Kenny Suprianni Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Tak sem si neska koupil mini šroubováčky a chci se zeptat.které šroubky mám odmontovat abych oddělal přední kryt?? Je nějakej návod nebo nějaké fotky na netu..nebo mi prostě řeknete kterej a kde??? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gazza Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 http://console-forum.cz/showthread.php?t=7352 staci se podivat do TUTORIALU..;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kenny Suprianni Posted July 31, 2007 Author Report Share Posted July 31, 2007 :D:D:D njn..dikes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gazza Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 neni za co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kenny Suprianni
Tak sem si neska koupil mini šroubováčky a chci se zeptat.které šroubky mám odmontovat abych oddělal přední kryt?? Je nějakej návod nebo nějaké fotky na netu..nebo mi prostě řeknete kterej a kde??? :)
3 answers to this question
Recommended Posts