Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledáme spoluhráče - LEAF


skolni.flakac

Recommended Posts

Hledáme spoluhráče, kteří by si s námi zapařili na xboxu pomocí programu LEAF.

Požadavky - vyspělost = aby napři při závodech Forza jim nešlo jen o sebe, ale aby hráli podle určitých pravidel

- nejlépe teamspeak3

- pokud by to byli aktivní hráči CoD2, bylo by to super

Pokud by jste měl někdo dotazy, pište mě, nebo někomu z kontaktů níže

hry, které hrajeme : Forza 2, CoD 5 - 7 zombíci, Dirt2, Splinterscel, atd atd. Oba máme více než 80 her, takže určitě by se našli i další hry

kontakt

icq: 257 879 614

xfire: rooosool

LEAF: rooosool

nebo tady na foru

Další hráči:

vonydj ICQ: 253243163

djmaikl ICQ: 285691807

BAZINGA!! ICQ 427510968

Dark Maul ICQ 399339201

McChicken ICQ 286460904

Nejlepší by bylo, kdyby jste si hráči sehnali program TeamSpeak 3. Já vam pak dám postup jak ho nastavit a kam se připojit aby jsme u toho mohli i kecat. Je to program jako je třeba SKYPE? jen není tolik náročný na PC a není tak trapné dělat konference. :)

Návod na nastavení

1.) Na stránkách stáhneme aktuální verzi programu - http://www.leafnetworks.net/

2.) Po stažení a nainstalování programu uděláme registraci. Dáme "Click here to log in" a vybereme možnost "Get a new account"

3.) Po spuštění a přihlášení již můžeme začít přidávat kontakty a hráče což provedeme následovně:

Přidávání kontaktů:

1.) Klikneme na tlačítko "Add Member" následně znovu na tlačítko "Add Member". Do kolonky zadáme ID nebo email hráče kterého chceme najít. Po nalezení klikneme na "Select". po tomto kroku se vrátíme na obrazovku s již přidanými kontakty. Můžeme buďto přidat další, nebo vše dokončit kliknutím na "Next>>". Tím by byla ta lehčí část hotová.

2.) Teď musíme hráče "povolit". To uděláme tak, že klikneme na záložku "Share". Zde vybereme naší skupinu, primárně je to "My Frends". Po vybrání skupiny se v programu rozsvítí možnosti -"Game server", "Private Network" a "Files". U prvních dvou zmíněných vybereme možnost "Permission" a zatrhneme všechny hráče, kteří zde jsou. U nabídky "Files" nemusíme dělat nic. Tato složka umožňuje nahlédnout do nastavené složky v PC jiného uživatele a případně i něco stahovat.

POZOR!!! Zaškrtnutí hráčů musíte udělat pokaždé ve všech složkách a ve všech přidaných skupinách. S každým novým hráčem bude tedy nové zaškrtávání.

Pokud nepracuje jak má!!!

Ujistěte se, že program máte povolený ve firewallu Windows. Pokud tak nemáte, přidejte si sami v ovládacích panelech.

Pokud se program nespustí, či po spuštění nahlásí nějakou chybu, nastavte si kompatibilitu programu Leaf. Kikněte pravým tlačítkem na ikonu programu, vyberte příkaz Vlastnosti a klikněte na kartu Kompatibilita. Zde vyberte možnost Win XP SP2.

Pokud už vše jede jak má, stačí ve hře založit system link. Následně se pouze z druhé konzole připojit a užívat si hru.

Dejte pozor aby jste měli v programu spoluhráče označené zelnou ikonou panáčka. Pokud bude jiná, znamená to, že nejste připojeni, že máte špatný ping, nebo jiný doposud nepoznaný problém. Občas stačí program jen restartovat nebo vypnout stahování :)

Poslední dobou se nám stává, že máme problémy, které nejspíše pocházejí od tvůrců tohoto programu. Ale to uvidíte sami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Ahoj, možná bych to zkusil, ale vůbec nevím jestli budu mít po Vánočních prázdninách na to vůbec čas, a pokud bych ho měl a podařilo se mi ten LEAF rozjet, určitě bych do toho šel :) , a zahrál bych si COD MW2 až bych ho sosnul, jinak her mám něco přes 20, zítra přes den se na to kouknu, a zkusím to nějak rozjet a přečíst si o tom víc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 weeks later...
když mě vysvětlíte jak to udělám abych mohl hrát s váma po síti bez goldu tak klidně zahraju :)

napiš SZ pokud možno ;)

velice jednoduché:

ze stránek leaf networks si stáhneš a nainstaluješ program.

Dále k tomu potřebuješ internetovej kabel, kterým propojíš xbox a jiné zařízení (switch, router, pc, noťas). Pak jen přidáš lidi, domluvíš se co chcete pařit a jedeš :) žádný gold ani podobné blbosti nepotřebuješ. Jen jsi omezen pouze na system link.

skus a uvidíš :)

a ještě jen tak pro dobrou radu a klid v duši. já to tak mám z bezpečnostních důvodů a podobně. V nastavení sítě jsem napsal nějakou kravskou fejk IP adresu. Občas ke mě někdo přijde a tak nevim co kde kdo bude připojovat. A nebo se omylem ukliknu na aktualizaci se vymalováno. Nechci riskovat ban nebo tak něco. Takže xbox se na live nepřipojí a vše jede jak má a bezpečně :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska (v neděli) jsme to zkoušeli rozjet s djmaiklem a nedostali jsme se ani ke spojení, protože to hlásilo chybu se spojením a nepovedlo se nám oboum být zelení :D Jednoduše... Potřebuju poradit s pár věcma jak od spojení xka s pc tak po nastavení leafu. Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska (v neděli) jsme to zkoušeli rozjet s djmaiklem a nedostali jsme se ani ke spojení, protože to hlásilo chybu se spojením a nepovedlo se nám oboum být zelení :D Jednoduše... Potřebuju poradit s pár věcma jak od spojení xka s pc tak po nastavení leafu. Dík.

jo přesně tak :D,ale byla to sranda, ono si to s nama vylozene pohrávalo chvilku žlutí,chvilku off,chvilku zelení a tak pořád dokola xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu