Stáhne se ti to s ikonkou WinRAR, protože máš nastaveno, že jako primární 'otvírač' ISO je WinRAR. Prostě jen ten soubor s ikonkou WinRARu hodíš do ms0:\ISO
Stáhne se ti to s ikonkou WinRAR, protože máš nastaveno, že jako primární 'otvírač' ISO je WinRAR. Prostě jen ten soubor s ikonkou WinRARu hodíš do ms0:\ISO
Pokud máš flashnuté PSP, tak ne...
to neni lepsi nez 5.50 gen D3 ze ne??
||||PSP 2004||CFW 5.50 GEN-D3||ICE SILVER||2GB +4GB MS PRO DUO||||
''Th3 Gam!nG'''4eV3rRr!' >cS1.6<mY dReaM = GoiNg tO eSuba'! ..It's mY LifE..
Zdarec lidi potřeboval bych s něčím poradit, mám PSP3004 a chtěl bych ho flashnout take pomocí něčeho jako je ChickHEN jenže bohužel když jsem ho od známého koupil tak tam byl firmware 6.00... poradí mi někdo jak to flashnout? Doufám že to nějak jde.. díky moc za odpověď.
Playstation 3 - 80gb - Daniel99j
Killzone2, Spiderman Web of Shadows, Def Jam Icon, GTA4, the Wheelman,TMNT:Re-Shelled, Genji: Dawn Of War, Mercenaries 2
Ahoj. Mám psp s CF CHickem C a Prometheus 7. Psalo se, že umožní spouštět i nový hry, ale MOd nation Racer mi nejde. ANi nějaký novější co požadují fw 6 a vyšší. Díky za radu![]()
updatuj na cfw 5.50 premetheus 2....
Mám, ale PSP 3000 a tak pokud vím jde jen 5.03 CF. Nebo už jde i novější? Ten 5.50?
jo promiň nejde. Ale s prometheus 7 by jsi měl spustit většinu nových her, když zmáčkneš select tak co máš jako iso driver ? (je to tak i u psp 3000 ne ?)
V pohodě. Nějakou dobu jsem se o PSP nezajímal, tak nevim jest-li jsou nějaký novinky na scéněMám nastavený M33 zkoušel jsem i další a nic. Nejde to
![]()
pokračuj podle tohohle návodu, je to i pro PSP 3000... http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010060015
Díky za odkaz, ale ani to mi nejde![]()
![]()
pokuď to děláš všechno správně tak který hry ti nejdou ?
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky