udělal jsem všechno podle návodu, zapnu hru (konkrétně Medievil) a sekne se to na černé obrazovce, nevíte někdo co stim mám udělat?![]()
udělal jsem všechno podle návodu, zapnu hru (konkrétně Medievil) a sekne se to na černé obrazovce, nevíte někdo co stim mám udělat?![]()
Pokud budete mít problémy se spuštěním některých her použijte POPSloader plugin: http://console-forum.net/showthread.php?t=19733..................
|Google|music-forum.cz|klik!|rofl|Návody na hry CZ|
Once again, you have fallen for one of my classic pranks. Bazinga!
Murphyho čtvrtý logický závěr:
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
Ahoj, postupoval jsem podle návodu a zkonvertoval jsem hru atlantis do EBOOT.
CD 1 šlo v pohodě ale jak mě hra vyzvala abych CD 1 prohodil na CD 2, tak to nešlo.
Dal jsem tlačítko HOME a tu položku switch CD ale objevila se mi tam chybová hláška, že mě hra něpřiměla vyměnit CD a jestli chci vyměnit CD, musím restartovat hru...
Vím že to na PSP něják fungovalo protože kdysi byl na internetu Atlantis EBOOT.TeĎ tam bohužel chybí part a tak to nemůžu stáhnout, a nezbývá mi nic jiného než to sám zkonvertovat...
Ahoj,jak to mam udělat s hrou ktera ma vic CD?Mužeš mi to vysvětlit ? Asi sem blbej.Jak to nakopirovat na kartu? Jako dva subjekty? Jde o Metal Gear Solid 1.Poradiš?? Děkuju
"The game did not prompt you to switch discs.
To switch discs and start another game, select [Reset Game]"
Jenže když restartuju tu hru a prohodím disky, tak to nejde, ty disky se musí prohodit aniž by se resetovala...
Zkusil bych ještě plugin PSPstates, případně někde sehnat už odzkoušenou verzi hry
jezisi to je zase navod :X.Proc tam nikde nemas jak v tom Alcoholu udelat ten .ISO?
hej cus kdyz mam 100% objevi se mi "odeslat zpravu o chybach" a na psp mi to nejde prehrat...
Ahoj než bych zakládal nové téma tak se zeptám tady: takže dou tam překonvertovat i hry z ps1?? (vim blbá otázka) a ještě jestli potřebuju mít flashlej FW nebo stačí norml FW??
Promiň, nečekal jsem, že někdo nenajde v programu "vytvořit obraz disku" a musím na to dělat návod...
Pokud máš třeba Win Vista nebo 7, tak bych zkusil spustit s kompatibilitou XP.
Jenom PS1 hry a jdou samozřejmě jen na flashlém PSP.
Bych se chtěl zeptat na jaké stránce sehnat ty obrázky , zvuky atd.PLS
Všechno funguje je to cajk díky mocpřekonvertoval jsem si hru Abe oddworld exxodus a dřív jsem dělal i spyro 1.2.3 všechno šlape jak má i abe obě CD díky za návod
nedavaj taku velku kompresiu ako v navode ..9.. skus mensiu 6,3... mne to parkrat vyslo
Právě prohlíží 1 uživatelů tohle téma. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Záložky