Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mám pár otázek


Frajer.Luke.16

Otázka

1 - Ahoj pařmeni, PS3 mám skoro půl roku a až nedávno sem si pořídil internet a stahuju dema jako o život, jenomže bych rád stáhnul i plnou verzi, na krabici a v papírech je zobrazeno 6 her které je možno stáhnout, určitě si taky někdo kupovat tenhle typ kde je možné po zaregistrování je stáhnout na hardisc, ale já nato ještě nepřišel a ani sem ty hry nenašel akorát ty dema.

2 - Hrál sem zatím jeden přátelák ve Fifě10 on-line a vše v poho, ale v GTA4 nevím jak se tam připojit? Dost mě v on-line zápase otravoval ten nápis který měl hráč ovládaný mnou, nedá se s tím něco udělat aby tam nebyl? V off-line je pouze zbarvený trojúhelník nebo něco podobného. Taky jsem se těšil že si do Fify10 stáhnu nové soupisky, nabídka je přímo ve hře, to jsem se pokoušel udělat, ale vše bylo při starým Raul pořád v Realu Madrid přitom kope za Schalke04 jestli se nepletu.

3 - Dále taky koukám že na Wareznetu se dají stahovat hry, opravdu to je? A jak je možný že mě jdou stáhnout akorát ty dema z PS3 STORE o kterých píšu na začátku, ani film ani mp3 prostě nic.

4 - A ještě poslední otázka jak se restartuje konsole???

Budu moc rád když si někdo udělá čas a pokusí se zodpovědět na některé otázky. Čaute.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1) Nelez do PSN store, ale v záložce Network v menu PS3 najdi PSN account a tam bude položka Redeem Code. Zde zadáš kód a stáhneš hry.

2) Záleží jak moc aktuální ty soupisky jsou...

3) Na Store pro ČR jsou "pouze" hry, dema, témata atd. Video Store v ČR není, hudnba není na žádném PSN.

4) Při zapínání podrž tlačítko vypnutí, dokud PSko 2x nepípne. resetuje se vše do defaultního nastavení, včetně nastavení obrazu a audia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu