servis-konzoli.cz
+ Odpovědět na toto téma
Stránka 3 z 7 PrvníPrvní 1 2 3 4 5 ... PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 31 až 45 z 104

Téma: Jak si převést svou PSX hru v PSX2PSP 1.4.2 - podpora Multidisc her

Member Bullva's Avatar
    Věk
    20
    Feedback Score
    0

GameTime.cz - prodej digitálních klíčů
    Mam originalku hru ,,Kurushi" a chci si to dat do PSP .. Musim vytvorit ISO nebo staci to CD ? Pise se, ze je potreba ISO nebo staci CD ktere je prekonvertovane,ale jak ? Diky za rady

Member Killer44's Avatar
    Věk
    19
    Feedback Score
    0

Mě to nejde sem to normal skonvertoval, pak hodil do PSP a když to spustim tak se mi ukáže ty kecy tam, pak se mo objeví zvolení toho popsu, to dám origo a pak už jen černá obrazovka.Nevíte co stim? (FW mám 3.52M33-4)
    Naposledy upravil: Killer44 - 19.10.2007 v 07:33
    PSP Prodáno dne 21. 10. 2008
    Notebook Asus F3U - AMD Athlon X2 1.81GHz x64 , RAM 2GB, HDD 160GB, ATI Radeon X1250, Windows 7 Build7100
    PC AMD Athlon X2 2.81Ghz x64, RAM 2GB, HDD 300GB, Geforce 8600GTS 256 SDDR2, Windows 7 Build7100

Member Bullva's Avatar
    Věk
    20
    Feedback Score
    0

Me se stava neco podobneho.. jen to zapnu.. obei se ty kecy.. a blik .. cerna obrazovka.. kdyz cokoliv zmacknu.. zacne blikat ,,power" . .tak musim PSP restartovat.. jinak to jsou vsechny hry z PSP v tak malem rozliseni? stahoval jsem Gran Turismo 2 a mam to malinke.. orameckovany cernou obrazovkou.. mam PSP Slim 3.60 M33 .. diky za rady.. ale asi nikdo stejne nenapise

Super Moderator tekken90's Avatar
    Feedback Score
    138 (100%)

Quote Původně napsal Killer44 View Post
    Mě to nejde sem to normal skonvertoval, pak hodil do PSP a když to spustim tak se mi ukáže ty kecy tam, pak se mo objeví zvolení toho popsu, to dám origo a pak už jen černá obrazovka.Nevíte co stim? (FW mám 3.52M33-4)
    všechny hry nemusej fungovat

Quote Původně napsal Bullva View Post
    Me se stava neco podobneho.. jen to zapnu.. obei se ty kecy.. a blik .. cerna obrazovka.. kdyz cokoliv zmacknu.. zacne blikat ,,power" . .tak musim PSP restartovat.. jinak to jsou vsechny hry z PSP v tak malem rozliseni? stahoval jsem Gran Turismo 2 a mam to malinke.. orameckovany cernou obrazovkou.. mam PSP Slim 3.60 M33 .. diky za rady.. ale asi nikdo stejne nenapise
    během hry dej home a nastav si screen mode
    |Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|

Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!

Murphyho čtvrtý logický závěr:
    Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.

Member Bullva's Avatar
    Věk
    20
    Feedback Score
    0

Tekken90: diky moc .. a skoda,ze nefunguje chtel jsem si po petiletech zahrat Kurushi..vazne super hra namahajci mozek.. myslim si,ze na PSX nema konkurenci. .v Jap. maji orig hru na PSP ale nikde sem ji nemohl sehnat ke stazeni Ach jo

6. Nasledující uživatel poděkoval Bullva za užitečný příspěvek:

VoKoCA (13.11.2009)

Member Bullva's Avatar
    Věk
    20
    Feedback Score
    0

Stahl jsem si hru a jsou v raru dve slozky .. 1) %__SCE__PSXP kde je jen EBOOT cca nejakych 758 kb a 2) __SCE__PSXP (bez procenta) a slozka ma nejakych 28 mb a je v ni asi osm podslozek.. kam to nakopirovat?

///mam slim.. dal jsem do slozky games, ale nepustim.. The game could not be started.(8002014C)
    Naposledy upravil: Bullva - 27.10.2007 v 16:39

Member Mardy's Avatar
    Věk
    19
    Feedback Score
    0

Mohli byste to nekdo reupnout? Uz to tam neni a chci si nahodit Crashe. Pokud ho nekdo uz mate tak dejte jenom konvertovanou slozku. Diki moc.
    Xbox360 20GB iX 1.6
    iPod Touch 1G 8GB

chtel jsem se jen zeptat, mam hru ktera je bohuzel v PALu, a pise se v navodu ze mam nastavit PATCHe. Jak a kde pls diky :-)

Member
    Feedback Score
    1 (100%)

když dám convert taky mi to hodí po chvíli error něco jako SOME ERROR HEPPENED

Member Crash5936's Avatar
    Věk
    17
    Feedback Score
    1 (100%)

Quote Původně napsal TOMFX View Post
    když dám convert taky mi to hodí po chvíli error něco jako SOME ERROR HEPPENED
    Zkusil jsi program vyp/zapnout? A zmenit nazev (te hry, ne aplikace)? Mne to po techle zmenach nikdy nehodilo chybu podruhy.
    Sony PSP FAT - BLACK - CFW 3.80 M33-5, 4GB Sandisk Ultra II (nofake) &
    Koss Porta Pro, Logitech Playgear Pocket
    user

Co mám dělat,když mi to vždy v PSP napíše Corrupent Data nebo tak nak ??? Mám PSP Slim s FW 3.80 M33-5,minulá hra kterou jsem zkonvertoval v tom programku jela super,ale tahle proste píše cždy to corrupent data.....

Default Chyba

Pls poraď te mi někdo. Všechno překonvertuju dam to do PSP spustím to, vše se mi nabootuje a pak mi naskočí černá odrazovka pak to skočí na pozadí a napíše mi to : The game could not be started (80010002). Zkoušel jsem už 3 hry ale všechny dělaly to samé. Dík za odpověď

Quote Původně napsal Bullva View Post
    Stava se mi uplne to sami, zkousel sem uz asi 10 her, jak v PAL tak v NTSC, a nejenom v tomhle programku, ale i v dalsich na ruzejch forech a skonci to po spusteni u cerny obrazovky - Mam Custom Firmware 3.90.

Super Moderator tekken90's Avatar
    Feedback Score
    138 (100%)

Quote Původně napsal Stochlas View Post
    Pls poraď te mi někdo. Všechno překonvertuju dam to do PSP spustím to, vše se mi nabootuje a pak mi naskočí černá odrazovka pak to skočí na pozadí a napíše mi to : The game could not be started (80010002). Zkoušel jsem už 3 hry ale všechny dělaly to samé. Dík za odpověď
    máš vůbec CFW ? ...

Quote Původně napsal nadrom View Post
    Stava se mi uplne to sami, zkousel sem uz asi 10 her, jak v PAL tak v NTSC, a nejenom v tomhle programku, ale i v dalsich na ruzejch forech a skonci to po spusteni u cerny obrazovky - Mam Custom Firmware 3.90.
    zkus POPSloader a ověř si kompatibilitu her http://www.gamerspress.com/index.php...atibility_List
    |Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|

Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!

Murphyho čtvrtý logický závěr:
    Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.

GameTime.cz - prodej digitálních klíčů
    Mám Custom Firmware 3.90 m33
    Naposledy upravil: Stochlas - 26.03.2008 v 15:22

+ Odpovědět na toto téma
Stránka 3 z 7 PrvníPrvní 1 2 3 4 5 ... PosledníPoslední

Informace tématu

Users Browsing this Thread

Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobné témata

1. Jak si zalohovat svou originalni hru na X360
    Od romeno v sekci Xbox 360 Tutoriály
    Odpovědi: 13
    Poslední příspěvek: 24.08.2010, 12:14
  2. Jak převyst hru z PSX na PSP format
    Od B0r!L v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 4
    Poslední příspěvek: 20.09.2008, 20:01
  3. Šlo by převést starou PC hru do PSP?
    Od jacha v sekci PSP Otázky a odpovědi
    Odpovědi: 3