Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co si myslíte o ATI 5670 1 GB


kuzma11

Otázka

Dobrý den,

uvažuji o upgrade grafické karty. Na alfacompu jsem si vytipoval tuto grafiku ATI 5670 1 GB . Jsem sice příznivce Nvidia, ale za tu cenu a výkon co se dá koupit tato grafika, prostě pořádnou Nvidii neseženu. Myslíte, že to dobrý kup?nebo raději připlatit a pořídit něco lepšího?Mělo by to být pro kamoša na takový light herní pc, aby tu nějakou chvilku vydrželo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Osobně si myslím, že 1 GB u takové karty, hlavně která má být do "light" PC, je trochu zbytečné. V příspěvku úplně chybí, co má kamarád za počítač, bez toho se radí dost blbě, pro nějaké sestavy může být moc slabá, no a pro některé i moc silná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Důležité je hlavně rozlišení, na kterém kamarád bude chtít hrát.

Ale procesor není špatný, možná bych uvažoval o něčem trochu lepším. Máš nějaký cenový limit?

Popravdě, trochu jsem hledal a konkrétně pro tuhle kartu snad ten 1GB nemá smysl nikdy, je docela slabá. 1GB využiješ hlavně na vyšších rozlišeních a to by s touhle kartou asi moc nešlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aha, no máme cenový limi do 3000,-. Víc do toho investovat nemůžeme. Ona to totiž byla sestava již hotová,ale jak jsem psal s nějakou shit grafikou, kde se prostě sekala úplně všechno. Takže mylíš, že pokud by jsme ji objednali a pařili na rozlišení cca 1200*800px (odhaduji) tak by snad neměl být problém?protože si myslím co se týká toho ostatníh oželeza, tak to to musí stíhat s přehledem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

3k Kč je celkem škoda, taková GTX 460 by byla možná skvělá. Ale ta stojí o něco víc, tak 5k Kč.

Do tří tisíc máš na výběr mezi GTS 250 (levnější, ale méně výkonná), nebo HD 5750 (něco málo přes tři tisíce, ale vykonnější). Ale asi bych pořád bral 512 MB, to rozlišení není zase tak velké.

Nicméně, dneska není problém hrát i na starším stroji, takový ten sprint za výkonem trochu polevil a hry "nepřidávají" na požadavcích tak rychle. Pro představu, měl jsem až do nedávna C2D 2.8. 2GB, GF 9600 GT a také se na tom hrálo dobře. Jen někdy bylo nutné trochu sundat pár detailů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to jasný, honba za výkonem je trošku přehnaná,ale jde o to že je podle mě lepší investovat do trošku lepšího stroje aby to zas nějaký ten pátek vydrželo. No nicméně jsem stejně koupil tu 1GB kartu, protože na skladě již 512 neměli. Včera jsem to všechno zkoušel na Call of Juarez 2 a musím tedy zaklepat jelo to moc pěkně, takové detaily jsem neviděl už hodně dlouho :-D. tak to shrneme: koupil jsem tuto sestavu za 10 000,- Kč, kdyby někdo řešil třeba ježíška :-)

RAM: 3GB 1033Mhz

DISK: 500GB 7400 ot

GRAFIKA: ATI 5670 1 gb

PROCESOR: X4 AMD 3 Ghz

ZDROJ: SESONIC 400W

BEDNA: NĚJAKÁ NO-NAM ZA 1000,- s airtunelem a přídavným věrákem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu