Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém


jesusek

Recommended Posts

Zdravím. Mám problém a vůbec nevím jak to vyřešit. Tak to zkusím napsat sem. U dosti her mám problém s vykreslováním detailů (textur, stínů...). Např. u BF Bad Company 2 se všechny textury vykreslí, až se k nim přiblížím zblízka. Nebo stojím na kopci a podle toho jak se pohybuji, se pohybuje i stín pod kopcem. Nevím, ale hrál jsem stejnou hru u kamaráda a na takové problémy jsem nenarazil. Dělá mi to ve více hrách a nevím čím to může být. U toho BF se nic nemění ani po snížení nastavení (antialiazing a antro.... vůbec nic němění, ať už je na 32x a 16x nebo 4x a 4x). Mám vcelku výkonný pc (core i7 3.06ghz, 6gb ram 1600mhz, msi ngtx 460 hawx talon attack 1GB). Měl někdo podobný problém a ví jak ho vyřešit? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mam stejnej problém v battlefieldu bad company 2, ale mam starej šrot. Já když dam, ale hru na plno (bez vyhlazování a habo/nebo jak se to jmenuje) tak je to normální, jak to má bejt. Hraješ to na maximálních detailech i s maximálním rozlišení (na tom rozlišení hodně záleží). Jinak v configu hry (dokumenty/bfbc2/settings) tak úplně dole je položka RenderAheadLimit=? a Fov=? tak jedna z nich má nastarosti to vykreslování (myslím že je to ta dolní). A pro jistotu si ten soubor zálohuj, až to budeš upravovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu