Poradte mi prosim vytvoril som z cd ISO subor dam konvertovat a hodi mi to chybu FLOATING POINT DIVISION BY ZERO.V com robim chybu prosim poradte
Poradte mi prosim vytvoril som z cd ISO subor dam konvertovat a hodi mi to chybu FLOATING POINT DIVISION BY ZERO.V com robim chybu prosim poradte
Mám takový malý dotaz, proč se mi neukazuje Background....??? ktery v programu správně vyberu, v preview modu je vidět, v PSP vyběru hry neeasi někde dělám chybu ale nevim kde
![]()
zdravím.
přečetl jsem si kompletně návod i všechny odpovědi,udělal jsem vše PŘESNĚ dle návodu, po neúspěchu jsem přidal do psp plugin pro lepší kompabilitu,ale stejně mám po spuštění v psp jen černou obrazovku,ze které vyjedu pouze po zmačknutí home.
nevíte co s tím ? docela mě to štve
zkoušel jsem silent hill,gt a tomb raider 1 - hry které by měly jet.....
Zkus přepnout POPS? Stáhnout jiný isa/ebooty? Možností je víc xD
iPhone 3G/S servis///koupím rozbitý iPhone 3G///Jailbreak všech iPhone OS přístrojů
Stáhl sem to z toho rapida, ale když dám convert, tak mě to hodí, že nemůže otevřít BASE.PBP
A to ho tam mám. Mám to znova stáhnůt, ale z toho mega uploadu?
EDIT: Vyřešeno. Měl sem verzy bez BASE a tu sem pustil prva, ale pak stahl s BASE a bralo si to cestu z toho prvního
Mazec mám biohazard 2 - beta 2 na pspsakra já sem rád
Mám dotaz. Nelíbí se mě, že vtomto programu je ta ikonka hry, kterou tám dám ve výsledku v ikonce toho programu s tým logem ps a nápisem playstation. De to v tom programu udělat bez toho rámu, nebo musím použít jiný program?
může to pls dát někdo na czshare aji z těma ebootama a tak ?
xBox360 flash
co mam udělat když je formát .RAR
použít WinRAR a rozbalit to![]()
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
ahoj mam uz udelanou verzi metal gear solid disk 1 i disk 2 ale pusti se mi jen disk 2 a kdyz si zapnu disk 1 ukaze se mi jen logo ps jednicky a dal se to nezapne jen cerna obrazovka nevite cim by to mohlo byt ?![]()
PSP slim sliver cwf 5.00-6 m33 4GB sandisk Ultra II
stahl jsem si crashe, sou tam 2 soubory, mdf, mds previst nejdou bud mui je program nenajde nebo vyhodi hlasku o nekompalibite... co mam delat abych si zahral? do psp uz tky zkousel dat, hra se nezobrazi, vse v psp mam nastavene
EDIT: stahl jsem si jiny crash, soubory sou v poradku dam do ms0 game150 v recorvery kernel na 1.5 pops loader v recorvery na enabled a pri supsteni hry to po chvilce vrati do menu a zahlasi
: the game could not be started(80010002) co mam delat?
Naposledy upravil: emosss - 24.04.2009 v 14:33
<l Best Iphone Games l >
psp slim black>VYMENENO ZA IPOD TOUCH +jb>VYMENENO ZA NDS>PRODANO...
problém bude v tom, že PSX hry se dávají do složky PSP/GAME
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
emosss (24.04.2009)
pujde to na desce TA-088 v3 s CFW enebler -> 5.03 M33 ? nebo bude potřeba ten plugin a jestli ano tak zasahuje do flash0 nebo ne ? (nerad bych bricknul psp)
(CFW 3.55 Kmeaw)
(fw 4.01 -> 5.03 -> 5.03 ChickHEn R2 -> CFWEnabler-5.03 M33 ->CFW 5.03 GEN-C for HEN)
(L+R led mod) (cfw 5.50 GEN-D3)
Neni nakej navod jak z obrazu disku , sub a ccd udelat eboot nebo iso ?
PS2 Fat - SCPH 30004 (6 let starej )
PSP Slim&Lite Black (TA-088v3-OFW 4.01->4.05->5.02->5.03->5.03 ChickHen R2->CFWEnabler-5.00 M33->5.03 Gen-A !!!)
AND 9 UMD
JJ jdou musís si ten obraz ale převést v nějakém programu na typ obrazu, který program pro převod na eboot podporuje..
PSP Slim & lite Piano Black CFW:5.50 Prome-4
Příslušenství:Spoiler
Sandisk Ultra II 4 GB, Sandisk pro Game 8 GB, Speedlink Carry Case for Psp Slim & Lite Black, sluchátka Philips-"pecky", UMD: GTA VCS
I like play PSP games..4ever
potřebuju poradit udělal jsem si multidisk z metal gear solid normálně všechno fachá akorát když je nejaká ingame ukázka nebo když jsem ve vysílačce tak se to začně zasekávat na konvert jsem použil psx2psp
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky