Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Minimální(doporučená) rychlost připojení na XBOX live


Likas

Otázka

Zdravím Vás pánové, výhledově plánuji nákup XBOXU s kinectem, ale trochu mě straší, jestli budu moci smysluplně využívat XBOX live službu a hrát s přáteli. Jde mi o to, že bydlím v rodinném domku a připojen jsem přes WiFi, bohužel rychlost pouhé 1MB/256kB (stahovačka real zhruba 120/upload 6-15). Kdysi jsem přes to na PC hrál třeba CoD2 v pohodě a na brouzdání to v pohodě stačí. Chci hrát především sportovní hry typu NHL či FIFA. Otázka je, jestli s takovým připojením budu schopný přes XBOX-live smysluplně hrát nebo ne. Mohl by mi někdo s podobnými podmínkami říct, jak mu to šlape.

Vím, že dneska už spousta z Vás jede přes optiku nebo daleko rychlejší ADSLka, ale bohužel já tuhle možnost nemám, maximálně nějaký bezdrát net třeba od T-mobile nebo tak něco, ale to už je bohužel dražší (co se týče rodinného rozpočtu).

Dále by mě zajímalo, i za předpokladu, že by byl potřeba rychlejší net, jestli jde napojit XBOX na síť počítače a sdílet s ním jedno připojení (např. WIFI mezi XBOXem a PC a pak přes Ethernet do routeru) nebo musí jít přímo Ethernetem nebo Wifinou na Router?

Díky moc za jakoukoliv radu a Vaši zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No pingy by mohly být v pořádku, průměrně se pohybuji okolo 25ms, ale stejné připojení používám někdy při hraní na PC, ale žádná sláva to není, hrát se dá, ale občas to prostě zalaguje. Právě mě hodně zajímalo, jestli je XBOX a jeho hraní po síti více optimalizované a proto stačí i "průměrné" připojení nebo naopak očekává vysokou kvalitu připojení a na vyladění online služeb tak trochu háže bobek ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu