Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPgamer skončil?


Filc@

Recommended Posts

Obsah pre dalsie cislo bol, bohuzial grafik to "nezvladol"...

ked tak tu mate moje "novinky"... ( :roll: )

MTV

MTV aj na našich PSP


Nie, ani v najbližšej dobe si nepozrieme online vysielanie hudobnej stanice MTV na PSP, ale zato k nám prídu dva zaujímavé tituly práve z producenskej tvorby tejto televízie. Hovorím o najsledovanejšich programoch Pimp My Ride a Jackass, ktoré sa objavia v priebehu Januára/Ledna na pultoch predajní. 



Pimp My Ride

Nebolo už toho tuningu na PSP dosť? Stále tie isté 3 písmená (pre nechápavých NFS) a na začiatku to isté logo EA. Tak tomuto fenoménu sa pokúsi aspoň trochu priblížiť Xzibit a spol. v tuningovej parádičke menom Pimp My Ride. Tak ako to už pri "racingovkách" býva zvykom, tak aj tu pôjde o jediné. Vytuningovať a vyhrať čo najviac závodov. Celou hrou nás bude sprevádzať chlapík menom Xzibit, Americký rapper, ktorý je moderátorom Pimp My Ride na MTV. Activision-u sa dokonca podarilo presvedčiť Xzibita aby bol v  hre jeho skutočný hlas. takže budeme si mosť vypočut "hlášky" ako "Whassup Man." a podobne. V hre zavítame do celkovo 5 oblastí po ktorých sa budeme voľne pohybovať, tuningovať si svoje auto a pretekať. Dočkáme sa aj detailného tuningu aút. Od zmeny farby karosérie, cez prevodovku, kolesá, kapotu a mnoho dalších vylepšení pre celkovo 16 áut. Soundtrack bude obsahovať Hip-Hopové pecky (najmä od Xzibita), ale dočkajú sa aj "pamätníci" Old School Rapu. Dočkáme sa nástupcu série Need For Speed? Nemyslím, ale zábava to určite bude :)


Jackass

Určite mnohým z vás je meno Johnny Knoxville. Jeho spojitosť si možeme vybaviť s bláznivími, až adrenalinovými kúskami nielen naprieč Amerikou. Všetky známe "stunty" si teraz budeme môsť sami vyskúšat v hre Jackass. Dočkáme nákupných košíkov, strieľania na živý terč ale aj bicyklovanie na mrakodrape pomocou jednokolky. To všetko si za pomoci Knoxville Crew (Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn a.i.) vyskúšame vo všetkých kútoch Ameriky (napr. San Francisco) a v rôznych oblastiahch (sneh...). Celkovo sa dočkáme až 40 minihier v ktorých dostaneme za úlohu spravit hlavný úlohu a vedľajsie Questy. Pomocou nich si budeme môsť otvoriť bonusové hry, postavy použitelné v Multiplayeri a mnoho dalšieho bousového materiálu. Keď som už spomenul Multiplayer, tak možeme očakávať bohatú nadielku. Game Sharing, Ad Hoc, Infrastructure, to všetko bude Jackass obsahovať. Sidhe Interactive taktiež podotklo že sa možeme tešit na skvelú grafiku, realistické pohyby a stunty.

shadow.wizard

Free Running

Parkour je v dnešnej dobe veľmi známy, avšak zato veľmi náročný a nebezpečný šport. Pre tých, menej odvážnych ponúka Rebellion a Reef Entertainment skúsiť si aspoň virtuálne jeho krásu a adrenalín v hre pod názvom Free Running.  Tým, ktorým pojem Parkour aka Free Running nič nehovorí, stačí povedať jednu vetu: "Skateboarding bez skateboardu." Jediné čo vám pomôže budú vaše nohy a ruky (samozrejme virtuálne). Vzápatí sa prostredie mení v jedno veľké a inšpirujúce ihrisko, na ktorom sa v hre budete pokúšať robiť čo najnebezpečnejšie a najlepšie vyzerajúce triky, to všetko čo najlepšie udržať v jednom kombe. Na začiatku hry si vytvoríte vlastného hráča a vydáte sa do ulíc. V hre si budete môcť kupovať oblečenie značky Adidas. Celou hrou vás bude sprevádzať francúzsky zakladateľ tohto športu Sébastien Fouca, ktorý vás bude učiť nové triky a pohyby potrebné k dosiahnutiu statusu "King of Parkour". Celkovo sa prebehneme v troch oblastaich ktoré budu špecifické svojimi prekážkami a prostredím spolu so skupinou Urban Freeflow. Free Runningu sa v Európe dočkáme 20. 04. 2007.

shadow.wizard

Releases

World Snooker Challenge 2007
Žáner: Šport
Výrobca: Blade Int. Studios
Vydavateľ: Sega 
Dátum vydania: USA - 01. 04. 2007
Európa - 12. 01. 2007

World Championship Cards
Žáner: Šport
Výrobca: Crave Entertainment
Vydavateľ: Crave Entertainment
Dátum vydania: USA - 03. 04. 2007
Európa - n/a

Legend of the Dragon
Žáner: Bojová
Výrobca: Neko Entertainment
Vydavateľ: Game Factory
Dátum vydania: USA - 16. 04. 2007
Európa - 05. 05. 2007

Puzzle Scape
Žáner: Puzzle
Výrobca: Farmind
Vydavateľ:  O~3 Entertainment
Dátum vydania: USA - 16. 04. 2007
Európa - n/a

Test Drive Unlimited
Žáner: Závody
Výrobca: Melbourne House
Vydavateľ:  Atari
Dátum vydania: USA - 17. 04. 2007
Európa - 30. 03. 2007

Valhalla Knights
Žáner: RPG
Výrobca: K2
Vydavateľ:  Xseed Games
Dátum vydania: USA - 17. 04. 2007
Európa - n/a

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
Žáner: Akčná
Výrobca: Ubi Soft
Vydavateľ:  Ubi Soft
Dátum vydania: USA - 24. 04. 2007
Európa - 30. 03. 2007

Aedis Eclipse: Generation of Chaos
Žáner: RPG
Výrobca: Idea Factory
Vydavateľ:  NIS America
Dátum vydania: USA - 24. 04. 2007
Európa - n/a

Za prípadné preloženie hier neručíme.

shadow.wizard

Smash Court Tennis 3

Priaznivci tzv. "bieleho športu" si opäť prídu na svoje. Po vydarenom Virtua Tennis: World Tour a jeho pokračovaní Virtua Tennis 3 (vychádzajúceho v týchto dňoch) tu máme konkurenta od slávnej spoločnosti NAMCO pod názvom Smash Court Tennis 3. Predchodzé 2 diely vyšli výhradne pre PlayStation 2, tento vyjde exkluzívne pre handheld PSP. Celou sériou sa pokúša NAMCO mixovať mierne realistickú simuláciu a arkádu z čoho vzniká podarená hratelnosť, pri ktorej nestačí zbesilo mačkať jedno tlačítko, ale aj logicky premýšľať a na kurte taktizovať. Dočkáme sa celkom 16 licencovaných tenistov a tenistiek so skutočnými menami a grafickými predlohami. Hlavným módom bude Pro Tour (kariéra), v ktorej sa budete pokúšať vylepšovať vášno vlastne vytvoreného hrača a dosahovať s ním čo najlepšie výsledky na kurtoch po celom svete. Chýbať nebudu ani RPG prvky vo vylepšovaní schopností vašej postavy. Okrem Pro Tour módu budeme mať k dispozícií Tutorial, Exhibition, Arcade a taktiež Multiplayerový mód Ad Hoc až pre 4 hráčov. Virtuálne rakety si do rúk chytíme v druhom štvrťroku 2007.

shadow.wizard

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud by mel nekdo chut, pokusit se o znovu zrozeni PSPgameru, tak semnou počitejte, nejvetsi problem by byl asi sehnat nejakyho grafika/y.

Me se PSPmag moc libyl a rad bych se ho pokusil oživit.

jestli chces psat, tak se nejdriv nauc aspon nejak cesky:lol:, treba !libyl! to je docela sila

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli chces psat, tak se nejdriv nauc aspon nejak cesky:lol:, treba !libyl! to je docela sila

promin :), už na to sotva vydím, ale nápad o rebirth PSPgamera mě tak nadchnul že sem se nedival co píšu. Samozřejmě, články píšu a dokonce, světe div se, bez chyb :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

promin :), už na to sotva vydím, ale nápad o rebirth PSPgamera mě tak nadchnul že sem se nedival co píšu. Samozřejmě, články píšu a dokonce, světe div se, bez chyb :cheesygrin:

vydím? zkoncil (viz nazev topicu), no ja ti verim, ze umis psat bez chyb, ale aspon to editni, vypada to strasne:lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu