Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

VGA kabel kvalita pls odpověd rychle


chosiik

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nesouhlasím :) , sám jsem hrál na CRT přes klasický 3 chinche a pak jsem přešel na LCD a zapojil VGA a rozdíl tam byl a to , že znatelný na CRT se mi hodně špatně čtou texty ,ale na LCD to bylo úplně něco jiného ,kvalita obrazu úplně jiná liga :), ale samozřejmě na HD kvalitu to nemá :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pouze z hlediska technickeho - nevim jak se chova Xko: VGA samozrejme je schopen prenaset HD obraz (reaguji na romika) - normalne ntb pripojuji k memu 23" Samsungu a mam tam HD obraz. (opet rikam, kabel tedy je schopen prenaset HD, jestli to nejak vadi konkretne Xku nevim) Pokud je kabel alespon standartne stineny, tak neuvidis ani zadny DRASTICKY rozdil oproti HDMI. Barvy budou LEHCE vybledlejsi, ale jinak obraz bude ostry. Jenom pri cerne barve muzes u horsich kabelu zaznamenat ruchy (prejizdejici cary pres obraz.. takove slabe vlneni.. sum). Jinak to ale rozhodne neni takovy rozdil, jak vetsina rika.

Jinak rozdil CRT vs LCD samozrejme vzdy rozdil je obrovky. Predevsim CRT TV vs LCD (CRT monitor jeste tak strasny neni) - protoze CRT TV je predevsim neostra a ma dost male rozliseni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ANY: ja se bavim o zapojeni vga kabelu xko - tv, rozliseni: HD 1920 x 1080 (1080p), nebo HD 1280 x 720 (720p) na VGA kabelu proste neudelas. Bavime se o zapojeni xka, netahejte tu jine masiny, o tom rec vubec neni, on se nezajima vseobecne o VGA a to je potreba vzit v potaz, ale o zapojeni xka na VGA.

drsnak: kdyz mas plecku TV, z hovna bic neupletes. Já bych ti to ukazál konkrétně, aby jsi uvěřil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu