RE75PECT Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Zdravím console-forum měl bych takový dotaz je to zhruba 2 dny co se mi vymrdal Joystick tím zpusobem že mi při hraní her neustale postavička utíkala do jednoho směru i kdyz sem s joystickem neustale hýbal tak sem se rozhodl zakoupit na stránkách www.playcentrum.cz nový tem mi došel dnes vyměnil sem ho za původní starý a ejhle problém přetrváva neví někdo co stím psp uz sem rozebrane měl čistil sem stikove plechy analogu no stou plochou zkrátka nic nepomáhá předem díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RE75PECT Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Jináč je to PSP 1003 FAT s CFW 5.50 GEN D Full a Analog tento http://www.playcentrum.cz/analog-stick-modul-psp-321601.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 procistit kontakty na zakladni desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 zkus Joysens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 jak říká Cichaczech zkus joysens, když nepomůže může být vadnej ten gumovej kvádřík co je mezi dekou a analogem, pokud to to bude zahejbat i bez analogu a toho kvádříku tak máš něco s deskou a když nepomůže ani joysens tak jedině vyměnit desku. ps. pokud by někdo věděl jak opravit zahýbání analogu i když je vymontovanej tak sem s tím, klidně i za použití pájení. thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 jak říká Cichaczech zkus joysens, když nepomůže může být vadnej ten gumovej kvádřík co je mezi dekou a analogem, pokud to to bude zahejbat i bez analogu a toho kvádříku tak máš něco s deskou a když nepomůže ani joysens tak jedině vyměnit desku. ps. pokud by někdo věděl jak opravit zahýbání analogu i když je vymontovanej tak sem s tím, klidně i za použití pájení. thx Mě to dělalo ně co podobneho tak sem ho celý rozebral myslim že je na 8 části. Pročistil jsem vše a pak složil a byl jako nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.