne?
Alfa Romeo 147 Lime,Nokia N8 Lime,Sony Bravia,PS3 Slim
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
vsimli ste si ze v tom subore v zlozke PSP a v savedata je save s nejakej golfovej hry ? hh
Naposledy upravil: Midnight - 18.06.2007 v 15:57
PlayStation 3 - sold, Xbox 360 - sold, PSP - sold ...
Iphone 3G 16GB NOW
Toby přece,ale už dávno někdo napíchl na PC a zjistil jak opravit Brick ne?Kdyby šel brick opravit tím že tam nahraješ softwer nějak sám tak aby se nespustilo PSP tak by to nedávali na reklamaci a přišel by na to někdo.Já myslel že se to dává na reklamaci kvuli něčemu co tma sony vymění kvuli součástce co něco stojí.
Alfa Romeo 147 Lime,Nokia N8 Lime,Sony Bravia,PS3 Slim
ajo, uz sem to pochopil pokud je to tak, jak rikas... takze to nebude jen tak, psp nespustis jedine pres ten treti kontakt pres adapter, a pak muzes spustit ten debuger...takze problem to moc nevyresilo, kdyby se totiz misto tohohle prislo na to jak spustit psp a z ms hb, tak by to pomohlo vic, kdezto tohle...
jsem čet, myslim, že na qj.net, že díky tomu novýmu pinu na ty spešl baterce se něco hw povolí a pak se ty magic soubory z karty dostanou do kernelu, z kterýho můžou bejt v poho spuštěni
to jen tak "na okraj"
....jinak bez ty baterky je to zatim k ničemu
edit:/ tak teď jsem si všim, že tohle je okopčený z qj.net - a tudíž už to tady je .... vobčas sem taky slepej, jak patrona
V tom případě už stačí jen sehnat schéma základní desky PSP. Podle mě to nebude zase nic složitýho jak se zdá.
On určitě někdo takovou baterku vyrobí, podle mě pokud ten program opravdu funguje tak je to jen otázka času
To někdo vykoumá, hlawně si myslim že to na netu už dáwno je jen nikdo z nás neni tak čipernej aby to našel..A hlawně to někdo od Sony prostě jednou na web hodí, nebo to někomu pujčí jen tak z kamarádství a ten to pak hodí na web. No prostě se to jednou wen dostane tak jako tak
![]()
![]()
2.0 -> 2.71 -> 1.50 ->3.10 oe-a ->3.40 oe-a ->3.52 m33-4 ->3.71 m33-3
iPhone FW 3.1.2 cJB
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky