ne neslo.. potrebujes CF... nejlepe 3,52 m33.. nejnovejsi zadny problemy... udelej DG pomoci pandory, nebo DG pomoci GTA, nebo upni na origo 3,50 a udelej DG pomoci Lumines.. tot vse
ne neslo.. potrebujes CF... nejlepe 3,52 m33.. nejnovejsi zadny problemy... udelej DG pomoci pandory, nebo DG pomoci GTA, nebo upni na origo 3,50 a udelej DG pomoci Lumines.. tot vse
PSP prodano
Krásně to funguje, jen bych se chtěl zeptat. Rozjel jsem si po letech FFVII a tam je to v pohodě na konci jednoho CD přejdu na další. Ale co u takovýho FFVIII, tam jestli si dobře pamatuju se pak skáče z CD na CD různě. Jak to mám zprovoznit, když bude chtít hra další CD?
Fajn zkusím. Mám ale další dotaz, ví někdo jak spáchat z avi formát pmf. Chtěl bych si udělat animovanou ikonu, ale za boha jsem na internetu nenašel žádnej návod.
tomuhle ještě moc nerozumím poradte pls.Mám plno her na psone na cd ale pořád mi to žádný program nenajde nevíte co s tím???????????
prosim nemohl by si mi to hodit na rapida?? CZ share nejede
máš to tam![]()
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
Nevíte někdo, kde mam vzít soubor BASE.PBP aby PSX2PSP převedl hru???
Píše to, že nemůže najít soubor BASE.PBP a ten nikde neni. Nepomůže ani když hru přejmenuju na BASE.PBP
v tom archivu co je v prvním příspěvku tyhle soubory jsou![]()
![]()
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
Dik za Info, ale CZShare nefunguje (chybne radi pole) a na ostatní nemam přístup :-((...
Nevíš kde jinde ještě to můžu stáhnout?
Diky.
je to v pohode ale mam nejake male rezliseni te hry ....![]()
cus pise me to SOME ERROR HAPPENED newite co stim????
Ne na ofiku fw ti to nepujde...ale kdyz si ho preinstalujes tak pak jo...:-) jestli chces nejak vice pomoct tak mi napis na icq...
|PSP Slim & Lite (Piano Black) Memory Stick Pro Duo 8+2 GB and CFW 5.50 GEN-D2||PS2 Fat Swap Magic 3.6|~Flash//Unbrick:PS2 - PSP Prague Fat & Slim Cena Dohodou//Click & Piš~UMD:GTA Liberty City + ??? ISO HER
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky